Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 22:55   #3631
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Nie wiem... Jak to tirowiec to kompletnie nic się nie da zrobić?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:56   #3632
evaventt
BAN stały

Bogatynia to głownie kopalnia węgla brunatnego
evaventt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:56   #3633
Mia_bianca
BAN stały

A ja myślę, ze jesli na terenie sprawdzanym kilka razy przez zawodowe grupy poszukiwawcze z psami - po 2 tygodniach znaleziono ręcznik z nasieniem - to jutro powinien byc tam dziki tłum ratowników z psami.
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:57   #3634
marios27
Raczkowanie

a mnie osobiście nie pasuje ten ręcznik
obawiam się,że jakiś dowcipniś go podrzucił
tyle się w necie o tym gościu z ręcznikiem pisze,że jakis dowcipny wpadł na durny pomysł

pomyślcie...
niosła buty w ręku
i co?niczego po drodze nie zgubiła?ani butów, torebki, komórki, a został ręcznik ze spermą na nim?
i jak ta sperma znalazła sie na ręczniku?
ktoś sobie rozłożył,żeby wygodnie było?

mi to nie pasuje kompletnie
ale takie jest moje zdanie
marios27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:57   #3635
bedeliciuos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mnka Pokaż wiadomość
A kto mówi, że dla żartu? Mało jest par, które sobie 'umilają' czas na plaży? Poza tym (zaznaczam: nie znam się) czy są w stanie po DNA dojść do (załóżmy przypadkowej) osoby, która ślad zostawiła? Jedynie chyba można porównać to co było na ręczniku, z wynikami kogoś.
nie ustalą raczej czyje to
musieliby porównać.

ale będa pewnie gagatka od podrzuconego ręcznika mieć w bazie, jakby potem coś narozrabiał
bedeliciuos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:57   #3636
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Nie wiem, to może być albo ręcznik którego szukamy albo jakiś durny dowcipniś zrobił sobie żart.
Myślę że plażowa parka wzięłaby ręcznik do prania, schowała go lepiej, wrzuciła do kosza - nie wlokłaby ręcznika z nasieniem przez kawał drogi od plaży tylko po to by cisnąć w krzaki na osiedlu
Skoro recznik ma slady gnicia tzn ze lezy tam juz jakis czas, i napewno dluzej niz 4 dni, a tzn ze ktos go zostawil tam wczesniej niz ujawniono nagranie z kolesiem idacym za Iwona a tzn ze ktos nie zostawil tam recznika dla "zartu". Kwestia tylko tego czy to TEN recznik kolesia czy inny. Jesli na reczniku beda slady DNA Iwony a napewno to sprawdza to wtedy bedzie wiadomo ze to TEN recznik.
Patrycja.T jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:59   #3637
marios27
Raczkowanie

wiadomo,że jeżeli znajdą na nim DNA Iwony, to zupełnie inna gadka...
marios27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 22:59   #3638
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
Dzięki

Cytat:
Napisane przez mnka Pokaż wiadomość
Poza tym (zaznaczam: nie znam się) czy są w stanie po DNA dojść do (załóżmy przypadkowej) osoby, która ślad zostawiła? Jedynie chyba można porównać to co było na ręczniku, z wynikami kogoś.
Właśnie, też mnie to zastanawia, też nie znam się nad tym? Załóżmy, że nie był nigdzie notowany, to skąd policja będzie wiedzieć kto to?

Jeśli to ręcznik Ręcznika (masło maślane), to mógł go porzucić w krzakach. Wygląda na pijanego, może nie myślał o tym co robi

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
źrodło :http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...owy_dowod.html
Co wg mnie oznacza, iż "recznik" jest nadal poszukiwany
Dzięki. Czyli Ręcznik nadal poszukiwany a wklejanie jego fotek jako poszukiwanego uzasadnione

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:00   #3639
muszynianka
Zakorzenienie

Nie wiem, dziwne że dopiero teraz... Może ktoś się bawi w kotka i myszkę i tak to dziwne że nic innego nie zostalo zgubione, z resztą, sperma spermą ale czemu była na ręczniku a nie gdzieś indziej...

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez marios27 Pokaż wiadomość
Stary 2010-08-01, 23:00   #3640
blebleblee
Przyczajenie

To ze recznik mial napis bogatynia oraz wyszyty herb raczej nie musi swiadczyc o tym ze jego wlasciciel pochodzi z bogatyni.
Kiedys pracowalam w hotelu (zagranicą) i wiadomo jakie sa tam reczniki, wysokogatunkowe, czesto z wytlaczanymi, ozdobnymi elementami czy napisami.
Ale pewnie taki recznik mozna kupic rownie dobrze w jakims lepszym sklepie, w trojmiescie pewnie tez; policja napewno robi wszystko co sie da w tej sprawie.
Poza tym, poniewaz o sprawie tej zrobilo sie glosno, i z pewnoscia wiele osob sledzi rozne fora dot. zaginiecia, jakis psychol-zartownis mogl po prostu podrzucic recznik celowo, zeby znalezc sie w centrum zainteresowania poprzez to.

Sledze ten watek od poczatku, mieszkam wlasciwie przy jelitkowskim dworze, czesto chodzilam tymi alejkami, trudno wiec nie myslec o tej sprawie...

mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy.
blebleblee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:03   #3641
emalina
Przyczajenie

Jak przeczytałam o tym ręczniku od razu miałam skojarzenie z tirowcem, był w trasie, nie brał hotelu, poszedł na plaże popić i wykąpać się, potem wracał do samochodu i to była ta chwila. Czy tam w okolicy mogą parkować tiry?
emalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:03   #3642
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marios27 Pokaż wiadomość
To połowa "sukcesu". Tylko że nam tu Ręcznik potrzebny i jego personalia

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:03   #3643
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blebleblee Pokaż wiadomość
T-zartownis mogl po prostu podrzucic recznik celowo, zeby znalezc sie w centrum zainteresowania poprzez to..
Recznik musial tam lezec dlugo bo pisalo ze jest nadgnity wiec nie piszcie bzdur o jakims glupic podrzucaniu recznika. to jest idiotyczny pomysl.
Stary 2010-08-01, 23:04   #3644
muszynianka
Zakorzenienie

Tirowcy nie muszą brać hotelu :P po co?

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Patrycja.T Pokaż wiadomość
Recznik musial tam lezec dlugo bo pisalo ze jest nadgnity wiec nie piszcie bzdur o jakims glupic podrzucaniu recznika. to jest idiotyczny pomysl.
Ale ktoś mógł go podrzucić 5-6 dni temu a nie 15
Stary 2010-08-01, 23:04   #3645
evaventt
BAN stały

nie wydaje mi się żeby tam tirem wjechał na Jelitkowo , bez sensu nie ma tam dużych zakładów, jeśli już to tiry omijają miasto obwodnicą a to z zupełna inna strona miasta , no chyba że coś z jakąś odstawą do knajpy, hotelu, jakiś transport etc.
Stary 2010-08-01, 23:05   #3646
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Nie wiem, dziwne że dopiero teraz... Może ktoś się bawi w kotka i myszkę i tak to dziwne że nic innego nie zostalo zgubione, z resztą, sperma spermą ale czemu była na ręczniku a nie gdzieś indziej...

Ok. Torebke miała przewieszona przez ramie więc nie spadla, ale buty miała w ręku więc musiała puscic podczas potencjalnego gwałtu. I co, buty zabrał, a ręcznik ze sperma (w XXI wieku i badaniami DNA) zostawił?

Ratownicy z psami przeszukiwali ten teren i nic nie znaleźli? Dopiero teraz?
Stary 2010-08-01, 23:06   #3647
muszynianka
Zakorzenienie

No, albo kolczyki nie wiem. Dziwne to dla mnie ale ok. Zgadzam się z tobą mia
Stary 2010-08-01, 23:06   #3648
Patrycja.T
Raczkowanie

Cytat:
Ale ktoś mógł go podrzucić 5-6 dni temu a nie 15
Wtedy nie bylo jeszcze ujawnione nagranie z facetem idacym za Iwona wiec w jakim celu mialby ktos podrzucic recznik ze sperma? No zastanow sie.
Stary 2010-08-01, 23:06   #3649
Laylissa
Raczkowanie

Cytat:

Idiotyczny pomysł? ..., a jak dzwonili do Iwony mamy i krzyczeli "mamo, ratuj" to nie było idiotyczne? Od groma jest psycholi, a sprawa Ręcznika bardzo nagłośniona. Jakiś kretyn mógł po prostu podrzucić coś takiego wiedząc o poszukiwaniach, a może to ktoś z otoczenia Ręcznika podrzucił żeby zmylić trop? ..., a może rzeczywiście to znalezisko będzie kluczowe. Trzeba czekać i mocno WIERZYĆ.
Stary 2010-08-01, 23:07   #3650
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:

W takim razie zwłoki tez musza być gdzies niedaleko (Jackowski: - 500 m od wejścia nr 63)
Stary 2010-08-01, 23:08   #3651
eviad
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez emalina Pokaż wiadomość
Jak przeczytałam o tym ręczniku od razu miałam skojarzenie z tirowcem, był w trasie, nie brał hotelu, poszedł na plaże popić i wykąpać się, potem wracał do samochodu i to była ta chwila. Czy tam w okolicy mogą parkować tiry?
dokladnie tak samo mysle i ja, mialam wlasnie to napisac
eviad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:10   #3652
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy nie bylo jeszcze ujawnione nagranie z facetem idacym za Iwona wiec w jakim celu mialby ktos podrzucic recznik ze sperma? No zastanow sie.
Ta jasne wtorek - środa ujawniono nagranie.
Stary 2010-08-01, 23:11   #3653
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

[QUOTE=Mia_bianca;21080244]Ok. Torebke miała przewieszona przez ramie więc nie spadla, ale buty miała w ręku więc musiała puscic podczas potencjalnego gwałtu. I co, buty zabrał, a ręcznik ze sperma (w XXI wieku i badaniami DNA) zostawił?

No jakos to dziwnie wyglada, wszystko by dokladnie zabral a dowod ( recznik) najwiekszy jaki sie da by zostawil , jeszcze z swoim DNA ...
ZlodziSiePochodzi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:12   #3654
Patrycja.T
Raczkowanie

Jesli nie daj Boze (chociaz jestem ateistka) zgwalcil Iwone to taki gwalt nie byl zaplanowany. A jesli dzialal bez planu i musial dzialac szybko i mogl popelnic wlasnie taki blad rzucajac recznik pod krzak, bo sie spieszyl zeby spiepszyc z miejsca i nie przemyslal tego i po tym jak ja zgwalcil mogl rownie dobrze udac sie w miejsce gdzie czekali na niego jacys bliscy lub znajomi a recznik wyrzucil bo mogl mu sie kojarzyc z dowodem ktorego nie chcial miec ze soba stad chcial sie go pozbyc.
Chociaz snuc przypuszczenia mozna w nieskonczonosc. I mozna wymyslac tysiace albo i miliony historii ktore moga nie miec nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Stary 2010-08-01, 23:13   #3655
evaventt
BAN stały

to DNA trzeba jeszcze do czegoś porównać, chyba że jej by tam było , jeśli tak lekkomyślnie by porzucił to jakoś trudno uwierzyć zę to ten ręcznik, chyba że facet naprawdę tępy nie uczony nie wie że po DNA mogą dojsć, ale takich to chyba nie ma
Stary 2010-08-01, 23:13   #3656
Mia_bianca
BAN stały

[QUOTE=ZlodziSiePochodzi2; 21080371]
Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Ok. Torebke miała przewieszona przez ramie więc nie spadla, ale buty miała w ręku więc musiała puscic podczas potencjalnego gwałtu. I co, buty zabrał, a ręcznik ze sperma (w XXI wieku i badaniami DNA) zostawił?

No jakos to dziwnie wyglada, wszystko by dokladnie zabral a dowod ( recznik) najwiekszy jaki sie da by zostawil , jeszcze z swoim DNA ...

Mozemy sobie gdybac. Przeciez mógł go ktos zaskoczyć. Później mógł sie bac po ręcznik wrócić.
Bez sensu. Możemy sobie snuc te teorie do woli.
Stary 2010-08-01, 23:13   #3657
zero_amatorki
Raczkowanie

moim skromnym zdaniem wersję, że ręcznik ktoś podrzucił można prawie całkowicie wykluczyć gdyż ręcznik ma ślady spermy a nikt nie jest idiotą żeby się narażać na oskarżenie o np gwałt!! Wątpię, że są ludzie (dowcipnisie) co ryzykowaliby pozbawieniem wolności na dziesiątki lat.

przejrzeć zapis ze wszystkich stacji benzynowych i szukać tego gościa - duża szansa, że koszule miał tę samą na sobie (mało co który facet codziennie zmienia koszule) oraz zapis z bankomatów!! Policjo przed Tobą duże pole do popisu teraz!
zero_amatorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:14   #3658
evaventt
BAN stały

Cytat:
Jesli nie daj Boze (chociaz jestem ateistka) zgwalcil Iwone to taki gwalt nie byl zaplanowany. A jesli dzialal bez planu i musial dzialac szybko i mogl popelnic wlasnie taki blad rzucajac recznik pod krzak, bo sie spieszyl zeby spiepszyc z miejsca i nie przemyslal tego i po tym jak ja zgwalcil mogl rownie dobrze udac sie w miejsce gdzie czekali na niego jacys bliscy lub znajomi a recznik wyrzucil bo mogl mu sie kojarzyc z dowodem ktorego nie chcial miec ze soba stad chcial sie go pozbyc.
Chociaz snuc przypuszczenia mozna w nieskonczonosc. I mozna wymyslac tysiace albo i miliony historii ktore moga nie miec nic wspolnego z rzeczywistoscia.
jeśli działał by nieplanowanie to by porzucił i ciało i ręcznik , bo skoro nie planował to skad by wiedział gdzie je ukryc przecież nie chodzil z nim po lesie, raczej ciągnął , jak już było jasno, przy strzeżonym osiedlu Posejdon, promenadzie gdzie sie kreca ludzie
Stary 2010-08-01, 23:15   #3659
muszynianka
Zakorzenienie

zero_amatorki jak nie, są różni zboczeńcy i dewianci.
a w Krakowie jest nawet bardzo znana pani która dzwoni na 112 i mówi że zabije zaraz własne dziecko. I to tak cyklicznie, jest chora po prostu.
Stary 2010-08-01, 23:15   #3660
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Zapomniałas napisac, co zrobił z Iwoną.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości