|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
tak był podniecony okoliczną przyroda ze się mimowolnie spuścił wytarł ręcznikiem i podskakując radośnie jak ptaszek pofrunął w nieznanym kierunku
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Choc nie wykluczam ze moment przyspieszenia kroku moze byc efektem "zooma" kamery bo akurat w tej samej sekundzie zaczyna przyblizanie ... takie złudzenie optyczne, wiecie o co mi chodzi???
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, jeśli ją zgwałcił, robił to szybko i impulsywnie. po stosunku część spermy na pewno wypłynęła, żeby nie mieć śladów na ubraniu mógł się poprostu wytrzeć na szybko. nikt nie powiedział jakie ilości tej spermy na tym ręczniku były. sory za taki opis, ale nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć.
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Btw wydaje mi się dziwne że nie było krwi |
|
|
|
|
#3755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też jestem zdania, że sobie za przeproszeniem wytarł po wszystkim
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszynianka, ano nie było. Cytat:
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-08-02 o 00:20 |
||
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Nigdzie nie jest napisane jakie ilosci nasienia sa na reczniku, czy to jest ilosc rowna calemu wytryskowi czy sladowe ilosci... Mysle ze sporo osob zbyt doslownie odbiera to info ze spaerma na reczniku.
|
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
No tak, kto by się nie połasił na torebkę albo buty.. w końcu tyle czasu minęło a miasto turystyczne i bardzo dużo ludzi tamtędy zapewne chodzi. . mógł ktoś zabrać...
bezdomni itp. Mógł się po stosunku wytrzeć. Ale co było potem???
|
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
no chyba że widział zdarzenie i tym się tak pod rajcował że właśnie dokonał samogwałtu - ta teoria tez nie jest znikąd
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Może był spocony zwymiotował w krzakach wytarł się ręcznikiem i rzucił tam.
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3762 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wiem, że nie powinnam w takich okolicznościach. właśnie, krew. przy gwałcie chyba dośc prawdopodobne żeby była. może masz rację. oby! |
||
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś wstawił taki tutaj taki link
http://kryminalne.trojmiasto.pl/zaginieni/7 Koleś z monitoringu jest podobny (choć zdjęcia z monitoringu są kipskiej jakości) koleś z monitoringu wygląda podobnie ma sporawe zakola na głowie ma około 40 lat, szczypły wysokawy włosy ciemny blond ma też niebieskie jeansy Pytanie skąd niby mógł mieć ręcznik z napisem Bogatynia? może komuś go podwędził...buty przepił lub gdzieś je zostawił na swojej melinie może to są działki gdzie znalazł opuszczoną i tam "wypoczywał" hmmm koleś idzie w jeansach czemu? jak niby idzie na plażę lub z niej wraca? po co je zakładać w takim wypadku jak było ciepło(upały) od paru dni każdy latał w szortach Drugie koszula w kratę.....rękawy ma podwinięte jakby była większa o pare numerów Wykluczam podrzucenie ręcznika w celu zrobienia dowcipu jeszcze ze śladami DNA albo to ręcznik jakiejś pary lub "pana ręcznik" Co do "grzyba" na ręczniku pewnie śledczy z laboratoruim potrafią określić ile ten" grzyb" się rozwijał w czasie i podobnych warunkach co do dnia Ktoś napisał że był monitoring i "pan ręcznik" go widział....może widział ale kto tak naprawdę patrzy w góre i szuka kamer? on był prawdopodobnie mocno podpity i był zainteresowany Iwoną pozatym rozglądał się bardziej na lewo i prawo Dalej twierdze też że to kierowca tira lub kierowca dużej lawety którą sprowadza się samochody (litwini sprowadzają mnóstwo samochodów z niemiec) Może to górnik z bogatyni lub może sportowiec....wątpie żeby był to upominek z bogatyni bo niby co tam ciekawego jest? Pytań jest wiele i narazie brak sensownej odpowiedzi tylko domysły |
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety tak ta fizjologia ludzka działa że bardzo łatwo można uszkodzić członka przy brutalnym stosunku "suchej" i "zamkniętej" pochwy.
Albo i można zrobić krzywdę samej kobiecie. Po prostu to dość częste. |
|
|
|
#3765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
teraz trzeba będzie poczekać na wyniki badań. czy znajdą tam inne ślady (dna Iwony). jeśli nie, jest duża nadzieja, że było tak jak piszesz. albo poprostu poobderwował ją póki mógł, a potem sam w krzakach się zaspokoił.
|
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
a jeżeli zastraszył dziewczynę i podczas gwałtu była żywa i przytomna, potem mógł pójśc z nią do samochodu (robiła co jej kazał, bo np groził śmiercią), no i potem wywiózł gdzieś. i stąd brak śladów.
nie daj Boże, ale mam wrażenie, że za jakiś czas całkiem w innej okolicy, np w lesie jakiś grzybiarz przypadkiem odnajdzie coś ![]() nie wierzcie w te głupie plotki, o studni, bagnach. teraz Trójmiasto żyje tą sprawą i pewnie więcej osób by o tym słyszało, niż tylko znajomy koleżanki brata |
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
ale to nadal gdybanie - jutro moim zdaniem teren jeszcze raz powinien być spenetrowany - wierzcie mi to co kryją krzaki z pozycji stojącej osoby się nie widzi - jak macie jakieś zarośla przed domem to sami sprawdźcie czy coś na stojąco widać - nie - tylko jak pod nie wejdziemy
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
takisobiekolo ożeszkurcze............ faktycznie ten koleś...
|
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
moja myśl jest taka:
JEŚLI faceta nie ma na kamerze na molo oraz przy wejścu 63 to znaczy, że po dokonaniu gwałtu, który nastąpił praktycznie na głównej ścieżce bądź kilka metrów na bocznej i wyrzuceniu ręcznika do rowu zabrał Iwonę (nieprzytomną bądź martwą) oraz jej odzienie i wywlókł wgłąb lasu po czym ukrył bądź zabrał do domków działkowych (jeśli tam w okolicy są i tam ukrył, zakopał) Facet musiał się przemieścić wgłąb lasu bo inaczej by go kamery uchwyciły - chyba że wrócił plażą i wyszedł jakimś wyjściem nieokamerowanym. |
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2010-08-02 o 00:27 |
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w okolicy nie ma budynków z których okien jest widok na krzaki???
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Według mnie facet podobny. Wcześniej niektóre dziewczyny pisały że może bezdomny. No może faktycznie bezdomny... |
|
|
|
#3773 |
|
BAN stały
|
z rzemieślnika może albo neptun park bardziej, ale to chyba za daleko
|
|
|
|
#3774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo bardzo prawdopodobne , dziewczyna w takim przypadku mogła być w takim szoku i zastraszona lub zastraszana że robiła to co jej kazał......ahhh straszne to wszystko |
|
|
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Moze za bardzo mi pracuje wyobraznia ale ogladajac ten filmik wlasnie tak sobie kolesia wyobrazal jak ten zaginiony wyglada.
|
|
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko sie zgadza, ale policja ma tez inne sprawy do wyjasniania..
Sprawa z recznikiem jest jakas dziwna .. chyba , ze zapomnial go zabrac z miejsca |
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
dziwne aby facet o 4:00 szedl z recznikiem;/ dokad?? ;/
|
|
|
|
#3779 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem to przegiecie laczenia Recznika z tym zaginionym kolesiem. obraz z kamery nie jest dokladny, i do tego Recznika moze byc podobnych 3000 mężczyzn. jeżeli rodzina zaginionego to zobaczy, to będzie jej jeszcze bardziej smutno, że nie dośc ze zaginął to na jakimś forum jest podejrzany o związek ze zniknieciem iwony.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

+ korekcja powiek górnych 

bezdomni itp.