|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
taki jest nasz domek
![]() Tylko nasz jest zielony i nie ma tego daszku z przodu i nie ma tez okien dachowych ![]() nie mam niestety żadnej fotki....wiecie co, dopiero sobie to uswiadomiłam, ze nasz domek nie ma zdjecia musze jutro to naprawic
|
|
|
|
#902 |
|
Wtajemniczenie
|
marthinisia witaj po urlopie
a co do badań to zawsze można je zrobić na wyspach, mój instruktor jazdy robił, pamiętam, że wspominał o tym, że ma żołnierzyki w porządnej kondycji za Waszą dwójeczke!Aldii dziękuje teraz jest tyle projektów domów, że można dostać oczopląsów Dziewczyny nie piszcie mi o cebuli, czosnku z czekoladą, bo aż mi niedobrze ![]() Po zakupach fajnie, TŻ ubrał żonke na wesele i poprawiny i mamy spokój z zakupami w Pl będę mogła spokojnie się badać i pomagać na działce ![]() Chwalę się, ale pod warunkiem, że Aldii też wklei zdjęcia ![]() Danika super domeczek Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-07-29 o 20:26 |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka--> ale z ciebie laska
śliczna ta sukienka w kwiatuszki bardzo mi sie podoba, ta druga też fajna, ale kwiatuszkowa podoba mi sie bardziejmarthinisa--> fajnie, że wszystko ok zołnierzyki też na pewno w formie. Napisz koniecznie o domku, albo faktycznie wstaw foty ![]() Titka--> fuj cebulka...ja w sumie lubie tylko upieczoną na pizzy
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Danika bardzo ladny,taki by mi styknal,tylko jeszcze 1 lazienka na gorze by mi byla potrzebna
Ewurka Nie zrobilam jeszcze fotek - jutro sie poprawie ,obiecuje Ja dzis na sniadanie jadlam kanapki z dzemem i pomidorem....mojaja mama jak to zobaczyla, to od razu spytala czy nie ejstem w ciazy |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka ta czarna kieca jest
![]() Aldii ty planujesz powrót do Pl za 5 lat i domek..... my z TZ za 5 lat to pewno uzbieramy tu w PL na własny .... więc czeka mnie jeszcze długi okres czasu mieszkania z rodzicami dziewczyny bardzo dziś mnie głowa boli ...... masakra jakaś ...... umrę do rana |
|
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki z domkami - sliczne projekty!! ![]() Dzien dobry wieczor ![]() Ja juz po pysznej kolacji, super seksiku i duzych zakupach ![]() I jestem bardzo szczesliwa, bo TZ po przytulankach mi mowi: - Moze juz jestes w ciazy? ( ja na to: - Raczej nie kochanie, to za szybko, no i dopiero kilka dni po @. A zreszta bylbys pewnie zly, ze to teraz a nie w pazdzierniku. - Sierpien, pazdziernik, co za roznica? Zdecydowalismy sie to i te 2 miesiace nic nie zmienia. ![]() ![]() ![]() Jestem przeszczesliwa A to oznacza, ze prosze o przeniesienie mnie do staraczek AKTYWNYCH!!!!!!!! A ostatnia @ to 23 lipca ![]() Ach!! I Ewurko kochana!! Slicznie wygladasz w obu sukienkach ale ta w kwiaty jest boska!!
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-07-29 o 22:18 |
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa
dla TZ Aldii uzbierałabyś na kawalerkę, poza tym to my chcemy wybudować domek a na wykończenie jakiś mały kredycik wziąść wiecie co, wczoraj bbyłam u mojej kuzynki co ma 14 miesięczną dzidzię .... i normalnie dowiedziałam się że ona już mleka kilka tygodni już w ogóle mu nie daje ...... i twierdzi że jogurt dziennie mu wystarczy z produktów mlecznych , ręce opadają ... jak to dzieci mają dzieci ......
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko, wspaniale
|
#910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Super
Ta w kwiatki bardziej mi się podoba.(jak widze wykładzinę na podłodze i te szerokie listwy to od razu wiem, ze to UK) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka obie sukienki super
Piękną masz figurę :danika domek super ![]() Sloneczko jak główka? Może trzeba coś łyknąć? Anesska no to super abz a u Ciebie co słychać? Jak to mówią nie chwal dnia przez zdjęciem spodni. Zjadłam wczoraj baton marcepanowy i wieczorem Idę zaraz z mamą do fryzjera i po małe zakupy. Miłego dnia.
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Tity głowa powoli się uspokaja, chyba zmiana ciśnienia tak na mnie zadziałała .... czuje się z tym jak stara baba
![]() Anessko to pewno wyłamiesz się z tego października ... no ale wybaczymy jak wcześniej zobaczysz II , ..... trzymam kciuki ![]() Abz no właśnie co u Ciebie? zakupiłaś już wszystko dla dzidzi ? |
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa oby nie
ale na pewno nie ![]() ![]() ![]() klask i:![]() dla TZ ![]() Sloneczko :O nie bede tego komentowac....Abz w ciazy jadlam takie cuda i tak jakos mi sie wczoraj przypomnialo i postanowilam sprobowac - jadalne |
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Aneska
super...TZ sie spisal na medal ![]() a ja jednak zlapalam gdzies grzybka.... przyatakował na całego jak to mowia - nie urok to sraczka :P ale nic, wyleczymy sie i po @ działamy dalej ![]() A teraz ide sie wyprowadzic na ludzi bo wychodzimy wieczorkiem do znajomych. Właśnie luneło...super :/ |
|
|
|
#916 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny Danika, Aldii, Słoneczko, Anessko, Tituś, Abz dziękuje za komplementy jesteście kochane Anessko super wiadomość super, że TŻ tak fajnie się zdecydował, czasami cierpliwość się opłaca Danika miłego wieczoru życzę, baw się dobrze, a grzybki i infekcje to chyba dla nas kobitek normalka, zawsze coś musi być... Słoneczko, ta koleżanka to troszke bez wyobrażni, ale może w końcu się obudzi...mam nadzieje, że ból głowy Ci minął. Mnie się dziś przyplątało chyba zapalenie ucha...nie boli jeszcze bardzo, ale ciuje ![]() Tituś i jak fryzurka? |
|
|
|
#917 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kolezanki!
![]() Dzieki dziewczyny za gratulacje, sama w szoku jestem choc raczej jakis ostrych poczynan nie przewidujemy Raczej co bedzie to bedzie, cieszymy sie soba i sie nie spieszymy i nie stresujemy, wiec ja z klubu porcelanowego sie nie wypisuje![]() Powiem wam tylko, ze postanowilam uwazac na to co jem, czy jem warzywa i owoce, mniej slodkiego i oczywiscie kwasio lykam obowiazkowo ![]() No i od dzis mierze temperature Czy te z was dziewczyny, ktore mierzyly tempke, tez mialyscie taka niska rano? Ja dzis mialam 36,3C, jakos strasznie niska![]() Ide spac
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Widze, ze jak co weekend zieje pustkami ![]() My juz po sniadanku, 30 minut na relaksik przy kompie a pozniej wielkie porzadki ![]() TZ bedzie szalal w ogrodku i umyje okna w kuchni a ja robie milion pran, sprzatam kuchnie, myje lodowke i ogarniam salon ![]() Ciekawe co sie uda nam zrobic?
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sprzątam ostro
umylam juz oknow kuchni, obie lazienki wypucowalam i odkurzyłam na dole....i padłam :P góre robie po obiedzie. A moj TZ kładzie płytki na schodach i co chwile biedak ucieka bo leje ![]() wczoraj imprezka była miła, ale o 23.30 zaczelam tak okropnie ziewac...wogóle nie moglam sie opanowac no i pojechalismy do domku, przynajmniej sie wyspałam
|
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Anessa brawo dla TŻ Ewurka mi podobają się obydwie sukienki ![]() Zaraz lecę dalej do sprzątania a samopoczucie od kilku dni jakieś nie takie...
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Ja dziś zaczęłam pakowanie, kupiłam sobie mniejszą walizkę, bo już takiej landaryny jak miałam nie potrzebuje kupiłam w kwiatki ![]() Anessko z tego co pamiętam, to też miałam takie niskie temperaturki, i skoku nie miałam ale to było przed ślubem...myślę, że potrzebujesz kilku takich cykli z mierzeniem, aby dobrze poznać swoje ciało Chelsea dziękuje |
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza....
Danika no ale i imprezka zaliczona i spanko tak najlepiejAnessa jak sprzatanie? Ewurka u mnie nie wiadomo jak wielka byla by waliza,to i tak miejsca mi zawsze malo |
|
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho!
No cisza tu Lokropna nastala ![]() Danika - tez mialas dzien pucowania A plytki ulozone?![]() Ewurka - no juz prawie na wylocie jestes Faaajnie masz![]() A walizka w kwiatki to bardzo pozyteczna rzecz, bo szybko dojrzysz na pasie walizkowym ![]() Aldii - melduje, ze nie wszystko sie udalo zrobic, bo mielismy zakupy po trodze ale czesc ogrodu zrobiona i kuchnia wypucowana oraz pol lodowki Ach, no i okna JA umylam![]() A teraz sie relaksimy i ogladamy "Friends"
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
niebawem poczytam Was
|
#925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj! I opowiadaj jak bylo ![]() Dzien dobry wszystkim a raczej nikomu, bo tu dzis bardziej pusto niz wczoraj ![]() My z TZem dalej wojujemy w domu ![]() Kolejne zakupy w B&Q (polski odpowiednik Obi) i szalejemy z malymi naprawami - raczej TZ szaleje a ja za nim sprzatam I robi Teraz chwilka na przetrawienie obiadku i dzialamy dalej. Ja w salonie on w lazience z prysznicem a pozniej dalsze zabiegi kosmetyczne w ogrodku. Do pozniej!!
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Anesko--> no słusznie, chwalić należy jak najbardziej
u mnie płytki ułożone, obawialismy sie ze odpadna przez te deszcze, ale nawet dały rade ![]() zaraz przyjezdza do mnie braciak z bratową i bratankiem (4,5 roku) na małego grila ciesze sie bo dawno ich nie widzialam, chociaz w tym samym mieswcie mieszkamy :/ ale jakos tak nie ma czasu....---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Oliwko--> witaj welcome back chciałoby sie rzec
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zakupów to mamy zamówiony wózek, dzisiaj kupiliśmy wanienkę w biedronce, mamy upatrzone łóżeczko i w tym lub następnym tygodniu jedziemy na zakupy: pieluchy, kosmetyki, termometry, pościel, kocyki itp. No i resztę ciuszków, bo w sumie trochę mi się już tego nazbierało więc chyba dużo nie będę musiała juz dokupić. A za 2 tygodnie mąż zabiera mnie na 5 dni nad morze, nawet nie wiem gdzie, bo sam załatwił i zarezerwował a ja mam niespodziankę. Oby tylko nie lało, gorąco jak dla mnie nie musi być, ale liczę na ludzką pogodę.
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa
![]() Abz no jak boli,to zanczy,ze sie powoli wpasowuje w kanal - to dobrze Ciekawe gdzie bedziecie nad morzem,moze gdzies kolo mnie ![]() Wrzucam zdjatko Lu ze spotkania z wizazowym kumplem
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
anessa wyjazd oczywiście udany
trochę deszczu jednak było szybko zleciało... ale to nic dziwnego bo wszystko co dobre szybko się kończy
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii Lu jak zwykle słodka ..... co to za kolegę miała?
Oliwka wrzuć zdjęcie z wakacji Abz pokaż wózeczek jaki zamówiliście, ja oczywiście jak byłam na szmateksie to znalazłam taką fajną sukieneczkę ciążową i kupiłam ... stwierdziąłm że jak już plany są tak zaawansowane to mi się przyda na wiosnę , a jak później będę szukać to nie znajdę ![]() ja w pracy dziewczyny i normalnie już poszłabym do domu, taka piękna pogoda że aż się nie chce przekraczać bramy firmy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

a co do badań to zawsze można je zrobić na wyspach, mój instruktor jazdy robił, pamiętam, że wspominał o tym, że ma żołnierzyki w porządnej kondycji
za Waszą dwójeczke!

.... więc czeka mnie jeszcze długi okres czasu mieszkania z rodzicami 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klask i:
przyatakował na całego 
Ja dzis mialam 36,3C, jakos strasznie niska