Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-01, 16:15   #1681
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mikakrolikowa gratuluje skucesu w pracy

bzyczka1 ale masz sasiadke.. tragedia.. chociaz widze ze ta od ogrodkow tez nie lepsza...

Daysy85 szukalam o tej szyjce jakis informacji ale nigdzie nic nie ma za to napisali ze jak jest mniej niz 2 a nawet 1.5 to sie zaczyna ewentualnie jak zostalo duzooo czasu to zakladaja krazek.. ale teoretycznie juz jestes prawie na mecie wiec mysle ze wszytko jest ok...
co do tycia to moze to serio jest woda? i zaraz po porodzie zejdzie nie martw sie... a co do rozstepow niestety niekiedy genetycznie jestesmy juz tak zbudowani ze sa... i ilebysmy sie nie smarowaly to one beda...
moze jakis krem wybielajacy po ciazy pomoze co?

Emilia211 niezly masz podpis

a ja melduje ze moje dziecie dalo czadu w nocy a dokladniej nie dziecie a macica.. mialam skurcze przepowiadajace - iprezka trwala od ok 3;20 ale ciezko mi bylo liczyc skurcze jak mnie bolalo - maz sie obudzil zrypal ze go nie budze i zaczal prowadzic notatki od 3;56 a ostatni skurcz zanotowalismy o 5:56 wiec byla impreza... wanna bardzo pomogla.. juz wiem ze to niedlugo..
thank you

ja zrobiłam obiadek
kurczaczek na butelce pyszne

ostatnio słucham http://w186.wrzuta.pl/audio/9f2cvqCB...wirkania_cwirk

jak Wam się podoba ???

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 16:28   #1682
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Pozdrowienia z Aberdeen

Na miejsce doatarlismy ok. 4 nad ranem. ale ogolnie podróz minęła dobrze, poza małym stresikiem (prawie nie zdązylismy na samlot) było OK.
Niestety tu jest pochmurno, chłodno i co chwile pada deszcz mam nadzieje, ze cały urlop nie bedzie tak wyglądał.
Dziś czeka nas dzien rodzinny, ma jeszcze przyjechać brat TZa z rodzinka i mysle, ze bedzie fajnie, a od jutra zakupy i zwiedzanie

buziaki

atomufka mieszkanko fajne

agatek powodzenia z mezem

martucha trzymam za was kciuki. to juz niedługo... może dzidziol bedzie miał urodziny razem ze mna??
Stary 2010-08-01, 16:42   #1683
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy85 hmm a kremowalas sie czyms? moze po ciazy zbieleja.... trzeba byc dobrej mysli.. a to u ciebe tez sie cos dzieje widze to juz tak niedlugo wiec moze jednak to nie bedzie poczatek wrzesnia tylko..

baja_86 ja zwykle roblam to w rossmanie albo fotojokerze (teraz mam jeden katalog do ktorego wrzucam fotki ale jakos zeby je zaniesc..) a przez neta nie wiem - ale anika sie na tym zna wiec moze ci cos poleci

Ana*** straszyszzz

moj maz robi dzis obiad.. i mam zakaz wchodzenia do kuchni.. ciekawe co robi.. ale pachnie niesamowicie.. ;D
My wlasnie robimy grilla na balkonie i caly dom zaczadzilismy
Tylko czekam az ktos tu z sasiadow zawita

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No i otóż to smarowałam sie jak głupia w 4 i 5 miesiącu po 2 razy dziennie w 6 raz dziennie a potem od przypadku do przypadku, jak mi się przypomniało. Wydawało mi się , że mam taką super skóre że nie będe miała rozstępów.
No i jak sobie zaczęłam odpuszczać to sie france od razu zaczęły pojawiać.
Hmm nie zła ze mnie Pani Kosmetyczka co???
Radzi innym a sama nie przestrzega... ale jak pisałam mam jakiś cholerny kryzys ciążowy. chcę żeby było już po.
Zazwyczaj dziwiłam się dziewczynom , że tak mówiły... bo to taki piękny stan itd, brzusio uroczy i więcej ach i och niż można sobie wyobrazić.
Teraz muszę postawić na silne peelingi i kremy na blizny póki rozstępy są świeże czyli czerwone.
Poza tym one się tworzą nie tylko od przyrostu kg ale też od hormonów wytwarzanych w ciąży.
a teraz tak się zastanawiam ... bo ja już tak bardzo chcę urodzić , że te bóle to ja se chyba wmawiam, noooo żeby coś się ruszyło chyba..
daysy z tymi rozstepami to roznie bywa,moja kumpela cala ciaze nie miala ani jednego a na koniec kilka dni przed porodem mnostwo sie jej pojawilo a kremy stosowala cala ciaze.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Aberdeen

Na miejsce doatarlismy ok. 4 nad ranem. ale ogolnie podróz minęła dobrze, poza małym stresikiem (prawie nie zdązylismy na samlot) było OK.
Niestety tu jest pochmurno, chłodno i co chwile pada deszcz mam nadzieje, ze cały urlop nie bedzie tak wyglądał.
Dziś czeka nas dzien rodzinny, ma jeszcze przyjechać brat TZa z rodzinka i mysle, ze bedzie fajnie, a od jutra zakupy i zwiedzanie

buziaki

martucha trzymam za was kciuki. to juz niedługo... może dzidziol bedzie miał urodziny razem ze mna??
Fajnie Wam
jak to prawie spozniliscie sie na samolot?
Baw sie dobrze

My wlasnie wrocilismy z przejazdzki rowerowej

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:02   #1684
ewurka
Wtajemniczenie

Allo
Martuś...już niedługo trzymamy
Baja biała sukienka ładniejsza
Atomufko fajne mieszkanko
A ja się pakuje dziewczyny, jeszcze jutro i we wtorek będę w domku

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 17:46   #1685
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

wpadłam tylko złożyć kolorowe i słoneczne życzenia miłości i ciepła dla wszystkich z 1 sierpnia
Stary 2010-08-01, 17:53   #1686
Daysy85
Zakorzenienie

Cichutko, puściutko... laski na wakacjach , romantycznych spacerkach ... a ja się ledwo toczę.
Kurdę nooo straszny mam ten kryzys.

Tak, tak najlepszego dla obchodzących dziś swe pierwsze rocznice...
Oby wesele papierowe zmieniło się w Brylantowe... tylko że już wtedy nie będziemy mogły pisać już na wizażu bo nam artretyzm nie pozwoli ... :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 18:05   #1687
martucha84
Zakorzenienie

Daysy85 jak to sie mowi... szewc w dziurawych butach chodzi.. ale ty dasz sobie rade bo fachura jestes pozbedziesz sie ich szybko.. a ogolnie to podobno psychika ma duze znaczenie w przyspieszeniu porodu (tzn podobno ja sie bardzo boisz to mozesz sobie podswiadomie opoznic wiec moze w 2 strone tez to dziala...)

baja_86 zdecydowanie czarna bardziej mi sie podoba ale ty tu rzadzisz

stokrotka24 dziekuje trzymam kciuki za twoja szyje zeby szybko przeszlo

*Agatek* glowa do gory niedlugo znowu sie zobaczycie..

india83 dobrze ze calo dotarliscie milego urlopowania sie a kiedy masz urodzinki?

ewurka dziekuje

najlepszego dla rocznicowych

a ja wrocilam ze spaceru i zaraz uciekam na nastepny pod parasolki na rynek a co
Stary 2010-08-01, 18:21   #1688
Daysy85
Zakorzenienie

Marta jeżeli chodzi o rozstępy prawda jest brutalna...
Można je jedynie delikatnie spłycić, kremami trochę skórę podrasować żeby była elastyczna i jędrna ale rozstępy nie znikną nigdy.
Nie ma cudownego sposoby na pozbycie się ich w 100% no chyba , że przeszczep skóry.
I jeżeli kto ktokolwiek mówi, Ci że na dzień dzisiejszy zna zabieg lub preparat likwidujący rozstępy w 100 %to kłamie!
To jest uszkodzenie skóry właściwej a nie naskórka , który można było by zregenerować.
Ja teraz będę robić peelingi z kawy wiem , że one bardzo pomagają.
Kiedy będę miała przypływ gotówki na pewno kupię krem lub preparat na blizny z nadzieją , że będą wyglądały trochę delikatniej...
Stary 2010-08-01, 19:10   #1689
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Wróciłam

Ale poczytam jutro, bo dziś padam na mordkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 19:34   #1690
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Mi sie bardziej biała widzi
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Aberdeen

buziaki

Zazdroszczę zakupów pochwal sie zdobyczami

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
My wlasnie robimy grilla na balkonie i caly dom zaczadzilismy
Tylko czekam az ktos tu z sasiadow zawita

daysy z tymi rozstepami to roznie bywa,moja kumpela cala ciaze nie miala ani jednego a na koniec kilka dni przed porodem mnostwo sie jej pojawilo a kremy stosowala cala ciaze.

Fajnie Wam
jak to prawie spozniliscie sie na samolot?
Baw sie dobrze

My wlasnie wrocilismy z przejazdzki rowerowej
My też na rowerkach byliśmy pod moja praca w sumie 30 km przejechane

Cytat:
Cichutko, puściutko... laski na wakacjach , romantycznych spacerkach ... a ja się ledwo toczę.
Kurdę nooo straszny mam ten kryzys.

Tak, tak najlepszego dla obchodzących dziś swe pierwsze rocznice...
Oby wesele papierowe zmieniło się w Brylantowe... tylko że już wtedy nie będziemy mogły pisać już na wizażu bo nam artretyzm nie pozwoli ... :P
Dziewczyno napewno nie jest tak zle troche optymizmu prosze szybko doła wygonic i szczęśliwie czekac na potomka
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 20:51   #1691
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Wróciłam

Ale poczytam jutro, bo dziś padam na mordkę

Noooo nareszcie
Weź no pisz tu nam raz dwa co u Ciebie???
Jak urlop? Byłaś gdzieś , odpoczęłaś???
Całuję tą zmęczoną mordkę i czekamy na relacje
Stary 2010-08-01, 20:53   #1692
baja_86
Zakorzenienie

Scio cześć

Dzięki laski za rady dot. sukienki. Nie mogłam się zdecydować, więc mąż zdecydował za mnie zamówiłam białą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:07   #1693
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Scio cześć

Dzięki laski za rady dot. sukienki. Nie mogłam się zdecydować, więc mąż zdecydował za mnie zamówiłam białą
Czyli mój typ wygrał
No biała to jest taka weselsza, bo czarna to taka smutna trochę
Stary 2010-08-01, 21:11   #1694
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Scio cześć

mojemu TŻ też ta biała się spodobała

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:35   #1695
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!

Wróciłam po 2 tygodniach w niebie!
Było rewelacyjnie, na nowo w sobie zakochani, szczęśliwi, wypoczęci, a od jutra do pracy znów.

Postaram się Was choć po części nadrobić, ale to już jutro, na razie wskakuję pod prysznic i lulu

Dobrze już być z Wami

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 21:41   #1696
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Było rewelacyjnie, na nowo w sobie zakochani, szczęśliwi, wypoczęci, a od jutra do pracy znów.

Postaram się Was choć po części nadrobić, ale to już jutro, na razie wskakuję pod prysznic i lulu

Dobrze już być z Wami
Hej, zazdroszczę tego nieba ...
Stary 2010-08-01, 22:39   #1697
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, zazdroszczę tego nieba ...
dziękuję

Wróciliśmy opaleni, wręcz spaleni, więc Agatka gdzie Ty byłaś, że nie miałaś pogody? Przecież obie byłyśmy nad polskim morzem?

Misqa piękny brzusio i Tobie tylko brzuch rośnie - zazdroszczę!

Rybulka wyglądasz świetnie, w ogóle nie widać, że byłaś w ciąży! A Miłosz miażdży. Słodziak z niego!

Marucha, udało mi się dotrzeć do zdjęć. Jak dla mnie rewelacja! Ujęta jest chemia między Wami i oczekiwanie na Patryka. Bardzo mi się podobają, tylko czuję niedosyt, że nie mogłam wszystkich zobaczyć. czy jest jeszcze szansa?

No i Ty coraz bliżej porodu...wow!

Atomufka gratuluję kredytu! Przejeżdżałam 2 razy przez Poznań i w drodze do z znad morza myślałam o tym Waszym mieszkanku. Będzie rewelacyjne!

Madzia, jestem w szoku, co podziało się z teściową. Dobrze zrobiliście rezygnując z tego mieszkania. Tak będzie lepiej dla Wszystkich. mam naadzieje, że coś znajdziecie i udanej zabawy na weselu!

Aniak, uroki ciąży, ale mdłości nie zazdroszczę!

Myszka gratuluję nowego członka rodziny Ślicznota!

Ania, jak to dobrze, że z mężem już lepiej, oby wszystko szybko wróciło do normy!

SRR super, że jesteś znowu z nami!

Kwiatuszku, super, że Bartuś już ochrzczony no i masz szczęście, że on nadal taki spokojniutki!

Widzę, że była też aferka podczas mojej nie obecności, ale nawet nic nie czytam bo nie chcę się denerwować.

Na razie tyle nadrobiłam, wiem, że jestem okropna, bo jest to bardzo mało, ale postaram się być na bieżąco.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-08-01 o 23:06
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:02   #1698
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:10   #1699
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Na zdjeciach jej nie widac
Nie licz na to na pewno powstanie duzo postow
Kiedy jedziecie?
Wlasnie sobie przypomnialam ze jutro moje siostry maja urodziny

gucia dzieki wkleisz jakies fotki?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-01, 23:12   #1700
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 04:37   #1701
*Agatek*
Zakorzenienie

Rosette przeżuć mnie proszę na pierwsze miejsce w liście staraczkowych

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 05:37   #1702
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Rosette przeżuć mnie proszę na pierwsze miejsce w liście staraczkowych
przerzuc

a czemu Ty juz nie spisz?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 07:58   #1703
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Wpadłam tylko poinformować, że jakieś 2 tyg. mnie teraz nie będzie z powodu przeprowadzki. Mamy taki bałagan na tym mieszkaniu, że na czas przeprowadzki będziemy mieszkać u mojej mamy, a ona nie ma kompa. Jak tylko się urządzę to wpadne do Was
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:17   #1704
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Tą noc przespałam w miarę dobrze, wypiłam na noc melisę więc może mi trochę pomogło. Oczywiście poza 4 krotnym wstaniem na siusiu ... ehh
Czekam na Tż żeby wrócił z pracy i muszę iść do banku i do biblioteki oddać książki, kurde wydaje mi się , że mam przetrzymaną książkę i będę płacić karę.Co prawda to grosze ale wstyd
No i potem pójdę na chwile do dziewczyn do pracy pogadać i w ogóle...
Życzę miłego dnia i do zobaczenia później.
Stary 2010-08-02, 08:24   #1705
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Nie było mnie prawie 2 dni Ale juz was lekko przeleciałam

No wiec dziś jedziemy starać się oddac te rzeczy łazienkowe. Płytek jak już wspominałam nam nie przyjmą, więc może jak kupimy mieszkanie do remontu to się przydadzą, a jak nie to nie wiem.... I dziś oddamy jej całą kasę.

BYłam na tym weselu (potem wgram zdjęcia to wam od razu kolor włosów pokarzę). Ale powiem wam, że jedna wielka lipa Non stop disko polo grali i to z podkładem muzycznym w stylu :umcy, umcy" i takie dudnienie, że nie wiadomo jak było przy tym tańczyc i do tego na całe wesele, była tylko jedna wolna piosenka Jedzienie tez porażka.... jakies takie wymyslne np. jedno danie głównie: mała pieczarka z mięsem mielonym+ muszelka makaronowa z mięsem mielonym (wszystko na jednego gryza) i... na to garść chipsów sypnieta. Myslelismy, że komuś się to usypało, ale potem patrzymy a każdy tak dostaje hehe

Tesciowa na weselu powiedziała, że ładnie wyglądam a wczoraj dzwoniła i składała nam życzenia z okazji pierwszej rocznicy ślubu Wiec nie wiem już o co chodzi.... chyba jej gniew przechodzi

Co do rocznicy ślubu (wczorajszej) to było bardzo fajnie, do tego stopnia, że dziś ledwo z męzem chodzimy. Zaczelismy swiętowac po powrocie z wesela o 3 nad ranem gorącym seksem (przez remont były non stop kłótnie, wiec od dłuższego czasu się nie kochaliśmy). Wczoraj pobudka o 10 i do 11 znowu seksik Wstalismy, wyszykowalismy się. Mąz jak zwykle pojechal na basen a ja do babci i dziadka (którzy pojechali na działkę na grilla) Wiec posiedziałam z nimi do 14, najadłam się, babcia wypiła ze mną 2 kieliszki wódki (własnej roboty, wiec siekiera). Pojechałam o 14 z męzem do domu na F1 i do tego piwko, potem obiad. O 17.15 (akurat jak rok wcześniej mówilismy przysięge, rodzice wpadli do nas z szampanem I kazdy wypił po 2 kiliszki - bardzo ans tym zaskoczyli) a potem poszlismy na długi spacer i chodzilismy tak do 20. Potem mąż zaprosił mnie na pizzę i piwko wrócilismy do domku po 21 i już byłam tak ładnie wstawiona że prawie od razu zasnęłam
Cytat:
niestety jesli chodz o awans zawodowy to tak to wyglada dlatego wszytskie moje kolezanki staraly sie o dziecko po stazu albo jak juz to od kwietnia maja bo on trwa do pocztaku czerwca.. (teraz mamy wysyp uczelnianych dzieci bo wszystkie w podobnym czasie po licu robilysmy stazy ) wiec tak to wyglada - chcesz dziecko nie robisz awansu robisz awans zapomnij o dziecku.. no chyba ze na stazu bo potem kolejny stopien zaczety to nawet macierzynski kasuje...
Tak własnie myślałam. Czyli w takim razie wychodzi na to, że jesli dostanę pracę to starania znowu z męzem musimy przełożyć, jesli jej nie dostanę, to za miesiąc się zaczynamy starać o dziecko.
Bez sensu taki wybór, ale co zrobic. Szkoła - praca marzeń, dziecko - marzenie. ech....

Cytat:

a ja melduje ze moje dziecie dalo czadu w nocy a dokladniej nie dziecie a macica.. mialam skurcze przepowiadajace - iprezka trwala od ok 3;20 ale ciezko mi bylo liczyc skurcze jak mnie bolalo - maz sie obudzil zrypal ze go nie budze i zaczal prowadzic notatki od 3;56 a ostatni skurcz zanotowalismy o 5:56 wiec byla impreza... wanna bardzo pomogla.. juz wiem ze to niedlugo..
ooo to pewnie się uda w tym tygodniu

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-08-02 o 08:27
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:55   #1706
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Noooo nareszcie
Weź no pisz tu nam raz dwa co u Ciebie???
Jak urlop? Byłaś gdzieś , odpoczęłaś???
Całuję tą zmęczoną mordkę i czekamy na relacje

Byliśmy w Gdańsku, niestety pogoda nas nie rozpieszczała, dopiero 2 di ostatnie były gorące. Jeden dzień mieliśmy taki, ze cały dzień lało, ale wtedy ne wychodziliśmy z łóżka. Sporo pozwiedzaliśmy, ogólnie wróciliśmy wypoczęci. Nie ma to jak wakacyjny urlop z mężem.
Jedyny minus. Jechaliśmy pociągiem z Gdyni do W-wy na korytarzu. Bo niestety PKP zarządzają jacyś idioci, którzy w wakacyjnym pociągu połowę wagonów rezerwują dla koloni
Ale też potraktowaliśmy to jako przygodę
Odpoczeliśmy też od tematu dziecka - co praa nie umieliśmy o tym niemyśleć, bo gdzie nie spojrzeć pary z maluchami, ale było inaczej - dużo spokojniej
Szkoda, ze już wróciliśmy do codzienności.
A teraz idę zobaczyć ile mam stron do nadrobienia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:56   #1707
martucha84
Zakorzenienie

Daysy85 no to sprowadzilas mnie na ziemie z tymi rozstepami.. ehss... ja puki co mam 2 malenkie na udzie ale smaruje codziennie brzuch cycki i uda bo wlasnie sie balam ze popekam wszedzie.. no ale do porodu jeszze troche wiec zobaczymy czy nic nie wyskoczy.. a ja mialam nadzieje ze jakby sie cos gorszego podzialo to bedzie mozna je jakos stiuningowac.. no ale...

Scio no nareszcie

Gucia0987 witaj i pochwal sie fotkamiii a co do fotek to wszytko na pw

Rosette nie widze jej na fotkach ale strzelam ze na imprezie byla

kwiatuszekk88 udanej przeprowadzki

Madzialenka no widze ze rocznica udana co do tesciowej to moze troche pomyslala.. ehsss za babami nie trafisz.. a jesli chodzi o starania o dzieci to nie znam nauczyciela bynajmniej takiego niepoznalam ktory zrobil sobie dziecko wtedy kiedy chcial jednoczesnie bezs przeszkod kontynuujac awans kazdy albo olewal awans i mowil kiedys kiedys.. najpierw dzieci... albo robil awans a dziecko gdzies tam w miedzy czasie ale jedno potem duza roznica wieku... niestety (mowie o nauczycielach takich mlodych bo ci starsi nie musieli robic awansow bo z lat pracy dostawali mianowanie itd)

a ja robie dzies na obiad nalesnikiii z owocami brzoskwiniami bananami i malinkamiii wiem wiem wy narazie sniadanie pewno jecie (ja tez) a ja juz o obiedzie.. no ale
Stary 2010-08-02, 08:58   #1708
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć laseczki

Wszystkim dziewczynom które już są lub wyjeżdżają na urlop życzę udanego wypoczynku

Daysy nie smutaj sie ciągle bo przecież dzidzia też czuje że mama jest nie w sosie a rozstępy ma większość kobiet w ciąży lub po, taki urok.

Atomufka fajne to mieszkanie

Gucia super że urlop się udał, ja też bym chciała ale na razie brak kasy

Madzialenka nam zosatały płytki to też nie chcieli przyjąć ale powiedzieliśmy że całe wyposażenie u nich kupiliśmy więc dali się udobruchac i wzięli. No a u was niewiadomo jakie znajdziecie mieszkanie, w wielu jest łazienka do remontu więc może się przydają

A ja miałam skoczyć do sklepu ale okazało się że tż wiął portfel i całą kasę i muszę teraz na niego czekac aż wróci, wkurza mnie jak tak robi bo często wyciąga mi kasę z portfela i sobie jedzie a ja potem nie mam ani grosza jak czegoś potrzebuję

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:03   #1709
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta jeśli bym dostała pracę, to myślę że lepiej by było starania przełożyć choćby do kwietnia- maja. Aby już ten staż mieć załatwiony i może by mi wtedy przedłużyli umowę A nie zacząć od września bo wtedy to by było nie fajnie, jakby się od razu udało No chyba, że pracy nie znajdę to wtedy Ale do września jeszcze 4 tygodnie....

Mona ale my tylko tam te płytki zamawialiśmy, a cały sprzęt w innym sklepie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:06   #1710
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Dobrze już być z Wami
Cześć

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Wpadłam tylko poinformować, że jakieś 2 tyg. mnie teraz nie będzie z powodu przeprowadzki. Mamy taki bałagan na tym mieszkaniu, że na czas przeprowadzki będziemy mieszkać u mojej mamy, a ona nie ma kompa. Jak tylko się urządzę to wpadne do Was
szybkiego ogarnięcia zyczę

Cytat:
a ja robie dzies na obiad nalesnikiii z owocami brzoskwiniami bananami i malinkamiii wiem wiem wy narazie sniadanie pewno jecie (ja tez) a ja juz o obiedzie.. no ale
ach te zachcianki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości