Zaginęła Iwona! Trójmiasto. - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-02, 02:25   #3841
Laylissa
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.

Poszło by sprawnie, gdyby tak wiele osób jak jest tutaj się za to wzięło. ..., ale nikt nie udostępni monitoringu internautom.

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ----------

Nie mogę zasnąć. Myślę sobie o Iwonce, wspominam jak siedziałyśmy razem w szkole ... i mam tysiąc myśli w głowie. Kiedy ta sprawa się rozwiąże?

Zawsze jak nie mogę spać następuje przełom w czymś co dzieje się na bieżąco. Oby to był dobry znak, a dzisiejszy dzień przyniósł jakieś wieści, ... dobre wieści.

Dobranoc wszystkim.
Stary 2010-08-02, 07:40   #3842
kycia1
Wtajemniczenie

Oby ten dzień był dobry
Stary 2010-08-02, 07:52   #3843
Foxy89
Rozeznanie

Witam Mam nadzieję, że dziś sprawa się ruszy, żę odnajdą Iwonę, albo chociaż dodatkowe ślady.

NIe było mnie przez weekend, więc nie miałąm możliwości udzielania się i czytania na forum. Czy mogłaby któraś z Was w skrócie napisać jak się sprawa ma?
Foxy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:00   #3844
patricia13
Wtajemniczenie

Pomijajac moją teorie wydarzen tej nocy, chcialabym podkreslic pare rzeczy, bo widze, ze jak sie rozpedzicie w jakims kierunku, to tylko taki obieracie i koniec

RECZNIKI mozna kupic w calym kraju, jak rowniez mozna dostac w prezencie w calym kraju. dobe internetu, zakupow allegro pomijam.
jesli ktos ma recznik z napisem bogatynia nie oznacza, ze stamtad jest i wcale nie musial tam byc ! mogl go dostac, mogl komus zwinac, mogl kupic w kazdym innym miescie

opieracie sie na tym, co w artykule, ok
ale jak juz przez te 2 tyg. mogliscie sie przekonac, policja nie przekazuje do mediow zadnych szczegolow
to ze recznik ma napisa bogatynia , nie znaczy ze jest souvenirem firmujacym miasto
czemu? a no temu:

http://zyrardow.eszukam.pl/duze-recz...atynia/261901/

http://eszukam.pl/delikatne-reczniki-/bogatynia/261928/

nie mam takich recznikow, wiec nie wiem, ale moze producent wszywa taki herb czy napis
zadanie dla internetowych detektywow - sprawdzcie to dla pewnosci

Kolejna sprawa to kwestia pana recznika
jak tylko ludzie zaczeli w nim pokladac nadzieje,ze jest ogniwem laczacym z iwona, od razu cala rzesza przeciwnikow naskoczyla, ze jak to tak mozna kogos oskarzac
i chociaz ja sama mam dwie teorie na temat tych wydarzen, to jednak facet EWIDENTNIE IDZIE ZA IWONA.
Idzie jej tempem
Idzie kierunkowo za jej osoba, podaza za nia konkretnie, to nie przypadek
Nie mam zadnych watpliwosci

Dzialania policji . Dramat i jeszcze raz dramat.
Wystarczylo jedno oswiadczenie rzecznika i jakies wpisy tu na forum, ze corka policjanta broni ciezkiego zawodu taty i od razu wszyscy tak, tak policja dobrze dziala
A guzik. Znam policjantow, kilkadziesiat zaniedbanych spraw w tym kraju i kolejny raz dala popis swojej ignorancji i braku dzialania. Policja nie zrobila nic, zaczeli niby dzialac, gdy media sie skupily na nich.
Matka Iwony nie moze zle sie o policji wypowiadac, bo jest w kleszczach zaleznosci - dopoki nie odnajdzie corki, musi przemilczec.
Ale prawda jest taka, ze gdyby powaznie i profesjonalnie podeszli do sprawy, Iwona juz by byla znaleziona.

A co do tira ... skad w ogole ten pomysl ?
ktos rzucil haslo tirowiec i juz wszyscy za tirowcem poszli?
sprobujcie niewidocznie dla innych wniesc cialo do tira. od wysokosci i trudnosci tego zadania po efekty biologiczne. efekt moze byc kazdy, potem slady zostana w nim.
ktos juz pisal o zasadach tirowcow co do bezpieczenstwa. wiec powtarzac sie nie bede.

nie sugerujcie sie tak od razu jakas opcja i nie idzcie za nia slepo, bo naprawde mozna cos przeoczyc albo skupiajac sie na jednej wersji, ominac to, co dzialo sie poza kamera

policja zapewne ma nagrania wszystkich kamer w okolicy, a takze z dream clubu, neptun parku i innych miejsc
ale nie ujawni ich
ujawnia to, co moze pomoc znalezc dojscie do sprawcow
bo licza na to,ze ktos kogos pozna
w tej sprawie jest jeszcze multum szczegolow, dowodow i linii wydarzen, ale niewiedza wynikajaca z braku informacji popycha ludzi w kierunki zwiazane wylacznie z tym, co ujawnione

acha.. a co do biadolenia, ze tylko ja tak szukaja szczegolnie, ze rodzice maja koneksje i kim to ona jest ?
juz nie pamietam, kto to pisal, ale podejrzewam, ze nie masz dziecka czy dzieci i nie jestes sobie w stanie wyobrazic nawet w 0,001% , co czuje matka, ktora w takich okolicznosciach traci dziecko
matka za swoim dzieckiem jest w stanie poruszyc niebo i ziemie
jesli mi przytrafiloby sie cos takiego, a nie mialabym pieniedzy, zapozyczylabym sie po uszy, sprzedalabym co sie da, zeby dziecka szukac
podpisalabym cyrograf i poszlabym na koniec swiata, zeby odnalezc moja corke
policja to ludzie obojetni na to cierpienie, ktore przechodza rodziny, bo juz to znaja, juz to widzieli, lata praktyki, rutyny
to samo jest z lekarzami, zycie to nie " na dobre i na zle", nie ma co oczekiwac empatii
wiele spraw utrzymalo sie i rozwiazalo dzieki dzialaniom rodziny, rodzicow, ktorym zalezy najbardziej i ktorzy nie odkladaja sprawy na polke,zeby zajac sie inna
wiec zastanowcie sie dwa razy, co zrobilibyscie wy, gdyby to wam zaginelo dziecko

i jeszcze powrot na ziemie co do pana recznika..
mimo ze uwazam, ze facet za nia bezsprzecznie podaza
to jednak musze wam cos opisac
pare ladnych lat temu mialam kolezanke, ktora wlasciwie do momentu tej opowiesci uwazalam za inteligentna i rozsadna, ale to juz kwestia moich odczuc
poznalysmy sie na jakiejs imprezie i od slowa do slowa okazalo sie, ze obie kilka lat wczesniej rzucilysmy swoje dotychczasowe zycia i wyjechalysmy, zeby zaczac nowe zycie w nowym miescie
i tak to jakas rozpoczelo nasza znajomosc, roznica byla tylko taka ze ona startowala kilka lat po mnie
w miare uplywu czasu, rozwijajacej sie znajomosci, ona w koncu zwierzyla mi sie, jak to bylo w jej przypadku i wlosy stanely mi na glowie..
zeby sie utrzymac na poczatku postanowila spotykac sie z facetami za kase
chyba oglaszala sie w internecie, ale glowy nie dam
w kazdym razie po paru wiekszych kieliszkach wina opowiedziala mi kilka "przypadkow" i jeden z nich przypomnial mi sie teraz:
to byla chyba jedna z jej pierwszych takich "przygod" i opowiedziala mi wrecz z zadowoleniem,ze to byly jej najlatwiejsze pieniadze w zyciu.. brrr
facet przyjechal po nia samochodem, jakis starszawy byl i tak sie podniecil, ze jeszcze kompletnie do niczego nie doszlo, dopiero co wsiadla do niego do auta, a on juz ....
mowila,ze on szybko wyjal duzy recznik i sie nim wytarl, ze byla zaskoczona,ze byl tak dokladnie przygotowany,jakby jechal na biwak
no i ze mimo to dal jej pieniadze takie, jak bylo ustalone, ze nie musiala nic robic itd bla bla bla
zapamietalam to, bo raz,ze facet mimo wszystko zachowal sie z klasa, o ironio
a dwa, ze moze moj opis tego nie oddaje, ale byla pod wrazeniem tego jego oporzadzenia sie
stracilam wobec niej caly szacunek i dlugo moznaby mowic, co o niej mysle, ale to nie ma tu znaczenia

chodzi mi o to, ze roznie rozni ludzie rozne rzeczy "zalatwiaja", wiec nie mozna obrac jednej slusznej linii tamtych wydarzen

Edytowane przez patricia13
Czas edycji: 2010-08-02 o 09:04
patricia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:01   #3845
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Witam Mam nadzieję, że dziś sprawa się ruszy, żę odnajdą Iwonę, albo chociaż dodatkowe ślady.

NIe było mnie przez weekend, więc nie miałąm możliwości udzielania się i czytania na forum. Czy mogłaby któraś z Was w skrócie napisać jak się sprawa ma?
Ostatni artykuł- z wczoraj http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...owy_dowod.html . Znaleziono biały recznik.
Stary 2010-08-02, 08:12   #3846
Nadin
Zakorzenienie

Życzę Rodzinie i Bliskim Iwonki żeby trzymali się .

Wciąż mam jednak nadzieję że ta śliczna młoda dziewczyna się odnajdzie cała i zdrowa.

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:19   #3847
enii
Wtajemniczenie

Oby to tylko jakis malolat dla zabawy nie podrzucil tego recznika...
A tak swoja droga, jesli to jest jego recznik, to naprawde dziwne , ze ktos wyrzuca recznik........ Najgorsze ze zamiast wiecej wiedziec, pojawiaja sie nastepne pytania

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:21   #3848
Foxy89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Ostatni artykuł- z wczoraj http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...owy_dowod.html . Znaleziono biały recznik.
Dziękuję Ci Kycia
Foxy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:30   #3849
karoolciaq
Raczkowanie

spózniona

Edytowane przez karoolciaq
Czas edycji: 2010-08-02 o 08:31
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:33   #3850
Ona.
Raczkowanie

Jeszcze mam takie pytanie, czy monitoring z tej samej kamery był sprawdzany o późniejszej godzinie? Bo jeśli on zostawił ten ręcznik, to może byłoby nagrane jak wracał?

Czy policja sprawdziła telefony, z których sygnały były dawane w tych samych miejscach i o tej samej godzinie co telefon Iwony? m.in. sygnał telefonu Ręcznika? Wiem, ze operatorzy bardzo chronią takie dane, ale jeśli prokurator wydałby taki nakaz to nie mieliby wyboru, a takie sygnały są chyba w miarę dokładne. No chyba, że do tego trzeba znać nr telefonu
Ma ktoś może zaznaczone na mapce w którym miejscu ona była widziana ostatni raz, w którym miejscu mogła wejść na plaże i gdzie jej komórka dała ostatni sygnał, gdzie mieszka(mniej więcej), gdzie znaleziono ręcznik? Chodzi mi o takie szczegóły związane z jej zaginięciem.

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Edytowane przez Ona.
Czas edycji: 2010-08-02 o 08:42
Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:40   #3851
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ona. Pokaż wiadomość
Jeszcze mam takie pytanie, czy monitoring z tej samej kamery był sprawdzany o późniejszej godzinie? Bo jeśli on zostawił ten ręcznik, to może byłoby nagrane jak wracał?

Czy policja sprawdziła telefony, z których sygnały były dawane w tym samych miejscach co telefon Iwony? m.in. sygnał telefonu Ręcznika? Wiem, ze operatorzy bardzo chronią takie dane, ale jeśli prokurator wydałby taki nakaz to nie mieliby wyboru, a takie sygnały są chyba w miarę dokładne.
Ma ktoś może zaznaczone na mapce w którym miejscu ona była widziana ostatni raz, w którym miejscu mogła wejść na plaże i gdzie jej komórka dała ostatni sygnał?
Wiesz tego my nie wiemy, czy np. byl uchwycony na nastepnej kamerze lub na innych pozniej, a o wczesniejszych tez nic nie wiem... Moze wiedza, ale i tak nie powiedza oficjalnie/ jak na razie/

Stary 2010-08-02, 08:42   #3852
patricia13
Wtajemniczenie

cudowny pan gwiazda rutkowski wypowiedzial sie :

"Jak podkreśla detektyw, dostaje sygnały od osób z całej Polski, które twierdzą, że widziały Iwonę. Jednak w większości są one ze sobą sprzeczne.
- To dlatego że nie ma kontaktu i przepływu informacji między policją a zwykłymi ludźmi. Nie chodzi mi o informacje tajne, tylko o takie które mogłyby pomóc osobom chętnym w poszukiwaniach. Teraz jest tak, że ochotnicy zupełnie niepotrzebnie sprawdzają miejsca, które zdążyła zbadać już policja - mówi. "

a tu kurka niepotrzebnie znalezli recznik, a to niespodzianka
Stary 2010-08-02, 08:46   #3853
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ona. Pokaż wiadomość

Czy policja sprawdziła telefony, z których sygnały były dawane w tym samych miejscach co telefon Iwony? m.in. sygnał telefonu Ręcznika? Wiem, ze operatorzy bardzo chronią takie dane, ale jeśli prokurator wydałby taki nakaz to nie mieliby wyboru, a takie sygnały są chyba w miarę dokładne.
Ma ktoś może zaznaczone na mapce w którym miejscu ona była widziana ostatni raz, w którym miejscu mogła wejść na plaże i gdzie jej komórka dała ostatni sygnał?
O tym samym pomyslalam (monitoring-ew.powrót).

Na Twoje zadane pytanie odp, pewnie poznamy w pozniejszym czasie .

Ostatni raz widziana przy wejsciu nr 63, gdzies jest mapka,na pewno- poszukaj w watku.

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-08-02 o 08:47
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 08:53   #3854
Ona.
Raczkowanie

Mapek zaraz poszukam-dzięki
a co do monitoringu to jego powrót jest bardzo ważny, bo jeśli za rejestrowała go kamera z innego wejścia, to należałoby PRZECZESAĆ teren od wejścia którym weszła Iwona, do wejścia, którym wyszedł ręcznik. Szkoda, że nie wiemy nic więcej na temat monitoringu, bo gdybym nam udostępnili inne nagrania to internauci mogliby wiele zauważyć

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:02   #3855
Legionistka23
Zakorzenienie

kurcze..ale dziwne, ze nikt ze znajomych tego faceta z recznikiem sie nie zgłosił i nie potwierdził jego tozsamosci..no tak recznik mógł komus wziaśc nawet z plaży..tylko nie wierze, ze ktos komu ginie biały recznik i widzi nagranie nie zgłasza tego na policji..a z drugiej strony to ten ktos wział buty iwony a o reczniku zapomnial..?

kurcze dziwne to wszytko..przeciez jesli to wczasowicz to obsługa hotelu jakiegos domku gdzie był napewno wie o tej sprawie i napewno by go skojarzyła...gdzie sa Ci wszyscy ludzie..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:03   #3856
extreme7279
Raczkowanie

własnie słucham radia zet i powiedzieli, że przy jednej z alejek, w którą mogła skręcić Iwona znaleźli ręcznik ze śladami spermy, był ukryty pod krzakiem

o kurcze, chyba już wiecie, sorki ale nie jestem na bieząco, nie było mnie 2 dni

Edytowane przez extreme7279
Czas edycji: 2010-08-02 o 09:05
extreme7279 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:05   #3857
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extreme7279 Pokaż wiadomość
własnie słucham radia zet i powiedzieli, że przy jednej z alejek, w którą mogła skręcić Iwona znaleźli ręcznik ze śladami spermy, był ukryty pod krzakiem
ja ogladałam tvn24 i rzecznik policji powiedział, ze sprawdzaja slady biologiczne dopiero..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-02, 09:12   #3858
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
kurcze..ale dziwne, ze nikt ze znajomych tego faceta z recznikiem sie nie zgłosił i nie potwierdził jego tozsamosci..no tak recznik mógł komus wziaśc nawet z plaży..tylko nie wierze, ze ktos komu ginie biały recznik i widzi nagranie nie zgłasza tego na policji..a z drugiej strony to ten ktos wział buty iwony a o reczniku zapomnial..?

kurcze dziwne to wszytko..przeciez jesli to wczasowicz to obsługa hotelu jakiegos domku gdzie był napewno wie o tej sprawie i napewno by go skojarzyła...gdzie sa Ci wszyscy ludzie..?
Informacje do opinii publicznej wychodza (jak widac) z opoznieniem. Miejmy nadzieje, ze ustalili juz cokolwiek jesli chodzi o jego tozsamosc. Chociaż.... nie mam dobrych przeczuc.

(Moja luźna teoria) Raczej nie wiedział/nie myslał, ze jest nagrywany. Pomyslał o Iwonie, jej rzeczach- recznik wydał mu się balastem, pozbył sie go- nie myslal przeciez, ze to jego (recznika na ziemi) mogą szukac, tylko sladów Iwonki, pomyslał pewnie, ze plaza obok, nikt nie zwroci na niego uwagi, bo moze to byc zgubiona rzecz przez ktoregos z plazowiczów, w koncu blisko jest morze. A buty/odzież w tym przypadku to juz inna sprawa, tym bardziej kobiece, miał swiadomosc, ze beda jej szukac. Tak czy siak nie wiadomo czy to on, czy nie on, czy mogl cos wiedziec/slyszec. On mnie osobviście przeraza od poczatku (nawet od razu Wam to napisałam)- a raczej ten film z jego udziałem. Podąza za nia (przynajmniej tak mi sie wydaje) jak w hipnozie. Czekam na rozwój sytuacji.

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-08-02 o 09:18
Stary 2010-08-02, 09:18   #3859
moniula01
Wtajemniczenie

potwierdzili ze mezczyzny jeszcze nie znaleziono, ze sie nie zgłosił a na niektórych filmikach z monitoringu zakrywali twarz mężczyzny - bez sensu ...
Stary 2010-08-02, 09:19   #3860
enii
Wtajemniczenie

A skad wiadomo, ze zabral Iwonki buy????

Stary 2010-08-02, 09:20   #3861
ZlodziSiePochodzi2
BAN stały

Policja Polska , nic nie robi z ta sprawa ..
Osmieszyli sie tym recznikiem ( 2 tyg ) lezal ....

Po prostu zyjemy w DZIKIM KRAJU ...

Brawo dla czlowieka kto powiedzial te slowa

Edytowane przez ZlodziSiePochodzi2
Czas edycji: 2010-08-02 o 09:24
ZlodziSiePochodzi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:20   #3862
moniula01
Wtajemniczenie

ja tez uważam ze on jest jakis podejrzany - idzie dosc szybko za nia i sie na nia patrzy... turysta/spacerowicz nie idzie takim tempem...
Stary 2010-08-02, 09:25   #3863
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enii Pokaż wiadomość
A skad wiadomo, ze zabral Iwonki buy????
No, nie wiadomo. Wyczytałas to gdzies? My głosno myslimy tylko
Cytat:
Napisane przez moniula01 Pokaż wiadomość
ja tez uważam ze on jest jakis podejrzany - idzie dosc szybko za nia i sie na nia patrzy... turysta/spacerowicz nie idzie takim tempem...
Dokładnie

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2010-08-02 o 09:30
Stary 2010-08-02, 09:28   #3864
Legionistka23
Zakorzenienie

dla mnie tez jest podejrzany...szkoda, ze nie widac od kiedy idzie za Iwonka..

ja napisałam, ze zabrał buty...bo ich narazie nie znaleziono..wiec moja pierwsza mysla było, ze zabrał..no tak pewnie nie wiedział, ze tam sa kamery i bedzie dokładnie widac ten recznik..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-02, 09:32   #3865
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
dla mnie tez jest podejrzany...szkoda, ze nie widac od kiedy idzie za Iwonka..

ja napisałam, ze zabrał buty...bo ich narazie nie znaleziono..wiec moja pierwsza mysla było, ze zabrał..no tak pewnie nie wiedział, ze tam sa kamery i bedzie dokładnie widac ten recznik..
Głosno myślimy , zeby nie było, że plotki rozsiewamy.
Stary 2010-08-02, 09:34   #3866
Legionistka23
Zakorzenienie

dokładnie głosno myślimy...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-08-02, 09:45   #3867
kemir
Przyczajenie

Wpiszcie sobie w google bar Chilly Willy ( tam widać Iwonę po raz ostatni) i zobaczcie mapkę terenów. Ona szła nie plażą tylko alejką przy plaży i miała skręcić w którąś z 3 alejek w tych zadrzewionych terenach na prawo do Parku Reagana. Tam nie ma żadnego monitoringu. I na całej jej trasie nie było tak niebezpiecznie jak tu. Ten obszar jest ekstremalnie trudny do przeszukania. Kamery termowizyjne Rutkowskiego nic tam nie dały.
kemir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:50   #3868
oliwia300
Rozeznanie

Sorry, ale rece opadaja jak sie czyta niektore wypowiedzi!!!! Robi sie z tego watku tani film kryminalny!
Dlaczego sie tak uczepiliscie Recznika??? Przyznac sie czy ktos z Was nie kapal sie w morzu nad ranem?? Ja tak! I tysiace ludzi tak robi, biegaja w zdluz morza, spaceruja, ukladaja mysli.....
Dla mnie dziwne jest,ze nigdzie pozniej juz nie widac Iwony na monitoringu, oswieccie mnie czy sa tam wszedzie kamey w kierunku ktorym ona podarzala?? Bo jezeli sa, to powinismy widziec jak wychodzi! A co z ta teoria,ze ojczym ja slyszal??? Jak daleko od tego wejscia 63 jest do jej domu?? Przepraszam,ale jestem z Poznania i nieznam tego terenu!!!
Stary 2010-08-02, 09:56   #3869
ravik
Raczkowanie

Trudno snuć jakieś domysły. Jeśli policja tak samo szukała właściciela ręcznika jak przeczesywała teren (w kontekście znalezionego po dwóch tygodniach ręcznika) to mógł to być turysta który pomieszkiwał sobie w okolicy. Po prostu go przeoczyli...Jeśli dokładnie rozpytywali i szczegółowo to był to albo jakiś włóczęga, ktoś plączący się po wybrzeżu raz tu raz tam, wcześniej mówiłem o mężczyźnie zaginionym w marcu..myślę że to jakiś tego typu przypadek. Taką osobę trudno znaleźć..być może bez stałego adresu, bez rodziny..Gdzieś wypaczył Iwonę..szedł za nią...on raczej się nie kąpał- ręcznik miał w konkretnym celu. Nie był to jakiś super fachowiec który wszystko zaplanował...poza tym nie był trzeźwy- dlatego wkrótce Iwona powinna zostać znaleziona gdzieś niezbyt daleko od ręcznika. Jedyne ale że on miał dużo czasu żeby wrócić i trochę po sobie zatrzeć ślady gdy wytrzeźwiał i wszystko lepiej obmyślił

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia300 Pokaż wiadomość
Sorry, ale rece opadaja jak sie czyta niektore wypowiedzi!!!! Robi sie z tego watku tani film kryminalny!
Dlaczego sie tak uczepiliscie Recznika??? Przyznac sie czy ktos z Was nie kapal sie w morzu nad ranem?? Ja tak! I tysiace ludzi tak robi, biegaja w zdluz morza, spaceruja, ukladaja mysli.....
Dla mnie dziwne jest,ze nigdzie pozniej juz nie widac Iwony na monitoringu, oswieccie mnie czy sa tam wszedzie kamey w kierunku ktorym ona podarzala?? Bo jezeli sa, to powinismy widziec jak wychodzi! A co z ta teoria,ze ojczym ja slyszal??? Jak daleko od tego wejscia 63 jest do jej domu?? Przepraszam,ale jestem z Poznania i nieznam tego terenu!!!
Nie oceniaj innych że ręce Ci opadają czy coś innego- nikt się go nie uczepił ale na tą chwilę gdybyś dokładnie śledziła wątek odnalezienie go jest kluczowe dla sprawy- wg policji również. Nie było żadnej "teorii że ojczym ją słyszał" ani nikt nie wie prócz policji czy gdzieś dalej jest na monitoringu czy nie- choć moim zdaniem nie ma.
ravik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 09:58   #3870
moniula01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oliwia300 Pokaż wiadomość
ja tez sie kapałam nad morzem nad ranem i nic w tym dziwnego ale ten mezczyzna jest podejrzany... idzie szybko, patrzy na nia.... i do tego ten recznik, który znalezli i jeszcze ze spermą!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości