![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studium kosmetyczne Rzeszów
Nie wybieraj ART COLOR MODELS. Bardzo drogo, a poziom tandetny!!! OSZUSTWO!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studium kosmetyczne Rzeszów
Z tego co słyszałam szkoła policealna TEB jest bardzo dobra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Kursy w Master Beauty
Witam!
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś/yś z Was brał/a udział w kursach w Master Beauty? Jeżeli tak, to prosiłabym o opinie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Stowarzyszenie-kosmetologia
No wlasnie jak w temacie.Niedlugo na mojej uczelni powstanie takie i jestesmy w trakcie zbierania pomyslow.Dodam ze jest to uniwersytet medyczny.Macie moze jakies propozycje kursow,propozycje firm z ktorymi warto nawizac wspolprace?Bylabym wdzieczna za wszystkie sugestie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kursy w Master Beauty
albo moze ktos cos slyszal o tych szkoleniach?
http://www.masterbeauty.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny doradźcie mi ,którą szkołę mam wybrać.
Na pewno któraś z Was uczyła się tam lub miała kursy : -Akademia kreowania wizerunku w Tarnobrzegu -Beaty Wilczewskiej -Centrum Kształcenia CANOVA - Kraków -Nova Centrum Edukacyjne- Kraków Wiem ,że lepiej byłoby studiować kosmetologię albo zrobić sobie technika jednak ja nie dysponuję czasem więc muszę wybrać kurs kosmetyczny. Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kurs kosmetyczny
Witam serdecznie,jestem tutaj po raz pierwszy
![]() Agencja Rozwoju Lokalnego S.A. Ul. Grunwaldzka 275 43-600 Jaworzno Tel. (32)614 21 00 Trzeba sobie tam podjechac i wypełnic formularz zgłoszeniowy,agencja znajduje sie w obok starej kopalni Jan Kanty( teren dawnej dyskoteki ,,KANTY"). |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dot.: Którą wybrać???
A czy ktos wie coś na temat: Europejskiej Akademii Zdrowia i Urody w Kielcach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Bardzo chciałabym poszerzyć swoje kwalifikacje i zrobić kurs z regulacji brei + henna,ale jestem z Bydgoszczy i nie mogę znalezc niczego konkretnego.Szukam pomocy. Może ktoś wie gdzie w moim mieście odbywaja sie takie szkolenia?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Roczna szkoła mikropigmentacji
Hej. Znacie jakas roczna szkole mikropigmentacji na polnocy Polski, najlepiej w Trojmiescie?
![]() Z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
szukam dziewczyny do ćwiczeń z kosmetologii z trójmiasta
witam,
szukam dziewczyny z okolic trójmiasta która mogla by być obecna 19 i 20 czerwca. Jestem na 2 roku kosmetologi w wyzszej szkole zdrowia urody i edukacji w Gdyni. Nie mam na kim w tych dniach wykonywać zabiegów typu henna ,jonoforeza , zabieg na cialo, makijaż, manicure, masaż, peeling kawitacyjny, sonoforeza itp. zabiegi sa za darmo ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Szkoła kosmetyczna.
Witam.
Mam mały problem z doborem szkoły, ponieważ chciałabym iść na kosmetologie i za rok będę musiała wybrać liceum, a nie wiem co będzie lepsze. Czy pójść już do liceum kosmetologicznego, a później na studia? Czy może pójść do normalnego liceum, a po nim prosto na studia kosmetologiczne? Dodam, że liceum kosmetologiczne w Łodzi nad którym się zastanawiałam, ponoć jest mało wymagające przez co na studiach osoby mają problemy. Prosiłabym o dość szybką odpowiedź. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dot.: szukam dziewczyny do ćwiczeń z kosmetologii z trójmiasta
ja z milą checią
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czesć dziewczyny!!!
![]() ![]() Jak to jet z Kursami Kosmetyki Praktycznej? Czy po Takim kursie normalnie będę mogła wykonywać zawód kosmetyczki i czy nie będę musiała dodatkowo kończyć szkoły średniej i studiów( jestem po szkole zawodowej)? Moją pasją jest kosmetyka,wizaż i stylizacja paznokci... Na razie skończyłam kurs stylizacji paznokci, ale tak naprawdę to dla mnie za mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czy któraś z Was wie coś na ten temat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła Policealna Kosmetyczna "WOMAN"
ja jakis czas przechodzilam ten etap szukania szkoly i sposrod wielu wybralam jednak Paris Beauty College w Katowicach.zajecia weekendowe male grupki dzieki czemu mozna sporo sie nauczyc duzo praktyki mozna kilka specjalizacji zrobic, poprostu warto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kurs Kosmetyki Praktycznej
ja najpierw robiłam kurs, później nadrabialam i zaliczalam dodatkowe egzaminy żeby jednak zrobić dwuletnie studium, bo po kursie nie chcą nigdzie zatrudniać;/ pracodawcom zależy żeby ich pracownicy mieli skończone szkoły, ja teraz włąsnie skończyłam studium i gdybym była pracodawcą też wolałabym zatrudnić pracownika po szkole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurs Kosmetyki Praktycznej
Załamka...;( A ja tak bardzo chciałam zostać kosmetyczka...
![]() Nie rozumiem... Myślałam, ze licza sie umiejętnosci a nie wykształceni. Doradźcie co zrobić... Szkoły sredniej nie będę kończyć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Odradzam szkołę WOMAN w Katowicach. Niepochlebne opinie o tej szkole można znaleźć w internecie. Sama miałam " przyjemność" uczęszczać tam przez krótki okres. Porażka. Pani dyrektor.. bardzo miła..ale... zajęcia z kosmetologii po prostu olewa np. zajęcia które miały odbywać się od 8.00 rano przesunięte na 9.00- gdy wszyscy uczniowie czekają na szanowną panią dyrektor..pani dyrektor do po 10.00 spędza czas na kawie i pogaduchach - niestety ale tak to wyglądało...Zajęcia praktyczne były notorycznie przesuwane, a wykład z kosmetologii czytany z książeczki przez panią dyrektor. Jedynie dobrymi zajęciami- w pełni fachowo wykładanymi to zajęcia z anatomii- to była fantastyczna osóbka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
u mnie w szkole pracownia byla rewelacyjna . zajecia odbywaly sie zgodnie z planem. jedynie jak cos przerobilismy szybciej to nas troszke wczesniej puszczali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.