|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
!! Stylowy i niecodzienny prezent, co myślicie?
Hej. Szukam prezentu dla mojej wieloletniej przyjaciółki.
Znajomy polecił mi mozaikę z własnego zdjęcia stworzoną z tysięcy małych zdjęć jako oryginalny prezent. Zastanawiam się czy się na to skusić.. Miałyście jakieś doświadczenia?Może któraś z was zamawiała już coś takiego? miejsce gdzie zamówił taką mozaikę to www.mozaikowo.com.pl ale nadal nie ogarniam jak to możliwe, że tysiące małych zdjęć tworzy jedno duże )
Edytowane przez roxi907 Czas edycji: 2009-06-02 o 23:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: !! Stylowy i niecodzienny prezent, co myślicie?
ogladalam ta strone ktorą podalas jako specjalnie mi sie to nie podoba...
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się to nie podoba i nie chciałabym dostać takiego prezentu
Wolałabym już normalne zdjecie w ładnej ramce
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
ee.. brzydkie to jest
a ty robisz reklamę. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
okropne zdjęcia, okropna reklama
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wiem, czy to jest stylowy i niecodzienny prezent?
Niecodzienny może tak. Stylowy to moze być dodatek design'erski ![]() Ja bym nie miała co z takimi puzzlami zrobić. Lepiej kup czaderskiego dziadka do orzechów
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
heh, byłam już prawie przekonana żeby zamówić tą mozaikę, ale po Waszych postach już sama nie wiem ;/ ... hehe dziadek do orzechów, fajny pomysł... ale szukałam czegoś bardziej "spersonalizowanego" wydawało mi się że jak powiesi sobie w pokoju nasze wspólne śmieszne zdjęcie to będzie miło... sama nie wiem...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie się nie podoba ..
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
mi też to się nie podoba.kojarzy mi sie to z puzzlami
![]() o wiele ładniej wyjdzie jakieś zdjęcię powiększone i wsadzone w szklaną!!! antyrame
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc to też bym się nie zachwyciła taki prezentem, nie chciałabym wielgachnej mozaiki ze zdjęciami mojej przyjaciółki, po pierwsze, że mi się to nie podoba, po drugie że wolałabym w swoim domu na ścianach wieszać coś bardziej z sensem i jeśli już to ewentualnie swoje zdjęcia a nie cudze...
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się, ciekawe
Z jakiej okazji ten prezent? Jakiejś "waszej"? Jeśli nie, to jednak jakoś mi nie podchodzi Przyjaciółka będzie miała to gdzie powiesić? Niecodzienny i może stylowy prezent, ale chyba niewymarzony...?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To są jej urodziny, a znam się z nią już 10lat ... Macie rację że taki prezent troche przypomina puzzle ![]() chcę zamówić taką małą mozaikę 30x40 cm oczywiście w antyramie... I właśnie mam dylemat. Czy wziąć mozaikę przedstawiającą nas w jakiejś śmiesznej sytuacji? ![]() Czy może zamówić mozaikę przedstawiającą jakiś ładny widok, kwiaty czy krajobraz i wśród tych malutkich zdjęć tworzących mozaikę wmieszać rózne nasze wspólne zdjęcia, bo zauważyłam że taka opcja też jest i wydaje się być dość ciekawa |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd wiesz czy osoba obdarowywana ma ochotę eskponować twoje zdjęcie w ramce na biurku lub wieszać na ścianie? ![]() Poza tym. W MM robią różne cudeńka ze zdjęciami ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- btw nie wyświetla mi się strona podana w pierwszym poście, chyba poleciała do spamu
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Wspólne zdjęcie jest prezentem kłopotliwym. O ile w ładnym albumie (ręcznie robionym lub kupionym) zdjęcie jest pociechą, o tyle przygotowane na powieszenie na ścianie - jest wielkim kłopotem.
Bo co z tym zrobić - powieścić w łazience czy w salonie? To jest niejaki przymus powieszenia tego gdziekolwiek, a nie zawsze osoba obdarowana może życzyć sobie zawieszać swoje ściany obrazkami/zdjęciami odgórnie narzuconymi. Co zrobisz jak przyjaciółka tego nie powiesi - nawet podświadomie poczujesz się olana... Prezent-wymuszacz (nieważne czy zdjęcie, czy kwiatek, czy chmurki)
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam puzzle z foto mozaiką, fajnie się okładało, wyszedł z tego ptak, ale takiego zdjęcia czy Tz czy przyjaciółki czy kogoś innego bym nie chciała.
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy w szkole takie coś, z tym, że na zdjęciu jest budynek i jako tako to wygląda. Ale np. portretu w takiej formie nie chciałabym dostać.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Jestem na nie. Jesli juz koniecznie chcesz, aby to byly zdjęcia, to lepiej album lub cos podobnego, np. jakis kubek czy kufel ze zdjeciem. Taka mozaika w antyramie to jest niejako "wymuszanie" powieszenia tego na scianie, a album czy kufel to bedzie mogla sobie trzymac w szafce i wyciagnac, kiedy tylko bedzie chciala
![]() Trzeba tez pamietac, ze aby taka mozaika ładnie wyglądała, to musi być powieszona w duzym pomieszczeniu. Jesli twoja przyjaciolka mieszka z rodzicami, to raczej nie bedzie mogła powieśić tego w dużym pokoju, tylko w swoim i mozaika bedzie wyglądała nijako. Edytowane przez Justyśkaa Czas edycji: 2009-06-02 o 17:13 |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
mieszka z narzeczonym
macie racje... nie będę na niej wymuszać żeby musiała ciągle na mnie patrzeć na mozaice:P Zrobię taką mozaikę ze zdjęcia ślicznego zachodu słońca który same wybrałyśmy... (niby teraz już wie jakie to będzie zdjęcie, więc nie będzie takiej niespodzianki, ale z drugiej strony nie będzie sytuacji że dostanie zdjęcie które się jej nie spodoba )
|
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za wszystkie uwagi. Wczoraj podarowałam przyjaciółce tą mozaikę i była mega zachwycona. Zmozaikowany zachód słońca wygląda świetnie w jej sypialni. Mogę śmiało powiedzieć, że efekt końcowy przerósł moje oczekiwania
![]() pozdrowienia dla wszystkich wizażystek |
|
|
|
|
#21 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-08
|
Portrety,karykatury na zamowienie tanio!!!
portrety na zamówienie i inne
W 100% RĘCZNE WYKONANIE, profesjonalnymi materiałami najwyższej jakości gwarantującymi trwałość obrazka: papier fakturowy firmy CANSON,ołówki,kredki bądź węgiel. Wszystko to oprawione w kolorową ramkę (dostepne kolory:różowy,czerwony,ni ebieski,zielony) Projekt i wykonanie obrazka są mojego autorstwa, Jeśli już zdecydowaliby się Państwo, wówczas proszę o przesłanie do mnie meila wraz z imieniem,datą urodzenia dziecka bądź swoje życzenia. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać pod e-mail: orzeszek200@wp.pl bądź GG: 994119 Wykonuję również portrety,karykatury,proje kty. ZAPRASZAM |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Znajomy polecił mi mozaikę z własnego zdjęcia stworzoną z tysięcy małych zdjęć jako oryginalny prezent. Zastanawiam się czy się na to skusić.. Miałyście jakieś doświadczenia?Może któraś z was zamawiała już coś takiego?
)

Wolałabym już normalne zdjecie w ładnej ramce