Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-02, 12:46   #181
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Bambusiek możesz odsyłać te słodkości do mnie
OK. Lecą
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:49   #182
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Zapowiada się miły wieczór
Dziewczyny pamietacie jak Wam opowiadałam o naszym problemie z kamerzysta?? Co prawda nadal nie możemy go znaleźć:P Ale przynajmniej nie jestem smutna, że nasz pierwszy wypatrzony ma już zajety nasz termin. Ogladałam płytę z wesele koleżanki w jego wykonaniu. A w ubiegłym tygodniu znalazłam klipy z innych wesel i te klipy wygladaja tak samo jak klipy z wesela mojej kolezanki. Nawet podklady muzyczne sa takei same dla tych samych ujec. Teraz sie ciesze ze ten kamerzysta nie mial wolnego naszego terminu

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 12:51   #183
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
OK. Lecą
Już po mnie zaraz sobie zrobię kawę do nich

Cytat:
Teraz sie ciesze ze ten kamerzysta nie mial wolnego naszego terminu
Opatrzność nad Wami czuwa

A ja musze wieczorem jechać do G i wziąć sobie auto. Mam nadzieję że nie spotkam wiecie kogo a w ogóle wczoraj mi się nie chciało z nim jechać i dobrze - bo ona tam była

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:02   #184
natalontko
Zakorzenienie

Dzisiaj chyba nie jest dobry dzien Sasiado rodzina nas otwiedzila, takze uciekam
Obym tylko przetrwala

papa
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:05   #185
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Słucham

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

ja nie wiem czy nas będzie stać na jakąś zagraniczną wycieczkę
ale ja mogę nawet gdzieś do nas np w góry jechać byle by był jakiś urlop

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
znalazlam przepis i zrobilam to nic trudnego, przeciez sama nie wpadlabym na taki pomysl

tez bylismy we wladku i tez byla nieciekawa pogoda (koncowka sierpnia) ale to byly jedne z najlepszych wakacji, uwielbiam zwiedzac

Czesc
ja tez
ale urlop z drinkiem w lapce tez mi pasi
Cytat:

kurcze jak człowiek ma co robić to od razu inaczej czas leci
ja na "przyuczeniu" sama pytalam czy cos maja dla mnie zeby tylko nie siedziec bezczynnieale to tylko teraz, potem pewnie bedzie odwrotnie

Cytat:
Chcialabym Wam polecic ciasto Toffi (oczywiscie dla tych ktore sie nie odchudzaja):

Załącznik 3299355 Przepyszne jest! Tez bede je piekla na wizyte tesciowej To jest ciasto z przepisow Kasi
moja kumpela swietne toffi robi

wrocilam i nic nie zalatwilam-czeka mnie przejazdzka na uczlenie
Stary 2010-08-02, 13:07   #186
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Na 16.30 mam 3 etap rekrutacji w tej firmie co byłam w piątek. Nie chce mi się tam iść ale ok - zahartuję się do rozmów

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 13:14   #187
JennyAniolek
Zakorzenienie

nie wiem czy teraz jeszcze będę, bo na 15:00 zmykamy na sesję, więc życzę Wam miłego dnia i do wieczora

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:17   #188
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj chyba nie jest dobry dzien Sasiado rodzina nas otwiedzila, takze uciekam
Obym tylko przetrwala

papa
Dasz radę
_________________________ ______

dzisiaj się dowiedziałam, że koleżanki z pracy koleżanka ma ślub tak jak ja w tym samym Kościele.
No i chciała ponoć na 16, a ta godzina jest nasza Z drugiej strony to oznacza, że jej nie będzie na moim ślubie, bo tam też idzie na wesele
Muszę poprosić M. żeby się dowiedziała, czy tamta ma już zaklepaną godzinę i czy ew. dopłatę za kwiaty zrobić by się dało na pół
G. 9.1O.18
Stary 2010-08-02, 13:17   #189
isabele
Wtajemniczenie

niedawno wróciliśmy, a na 15.30 do pracy idę[/QUOTE]

Cytat:

Opatrzność nad Wami czuwa

A ja musze wieczorem jechać do G i wziąć sobie auto. Mam nadzieję że nie spotkam wiecie kogo a w ogóle wczoraj mi się nie chciało z nim jechać i dobrze - bo ona tam była
to ona mieszka w domu rodzinnym TŻ?

Cytat:
Na 16.30 mam 3 etap rekrutacji w tej firmie co byłam w piątek. Nie chce mi się tam iść ale ok - zahartuję się do rozmów

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-02, 13:22   #190
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Dottta ja też chcę poczytać, nawet jeżeli będzie o wiejskim weselu
nie o wiejskim - raczej przeginka w drugą stronę

Co do wesela to po pierwsze ustalmy że są różne gusta i pewnie młodzi byli zachwyceni ale ja (jak również moja połowica i paru innych gości z którymi rozmawialiśmy - nie aż tak bardzo).

Suknia młodej ładna nawet chociaż nie mój styl. Nie wiem co to było ale wiem że kieckę już gdzieś widziałam (a'la księżniczka tiulowa). Jednoczęściowa, góra gorsetowa bogato zdobiona a dół tiulowy. Wydaje mi się że to MS ale pewna nie jestem. Ogólnie tył mi się nie podobał - góra wiązana, dół na zamek i miejsce stylu wiązania i zamka było po prostu brzydkie i psuło efekt. Do tego na tiulowej spódnicy miała pełno much i jakiś robaków bo wszystko się do niej przyczepiało Fryzury może nie omówię (ale nawet mój małż stwierdził "co ona ma na głowie " bo we włosy miała wplecione jakieś perełki - z przodu nad czołem). Welon z perełkami też mi się nie podobał
Jeśli któraś z Was wynajmuje busy dla gości to upewnijcie się że kierowcy znają drogę NASZ NIE ZNAŁ Błądziliśmy długo, głodni i źli. W ogóle z kościoła do sali było jakieś 40km - dla mnie porażka trochę bo strasznie długo to trwało zwłaszcza ze ślub na 12. Ogólnie wiedziałam że bedzie problem z tą godziną - chociażby fryzjer.... otwarty u mnie od 9, ja o tej godzinie zasiadłam na fotelu i wolna byłam dopiero po 2,5h. Nie zdążyliśmy na cały ślub Młoda od rana nic nie jadła (z braku czasu), było jej podobno słabo a musiała w tym zasznurowanym gorsecie do obiadu czekać czyli do ok 15. Jedzenie barrdzo dobre ale .... mało!!! Na prawdę Nawet rodzice młodego nie zauważyli kiedy osławionego dzika podali
Okrągłe stoliki- sama takie chciałam ale teraz widzę że to nie najlepszy pomysł. Młodzi byli gdzieś w rogu, niewidoczni, za plecami połowy gości. Do tego np. nasza ekipa została rozdzielona a część posadzona z jakimiś obcymi Parkiet niestety był mały i nie było klimy - dobrze że upałów nie było bo i tak kiepsko tam było wytrzymać.

Była fontanna czekoladowa i z tego co gadałam z organizatorką to ... koszty jej sie podwoiły i zamiast jednej na weselu poszły dwie (jakieś 10kg czekolady) jak ktoś planuje powinien się liczyc z taką sytuacją. Był barman - fajna sprawa ale jest też ale Do barmana stała kolejka a reszta alkoholi leżała odłogiem. Wódka raczej słabo szła, stolik z winami i whisky stał raczej nie ruszany. Dużo alko im chyba zostało a za to barmanowi chyba musieli dopłacić
Dj'a trudno mi ocenic - podobno dobry i polecany ale na tym weselu nie mógł się wykazac za bardzo bo młoda zabroniła wszelkich zabaw. Sama zabaw nie lubię ale po tym weselu zaczynam się przełamywać i u nas raczej coś będzie bo przez pierwsze kilka godzin parkiet świecił pustkami a dj nawet słowem się do mikrofonu nie odezwał. Do obiadu grał na pianinie ale szczerze to sala była za mała i bardziej wkurzał niż umilał posiłek - nawet nie można było porozmawiać z osobą obok bo wszystko zagłuszał. Dopiero po północy młodzież rozkręciła tańce

AAAAA i strój młodego - mój małż chciał smoking ale po weselu stwierdziliśmy że przy garniaku zostajemy. Smoking fajnie wygląda jak młody jest cały ubrany - jeśli w trakcie wesela już zdejmie marynarkę to wygląda dziwacznie

Na koniec pierwszy taniec. Potwierdza się moje przekonanie że nawet profesjonalny układ taneczny nie wygląda dobrze jeśli młodzi nie umieją tańczyc. Co z tego że oboje OD KILKU LAT chodzą na tańce jak młody to drewno Układ był sztuczny i chyba lepiej by wyglądało jakby po prostu pobujali się na środku a nie liczyli kroki i podpowiadali sobie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:29   #191
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dottta nie potrzebnie się bałaś, mnie się relacja podoba i raczej moje pomysły zostałyby tutaj pochwalone bo mam na odwrót niż oni mieli

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 13:34   #192
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dottta nie potrzebnie się bałaś, mnie się relacja podoba i raczej moje pomysły zostałyby tutaj pochwalone bo mam na odwrót niż oni mieli
dzięki

zapomniałam dopisać że pm miała dziwny makijaż. Wyglądała ładnie ale staro. Była bardzo opalona, wymalowana i wychudzona (jak na nią) i mimo że jest młodsza od męża o 8 lat to wyglądała jak jego równolatka
Stary 2010-08-02, 13:36   #193
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dasz radę
_________________________ ______

dzisiaj się dowiedziałam, że koleżanki z pracy koleżanka ma ślub tak jak ja w tym samym Kościele.
No i chciała ponoć na 16, a ta godzina jest nasza Z drugiej strony to oznacza, że jej nie będzie na moim ślubie, bo tam też idzie na wesele
Muszę poprosić M. żeby się dowiedziała, czy tamta ma już zaklepaną godzinę i czy ew. dopłatę za kwiaty zrobić by się dało na pół
A wiec ślub w tym samym terminie??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-02, 13:38   #194
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

to ona mieszka w domu rodzinnym TŻ?
Ogólnie nie, ale ten jej jest teraz w Pl to się kręcą między jej domem a jego

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
zapomniałam dopisać że pm miała dziwny makijaż. Wyglądała ładnie ale staro. Była bardzo opalona, wymalowana i wychudzona (jak na nią) i mimo że jest młodsza od męża o 8 lat to wyglądała jak jego równolatka
I dlatego lepiej być troszkę bledszym niż pół dnia na solarium spędzić a ja jako osoba mało malująca się postawię na delikatny minimalny mejk ap

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 13:42   #195
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do wesela to po pierwsze ustalmy że są różne gusta i pewnie młodzi byli zachwyceni ale ja (jak również moja połowica i paru innych gości z którymi rozmawialiśmy - nie aż tak bardzo).

Suknia młodej ładna nawet chociaż nie mój styl. Nie wiem co to było ale wiem że kieckę już gdzieś widziałam (a'la księżniczka tiulowa). Jednoczęściowa, góra gorsetowa bogato zdobiona a dół tiulowy. Wydaje mi się że to MS ale pewna nie jestem. Ogólnie tył mi się nie podobał - góra wiązana, dół na zamek i miejsce stylu wiązania i zamka było po prostu brzydkie i psuło efekt. Do tego na tiulowej spódnicy miała pełno much i jakiś robaków bo wszystko się do niej przyczepiało Fryzury może nie omówię (ale nawet mój małż stwierdził "co ona ma na głowie " bo we włosy miała wplecione jakieś perełki - z przodu nad czołem). Welon z perełkami też mi się nie podobał
Jeśli któraś z Was wynajmuje busy dla gości to upewnijcie się że kierowcy znają drogę NASZ NIE ZNAŁ Błądziliśmy długo, głodni i źli. W ogóle z kościoła do sali było jakieś 40km - dla mnie porażka trochę bo strasznie długo to trwało zwłaszcza ze ślub na 12. Ogólnie wiedziałam że bedzie problem z tą godziną - chociażby fryzjer.... otwarty u mnie od 9, ja o tej godzinie zasiadłam na fotelu i wolna byłam dopiero po 2,5h. Nie zdążyliśmy na cały ślub Młoda od rana nic nie jadła (z braku czasu), było jej podobno słabo a musiała w tym zasznurowanym gorsecie do obiadu czekać czyli do ok 15. Jedzenie barrdzo dobre ale .... mało!!! Na prawdę Nawet rodzice młodego nie zauważyli kiedy osławionego dzika podali
Okrągłe stoliki- sama takie chciałam ale teraz widzę że to nie najlepszy pomysł. Młodzi byli gdzieś w rogu, niewidoczni, za plecami połowy gości. Do tego np. nasza ekipa została rozdzielona a część posadzona z jakimiś obcymi Parkiet niestety był mały i nie było klimy - dobrze że upałów nie było bo i tak kiepsko tam było wytrzymać.

Była fontanna czekoladowa i z tego co gadałam z organizatorką to ... koszty jej sie podwoiły i zamiast jednej na weselu poszły dwie (jakieś 10kg czekolady) jak ktoś planuje powinien się liczyc z taką sytuacją. Był barman - fajna sprawa ale jest też ale Do barmana stała kolejka a reszta alkoholi leżała odłogiem. Wódka raczej słabo szła, stolik z winami i whisky stał raczej nie ruszany. Dużo alko im chyba zostało a za to barmanowi chyba musieli dopłacić
Dj'a trudno mi ocenic - podobno dobry i polecany ale na tym weselu nie mógł się wykazac za bardzo bo młoda zabroniła wszelkich zabaw. Sama zabaw nie lubię ale po tym weselu zaczynam się przełamywać i u nas raczej coś będzie bo przez pierwsze kilka godzin parkiet świecił pustkami a dj nawet słowem się do mikrofonu nie odezwał. Do obiadu grał na pianinie ale szczerze to sala była za mała i bardziej wkurzał niż umilał posiłek - nawet nie można było porozmawiać z osobą obok bo wszystko zagłuszał. Dopiero po północy młodzież rozkręciła tańce

AAAAA i strój młodego - mój małż chciał smoking ale po weselu stwierdziliśmy że przy garniaku zostajemy. Smoking fajnie wygląda jak młody jest cały ubrany - jeśli w trakcie wesela już zdejmie marynarkę to wygląda dziwacznie

Na koniec pierwszy taniec. Potwierdza się moje przekonanie że nawet profesjonalny układ taneczny nie wygląda dobrze jeśli młodzi nie umieją tańczyc. Co z tego że oboje OD KILKU LAT chodzą na tańce jak młody to drewno Układ był sztuczny i chyba lepiej by wyglądało jakby po prostu pobujali się na środku a nie liczyli kroki i podpowiadali sobie
dotta - relacja jak ze ślubu

Dzięki za wszystkei wskazówki. Wszystko to przekonuje do tego , ze najlepsze sa rozwiązania sprawdzone i proste. Ja się ciesze ze ślub ustalilismy z tak duzym wyprzedzeniem bo jak bym brala ślub w tym roku to pewnie wygladałby zupelnie inaczej niz teraz mam wizje. A ta dzisiejsza wizja podoba mi sie o wiele bardziej niż poprzednia - będzie wesele bez udziwnien

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-02, 13:44   #196
lusesita23
Zakorzenienie

dotta fajna relacja
i z tym busem dobry pomysl-choc "nasi" sa wynajmowani z tej sali od dobrych paru lat
mimo wszystko jakos fontanny, barmani i wyuczone uklady jakos mnie nie jaraja
choc przeciez moze wyjsc fajnie...ale nie musi nawet jak ktos sie tanca latami uczy,ale we krwi go nie ma to klapa
Stary 2010-08-02, 13:47   #197
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dottta mam kocie pytanko
Otóż - kocica od mojego dziadka wydała małego kotka na świat w sobotę, a wczoraj drugiego. No i taka siostra cioteczna do mnie napisała że ten pierwszy zdechł z głodu (podobno aż mu krew poleciała z pyszczka) bo kocica tylko tego drugiego karmiła. Ona ma 12 lat wiec raczej jej nie wierzę. Ale możliwe takie cos by było?

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 13:48   #198
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki za opis

Cytat:
A wiec ślub w tym samym terminie??

Właśnie gadałam z B., że teraz kwiatami w Kościele zajmuje się jakaś kwiaciarnia To może jak się im dopłaci...
G. 9.1O.18
Stary 2010-08-02, 13:48   #199
T'ai
Zakorzenienie

Dottta bardzo fajna relacja
zaskoczyły mnie robaki w sukni

też bym pewnie komentowała bo dla mnie fontanna, barman czy pełno alkoholu do wyboru to przesada
makijaż też chcę mało widoczny a na solarium to jeszcze nigdy w życiu nie byłam

nie wybrałabym też DJ, wolę orkiestrę
co do pierwszego tańca się zgadzam dlatego też porzuciliśmy już dawno pomysł nauki tańca czy jakiegokolwiek układu

a i już kiedyś mówiłam że podziwiam dziewczyny które mają ślub na 11 czy 12
ale co region to zwyczaj
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 13:49   #200
isabele
Wtajemniczenie

Wg mnie możliwe, u moich rodziców kotka po porodzie całkiem odrzuciła wszystkie kociaki. Było mi bardzo przykro z tego powodu.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-08-02, 13:53   #201
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:

też bym pewnie komentowała bo dla mnie fontanna, barman czy pełno alkoholu do wyboru to przesada

co do pierwszego tańca się zgadzam dlatego też porzuciliśmy już dawno pomysł nauki tańca czy jakiegokolwiek układu

ale co region to zwyczaj
solarium jest fajne
mam obawy co do DJ,ale decyzja zapadla pocieszam sie,ze w regionie nie ma fajnych zespolow,a placic 4 tys. nam sie nie usmiecha

ja tez podziwiam sluby na 12

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Wg mnie możliwe, u moich rodziców kotka po porodzie całkiem odrzuciła wszystkie kociaki. Było mi bardzo przykro z tego powodu.
kurde ja sie z tym nie spotkalam
a kilka kocic rodzilo na podworku...

kurde, zeby krew leciala?

jeden kociak byl slabowity,bo matka faktycznie chyba go olalala,ale nie leciala krew.no i nie zdechl
Stary 2010-08-02, 13:56   #202
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
mam obawy co do DJ,ale decyzja zapadla pocieszam sie,ze w regionie nie ma fajnych zespolow,a placic 4 tys. nam sie nie usmiecha
Ja bym wolała Dja niż orkiestrę, bo z tymi drugimi jakoś nigdy nie wyszła zabawa. Za to dj rozkręca imprezę, nie fałszuje i nie
musi robić przerw co 3-4 piosenki.

Chyba jedyny, który wprost uwielbiam kosztuje hoho i jest b. popularny, więc z terminami ciężko
G. 9.1O.18
Stary 2010-08-02, 13:58   #203
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dottta mam kocie pytanko
Otóż - kocica od mojego dziadka wydała małego kotka na świat w sobotę, a wczoraj drugiego. No i taka siostra cioteczna do mnie napisała że ten pierwszy zdechł z głodu (podobno aż mu krew poleciała z pyszczka) bo kocica tylko tego drugiego karmiła. Ona ma 12 lat wiec raczej jej nie wierzę. Ale możliwe takie cos by było?
kotka może odrzucić młode niestety. Możliwe też że po prostu to pierwsze było chore i dlatego zostało odrzucone i dlatego też krew mu leciała itd. Naturalna selekcja
Cytat:

ale co region to zwyczaj
ja mam Dj'a i wiem że może byc fajne wesele właśnie z dj'em u nich po prostu on miał zakaz wszystkiego pod groźbą jakichś tam sankcji (cała rodzina młodej to prawnicy i sędziowie )
Cytat:
solarium jest fajne

ja tez podziwiam sluby na 12

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

kurde ja sie z tym nie spotkalam
a kilka kocic rodzilo na podworku...

kurde, zeby krew leciala?

jeden kociak byl slabowity,bo matka faktycznie chyba go olalala,ale nie leciala krew.no i nie zdechl
mieli też tancerzy jako atrakcję wieczoru ale w sumie takie sobie to było.

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-08-02 o 14:00
Stary 2010-08-02, 14:01   #204
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dzięki za odpowiedzi.
Biedny kotek, ale teraz wiem że nic się nie dało zrobić.....

Dottta
to się DJ wkopał w rodzinę prawników

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 14:03   #205
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi.
Biedny kotek, ale teraz wiem że nic się nie dało zrobić.....

Dottta
to się DJ wkopał w rodzinę prawników
wiesz, wydaje mi się że w dwa dni z głodu by nie zdechł Musiało mu coś po prostu być

Młoda też kończy prawo
Stary 2010-08-02, 14:05   #206
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Aha, to sumie lepiej chyba niż miałby się męczyć

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-08-02, 14:06   #207
dottta
Zakorzenienie

u mnie od dzisiaj 2 z przodu

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Aha, to sumie lepiej chyba niż miałby się męczyć
może tego drugiego mógłby wet obejrzeć (i matkę też) tak na wszelki wypadek?
Stary 2010-08-02, 14:08   #208
potterka
Zakorzenienie

pozytowałam i mi zniknęło

natalontko za 11 miesięcy

bambusiu za 2 lata

dottta super relacja i nie sądzę aby ktoś miał się obrazić.. raczej skozystać tylko można

jestem w pracy i zaraz będę nadrabiać stary wątek

lodówka która nam się spodobała (bo tania jest ) w mm kosztuje 1099 zł a przez neta 813,5 + przesyłka z wniesieniem 99 zł

Edytowane przez potterka
Czas edycji: 2010-08-02 o 14:09
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 14:11   #209
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
kotka może odrzucić młode niestety. Możliwe też że po prostu to pierwsze było chore i dlatego zostało odrzucone i dlatego też krew mu leciała itd. Naturalna selekcja

ja mam Dj'a i wiem że może byc fajne wesele właśnie z dj'em u nich po prostu on miał zakaz wszystkiego pod groźbą jakichś tam sankcji (cała rodzina młodej to prawnicy i sędziowie )

mieli też tancerzy jako atrakcję wieczoru ale w sumie takie sobie to było.

mam wrazenie,z eniektorzy robia z wesela festyn tudziez jakis festwiwal
pod grozba sankcji nie mogl zapodac np Pociagu albo zabawy jakiejs, masakra
sie wkopal

nie wiem jak bylo tak wiesz, w skali od 1 do 10,ale strasznie dretwo jak na 1 rzut oka
Stary 2010-08-02, 14:12   #210
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

mam wrazenie,z eniektorzy robia z wesela festyn tudziez jakis festwiwal
Noooo

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości