|
|
#1891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. V
_Amelka niestety, ale ten tusz już jest wycofany, a szkoda, bo to był mój ulubiony. Jak dla mnie dawał jeszcze lepszy efekt niż sławny MA
a on też mi odpowiada.
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam róż Best Friend, myślałam, że on jest matowy
, a jednak posiada drobinki widoczne głównie w sztucznym świetle. Wypróbuje go, ale jak bedzie się świecić to będę musiała dać go do wymiany 2. szafa przebrana, prawie nic z sun club nie było, co chciałabym obejrzeć Kusiły mnie plastry do ubrań, wiem, że któraś z Was kupiła , ale czy wypróbowała już?![]() Edit: Zapomniałam jeszcze napisać, jak mi się nóż w kieszeni otworzył, kiedy zobaczyłam w Naturze (w gemini) róże CaH, przecenione z 18,99 na 15,99 Poszaleli, na wyprzedaży sprzedają drożej niż w normalnej sprzedaży![]() W Sferze też był przekręt z przeceną, ale przynajmniej "nowa niższa cena" wyniosła 12,99
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-07-31 o 11:58 |
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
w Ostrowie resztki eclipse - puder, kredki, parę lakierów i 3 błyszczyki. Nic mnie nie zachwyciło
Za to uzupełniona 2 szafa w akcesoria, sun club, brakuje tylko niektórych preparatów do paznokci, a tak to full nabyłam tylko quick dry top coat, mam nadzieję że się sprawdzi i zastąpi 2 w 1 miss sporty, bo już widzę ma 1 negatywną opinie na kwc. Ma ktoś jeszcze ten szybkoschnący lakier i może podzielić się spostrzeżeniami?
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Stan z wczoraj z Solvay Parku
:Z limitoawanki były wszystkie kredki, wszystkie odcienie lakierów, pudry rozświetlające, cienie wykupione (został tylko jeden fioletowy), z błyszczyków: czarny, czerwony i różowy, jasnego brak. Kupiłam czarny i srebrny lakier, są świetne, zwłaszcza srebrny (strasznie kusił też bordowy!).Poza tym było sporo tuszy MA (zwykle widzę wykupione), ogólnie wszystko było w miarę uzupełnione, przynajmniej tak mi się wydawało, tylko lakiery strasznie przebrane! Z color&go było ok 5 odcieni, z multi d. same resztki. W koszczyczku z przecenionymi kosmetykami było kilka cieni z Go Snow. |
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie widziałam ostatnią sztukę tego różyku na przecenie za 12,99 troszke mnie kusi, ale najpierw muszę zużyć jakiś róż takie mam postanowienie |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
Czy dostanę gdzieś jeszcze lakier Meet You In Budapest? Jak często uzupełniane są szafy Essence?
|
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
to jak dojechać do tego ethno couture w malej drogeryjce?
:rolley es:
|
#1898 |
|
Crazy turtle lady
|
Tej w Gliwicach ? Bo tak napisałaś bez szczegółów że nie wiem o co kaman
![]() Jeżeli to ta Gliwicka to : drogeria Katon ul. Bankowa (chyba) Na rogu rynku jest Apteka, i jak idziesz ta uliczka prosto (nie na rynek, od rynku) to po lewej str. na rogu jest biuro podróży, mijasz biuro podróży to dalej jest bar Pod Ratuszem a po prawej jest Żabka. Za Żabką jest na rogu sklep z artykułami papierniczymi (już chyba zamknięty) ...i ta drogeria jest tam. Na tej samej uliczce jest cukiernia Łodzianka Wiem, że to zakręcony opis, ale ta drogeria jest tak trochę ukryta ![]() Zakręcone, ale ta drogeria jest tak schowana trochę
|
#1899 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Katony są 3 ![]() Na Sikorniku jest ten 3 :d, ale mniejszy w asortyment ...o wiele mniejszy. Czy maja Essence to nie wiem ( wątpię )...ale mam babcie na Sikorniku, więc przy najbliższej okazji....
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to się znajomością miasta popisałam .Numery z "przecenami" róży CaH mnie powaliły Ciekawam, jaka będzie następna limitowanka- skoro przeceniają Eclipse, to chyba się wkrótce pojawi..
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Ishi, a to nie czasem ta drogeria za którą jest 'sex butik'?
Bo w tym Katonie na ul. Bankowej byłam po Eclipse
|
#1903 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
To nie ta...to chyba Pl. Inwalidów a nie Bankowa A na Pl. Inwalidów jest Eclipse i Secret of the Past czy jakos tak
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie-"Sex butik" (nie to, żebym odwiedzała
) i Katon z Secrets of the Past jest na Pl. Inwalidów |
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
w Sferze jest druga szafa
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
aj, bo ja zakrecona jestem, chodzilo mi o warszawe- ta na goclawiu. Bylabym wdzieczna, bo dzisiaj chce pojechac
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam, bo byłam tam tylko raz. Zaprowadzona przez koleżankę
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
drogie maniaczki mam pytanie, któraś z Was posiada essence'owy stempelek do wzorków i wymienne płytki?? chcę sobie je kupić i chciałabym zobaczyć ich zdjęcia jeżeli to byłoby możliwe
|
#1909 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1911 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
nie spieszy mi się, i tak moja mało rozgarnięta siostra może mi to kupić dopiero jutro (jeżeli w ogól kupi
|
#1913 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na przykład tu: http://www.youtube.com/watch?v=GKUPv...eature=related |
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Axaxax a może Ty masz blisko do natury a potem na pocztę??
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
serio??
bo jeżeli to ni byłoby problemem to miałabym małą prośbę
|
#1917 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wróciłam z Natury z drugą szafą Essence. Efekt:
- 2 osobne płytki Essence (te prostokatne, neistety były już przebrane - wcześniej widziałam chyba 7 rodzajów, teraz były 4) - lakier Twins (Romeo, srebrny, z myślą o wzorkach), - top coat nabłyszczający (10 in 1 Miracle Nails) - preparat sklejający rozdwojone paznokcie (Nail Sealer). Odłożyłam morską kredkę Sun Club i różowy lakier Twins
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-02 o 15:04 |
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?sa chyba jeszcze inne,czy jest tylko ten?ile kosztuje?miala ktoras z Was do czynienia z eyelinerami essence?zastanawiam sie nad tym w pisaku... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

a on też mi odpowiada.

, a jednak posiada drobinki widoczne głównie w sztucznym świetle. Wypróbuje go, ale jak bedzie się świecić to będę musiała dać go do wymiany
, ale czy wypróbowała już?

:
u mnie widziałam ostatnią sztukę tego różyku na przecenie za 12,99
takie mam postanowienie 

Ciekawam, jaka będzie następna limitowanka- skoro przeceniają Eclipse, to chyba się wkrótce pojawi..