|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
Toria za jakieś 5 minut powinnaś dostać piosenki na maila
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn to bylo tak, ze szlismy taka polna droga w strone zatoki, a ze ciemno bylo i mokro (rosa) powiedzialam, ze nie ide i ze zostaje tutaj i siadlam na lawke i patrzylam na zatoke. Oni sobie tam poszli kawalek dalej, bylo tam takie drzewo przewalone i tam sie rozsiedli (caly czas ich widzialm). i tz do mnie dzwonil abym przyszla, powiedzialam, ze nie chce i sie rozlaczylam. zaraz dostalam smsa, zebym przyszla bo juz teskni. napissalam ze nie (wtedy jeszcze nie wiedzialam nic o jaraniu). I tz przyszedl do mnie, wzial mnie na rece i zabral tam. No i siadlam kolo niego. i patrze ze wyciagaja fifke, ziolo, zapalniczke i kumpel rozpalal. pyta sie mnie czy bede palic, powiedzialam, ze nie chce (mialam wtedy te bole glowy i balam sie ze sie pogorszy). dal fifke mojemu tz. bylam w takim szoku ze on to wzial i zapalil !! normalnie oczy mialma jak 5zl. Wstalam powiedzialam, ze ide, na co tz zebym wracala, mowie, ze nie, ze ma mi dac klucze ze nie bede tutaj siedziala i patrzyla jak pali. wzial mnie za reke i przyciagnal mnie abym siadla kolo niego. powiedzialam, ze ma mi dac spokoj i niech daje te klucze. dal. i poszlam sobie do domu. zatoke mielismy 400m od mieszkania. Nie bylo go dobre 4h... od 22. martwilam sie wiec po 1 napisalam sms gdzie jest. Napisal tylko, ze jest w pokoju u kumpla (3 drzwi dalej od naszych) i ze zaraz wroci. nic wiecej nie napisalam. tylko poszlam spac . To bylo pierwszego dnia i juz wiecej nie zapalil mimo iaz go namawiali
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
yes - swietne zakupy
ale u nie nie ma, bo po co
|
#2255 | |
|
Rozeznanie
|
Yes to niezłe przeceny
Ale teraz to za<font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font><font color="red"><strong>*</strong><font>i*cie kupować na tych wyprzedażach ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Yes ciuszki super
I'm in love, I'm in love. I wanna do it Edytowane przez Indi _ Czas edycji: 2010-08-14 o 22:45 |
|
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
kredzik - ja bym sie wkurzyła jakby tz mnie zostawił, ale ze zajarał to bym nie była zła, sama kiedys jarałam, chociaz tż mi potem lekko zasugerował, że mu sie to nie podoba, wiec skonczylam z tym ;P teraz bym mogla, ale juz nie chce , chyba, ze jakas okazja bedzie
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
kredzik ale super
![]() ![]() ja sie u tż ostatnio położyłam z nim, wtedy co był zmęczony. bo chciałam zeby się przespał przynajmniej 30 min, a ja w sumie też zmeczona byłam i tak otwieram po kilku minutach oczy, patrze a on na mnie patrzy.. ja do niego 'co ty robisz miałeś spać.." a on "patrze jak spisz" i mnie pocałował ![]() Cytat:
wszystko bedzie ok, a jak cos to masz jeszcze ten plus ze szybciej wykryte bedzie ale na pewno bedzie okk![]() no wiem wiem jak bedziesz miała to daj znać : )pjjjona! ![]() Cytat:
hmm nie każy wie na czym związek polega ![]() zdasz nast. razem ![]() jak nie! trzymałysmy! Cytat:
lubie ten dzien;p a co do kanibalizmu to moj mnie zawsze męczy, ze mnie zje ![]() zawsze "dawaj polika" "dawaj szyjke" albo "zjem cie calutką po kawałeczku" i tak "skubnie" mnie i "mm ale słodziutka jesteś" i blablabla![]() w ogóle jak on czasami coś dowali to nie wiem czy mam sie smiać czy płakać;d np. tak mnie smyra a ja mam straszne łaskotki i tak siedze twardo już troche sie usmiecham, bo nie mogłam wytrzymać i do niego "czy ty mnie musisz tak cały czas męczyć" a on "bo lubie jak sie uśmiechasz" albo lezymy a on do mojej szyi, głeboki wdech i "ale sie nacpałeem" hahahah zawsze mnie rozśmieszy )ps. pokłóciłam sie z przyjaciółka..
|
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lubie mojego tż gryźć
kongo - a o co się pokłociłyście ?? mnie moja wkurza, bo miała wracac wczesniej i mialysmy isc razem na kurs, ale ona dopiero w nast tygodniu dołączy
|
#2259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo to chore...Co się stało, że się pokłóciłaś?
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Yes ładne ciuszki
i bardzo ładnie w nich wyglądasz
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kredzia- coś za mało tego seksu! nie no żartuje oczywiście jeju super wyjazd jak to wszystko czytałam to miałam wrażenie, że trochę jakbym o swoim wyjeździe czytała- takie mnie wspomnienia nawracają wspólny prysznic, wspólne śniadanko, masaże, dzielenie się każdym kawałkiem żelka (u mnie delicji ) ... mi się przypomniało jak wracaliśmy z tż z nad tego morza i w połowie drogi on wziął położył mi swoją lewą dłoń na moje udo (miałam tam swoją łapkę położoną ) i ścisnął mi dłoń i trzymał- i prowadził tylko lewą ręką samochód- trzymał kierownice, zmieniał biegi itp- słodziak chyba muszę uzbierać pieniądze i znów pojechać z tż nad morze... ![]() dziękuję dziewczyny za pochwały odnośnie zakupków
|
|
#2262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak jeszcze nic nie teges to tez na tz bylam zla, w ogole kiedys uwazalam to za wielkie cos a teraz to widze ze wszyscy pala ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- yes, kiedy masz egzamin?
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiem, teraz Wam zrobię niespodziankę jak wrócę i napiszę że zdam - a Wy nie będziecie wiedziały kiedy
![]() coffi- pie*dolony rowerzysta, ja bym znalazła i zabiła
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Yes jak chcesz to ja Ci powiem gdzie zawsze jestem w Świnoujsciu i gdzie jest nawet nawet tanio
ale to na priv
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzy mi się Pobierowo- nigdy nie byłam
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2268 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
czy jestem jedyną osobą na wątku, która całe lato siedzi w domu?
|
|
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
No i cooo;p ale juz polowa;p
![]() ![]() klask i:![]() ojj ale zdasz za nastepnym![]() ![]() ..![]() Będzie dzis seks aaaaaaaaaaaaaaa wkoncu Wyposzczona jestem od 30 czerwca:O:O:O:O...
|
|
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haa mój tak samo. ja mojego tez lubie gryźć. Najbardziej w ucho;d Kredzia tylko pozazdrościć. Yes super zakupy. Ale mnie tż wkurzył , wczoraj się napił przyszedł do mnie, i wyszłam na parking do niego. Na początku miodzio słodzio a później zaczął odwalać komedie i do mnie krzyczal " do domu spac.!";/
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jedz tam jedz, faaajnieee..;d jest taki osrodek- Kala, tam sa takie drewniane domki (takie starsze), to wszystko slychac, jak walniesz czyms w sciane, to sie caly domek zatrzesie haha;d ale nie no powaznie to na tym osrodku są bardzo fajne pokoje ; )
|
|
#2273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wkurzylam sie na niego bo bez zadnych skrepowan wzial to i zaczal palic a przy tym mnie namawiac. Wiec stierdzilam, ze pewnie juz wczesniej palil a mnie oczywiscie nic nie powiedzial.Czyli jakby nie patrzec oszukiwal mnie. Wiec zapytalam na drugi dzien od kiedy pali. mowi ze nie pali. zapytalam po co zapalil, powiedzial ze chcial sie wyluzowac. i temat zostal zakonczony, wiecej nie palil. Ogolnie wkurzylo mnie to, ze to mial byc nasz spacer taki romantyczny a nie spacer z 3 os w celu poszukiwania dobrego miejsca do jarania. czy zjarany wrocil to nie wiem. bo widzialam tylko jak wszedl do pokoju, zamnkal drzwi na klucz, rozebral sie i wskoczyl od razu do lozka. sexu bylo malo bo gumek nie bylo ale jak byl to juz taki porzadny a nie takie huju muju ale to dobrze zaczynam patrzec inaczej na sex ![]() Asiek ogladam ten film i jestem na 60 min ;p jak na razie to nic wielkiego sie nie dzieje ale zobaczymy pozniej
|
||||
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ey zdasz, ja też nie zdam za pierwszym, nawet za drugim i trzecim, spokooo o jaaaa ... az mi w brzuchu burczy ![]() yeska wyglądasz tak słit, że po powrocie z wakacji powracam do odchudzania
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie,jestem jeszcze ja;/
wrrr |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle, to wiecie co zrobiłam ? zabrałam pensetę i zrobiłam sobie nią jakis 1 cm bikini
|
|
#2277 | |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
nie bolało Cię to? Ja jak sobie brwi robię pensetą to boli jak cholera, a co dopiero bikini...
I'm in love, I'm in love. I wanna do it Edytowane przez Indi _ Czas edycji: 2010-08-14 o 22:45 |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
zależy od włosa i cebulki, nie jest źle, oczywiście tuż przy brzuchu, bo niżej to chyba bym padła ;/ jestem zdesperowana o.O
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Idź na woskowanie
będziesz miała spokój na 3 tygodnie. Ja chyba się przejdę też niedługo
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedys depilatorem pachy robiłam..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Mega wspomnienia na całe życie Wam zostaną
śliczne
ale u nie nie ma, bo po co 
hmm nie każy wie na czym związek polega 

nie no żartuje oczywiście 

klask i: