|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pomocy-ogromny problem
Cześć, jestem facetem i mam koszmarny problem z włosami jest to zmora mojego życia...
Może od razu pokaże zdjęcia żeby było wiadomo jakie mam te włosy. http://www.imagebam.com/image/aa83f591250940 http://www.imagebam.com/image/c2676991250950 Jak widać na jednym ze zdjęć jest evan mcgregor, a na drugim jakiś koleś i mają po prostu identyczne włosy jak ja... Mój problem polega na tym, że ja chcę mieć krótsze włosy i mam problem bo one mi cały czas odstają jak widać na zdjęciach one nie przylegają do głowy tylko lecą w górę i na boki. Mam pytanie czy istnieje jakakolwiek możliwość żeby te włosy opadły? Stosowałem już dziesiątki kremów, past, wosków, żeli, odżywek i szamponów, ale to wszystko na nic... Fakt, jest jeden preparat a konkretnie żel/klej do włosów got2be ale co z tego że ja je przyklepie np. boki do głowy jak są one posklejane i okropnie to wygląda. Ktoś może jeszcze powiedzieć żebym zapuścił to wtedy same opadną. Wiem, ale musiałbym je mieć mega, mega długie a takich nie chce. Poza tym wystarczy spojrzeć na inne foty evana mcgregora, gdzie ma dłuższe włosy i widać w jakim momencie same mu opadają, a u mnie taka długość nie wchodzi w grę... Proszę strasznie o pomoc i z góry dziki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy-ogromny problem
jak dla mnie masz całkiem fajne włosy, nie wiem, co ty od nich chcesz^^
Za dużo to Ci raczej nie pomogę...może jakaś taka naprawdę mocna guma...? Chociaż, wiesz co, włosy o takiej długości raczej nie będą opadać płasko na boki...no nie wiem, spróbuj z tą gumą^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Raczej nie da się z tym nic zrobić, ale nie przejmuj się tym, bo fajnie to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Masz po prostu bardzo mocne i sztywne włosy - jedyny sposób to albo zapuścić, ale mówisz że nie chcesz - chociaż wg mnie faceci w długich włosach w kucyku wyglądają fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
No właśnie one nie są moce i sztywne tylko raczej miękkie, ale i tak odstają i to jest ten problem, bo po prostu to jest taki puch...
Co do farbowanie i tego typu rzeczy to nie wiem, bo mam dość krótkie te włosy i odrosty by było widać po tygodniu bo mi w dodatku włosy odrastają w zawrotnym tempie, a farbować się nie będę przecież co tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem powinieneś stosować produkty do stylizacji włosów, najlepiej kremy profesjonale - które za bardzo ich nie usztywnią, nakładaj krem najlepiej na wilgotne włosy, możesz też za eksperymentowac z oliwką która je rozmiękczy i opadną - ale z umiarem
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
lager jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
![]() Jako fryzjer powiem Ci że nie ma raczej opcji żeby Twoje włosy "opadły". One po prostu pod takim kątem rosną w skórze i tyle. Jedyne wyjście to dobre strzyżenie + fajny kosmetyk do stylizacji ![]() Dziś miałam klienta z takimi właśnie włosami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
A irokeza bys nie chcial??
Hmmm... Pewnie nie. Ale fajniue by to wygladalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.