|
|
#361 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVII
No,ja tylko 20 kg zgubiłam
![]() Idę się też zmierzyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#362 |
|
Nindżopesz
|
Ano właśnie miałam o Losta zagaić. Nie jesteś zdegustowana fabułą? Kurna, mogło być ciekawie a wciskają nam jakąś bajkę o dobrym i złym bracie i magicznym światełku. No luuudzie. Ostatni odc to już za tydzień? Ma być dwa razy dłuższy?
|
|
|
|
#363 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
..myslałam ze 5 seria to juz szczyt głupoty,ale ta ostatnia to jest taka ze ja sie serio zmuszam zeby to oglądac....w dodatku ze 2-3 odcinki gdzies nam sie zapodziały po drodze, więc juz nic z tego nie wiem ale załamała sie gdy sczaiłam w ostatnim odcinku ze całą skomplikowaną fabułę chcą sprowadzić do motywu walki dobra ze złem no luuudzie....---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
|
|
|
#364 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale to było ponad rok temu
potem troszku przybrałam,teraz znowu 5 kg mniej i tak czas leci ![]() Spadam do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#365 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Rozmowa o dietach Może znacie dziewczyny jakiś skuteczny sposób, żeby przytyć pare kilogramów (bez zachodzenia w ciążę )?
|
|
#366 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Winter, Tobie również gratuluję! ![]() TŻ łaskawie zezwolił abym umeblowała pokój kocio-dziecki zgodnie ze swoją spaczoną wizją, o której wcześniej pisałam (przy braku potomstwa też będzie ok tylko wstawimy tam komputery) no i mam zagwozdkę na jaki kolor pomalować białe meble. Kanapa ciemno zielona, ściany beżowe przecierane, dywan jakiś beżowy, bibeloty butelkowo zielone, ciemno czerwone i złotawe (ale nie złote). Na ecru je machnąć? Najchętniej użyłabym zielonej bejcy ale chyba nuuudno tak wszystko na zielono... Teraz Was będę męczyć meblowaniem
|
|
|
|
|
#367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), stąd moje zdziwienie "tylko" ![]() Cytat:
(i tak, jestem zdegustowana ) Cytat:
![]() idę się zbierać, abo o 15 rozmowa w Krakowie (i jeszcze muszę tam trafić i się nie zgubić )
|
|||
|
|
|
#368 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
doła mam... ale nic to .. trzeba go zakopac ![]() DO kupy ta tabela z wymiarami ... tylko obwód łydki i piersi mam zgodne z tabelą, reszta wszystko za mało.
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Red, nie ecru nie, weź zaszalej- ciemnośliwkowopurpurowy, jakiś nasycony, esencjonalny, ale nie jaskrawy- np, to jedna z opcji.
być może dziś kupię ostatnią flaszkę do kolekcji- megadryndus! Byle weryfikacja dobrze wypadła... Wytargowałam z Wojtkiem, że- poza malowaniem, również przy sprzątaniu mogę nosić, co chcę- i już zrobiłam podłogi
|
#370 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jezu...w pokoju obo leci "czarny ciągnik"
|
|
#371 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie teraz podobne rozmowy się toczą, tyle, że na tamat meblowania/malowania/urządzania kuchni... Cytat:
miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------
|
|
|
#372 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ale mnie przekonałyście, hehe, ciekawe co na to TŻ. Cytat:
|
|||
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ale wy pedzicie
![]() ja z tabela mniej wiecej sie zgadzam tylko nozki jakies za chude ale i tak sie czuje jak wielki wstretny potwor ![]() Red a jakbys dala 3 sciany na bez a 1 najbardziej wyeksponowana na ciemnosliwkowopurpurowoja kitam chcesz? moja kolezanka tak ma i naprawde ciekawie to wyglada
|
#374 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale chyba nie doła ?
![]() ![]() Sorka, taki czarny humor dzisiaj przeze mnie przemawia
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-02 o 13:34 |
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
sluchajcie a nie uwazacie ze z tym odchudzaniem to jest tak ze im wiecej sie ma do zgubienia tym paradoksalnie latwiej sie zmobilizowac? bo w pewnym momencie czlowiek juz osiaga dno otluszczenia, odbija sie od niego, motywuje i waga jakos leci w dol...a ja sie ma te glupie 2-3 kilo to sie odklada i odklada z myslaze jeszcze nie jest ze mna tak zle....
|
#376 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja to chyba musze jakoś zagęścić konsystencję
, bo wedle wszelkich tabe ledwie sie mieszczę na skraju prawidłowej wagi (mam minimalną prawidłową wage) a wszystkie parametry za grube , oprócz biustu, który jest z zaniku
|
|
#377 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
to moze te 2 krotsze sciany? chociaz w sumie optycznie to by pewnie je dodatkowo zwezilo....to moze w takim razie 2 dluzsze
zeby proporcje poprawic
|
#379 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Mi coś kiepsko idzie, chyba brakuje mi takiego szoku, żeby ostatecznie się zmotywować ![]() Wiem, że w moim przypadku sama dieta to nic, ważniejsze są ćwiczenia. Też kiedyś korzystałam z porady dietetyka, makabra to była dla mnie, piłam obleśne ziółka i te zakupy z kartką w ręku. Wszystko było drogie i średnio smaczne a schudłam raptem 4kg, nie warto było.
|
|
#380 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() W każdym razie wizja mi się zmieniła znowu - dywan ma być śliwkowobakłażanowojakiśt am a szafa i komoda jednak zielone bo przeraża mnie czerwona szafa a kanapa stanie 5 m dalej Iii może tej szafie jakieś czerwone akcenty dam... Dobra, już się przymykam, zobaczymy na żywca... kiedyś.
|
|
|
|
|
#381 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz trochę przybrałem, ale opanowało mnie wdupiemanie, więc na razie o tym nie myślę ![]() Cytat:
![]() No jak nie, jak tak (ósma klasa podstawówki)?! Cytat:
Później każdy kilogram to masakra jest, normalnie jakby organizm bronił tych swoich zapasów tłuszczu (i nie mówię tu o BMI 15) --- W nocy obudził mnie masakryczny ból żołądka, myślałem już, że to my bitter end
|
||||
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
ja i tak jestem pelna podziwu dla tych waszych dietetycznych osiagniec
sama sie zmobilizowac jakos nie moge...tzn mi tez udalo sie w ciazy przytyc 13 kilo, 7 zeszlo po porodzie, a 10 pozniej dodatkowo jakos samo zlecialo mimo ze zarlam slodycze jak szalona zajadajac swoja depresje no ale mimo ze waze mn iej niz przed ciaza to figure mam jakas taka bardziej...jakby to ujac...sflaczala
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikotyna mniam po zmiarzchu ![]() Kupiłam, kupiłam!!!! Aromatics Elixir!!!! Rekompensatą dla Wojtka mogłoby być chyba tylko cyklinowanie podłóg... ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Gryxiu, co to znaczy -24kg w lipcu zeszłego roku? Tyle mniej niż teraz ważyłeś?
|
|
#384 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Gratuluję!Mój sukces to skromne 12 kg z czego odzyskałam z czasem jakieś 5... |
|
|
|
|
#385 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A gdzie jest ta tabelka,żebym sobie wymiary porównała?
|
|
|
#386 |
|
grozi wypollizowaniem
|
szukam nowych inspiracji muzycznych
kiepsko mi idzie...poza tym dowiedziałam sie ze jest cos takiego jak gothic metal -no więc drąże...wtf....i okazało sie ze za moich czasów doomem to nazywano
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem zespoły graja na styku gatuków lub zmieniają je po przetasowaniach w kapeli.Ja się gatunkami i ich nazwami nie przejmuję , słucham jak coś mi się podoba i nie zastanawiam się na gatunkiem. Ostatni zakochana jestem w czymś co mozna nazwac blues-rockiem ![]() Z polskich to co robi Adam Kulisz z muzykami , z obcych od dawna Gov`t Mule.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-08-02 o 16:35 |
|
|
|
|
#388 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie podoba to co mam w podpisie..tylko ze nie ma więcej czegoś takiego oprócz tych dwóch kawałków przynajmniej nie znalazłam...
|
|
|
#389 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
klaskiCytat:
![]() Winter - też ślicznie ![]() Polly - znam i uwielbiam Cytat:
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2010-08-02 o 17:58 |
|||
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielką prośbę- poleccie mi, kochani, jakiś program czy coś łatwego do ściągania muzyki na odtwarzacz mp3 (Zen) bo szału dostaję i nie mogę skorzystać z mojej zabaweczki
I jeszcze, żeby to było dla inwalidy technicznego, czyli okienko do wpisania opanuję...jak w YT Moja mama, jak pracowała w Instytucie (też prawie same kobiety) rzucała jakieś hasło, rozpuszczając je w robocie i czekała na odpowiedź, jak mówiła, od "baby zbiorczej"
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-08-02 o 18:15 Powód: redu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

..a juz nie mam siły do tej pierdoły

potem troszku przybrałam,teraz znowu 5 kg mniej i tak czas leci 

kiepsko mi idzie...poza tym dowiedziałam sie ze jest cos takiego jak gothic metal
klaski