|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bartosiewicz + Krawczyk
Jak wam się podoba ten duet, bo ja jestem pozytywnie zaskoczona. Link by posłuchac sobie pioseneczki: http://www.click2music.pl/bmg/bio1.p...sztof+krawczyk
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Bartosiewicz + Krawczyk
to cudna !!1piosenka i piekne slowa!! jak dobrze sobie dzis przegladalam stare posty!! bo nie mam jej jeszcze nagranej!! uwielbiam ja!!
Krzys ma pomysly jak zrobic dobra muzyke!!
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A ja ja dzisiaj akurat slyszalam w radio i tez mi sie spodobala.Wczesniej jej nie slyszlam
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Parę razy słyszałam ją urywkami, zwłaszcza końcowy i wtedy ciężko mi było wypowiedzieć się, ale jak trafiło mi się posłuchać i stwierdzam, że śliczna piosenka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Śliczna piosenka, wpada w ucho i wogóle jest piekna, zwłaszcza słowa.
Btw, nie poznałabym Bartosiewicz, kupe lat jej nie oglądałam, ładna fryzurka rodem J.Hupało- czy jak jej tam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Piosenka, jak na polska..calkiem przyzwoita, podoba mi sie glos Bartosiewicz, nie zawsze w przeszlosci dobrze wykorzystywany.
Ale ta fryzura Bartosiewicz, cos strasznego. Czy ta fryzjerka nie potrafi inaczej czesac, czy zawsze dziewczyny musza miec taka ekhm...grzywke i dlugie wlosy. Co to za artystka [fryzjer], ktora od paru lat nie robi ta sama fryzure. A Bartosiewicz wyglada w tej fryzurze STRASZNIE.. Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
TU chodzi o duet Bartosiewicz +Krawczyk,( dla mnie SUPER!!!)
o słowa piosenki. zreszta mi sie zawsze podobały slowa piosenek ,ktore sa takie "zyciowe" , uczuciowe(moze jestem taka "rozmemłana")mowia o uczuciach, o przezyciach, o zawodach milosnych...Krzyś zawsze mial do tegotalent, mi sie podoba, moja mama byla jego FANKA!!! ![]() ja tez go lubie , tworczosc Edyty mi sie tez podobała, i cieszę sie ze wraca! i nie obchodzi mnie jak wygląda, bo lubie jej głos, a jako stylista moge dodac(to tylko wyłacznie moje zdanie!! zeby nie wywołac znowu burzy )ze w tej fryzurce mi sie bardzo podoba, i jak zawsze nosi orginalne fryzurki, ta jest tez bardzo pasujaca do niej , tym bardziej ze jest artystka! a tak na marginesie , nie chodzi w tym poscie o fryzki, styl ubioru, itp.. tylko świetnie dobrany duet, pokoleniowy nawet powiem, a jakze zgrany glosowo(według mnie, podkreslam!!) tu tez nalezy wczuc sie w słowa! sa piekne, tak jak w piosence porzednim przeboju Krzyska "bo marze i śnię" ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Grażyna napisał(a):
> TU chodzi o duet Bartosiewicz +Krawczyk,( dla mnie SUPER!!!) Alez Grazyko, nie irytuj sie ![]() ![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
alez ja sie wcale nie irytuje!!
![]() ![]() kazdy ma prawo do swojego zdania ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
nie widziałem teledysku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niecierpie Krawczyka i nieznosze Barotsiewicz ale za ta piosenka jestem gotowa im wybaczyc wszystko
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.