|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
dream big
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
*Rozwiń skrzydła, pozwól frunąć Twoim marzeniom. *Światło Twojego spojrzenia trafia prosto do mojej duszy.
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - bardzo mi miło <3
![]() without_demur - tak, teraz już wiem, kochana Paralogiczna - siebie też dopisałam, tylko białą czcionką, żeby nikt nie myślał, że się przechwalam __
'' Tęsknota to taki mały robaczek drążący jabłko. Tylko, że ten robaczek zagnieździł się w moim sercu. '' i wpieprzę ci do mordy moje majtki, mówiąc głośno, że już tylko tak będziesz mógł oglądać moją bieliznę. odwróć wzrok, nie każ mi patrzeć na to, co nigdy nie będzie moje - Twoje oczy. |
|
|
|
#3123 |
|
Raczkowanie
|
Szukała wytchnienia w marzeniach... Stanowili taka mazgajowatą i banalną parę , mimo to nie widziałam nigdy szczęśliwszych i bliższych sobie ludzi. .. ale wiesz co ?Gdybym wiedziała , że to się stanie , że on tak mnie zrani nic bym nie zmieniła . Chciałabym to przeżyć jeszcze raz... mimo wszystko . Bo wiesz Kochanie my to żyjemy chyba w zupełnie innych światach . 'Do innego świata polecieć chce Tam, gdzie nie ma płaczu, jest tylko śmiech Gdzie nie ma bólu, gdzie nie ma zła Tam gdzie w sercach miłość prawdziwa trwa Gdzie mam go szukać, jak trafić tam ? Dopiero po śmierci anioły wskażą Nam Drogę do cudownej, niebiańskiej krainy Gdzie świat jest piękny i całkiem inny.. ' <3
|
#3124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetne
___________ ''nie licz że napisał, reklamy kochają Cię bardziej.'' DEMOTYWATORY. naucz mnie niekochać.
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
otojest
i wielkie vice versa.'palce wbijam w twe serce, pościel w strzępy drę. błagam Cię.' cudzych chłopaków się nie kradnie, sami przychodzą. nie zabieraj mi siebie, błagam. 'bez Ciebie umieram. papieros nad ranem, dreszcz i ból na wspomnienie Ciebie'.
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
MissSunset - świetna jesteś! moje nowe słoneczko
"Miłości przetarłaś nam szlaki na jutro."
"-Zrozum, tak naprawdę mnie nie znasz. W sumie chyba nikt mnie nie zna do końca... - A nie przyszło Ci do głowy, że mi to wystarczyło? - Przyszło...A Ty nie pomyślałaś o tym, że nie chcę Cię zranic? - Nie. Ale właśnie to robisz. - W takim razie skończmy tą rozmowę, bo nie chcę tego robic..." (bez komentarza...)
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
rozwiń skrzydła..nie bój się żyć<3 bo dzięki tobie tu jestem..żyję , marzę i tęsknię.~!!! naucz mnie jak cieszyć się porażką dnia i marzyć, że jutro jest lepszy świt. ![]() Chyba będę musiała odejść.!!
![]()
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
marikab - kradnij, bejbe.
_________________________ ___ - Proszę, wróć do mnie. - chyba cię poje.bało, dziewczynko. Od dziś nazywam Cię Skarbem. <3 ` Tyle się zmieniło, że ja pier.dolę.. " Dzisiaj znów w środku nocy słyszałam huk. Tak, znów spadłam z łóżka, próbując Cię złapać w śnie. " Widzę co czujesz, a nie czujesz nic. Poczekaj, aż zatęskni.. - jest mi cholernie źle.. nie wiem co robić. - będzie dobrze.. a lubisz pierogi.? - co dziś ciekawego porabiałaś.? - tęskniłam.? ' Kocham mojego misiaaa. i resztę zabawek. ' - jak tam z Michałem.? - jakim Michałem.? widzisz.? już nawet nie pamiętam, że ma na imię Michał. nie pamiętam też, że ma brązowe oczy, dołeczki w kącikach ust i zniewalające spojrzenie. W ogóle go nie pamiętam.. la, la, laa.
|
|
|
|
#3129 |
|
Rozeznanie
|
a może Ty tylko udajesz, ze mnie nienawidzisz? myślę , ze przy Tobie byłoby warto nie zasnąć i patrzeć jak śpisz. dla mnie szczęście to nic. nadzieja to frajer. miłość szmata. a smutek? jedynie z nim mogę się napić wódki. nigdy bym nie przypuszczała , że to własnie Ty mnie zranisz, przecież na początku byłeś taki idealny najbardziej w tym toksycznym bagnie mi Ciebie brakuje. rodzi się we mnie taka cholerna potrzeba bycia z kimś. czasem jest dobrze, czasem źle, ale zawsze prawdziwie. |
|
|
|
#3131 |
|
Raczkowanie
|
w głowie szumi mi jeszcze od szampana,
nieprzespanej nocy, kiedy kilkakrotnie mówiłeś mi dobranoc. nieistotne ile razy chwytaliśmy się za rękę. tember obcasów na Twojej podłodze, to kochasz. choć odrobinę nas w tych krótkich momentach. ___ & invite to my fbl ![]() |
|
|
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
małą przerwę zrobiłam....wiem , że to nie wątek z prośbami , ale talenty moje prosze was o opisy związane ze śmiercią . Umarł mój znajomy , nie był mi bliski , ale jednak mi przykro . A bark weny .
żeby nie było , jeden opis , na dodatek nie mojego autorstwa : 'O co byś prosił, gdybyś miał jedną okazję?''
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
nie udawajmy, że nic się nie stało
nie udawajmy bo ta miłość była - na ile procent mnie kochasz? - nie wiem ... - dlaczego? - nie wiem jak określić nieskończoną liczbę cyframi agattee - twoje opisy lądują w notatniku |
|
|
|
#3134 |
|
Przyczajenie
|
biegnę kanałami twej centrali.
Tak długo jak możemy trwajmy. W tym całowaniu, w ust wędrowaniu coraz dalej.
|
|
#3135 |
|
Rozeznanie
|
![]() przecięły się orbity planet nam. fanatyczne mowy, opętany kociokwit.
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
marikab- kradnij Kochana, do woli
![]() ZakręconaNaMaxa - żartujesz? nawet nie próbuj! dlaczego chcesz odejść? Tu na niebie wiecznie jest słońce, Tu dziewczyny zawsze są gorące. Inni zawsze chodzą sami. Ale ja jestem normalna przecież...
|
|
#3137 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam że czasem moja wyobraźnia
wybiega daleko w krainę błazna . bez Ciebie w mym życiu jest tylko ponuro. a marzenia jak krew czerwona płynie w mojej żyle . spójrz w swoją głowę, myśli granatowe, myśli jałowe . nikt nie zna mnie widzę to we śnie, widzę to mieście, w którym mnie nie ma . Dopóki wierzysz że może być inaczej, że będziesz walczył jak ja walczę, będziesz panem świata królem siebie właśnie trzymaj to na pulsie wiara nie ugaśnie . Twój bilet do mojego serca stracił swoją ważność. pożyczone uczucia, podpatrzone uśmiechy, wyuczone zachowania. jestem nowa wiec wybaczcie jak sie cokolwiek powtorzylo . |
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
<3
caroline060 jeszcze masz czelność pytać! pewnie, że tęskniłam <3 no, mam nadzieję. inaczej biedna Twoja skóra ![]() papergirl tęsknimy. ![]() dreams_x33 love. Panna Bezczelna podoba mi się Twój podpis ;-) zachłysnęłam się Tobą moje płuca tego nie wytrzymały ... tak, już wkrótce kiedy postanowiłam się od Ciebie zupełnie oddalić i o Tobie zapomnieć
wszystko związane z Tobą pchało mi się prosto w oczy
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - przecież ja nic nie mówię słonko..
uwielbiamm..;**your blue eyes - postaram się dostosować.. agattee - Ty wiesz.. Kocham Cię..;** _____________ głupia, naiwna, kretynka.. ciekawe ile jeszcze znajdę synonimów słowa ''ja'' .. no przecież cała miłość, jakiej potrzebujesz, jest mną.. taki skok do nibylandii na spacer za rękę z kimś, kogo kochasz.. wciąż wspominam te kilka chwil, niezwykłe dni.. nie potrafię radzić sobie bez Twoich uśmiechów, błyszczących oczu..
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Zerkasz przez ramię,
potem wznawiasz bieg, ucieczkę czy pościg. Podeszwy butów uderzają ciężko o asfalt. Droga nie jest pusta; stoją na niej opuszczone auta. Większość z nich ma pootwierane drzwi i kluczyki w stacyjkach, ale wiesz, że żaden z nich nie ruszy. Wzrokiem nie zabawiasz intensywnie niebieskiego bezkresu, roztaczającego się nad naszymi głowami, tylko posyłasz go tam, gdzie nie ośmielił się spojrzeć. Brniesz przez gęsty smog, nikniesz w cieniu wieżowców i zatrzymujesz się tuż nad setkami tysięcy głów, nad setkami tysięcy spojrzeń, które nie widzą ciebie, bo same siebie nie potrafią ujrzeć. Szafirowe niebo nade mną. Ciche myśli we mnie. |
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
i nie mów ze szczęściem jest to , czego się nie ma.
Siła to zbyt mało, by utrzymać radość w snach .
|
#3142 |
|
Rozeznanie
|
BananowaDelma - ua jaka spryciara z Ciebie. To dobrze, że siebie dopisałaś choćby w myślach hihi ;**** ;d Głupku
envious, istny_paradoks, your blue eyes, grise- okradłam i normalnie napawam się Wami ;- ** without_demur -Twoje słowa wywołały szkarłatne rumieńce na moich policzkach NicNieMusisz - naprawdę ? kurde nie wiesz nawet jak mnie to cieszy, normalnie siódme niebo. Siódme niebo na parterze, diabeł zamieszkały w mieszkaniu pod 3. Krucha, blada dłoń chwyciła jego rękę, ścisnęła delikatnie i wplotła swoje palce, a cichutki drżący głosik wydobył się z krtani ' nie opuszczaj mnie' nic więcej nie chciała. Przepraszam warte -1gr. Podstawowy schemat związku kobieta + ch*uj . On w jej oczach nawet idealnie wsypywał cukier do herbaty, a Ona dla Niego zbyt uparcie nie chciała iść do łóżka. Przyjęli, że szczęście jest niezbędne. Najgorszy stan to ten kiedy wiesz, że robisz źle, ale nie widzisz innego wyjścia. Zatapiam się w moim nałogu i to wcale nie są papierosy, ani alkohol, ćpunem też nie jestem. plan na życie : nie przestać oddychać. oddychać, jeść, spać i sprawiać pozory - do tego ogranicza się życie. Udawaj szczęśliwą, a będziesz mieć przyjaciół. Gardzę przeszłością. Umyj dłonie i wytrzyj buty wkraczając w moje życie. Nie wiem gdzie łaziłeś i co w rękach trzymałeś... Rozkoszuję się promieniami słońca opadającymi na moją mokrą od łez twarz, bo czym innym się cieszyć i rozkoszować jak nie małymi szczegółami? Zwyczajni ludzie to szaleńcy. Wynalazki samotników, błahostki zakochanych.
|
#3143 |
|
Raczkowanie
|
pod powiekami nadal kryję strach. ' jego oczy już nie widziały mnie. ' mówią o niej ciągle i ciągle. nie uciekaj przede mną. przed przeznaczeniem nie uciekniesz.
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
siemka, jestem na chwilkę. dziękuje za pamięć bo czytając
znalazłam gdzies tam swój nick. bardzo dziękuje. za to ze pamietacie i wgl.<3 Paralogiczna- Ty wiesz. ♥ + nie będę wymieniać tych, które zostały przeze mnie okradzione, bo za duzo by pisac ; -) Jeśli skałamałes to kłam dalej i pozwól mi jeszcze trochę pooddychać, proszę. Mam dla Ciebie zagadkę : przez Ciebie rozpadło się na milion kawałeczków i nie da sie go posklejać, wiesz co to? A ja zawsze przed snem patrzę na Twoje zdjęcie mówię ' dobranoc ' i przyciskam je mocno do siebie. Wiesz, że zabrałes mi wszystko co miałam? Zabrałes wszystko co kochałam. Nie lubię się z Tobą kłócić ale lubię jak mnie przepraszasz. Już pół godziny nie śpię.. już pół godziny myślę o Tobie. |
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
ZakreconaNaMaxa - oj tam
![]() are you strong enough to stand protecting both your heart and mine? czy jesteś wystarczająco silny by móc ochronić zarówno swoje serce jak i moje? Florence and The Machine |
|
|
|
#3146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no i oczywiście czujcie się okradzione. ; *Jako jedyny potrafił sprawić że płakałam jedynie przy krojeniu cebuli. Byłam u wróżki. Nie powiedziała nic nowego. Już od dawna było wiadome, że nie nam przeznaczone jest `100 lat, 100 lat`. Doprowadziłeś mnie do takiego stanu że nawet przez sen krzyczę Twoje imię, budząc cały dom krzykiem zmieszanym z płaczem. I Może jeszcze powiesz mi że to z nadmiaru Twojej miłości pękło mi serce ?
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-08-02 o 23:14 |
||
|
|
|
#3147 |
|
Raczkowanie
|
Po sygnale nagraj wiadomość. z oczami szeroko zdziwionymi, nagrywam rytm ustającego tętna. - masz jedną nieodebraną wiadomość. _________________ naiwnaO - będę na tyle bezczelna i powiem, że okradłam. naiwnie_ - proszę.?! nie, Kochanie.. to Ty zadziwiasz.
Tak to się skończyło. Edytowane przez ekhm_sorry Czas edycji: 2010-08-02 o 23:19 |
|
|
|
#3148 |
|
Rozeznanie
|
Twoja słodkość mnie boli, aż wygryza od środka.
- To jest takie już nie modne. - Ale co? - To, że go tak bardzo kochasz a go to wgl nic nie obchodzi. - Jak to? - No jak by Cię w głębi serca kochał i wiedział, że przez niego cierpisz to by nie wbijał Ci nóż w plecy, mówiąc że ma na Ciebie wy***ane tylko by Tobie nie kazał robić nic głupiego. - I to jest właśnie to. Już mnie na raty zabijasz. Wolałabym być już całkowicie spłacona i leżeć 2 piętra pod ziemią, niż czekać tutaj na zbawienie i tylko jedno słowo ' KOCHAM CIĘ' . Nigdy nie wiesz co tak naprawdę może Cię zaboleć, to że nie umyślnie bez rozumu poderwał inną czy to, że nie chce Cię już znać. G! <3 Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-02 o 23:24 |
|
|
|
#3149 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - jestem Skarbie jestem
wiem zapuściłam się, ale cały czas pochłania mi praca i Misiek obiecuję się poprawić i żałuję za grzechy ![]() kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś . pezet
|
#3150 |
|
Rozeznanie
|
mimo , że nie jesteśmy razem już od roku wciąż mam do Ciebie cholerną słabość .
za każdym razem gdy widzę Cię z inną czuje zazdrość.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

i wielkie vice versa.

no i oczywiście czujcie się okradzione. ; *
nie, Kochanie.. to Ty zadziwiasz.