|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
nadia07 mam podobny problem z taksówkami.
z centrum miasta do mnie do domu w nocy kasują mnie średnio 25 zł. Wszyscy znajomi mieszkają w jednej okolicy, 25 zł podzielić na cztery osoby to około 6 zł. Bilet nocny by wyszedł około 4 więc em to jest malutko.Więcej kosztuje mnie paczka papierosów. I też nie rozumiem takiego stękania "oh oh no weź zaoszczędzę 2,5...!" |
|
|
|
#4652 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4654 |
|
kobieta za ladą
|
a jak sie jezdzi jedna korporacją to już wogóle baja(praktycznie każdy taksiarz cie zna
)ja (wiem ze to wstyd ale może rozładuje napięcie tu na wątku)wsiadasz a taksiarz cie pyta do domu czy pod sklep![]() a nawet zapłac te 25 zł ale dojedz bespiecznie
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
takisobiekolo :P wiesz, trzeba umieć obsługiwać to urządzenie
ja psiknęłam a potem weszłam w ten pył który się unosił w powietrzu :Pmożna kupić gaz na militaria.pl taki sklep jest także w sopocie, mój gaz pomarańczowy, ma wielki napis GAZ OBRONNY z czarnym wizerunkiem psa i człowieka. Polecam :P ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- ja nawet mam zniżkę na taxi.gdynia - rabat stałego klienta 10% :d rabat 20% dla uczniów i studentów
|
|
|
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
Nadia: po przeczytaniu Twojego postu muszę stwierdzić, iż jesteś bardzo rozgarnięta, mądra i inteligentna dziewczyna. Gdyby wszystkie dziewczyny myślały tak Ty, to gwałciciele byliby bezrobotni.
|
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
evaventt spoko wiem może boisz się gazu ale wiesz lepiej go mieć zawsze jak wraca się samemu zwłaszcza kobiety a jak tak bardzo boisz się gazu to poczytaj tego linka tam jest opisane jak bronić się przed napastnikiem
http://www.tipy.pl/artykul_4185,jak-...astnikiem.html |
|
|
|
#4658 |
|
BAN stały
|
ja chyba też zacznę być rozsądna, szłam sobie tam laskiem i szedł za mną jakiś koleś omal go przez tę historię nie zdzieliłam butami, a on sobie tylko szedł
|
|
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
oj z tym gazem obronnym to masz rację muszynianko. Trzeba uważać bardzo. Z tym wejściem do tej chmurki gazu w powietrzu to chyba nie było zamierzone?
![]() Czekamy dalej. Może jutro wejdę na forum i dotrą do nas jakieś wieści. A najlepiej dobre wieści! Dobranoc. |
|
|
|
#4660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
No Halucynacja, nie było to zamierzone
ale proponuję najpierw nauczyć się tym celować przy lekkim wiaterku :P dobranoc
|
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
ale są też lepsze gazy z silniejszym strumieniem który nie rozpyla się na boki niczym spryskiwacz do kwiatów...
|
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam w końcu te 15 stron, a nie było mnie tylko od 15
![]() nie wiem czy ktoś wspominał, bo przyznam że po 5 stronach nadrabiania już miałam dość i robiłam to pobieżnie, bo prawie same kłótnie.. pierwsze co przyszło mi do głowy, to to, że ktoś podrzucił tam ten ręcznik, żeby odwrocić podejrzenia od siebie. wiedział, że wtedy zainteresują się p. Ręcznikiem. Może nawet wiedział, że jest on tamtejszy (?), że prędzej czy później ktoś go pozna/znajdzie i cała wina spadnie na niego. |
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do torebki to ja majac 19 lat tez jej czasami nie brałam, bo np brala ja kolezanka. Mnie tylko w wywiadzie z ów kolezanka zdziwila jedna wypowiedz, ze ona zadzwonila do Iwony czy tam Iwona do niej (juz nie pamietam) i Iwona powiedziala że zostaje w Sopocie
|
|
#4666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam taki sam, jestem facetem trenuje amatorsko dla zdrowia boks ale zawsze go wożę w samochodzie niech leży nigdy nie wiadomo Ps. to wy dziewczyny nie umiecie używać dezodorantu, no fakt można się zapomnieć że to właśnie on
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to jest raczej "lepszej" klasy klub dlatego się zdziwiłam. Ja gaz zawsze noszę w torebce jak idą i widzę podejrzanego typa a nie mogę skręcić, trzymam go w ręce na przycisku.
|
|
|
|
|
#4668 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
1. Że Iwona została napadnięta przez silnego napastnika, który błyskawicznie ją obezwładnił (tak że nie była w stanie krzyczeć). Przestępca mógł porwać dziewczynę, zgwałcić ją, a potem uwięzić lub zabić i ukryć ciało. W tym przypadku, poszukiwania należałoby prowadzić w okolicach, gdzie widziano ją po raz ostatni. 2. Iwona została porwana przez kogoś znajomego, kto spotkał ja po drodze i np. zaproponował jej podrzucenie do domu samochodem. W tym przypadku dziewczyna lub -
http://www.fakt.pl/Iwona-dostala-sie...y,78534,1.html |
|
|
|
#4671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale narazie to tylko ręcznik jak każdy, no może inny bo ze śladami organicznymi. Aniby jak ten "cwany" go tam schował zdobył by prawdziwe "GENY" Pana ręcznika ? taki cwaniak jednak musiał się aż tak poświęcić hmmmm trzeba czekać na oficjalną informację |
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Art z 26 lipca Kołobrzeg, zgwałcili i porzucili cialo w blocie
http://www.fakt.pl/Mord-na-festiwalu...y,78083,1.html jak widac psychopatów nie brakuje
|
#4673 |
|
BAN stały
|
nie wiem czemu mi chodzi po głowie, a jeśli ten ktoś co zrobił celowo się pozbył ciuchów i dał je temu bezdomnemu , wybrał takiego podobnego wzrostem , taki bezdomny to wszystko weźmie dał mu flaszkę , ciuchy albo parę zeta, i dlatego tak chlał , no bo gdyby to był to co był się położył prawie na tym miejscu na widoku, ten drugi ponoć uciekł, bo może miał coś na sumieniu, tacy jak oni to by raczej nie czekali jak mają coś na sumieniu , tylko poszedł by w Polskę, albo nie wiem juz sama
|
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
z tym ręcznikiem jest coś nie tak - bo ślady biologiczne - spermy nie pasują mi do gwałciciela - no bo jak po gwałcie zadbał o higienę - z tego co "pamiętam" kobieta zawsze mówi podaj ręcznik lub przynieś - wiadomo w jakim celu - wyprowadźcie mnie z błędu
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
No, mi też to nie pasowało i też się nad tym zastanawiałam!
|
|
|
|
#4676 |
|
Konto usunięte
|
Z tego co czytałam, to są ślady biologiczne, najprawdopodobniej spermy, czyli to o nasieniu mogło być wymysłem pisacza artykułu albo niepotwierdzonego "świadka".
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
Janusz tobie i paru osobą z tego forum chyba najbardziej zależy na odnalezieniu Iwony zdrowej i żywej. Ale to co piszą pismaki trzeba brać troszkę z dystansem a już bardziej nasze wpisy my tu gdybamy bo myślimy że jakoś pomożemy. Gazety podają infa które są oczywiste tzn. to co widzą zwykli cywile paralotnie,poszukiwania, znaleziony ręcznik (znaleziony przez poszukiwaczy z psami) kloszarda z ławki (znajomi Iwony) ich wszystkich nie obowiązuje "zmowa" dla dobra śledztwa. A policja milczy lub mówi ogólnikowo bo przecież nie podadzą nad kim i nad czym pracują dla dobra sprawy.My tu możemy pisać o ręczniku a oni mogą być już na tropie Iwony.
|
|
|
|
#4678 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze takie coś mi chodzi po głowie... ktoś znajduje bezdomnego, daje mu flaszkę, upaja, zdejmuje buty, zakłada koszulę w niebieską kratę i kładzie na ławce... A kto go dokładnie znalazł?
W celu... no właśnie, tutaj drugie dno. Łatwy kozioł ofiarny... Bo zobaczcie, niby ten koleś od dawna koczował w okolicy, więc był znany, a dopiero teraz go znaleźli? Ale może za daleko idę. |
|
|
|
#4679 |
|
kobieta za ladą
|
ja tam o ręczniku nic nie musze mówić
![]() dobra ide spać trzymam kciuki oby jutro bylo coś wiadomo ![]() spokojnej nocy
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewałam że może sprawca by odwrócić uwagę rzucił ten ręcznik w krzaki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

więc em to jest malutko.

)ja (wiem ze to wstyd ale może rozładuje napięcie tu na wątku)wsiadasz a taksiarz cie pyta do domu czy pod sklep

+ korekcja powiek górnych