Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-02, 20:34   #4831
Karolinak82
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Jak Zu zniosła wizytę (bo chyba zgadałam ), płakała?
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
jak slicznie Zu wyglada w kolczykach
nie plakala?
Unholy zgadłaś...pierwsza nagroda Twoja
Svi

No więc nie było tak źle...Mama bardziej się bała niż dziecko chociaż problemem było już zrobienie kropki flamastrem no bo co mnie obca baba będzie trzymać...ale to była złość a nie płacz...później znieczulenie w sprayu...strach przed Panią...no i pierwszy kolczyk...poszedł gładko, nawet nie płakała za bardzo...ale jak przyszedł czas na drugi to było gorzej, no bo Mama trzyma a Pani się zbliża, więc trzeba pokrzyczeć...cała reakcja Zu to była bardziej złość niż płacz, więc szybko przeszło...

Po wyjściu z salonu już nic nie pamiętała że coś się działo...ptaszki goniła jak zawsze

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-08-02 o 20:37
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 20:41   #4832
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

hej

dotarl dzisiaj ten stoliczek i mala wniebowzieta taka radoche ma ze szok, a najbardziej lubi klocki

.......Wercia dostala kataru juz rano jakos kichala a potem to juz sama woda z noska, kurcze miesiac temu byla chora i tu znowu katar, dalam jej panadol, zakroplilam nos i posmarowalam mascia-mam nadzieje ze nocka jakos minie zeby tylko goraczki nie miala caly dzien marudna byla wiec chyba choroba ja powoli rozklada, oczka szkliste
tak bym chciala zeby jutro bylo lepiej......

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Że też się Wam chciało w nocy kłócić
nie moglam tego tak zostawic

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

Powtórkę z marudzenia mamy dzisiajrączki cały czas w buzi,popłakiwanie i wogóle tak jak dzisiaj-ciężko coś zrobić
Na wierzchu rąk dopatrzyłam się dzisiaj drobnej potówki,chodzi wyrozbierany,bardziej go już nie rozbiorę bo i z czego?

Teraz Bartosz śpi trochę,ale jak ten sen wygląda:już dwa razy go lulałam na rękach w przeciągu 20 min i jeszcze ten upał

Martynko,Kingusiu rośnijcie zdrowo i niech Wasze buźki zawsze pięknie się uśmiechają:ro za:

O i spanie już zakończone
za spokojna nocke

dolaczam sie do zyczen krolewny

Cytat:

czeko, tak myslałam o tej Twojej kuchni i wydaje mi się, ze meble dobrze by było, gdyby były jasne. Białe bardzo fajnie, by wyglądały choć masz rację czyści się kiepsko. Ale z drugiej strony na ciemnych też okropnie zacieki itp wyglądają...
A jak nie to srebrne/szare

Też proponuję jakiś akcent we fiolecie (czy jaki to tam kolor jest ) Np. szafka, cały rząd szuflad, blat, albo cała wyspa itp

A wyspa to co będzie, zlew, kuchenka, czy sam blat?

tu kilka linków:
http://www.wnetrza.webzine.pl/eksklu...eble-kuchenne/
http://archtrend.pl/index.php?option...&limitstart=15 białe - druga połowa strony
http://dom.ideopolis.pl/meble-kuchen...y-ukrywac.html
http://kuchnie.excellent.com.pl/pl_,meble_kuchenne.php łączenia
http://www.studio59.pl/index.php?tyt=1 łączenie
http://www.wnetrza.webzine.pl/meble-kuchenne-4/ fajne połączenie z blatem - akcent kolor.
http://www.aviano.pl/portfolio/kuchnie fajne łączenia
http://www.meblekuchenne.org.pl/mebl...i-nierdzewnej/
na wyspie bedzie blat i plyta indukcyjna oraz kontakty i bedzie stal czajnik i ekspres a bedzie tez obnizany i wysuniety blat przy ktorym beda krzesla
jakos nie podobaja mi sie szafki fioletowe

dzieki za rady i linki -jestes wielka

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

Z nowości to to, że Przemko ma już 8 ząbków... w ciągu ostatnich 3 dni dwie dolne dwójki mu wyszły... tzn. druga wychodzi mu dzisiaj
w każdym razie masakra co się z tym moim biedactwem dzieje
Aż się boję trzonowych :strach-drzwi:
Poza tym jest wiele innych Przemkowych nowości ale nie mam mocy gmerać w pamięci

Przepraszam, że Was tak zaniedbuje
Mam nadzieje, że mi to w końcu minie
biedny az tak mu te zabki dokuczaja-ucaluj go
nie dziwie ci sie ze nie masz sil skoro masz malego marude w domu

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Marcel zasypia, Eryk juz spi (chociaz nie wiem jak dlugo bo padl po przyjsciu z dworu, bez mycia sie, bez kolacji...)
a ja nalalam sobie winka, zaraz ide wziac kapiel, ubieram nowa bielizne i czekam na TZ

bede miala zonka jak wroci pozno w nocy
oo sexi wieczor sie szykuje

ide cwiczyc

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 20:47   #4833
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hej

dotarl dzisiaj ten stoliczek i mala wniebowzieta taka radoche ma ze szok, a najbardziej lubi klocki

.......Wercia dostala kataru juz rano jakos kichala a potem to juz sama woda z noska, kurcze miesiac temu byla chora i tu znowu katar, dalam jej panadol, zakroplilam nos i posmarowalam mascia-mam nadzieje ze nocka jakos minie zeby tylko goraczki nie miala caly dzien marudna byla wiec chyba choroba ja powoli rozklada, oczka szkliste

nie moglam tego tak zostawic

za spokojna nocke

dolaczam sie do zyczen krolewny

na wyspie bedzie blat i plyta indukcyjna oraz kontakty i bedzie stal czajnik i ekspres a bedzie tez obnizany i wysuniety blat przy ktorym beda krzesla
jakos nie podobaja mi sie szafki fioletowe

dzieki za rady i linki -jestes wielka

biedny az tak mu te zabki dokuczaja-ucaluj go
nie dziwie ci sie ze nie masz sil skoro masz malego marude w domu

oo sexi wieczor sie szykuje

ide cwiczyc
To może dodatki fioletowe. Jakiś dzbanuszek, talerzyki, ściereczki czy inne pierdółki do kuchni, Albo np taki czajnik. Choć chyba jest za ciemny. Ty masz jaśniejszy fiolet, prawda?
http://allegro.pl/item1139109447_rus...mies_gwar.html

Bieda Wercia. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej

Karo, Cieszę się, ze Zu to dzielnie zniosła. Bo złość złoscią, ale płaczu nie było

angy, jak Zosia? Byliście u lekarza?

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2010-08-02 o 20:48
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 20:55   #4834
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
To może dodatki fioletowe. Jakiś dzbanuszek, talerzyki, ściereczki czy inne pierdółki do kuchni, Albo np taki czajnik. Choć chyba jest za ciemny. Ty masz jaśniejszy fiolet, prawda?
http://allegro.pl/item1139109447_rus...mies_gwar.html

Bieda Wercia. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej
ooo nie wiedzialam ze taki czajnik jest -to ten sam kolorjuz malzowi pokazalam i pewnie kupimy i toster tez
tez myslalam o sciereczkach, firanka z fioletem bedzie wiec ozywi kuchnie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 21:09   #4835
mariolasl
Zakorzenienie

Czeko, trzymam kciuki, aby wercia sie nie rozchorowala

Karo, Zuzka normalnie

Svi, fantastycznego wieczoru zycze
Stary 2010-08-02, 21:19   #4836
Wojtusia
Zakorzenienie

Karola Zu przepiękna

Padam z nóg. Wytrzepałam dywan, umyłam okna, rozwiesiłam przed chwilą firanki, do jutra mi wyschną, to uprasuje i rozwieszę.
Jeszcze prawie po ciemku zbierałam ogórki na ogrodzie bo mi sie małosolnych zachciało, a znalazłam jakis nowy przepis wiec musiałam wypróbować

Svi, zyczę miłej nocki. Powiem ci, ze ja też ciągle mam ochotę. Chociaż dzisiaj to za bardzo zmęczona jestem

Kochane solenizantki dużo zdrówka dla Was i spelnienia marzeń, beztroskiego dzieciństwa i szczęśliwych mamuś oczywiście
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 21:20   #4837
UnholyOne
Ola-Unhola

Od 20 postu fiolety
http://forum.muratordom.pl/showthrea...=1#post4184492

garnki z linka
http://allegro.pl/listing.php/search...&change_view=1

Karo, a co to za nagroda?

Edytowane przez UnholyOne
Czas edycji: 2010-08-02 o 21:25
UnholyOne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 21:44   #4838
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Karo, Zuzka normalnie

Mam nadzieję że Antonio zareaguje na nowy image swojej żonki

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Karola Zu przepiękna
dziękujemy

Cytat:
Karo, a co to za nagroda?
A możesz sobie wybrać
....
Kurcze zadzwoniła kumpela, gadałyśmy i gadałyśmy i tyle z mojego nadrabiania...co prawda czytałam Was ukradkiem, ale z pisaniem było gorzej i tak wrócę...i napiszę co chciałam...ale dzisiaj już padam...

jeszcze póki pamiętam...
Wszystkiego najsłodszego dla Naszych Kobietek
Martynko
Kingusiu

STO LAT, zdrówka i szczęścia...:roza :

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2010-08-02 o 22:00
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-02, 21:46   #4839
Karolinak82
Zakorzenienie

Jeszcze chciałam zapytać...co myślicie o tym w załączniku? Przez przypadek wygrałam aukcje na all i sama nie wiem czy mi się podoba Tak sobie palnełam małą sumkę a tu kilka dni później mail że wygrałam...co sądzicie?

Dobranoc
Stary 2010-08-02, 22:15   #4840
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

A możesz sobie wybrać
To ja poproszę kawę mrożoną z bitą śmietaną

Cytat:
Jeszcze chciałam zapytać...co myślicie o tym w załączniku? Przez przypadek wygrałam aukcje na all i sama nie wiem czy mi się podoba Tak sobie palnełam małą sumkę a tu kilka dni później mail że wygrałam...co sądzicie?

Dobranoc
Mi się podoba, szczególnie ten żabocik z tyłu
Stary 2010-08-02, 22:55   #4841
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ale mialam wieczor

dobranoc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-03, 06:54   #4842
Miramej
Zakorzenienie

angy, jak Zosia?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 07:19   #4843
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc
ja się nie umiem ustosunkować, bo to nie w moim stylu

Ty wylicytowałaś przez przypadek, a ja poszłam do sklepu po sukienkę, a wyszłam ... ze spodniami haremkami

wiem, ze na moją figurę powinnam poszerzać górę, a nie dół, ale mam już 3 pary takich spodni i świetnie się w nich czuję

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-08-03 o 07:21
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 07:26   #4844
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ja się nie umiem ustosunkować, bo to nie w moim stylu

Ty wylicytowałaś przez przypadek, a ja poszłam do sklepu po sukienkę, a wyszłam ... ze spodniami haremkami

wiem, ze na moją figurę powinnam poszerzać górę, a nie dół, ale mam już 3 pary takich spodni i świetnie się w nich czuję
A bardzo źle wygląda?

Nie ma to jak przemyślane zakupy
i najważniejsze że Ty się dobrze czujesz...a poka zadjęcie?
Stary 2010-08-03, 07:29   #4845
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Angy, wspolczuje weekendu
Ucalowania dla corci
Cytat:

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Podczytuję Was ale nie mam weny pisać

Najlepsze życzenia dla solenizantów

Jestem przemęczona i w ogóle do dupy nastrój mam...

Z nowości to to, że Przemko ma już 8 ząbków... w ciągu ostatnich 3 dni dwie dolne dwójki mu wyszły... tzn. druga wychodzi mu dzisiaj
w każdym razie masakra co się z tym moim biedactwem dzieje
Aż się boję trzonowych :strach-drzwi:
Poza tym jest wiele innych Przemkowych nowości ale nie mam mocy gmerać w pamięci

Przepraszam, że Was tak zaniedbuje
Mam nadzieje, że mi to w końcu minie
Mam nadzieję, że dobry nastrój szybko wróci.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

Angy a próbowałaś na pupkę clotrimazol? kiedyś wam pisałam że siostra właśnie przy żywych ranach stosowała.Pamiętam jak dzieciaki jej wrzeszczały w kąpieli jak trzeba było tyłek umyć.
U małego robiło się tak jak chwilę dłużej chodził z kupką.Od razu taki ostry stan.
....

Aaaaa musimy sobie urządzić urlop z sis od siebie.Mały przez 2tyg będzie przyjmował szczepionkę doustną i musi mieć mega ograniczony kontakt
No szkoda, ale jak będzie pogoda to się zorganizujemy.
Nie próbowałam jeszcze. Ale widze, że Linomag już bardzo pomógł od wczoraj, jest mniej czerwone i już Zosia nie płacze przy przebieraniu, tylko jeszcze delikatnie spina dupkę, ale jest wyraźnie lepiej.

To szkoda... Ale to tylko dwa tygodnie Dacie radę.

Cytat:
Cześć

Melduję się pełna mocy Byłyśmy dzisiaj u Taty Zu nawet Dziadka odwiedziła, a jak go zobaczyła (od czwartku go nie widziała...) to był jeden wielki pisk połączony z radością, śmiechem, biegiem i dawaniem buzi W klubie napiszę co u Dziadzi

Zaraz zmykam nadrabiać...ale najpierw muszę się pochwalić
Mamy z Zu małą zagadkę W galerii podpowiedź...ciekawe która Ciotka zgadnie...gdzie My dzisiaj byłyśmy
Super, że już lepiej
Zaraz lece oglądac Zu w kolczykach. A powiedz nie ciągnie się za uszka?
A mi się to z załącznika podoba, chociaż tez nie do końa mój styl.

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki za zdrówko Werci A jak dzisiaj?

Ps. Kuchnia z tymi fioletowymi dodatkami będzie boska

Cytat:

angy, jak Zosia? Byliście u lekarza?
Cytat:

angy, jak Zosia?
Dziękuję za troskę.

Byliśmy. W zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałam. Rzeczywiście panuje wirus, Zosia ma duuuużo pić, najlepiej herbatki z owoców leśnych (której nie lubi) i wysoko zmineralizowną wodę. Wspomniałam o orsalicie, powiedział, że mi by to polecił, ale wie, że dzieci nie chcą tego pić, bo to strasznie niedobre. Dał nam jakieś kulki homeopatyczne (w które za bardzo nie wierzę) i tyle. Od siebie daję jeszcze nifuroksazyd. Powiedział, że dobrze, że gorączka sama przeszła i że w ciągu góra dwóch dni powinno być już ok.
W nocy zrobiła kupkę, taką trawiastą jakby (po wieczornej kaszce). Poza tym gorączki nie ma i na pewno nie jest gorzej. Wstała dziś o 7 jak wychodziłam radosna i uśmiechnięta, z pustą pieluszką Więc może będzie już lepiej

A! Unholy bardzo fajne prezenty dostałaś, a Antoś jest przeuroczy

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2010-08-03 o 07:32
angy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-03, 07:34   #4846
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Nie próbowałam jeszcze. Ale widze, że Linomag już bardzo pomógł od wczoraj, jest mniej czerwone i już Zosia nie płacze przy przebieraniu, tylko jeszcze delikatnie spina dupkę, ale jest wyraźnie lepiej.

(...)
Byliśmy. W zasadzie niczego nowego się nie dowiedziałam. Rzeczywiście panuje wirus, Zosia ma duuuużo pić, najlepiej herbatki z owoców leśnych (której nie lubi) i wysoko zmineralizowną wodę. Wspomniałam o orsalicie, powiedział, że mi by to polecił, ale wie, że dzieci nie chcą tego pić, bo to strasznie niedobre. Dał nam jakieś kulki homeopatyczne (w które za bardzo nie wierzę) i tyle. Od siebie daję jeszcze nifuroksazyd. Powiedział, że dobrze, że gorączka sama przeszła i że w ciągu góra dwóch dni powinno być już ok.
W nocy zrobiła kupkę, taką trawiastą jakby (po wieczornej kaszce). Poza tym gorączki nie ma i na pewno nie jest gorzej. Wstała dziś o 7 jak wychodziłam radosna i uśmiechnięta, z pustą pieluszką Więc może będzie już lepiej
Dobrze, że Linomag pomaga

No i najważniejsze, że Zosia lepiej się czuje, oby już tak zostało

H. MacLeod

.
Stary 2010-08-03, 07:36   #4847
angy
Zakorzenienie

Sylko zapomniałam-

Karo Zu jest ślicznaaaaaaa Jakie ona ma rzęsy

Miramej

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2010-08-03 o 07:44
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 07:44   #4848
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że już lepiej
Zaraz lece oglądac Zu w kolczykach. A powiedz nie ciągnie się za uszka?

Jak tylko wyszłyśmy od kosmetyczki to o kolczykach zapomniałą...nie interesują jej i nie dotyka w ogóle więc jej chyba nie przeszkadzają

Najważniejsze że jest lepiej i to nic poważnego Dużo zdrówka dla Twojej Maludy

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Karo Zu jest ślicznaaaaaaa Jakie ona ma rzęsy
Dziękujemy
Stary 2010-08-03, 07:51   #4849
Miramej
Zakorzenienie

Karo, wiadomo co z wyjazdem?

H. MacLeod

.
Stary 2010-08-03, 08:00   #4850
aannuullaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Jestem wreszcie
Wczoraj zdążyłam tylko rano zajrzeć więc

spóźnione ale za to z mnóstwem całusków życzenia dla Kingusi

W imieniu Mojej roczniaczki serdecznie dziękuję za życzenia

Martynka wczoraj mało spała, co chwilę wpadał ktoś z prezentem i życzeniami, mała nie wiedziała za co się złapać, szaleństwo normalnie

Jeździk-pchacz który jej kupiliśmy to jak na razie strzał w dziesiątkę Wiadomo że zabawka nowa to bardziej ją interesuje, zobaczymy co będzie potem ale nie widziałam żeby wcześniej na jakąkolwiek zareagowała takim zainteresowaniem, cały dzień wczoraj przy nim kombinowała. Minus jest jeden - mała nie wstaje jeszcze i muszę ją wozić- moje plecy mają dość Pracuję nad tym, żeby nauczyła się odpychać nogami ale na razie nie łapie

Svi to wieczór w końcu udany czy nie?

angy super że mała już lepiej i że pupcia troszkę zaleczona, u nas też zawsze clotrimazol i maka ziemniaczana pomagają

unholy pokazywałam wczoraj małżowi filmik ze spacerującym Antosiem nie mógł uwierzyć ze on tylko parę dni starszy od Martynki

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:01   #4851
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Karo, wiadomo co z wyjazdem?
No właśnie cholerka nic Pewnie nie wie jeszcze to się nie odzywa...ale już mnie wczoraj kusiło żeby napisać, że znowu ta cisza, która nie podoba mi się...
Stary 2010-08-03, 08:17   #4852
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie cholerka nic Pewnie nie wie jeszcze to się nie odzywa...ale już mnie wczoraj kusiło żeby napisać, że znowu ta cisza, która nie podoba mi się...
spokojnie, powolutku, takie rzeczy wymagają czasu

Stary 2010-08-03, 08:18   #4853
katarzynka00
Zakorzenienie

heloł

Czekoladowa Werciu, co to za katarzysko się przyplątało? zdrowiej!!!!!

Mariolko, kiedy ty spisz?

Karola mi sie zestaw podoba
Wojtusiu co to za nowy przepis?podaj

Koleżanka na porodówce o 3 w nocy odeszły jej wody

Zaraz jadę do szefa pogadać.Na bad.okresowych nie ma badania krwi
Biorę małą i jedziemy na kawkę.

U mnie szaro buro i ponuro
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:19   #4854
aannuullaa
Wtajemniczenie

Kupiłam wczoraj sukienkę z myślą o październikowym weselu...mogę jeszcze dziś oddać i sama nie wiem...co myślicie?

Rozmiar większa była za duża a ta jest taka super na styk, nie wiem czy przy mojej figurze mogę sobie już na coś takiego pozwolić...

Kiepskie światło ale nie dam razy inaczej zrobić...

Edytowane przez aannuullaa
Czas edycji: 2010-08-03 o 08:21
Stary 2010-08-03, 08:22   #4855
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

A bardzo źle wygląda?

Nie ma to jak przemyślane zakupy
i najważniejsze że Ty się dobrze czujesz...a poka zadjęcie?
nie wygląda bardzo źle
ale ja nie lubię falbanek (zniosę jakąś przy spódnicy, sukience, ew jakiś żabocik przy bluzce) i ta falbanka z tyłu mi się nie podoba - kojarzy mi się z takim kuperkiem kaczym
chociaż na żywo wcale tak nie musi wyglądać, ale na zjdęciu się rzuca w oczy (moje )

znalazłam takie na allegro tylko kolor się nie zgadza
spodnie jak tu
http://allegro.pl/item1115670577_pro...nowe_40_l.html

kolor jak tu
http://allegro.pl/item1163444221_all...cja_2010r.html

Cytat:

A! Unholy bardzo fajne prezenty dostałaś, a Antoś jest przeuroczy
ze z Zosią jest lepiej

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

Jeździk-pchacz który jej kupiliśmy to jak na razie strzał w dziesiątkę Wiadomo że zabawka nowa to bardziej ją interesuje, zobaczymy co będzie potem ale nie widziałam żeby wcześniej na jakąkolwiek zareagowała takim zainteresowaniem, cały dzień wczoraj przy nim kombinowała. Minus jest jeden - mała nie wstaje jeszcze i muszę ją wozić- moje plecy mają dość Pracuję nad tym, żeby nauczyła się odpychać nogami ale na razie nie łapie
ja powiem tylko, ze mój Tomasz chodzi już sam, a pchaczem bawi się nadal chętnie zarówno w domu, w ogródku jak i w przedszkolu ostatnio zastałam go jak prowadził

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-08-03 o 08:43
Stary 2010-08-03, 08:22   #4856
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Zaraz jadę do szefa pogadać.Na bad.okresowych nie ma badania krwi
Biorę małą i jedziemy na kawkę.
trzymam kciuki...

oo, to problem z głowy

A wczoraj przy obiedzie przypomniało mi się jak rok temu o tej porze biegałam po Leroy Merlin i kupowaliśmy grilla i listwy - ja już ze skurczami

Stary 2010-08-03, 08:25   #4857
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam wczoraj sukienkę z myślą o październikowym weselu...mogę jeszcze dziś oddać i sama nie wiem...co myślicie?

Rozmiar większa była za duża a ta jest taka super na styk, nie wiem czy przy mojej figurze mogę sobie już na coś takiego pozwolić...

bardzo ładna
te bufki równoważą biodra i jest ok (ja tez mam podobną figurę i szczerze jej nie znoszę - wolałabym być ogólnie większa a bardziej proporcjonalna )

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-08-03, 08:28   #4858
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo ładna
te bufki równoważą biodra i jest ok (ja tez mam podobną figurę i szczerze jej nie znoszę - wolałabym być ogólnie większa a bardziej proporcjonalna )

no u mnie właśnie mało że biodra szersze to jeszcze w ramionach wybitnie wąska jestem - wszystkie ramiączka od staników, sukienek, bluzek mi spadają

Stary 2010-08-03, 08:32   #4859
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, powolutku, takie rzeczy wymagają czasu
Ja to taka w gorącej wodzie kąpana...chciałabym już wszystko wiedzieć...ale rzeczywiście sytuacja delikatna i muszę uzbroić się w cierpliwość

Cytat:
Karola mi sie zestaw podoba

U mnie szaro buro i ponuro
thx

Oby szybko poszło

U mnie rano oberwanie chmury..myślałam że pojadę 45 km do pracy i będzie słońce...ale też

Cytat:

Bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
nie wygląda bardzo źle
ale ja nie lubię falbanek (zniosę jakąś przy spódnicy, sukience, ew jakiś żabocik przy bluzce) i ta falbanka z tyłu mi się nie podoba - kojarzy mi się z takim kuperkiem kaczym
chociaż na żywo wcale tak nie musi wyglądać, ale na zjdęciu się rzuca w oczy (moje )

znalazłam takie na allegro tylko kolor się nie zgadza
spodnie jak tu
http://allegro.pl/item1115670577_pro...nowe_40_l.html

kolor jak tu
http://allegro.pl/item1163444221_all...cja_2010r.html

ze z Zu jest lepiej
za opinie

Spodnie fajne kolorek super, nigdy takich nie miałam...jak się w nich chodzi? wygodne? nie przeszkadza ten "krok przy kolanach"?

chyba z Zosią
Stary 2010-08-03, 08:42   #4860
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

za opinie

Spodnie fajne kolorek super, nigdy takich nie miałam...jak się w nich chodzi? wygodne? nie przeszkadza ten "krok przy kolanach"?

chyba z Zosią
są bardzo wygodne
ja chyba zawsze będę mylić Zuzię z Zosią

3220g 54 cm

------------------

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości