"Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 08:35   #3301
dewi
Rozeznanie

Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011

agape to daj jeśli możesz ten przepis.... bo wiadomo co jest w tej torebce....
Stary 2010-08-03, 08:36   #3302
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Molalala Pokaż wiadomość
\
Wiec.....wszysko poszlo tak jak Niechcialam... ehhh miala byc twarda....niezlomna...a ja l glopia...rozkleilam sie przy nim powedzilam ze tesknie....On oczywiscie przepraszam i w ogole i stalo sie wyladowalam w jego(Naszym ) lozku.....sex.....jak sex....Bajeczny.....a jakos pozniej Kac MORALNY WIELKI!!!!!!! pozniej odwiozl mnie do Rodzicow...bo tak chailam Ja lgopia...ranyyyy[/FONT]

dobrnaocka;*
Biedactwo, żal że musisz przez coś takiego przechodzić i to jeszcze teraz, mam nadzieję że jakoś się wam to poukłada. Swoją drogą tak sobie mślę dlaczego on powiedział o tym teraz?

Dziewczny ale w szalejecie z tymi zakupami ja nie mam kompletnie nic i nie mam zamiaru narazie kupować. za 2 tg. wizta może poznam już płeć to pewno wtedy zacznę czegoś wyszukiwać. A dzidziorek kopie coraz bardziej, tzn czuć takie jak by bomble pękające na ściance brzucha ale coraz wyraźniej i częściej
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:37   #3303
muron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
Biedactwo, żal że musisz przez coś takiego przechodzić i to jeszcze teraz, mam nadzieję że jakoś się wam to poukłada. Swoją drogą tak sobie mślę dlaczego on powiedział o tym teraz?

Dziewczny ale w szalejecie z tymi zakupami ja nie mam kompletnie nic i nie mam zamiaru narazie kupować. za 2 tg. wizta może poznam już płeć to pewno wtedy zacznę czegoś wyszukiwać. A dzidziorek kopie coraz bardziej, tzn czuć takie jak by bomble pękające na ściance brzucha ale coraz wyraźniej i częściej
a ja przez to kopanie zasnąć nie mogłam:-(

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:37   #3304
sylfiaaa
Zadomowienie

Witam dziewczynki

Ja wczoraj zrobiłam moje pierwsze zakupki dla maluszka w lumpku w większości uniwersalne kolorki ale z przewagą dla córeczki takie mam przeczucie ale jeśli będzie mylne ubranka przydadzą się mam nadzieje kiedyś komuś z rodzinki albo mnie

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:43   #3305
mysiopez
Zadomowienie

Ja dziś miałam straszną noc.. Najpierw wypiłam 3 szklanki coli.. poprostu nie mogłam się opanować! (głupia zachcianka) , a potem mnie do 3 mdliło.. Teraz za to mnie strasznie brzuch boli. Mam całe twarde podbrzusze i ledwo się ruszam. Nospa pomoże? Nie wziełam, bo ja się boje leki brać. Ale co myślicie?

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:46   #3306
dewi
Rozeznanie

u mnie na ten moment pusto w portfelu więc nie kupujemy na razie nic
Ciuszków będę miała dużo po poprzednim dziecku... i jeszcze od siostry Tż... kołyskę na poczatek z wikliny taki kosz. A później kupimy łóżeczko...
Wanienkę mam i dużo innych przeróżnych rzeczy potrzebnych i nie

Aż zazdroszczę Wam tych zakupów
Stary 2010-08-03, 08:49   #3307
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam straszną noc.. Najpierw wypiłam 3 szklanki coli.. poprostu nie mogłam się opanować! (głupia zachcianka) , a potem mnie do 3 mdliło.. Teraz za to mnie strasznie brzuch boli. Mam całe twarde podbrzusze i ledwo się ruszam. Nospa pomoże? Nie wziełam, bo ja się boje leki brać. Ale co myślicie?
Nospa jest rozkurczowa, więc powinna pomóc...oj, niedobra Ty - po co tą colę piłaś...ale wiem, co to znaczy, jak masz ochotę na coś - ja tak ostatnio mam, jeśli chodzi o fantę.

Co do ciuszków to ja mam większość od mamy i babci - one chyba bardziej się napalają na te zakupy, niż ja. Przy każdych odwiedzinach dają mi coś nowego - na razie neutralne kolorki - biel, beże, paseczki. No, ale jak na razie u mnie zakupy dla malucha kończą się właśnie na ciuszkach

http://lb1f.lilypie.com/zZUqp1.png

Edytowane przez cytrynka3002
Czas edycji: 2010-08-03 o 08:52
cytrynka3002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:51   #3308
agape
Zadomowienie

Przepis na gołąbki inaczej:

0,5kg mielonego
2 szk. ryżu ugotowanego
pół główki kapusty posiekanej

wymieszać wszystko i doprawić solą i pieprzem i można dodać cebulę, uformować pulpety a potem usmażyć na patelni jak mi się chce to jeszcze panieruje w bułce tartej ale to nie zawsze bo dodatkowy czas potrzebny

w garnku gotuję trzy torebki sosu pomidorowego na cały duzy gar wody (można sosik zrobić z soku pomidorowego lub pomidorów). Sos taki jak na spagetti naprzykład tylko bardziej rozwodniony i do gotującego sosu wkładam pulpeciki (gołąbki ) i jeszcze gotuję trochę (ta na oko) i najlepsze są na drugi dzień jak przesiąkną sosikiem . Ja to zawsze jak narobie tych gołąbków to jemy przez 2 a nawet 3 dni

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

aha kapuste można wcześniej poszatkować posolić i odstawić to troche zmieknie

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:00   #3309
mysiopez
Zadomowienie

cytrynka3002 wiem, że jestem niedobra dla swojego dziecka. ale nie mogłam sie oprzeć.. byłam nawet w stanie zaciągnąc meza do restauracji, żeby tylko się jej napić.. skończyło się na 2l z supermarkietu (nie wypiłam całej...), a wyrzuty sumienia miałam ogromne.. Gdzieś przeczytałam, ze herbata czarna jest niezdrowa i wogóle jej nie tykam, a jestem jej wielką fanką a colę wypiłam... Oj mój mały biedaczek dostał porcję kofeiny..

Dziewczynki.. Moja waga leci w dół. Nie wiem czemu, ale dzis rano wazyłam kg mniej niz na samym początku.. Nie rozpaczam, że nie tyje.. ale czemu schudłam?

Stary 2010-08-03, 09:17   #3310
muron
Zakorzenienie

Cytat:
cytrynka3002 wiem, że jestem niedobra dla swojego dziecka. ale nie mogłam sie oprzeć.. byłam nawet w stanie zaciągnąc meza do restauracji, żeby tylko się jej napić.. skończyło się na 2l z supermarkietu (nie wypiłam całej...), a wyrzuty sumienia miałam ogromne.. Gdzieś przeczytałam, ze herbata czarna jest niezdrowa i wogóle jej nie tykam, a jestem jej wielką fanką a colę wypiłam... Oj mój mały biedaczek dostał porcję kofeiny..

Dziewczynki.. Moja waga leci w dół. Nie wiem czemu, ale dzis rano wazyłam kg mniej niz na samym początku.. Nie rozpaczam, że nie tyje.. ale czemu schudłam?
szklankę napoju z niewielką ilością kofeiny dziennie można, w coli mniej kofeiny niż w kawie np. Gorsze są inne syfy na E w coli;-) Ja tez czasem wypiję. Trzeba tylko z głową

W napojach typu cola zauważyłam, że nie ma kofeiny tylko AROMAT kofeiny

a w krajach anglosaskich to mają coca colę bezkofeinową, jaki i inne napoje, bo tam wiedzą, że ludzie mają rózne przypadłości;-)

Stary 2010-08-03, 09:19   #3311
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość

a w krajach anglosaskich to mają coca colę bezkofeinową, jaki i inne napoje, bo tam wiedzą, że ludzie mają rózne przypadłości;-)
Szkoda, że u nas nie ma czegoś takiego. ale po tych nocnych mękach to długo jej nie ruszę. Co do kawy to mnie kompletnie nie ciągnie, ale mogę Wam podać na pyszną kawę mrożoną mój mąz pije ją litrami...

Znacie jakiś sposób, żeby odchudzić partnera?

Stary 2010-08-03, 09:33   #3312
agape
Zadomowienie

Cytat:
Szkoda, że u nas nie ma czegoś takiego. ale po tych nocnych mękach to długo jej nie ruszę. Co do kawy to mnie kompletnie nie ciągnie, ale mogę Wam podać na pyszną kawę mrożoną mój mąz pije ją litrami...

żeby odchudzić?! ja to staram się opanpować jego zachciank związane z ciążą czytałam że jest coś takiego jak syndrom ciąży u facetów ale żeby tyli za nas?? a tu mam przykład z boku - ciągle słysze ale bym zjadł to to i to albo ale mam ochote na cos tam coś tam próbuje wytłumaczyć TŻtowi że ja to zrzuce adrazu po porodzie kilka kilo bo dzidzius duzo waży a u niego to tak łatwo nie przyjdzie ale jak do ściany

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:35   #3313
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co, do poprzedniego postu - ja schudłam ok 0,5 kg też...widocznie takie wahania wagi są normalne, nie ma co się martwić niepotrzebnie raczej...

Ja jakoś za colą nie przepadam, za to sprite, fanta etc. - to mogę pić litrami . A co do odchudzania męża - nie mam na to sposobów, ja tam kocham mojego misiaka, na razie on bardziej wygląda, jakby był w ciąży, ale co zrobić. U facetów to jest tak, ze wystarczy, ze nie zjedzą kilka wieczorów nic po 18, albo ze słodyczy zrezygnują i już kilogramy lecą w dół...mój tak ma. Albo stres w pracy - od razu brzucho mały się robi. Ale ja wolę szczęśliwego i najedzonego mężulka

Stary 2010-08-03, 09:39   #3314
mysiopez
Zadomowienie

agape Mój maz jest bardziej w ciązy ode mnie.. Przytył już jakieś 5 kg, był bardziej śpiący ode mnie, bardziej marudzący... Wczoraj przyjechał z delegacji i ... na wadze +3 kg!!! O zgrozo! Sam stwierdził, że bedzie brać chrom, ja mu powiedziałam, żeby pił czerwoną i zieloną herbatę.. Jak będzie w takim tempie tyć to będzie jak mój tata ważyć... 107 kg (jak się urodziłam podobno tyle ważył, a jego waga normalna to 82 kg.. ).

Stary 2010-08-03, 09:42   #3315
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
agape Mój maz jest bardziej w ciązy ode mnie.. Przytył już jakieś 5 kg, był bardziej śpiący ode mnie, bardziej marudzący... Wczoraj przyjechał z delegacji i ... na wadze +3 kg!!! O zgrozo! Sam stwierdził, że bedzie brać chrom, ja mu powiedziałam, żeby pił czerwoną i zieloną herbatę.. Jak będzie w takim tempie tyć to będzie jak mój tata ważyć... 107 kg (jak się urodziłam podobno tyle ważył, a jego waga normalna to 82 kg.. ).
- sorka, Twój facet ma rzeczywiście ten syndrom ciążowy chyba . Słuchaj rada jest taka - mniej jeść - ograniczyć słodycze, może kanapki do pracy z ciemnym pieczywem i chudą wędlinką, więcej warzyw i owoców, mniej fast foodów i piwka...ale kogo ja oszukuję - chyba żaden facet nie da się przekonać do takiej diety.

Stary 2010-08-03, 09:45   #3316
muron
Zakorzenienie

Cytat:

mój sam dba o linię, jako dziecko był pączkiem, w liceum-biegi, siłownia, basen, teraz pilnuje, ale basen+rower kilka razy w tygodniu

Stary 2010-08-03, 09:49   #3317
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
mój sam dba o linię, jako dziecko był pączkiem, w liceum-biegi, siłownia, basen, teraz pilnuje, ale basen+rower kilka razy w tygodniu
Podziwiam! Mój jakoś nie kwapi się do aktywnego trybu życia - on to nawet po zakupy za róg autem by jechał. Ze sportu to wędkarstwo namiętnie uprawia, poza tym to tylko zapalonym kibicem jest.

Stary 2010-08-03, 10:08   #3318
mysiopez
Zadomowienie

Piwo moj maz pije okazjonalnie, bo ja nie cierpie zapachu piwa. Sportu nie uprawia - twierdzi, że ma dosć łazenia po 8 godzin, żeby jeszcze się przemęczać (a ma za darmo siłownie). Prędzej go namówie do ciemnego pieczywa i szyneczki chudej (a i tak tylko taka jemy) niż do ograniczenia słodyczy! On potrafi w 4 dni zjeść słoik nutelli.. Nie wiem jak tego dokonuje.. Mnie po jednej łyzeczce mdli. Chyba naprawde kupie mu chrom.

Stary 2010-08-03, 10:26   #3319
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

No dziewczyny! ale się z rana rozpisałyście

Molalala każdy błądzi, musimy o tym pamiętać. Nie miej wyrzutów sumienia, liczę na to że poukładacie sobie wszystko - i Twój mąż będzie potrafił odbudować wszystko co było - myślę że warto skoro siebie kochacie i tęsknicie.

Dewi też bym tak chciała mieć już mniej wydatków - bo bym miała już jakieś rzeczy...a tu ble...dziecka nie miałam ... no i co się okazuje?
potencjalne osoby od których mielibyśmy wziąć jakieś gadżety...i ciuszki - już mają je zarezerwowane bo wszyscy rodzą W LUTYM i MARCU ... ach
także jestem zdana sama na siebie.

Fakt faktem mam nadzieję że moja rodzina nie wpadnie na to by mi kupować na prezent ciuszki - bo tego za bardzo nie lubię. Wolę już zabawki dla dziecka chyba.... w kwestii ciuszków - mam swój gust...i to co się innym podoba to mi NIE...bo zawsze wszyscy szaleją przy jakiś marynarskich ciuszkach i się tym cieszą, co dla mnie nie jest za ładne

Ja od roku nie jadłam śniadaniowych Nesquików ... a teraz mnie tak natchnęło że wcinam z mlekiem codziennie oj...moje wybrzydzanie mnie męczy.

Jak odrzucało mnie mięso kurze i indycze tak teraz wpadam na kategorię odrzutu również wieprzowego - a co mnie zaskoczyło? królik którego nigdy nie tknęłam...smakował mi jak nigdy

Od dwóch nocy boli mnie brzuch i nie mogę spać...to jakieś takie dziwne uczucie że aż się wystraszyłam w pewnym momencie. TŻ spokojnie sobie śpi a ja do 2-3 się kręcę.

Mysiopez oj żeby odchudzić partnera...to musi być cud .
Znam 2 przypadki odchudzenia - mój tata jak lekarz go postraszył chorobami ... i mój znajomy który się nieszczęśliwie zakochał
Co do swojego - nie mam siły, fakt nie tyje jakoś mocno ale brzuch to ma większy od mojego i się śmieję że go nie nadgonię na pewno - i wcina kilogramami
więc = LODÓWKA NA KŁÓDKĘ
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-03, 10:30   #3320
Justyna M
Rozeznanie

co do ciązowych dalegliwości to wróciły mi mdłości i wymioty późnym wieczorem .Masakra jestem wykończona a już tak dobrze się czułam.

Mój Mąż od początku ciąży przytył 3 kg Ja schudłam 2 kg

Galeria pazurkowa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23
Justyna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:32   #3321
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylfiaaa Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zrobiłam moje pierwsze zakupki dla maluszka w lumpku w większości uniwersalne kolorki ale z przewagą dla córeczki takie mam przeczucie ale jeśli będzie mylne ubranka przydadzą się mam nadzieje kiedyś komuś z rodzinki albo mnie
pokaż

Cytat:
Napisane przez cytrynka3002 Pokaż wiadomość
ale wiem, co to znaczy, jak masz ochotę na coś - ja tak ostatnio mam, jeśli chodzi o fantę.
ja ostatnio na zakupach nabrałam nagłą ochotę na sałatkę śledziową...musiałam kupic taką gotową i zjeśc od razu po przyjściu bo bym nie wytrzymała...

Cytat:
ja też czasem colę wypiję, ale szklaneczkę...kawką też nie pogardzę raz na jakiś czas...
Cytat:
ale mogę Wam podać na pyszną kawę mrożoną mój mąz pije ją litrami...
poproszę

Cytat:
Podziwiam! Mój jakoś nie kwapi się do aktywnego trybu życia - on to nawet po zakupy za róg autem by jechał. Ze sportu to wędkarstwo namiętnie uprawia, poza tym to tylko zapalonym kibicem jest.
hehe...mój tak samo- wszędzie samochodem...i ciągle mówi, jakby to sobie na siłownie poszedł...on chyba myśli, że ja mu zabraniam czy cuś

Idę zjeśc kawałek sernika...upiekłam wczoraj wieczorem, bo rodzice mieli przyjechac, ale dzwonili, że jednak jutro przyjadą...no nic, poczęstuję ich Delicjami
Stary 2010-08-03, 10:48   #3322
Chantalle
Raczkowanie

widze, że przerabiałyście temat wanienek. Jako ciekawostkę napsizę, że w Danii nie wolno kąpać noworodka częściej niż raz w tygodniu. Chodzi o to by nie zszorować tej warstwy z dziecka, tylko sama ma zejsc, wtedy nie bedzie skóra przesuszona. Na kontrole do domu przychodza położne i zawsze sprawdzają czy dziecko czasem nie bylo za czesto kąpane. Myślę, że tez bedziemy to praktykować, moze co 5-7 dni, na pewno nie beda dzieciaki kąpane co dzien., wystarczy normalna toaleta noworodka.

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:51   #3323
mysiopez
Zadomowienie

no to przepis na kawę mrożoną:

(szklanka 300ml)
- 2 łyczeczki cukru
- 1 łyczeczka kawy rozpuszczalnej
- mleko
- kostki lodu

do szklanki wsypać cukier, kawę zalać mlekiem ale zeby tylko to zakryć.. a nie do pełna. Wymieszać tym malutkim mikserkiem czy jak to się nazywa...(moja kolezanka, która go nie posiada.. używa słoika) jak już się dobrze wymiesza i spieni to powoli lać mleko do końca szklanki i dodać 2 kostki lodu można posypać kakao albo posypką czekoladową. Podawać ze słomką.

Edytowane przez mysiopez
Czas edycji: 2010-08-03 o 11:05
Stary 2010-08-03, 11:49   #3324
sylfiaaa
Zadomowienie

kma1982

proszę bardzo, oto moje zakupki
Wszystko z Early Days oglądam te ciuszki 20 razy na dobe

A i jeszcze znalazłam strój zasłaniający brzuszek bo przyda się na najbliższe dni , jesli dojdzie do naszego wyjazdu

Stary 2010-08-03, 12:06   #3325
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
no to przepis na kawę mrożoną:

(szklanka 300ml)
- 2 łyczeczki cukru
- 1 łyczeczka kawy rozpuszczalnej
- mleko
- kostki lodu

do szklanki wsypać cukier, kawę zalać mlekiem ale zeby tylko to zakryć.. a nie do pełna. Wymieszać tym malutkim mikserkiem czy jak to się nazywa...(moja kolezanka, która go nie posiada.. używa słoika) jak już się dobrze wymiesza i spieni to powoli lać mleko do końca szklanki i dodać 2 kostki lodu można posypać kakao albo posypką czekoladową. Podawać ze słomką.

Jak się czyta to ślinka leci na pewno spróbuje

Stary 2010-08-03, 12:27   #3326
cytrynka3002
Zadomowienie

Cytat:
kma1982

proszę bardzo, oto moje zakupki
Wszystko z Early Days oglądam te ciuszki 20 razy na dobe

A i jeszcze znalazłam strój zasłaniający brzuszek bo przyda się na najbliższe dni , jesli dojdzie do naszego wyjazdu
Fajne ubranka - jak patrzę na takie maleńkie rzeczy, to nadziwić się nie mogę, że niedługo nasze kruszyny w ramionach tulić będziemy.

A strój - bomba! Ja dopiero, jak pojechałam na urlop przypomniałam sobie, ze istnieją tego rodzaju stroje i cały czas na plaży męczyłam się w topach.

Stary 2010-08-03, 12:31   #3327
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Fajne ubranka - jak patrzę na takie maleńkie rzeczy, to nadziwić się nie mogę, że niedługo nasze kruszyny w ramionach tulić będziemy.

A strój - bomba! Ja dopiero, jak pojechałam na urlop przypomniałam sobie, ze istnieją tego rodzaju stroje i cały czas na plaży męczyłam się w topach.
ja wczoraj w lumpie wypatrzyłam bo nawet nie wiedziałam że takie istnieją było ich mnóstwo
Przyda się na teraz a jak nie to za rok na lato jak brzuszek nie będzie w formie

Stary 2010-08-03, 12:53   #3328
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Jak się czyta to ślinka leci na pewno spróbuje
Ja tego nie piłam, bo nie przepadam za kawą rozpuszczalną. Na I roku za dużo jej wypiłam;p Ale polecam. Moi znajomi mówią, że jest dobra. I polecam kupienie posypki czekoladowej w mlynku:p kilka złotych kosztuje, a jaki efekt.

Stary 2010-08-03, 13:11   #3329
Justine1988
Zadomowienie

Witam po weekendzie. Sporo mam do nadrabiania. Jak samopoczucia po weekendzie. Ja spedziłam go u teściów na wsi , na świeżym powietrzu....super, potrzebowałam tego i pogoda piekna byla, znalazlam sobie kawałek cienia. leżaczek socek pomaranczowy z lodem i patrzyłam jak dzieciaki pluskaja sie w basenie...

Mam pytanie do dziewczyn, które na początku ciąży plamiły i dostały duphaston.:
Czy lekarz zabronił Wam współżycia???I czy tez zalecił leżeć?
Z góry dziekuje za odpowiedź.
Miłego dnia życzę.

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 13:13   #3330
kma1982
Wtajemniczenie

Dziewczyny oglądacie to co się dzieje przy Pałacu Prezydenckim??? Masakra jakaś...przecież oni nie chcą wyrzucic tego krzyża, ma byc uroczysta msza i przeniesienie go do kościoła, a tu nagle jakiś skandal

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które na początku ciąży plamiły i dostały duphaston.:
Czy lekarz zabronił Wam współżycia???I czy tez zalecił leżeć?
Z góry dziekuje za odpowiedź.
Miłego dnia życzę.
ja plamiłam i brałam Luteinę...lekarz współżycia nie zakazał, miałam tylko odpoczywac, ale od tych tabletek dopochwowych miałam tak podrażnioną szyjkę macicy, że nie mogłam współżyc i tak

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości