Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 08:19   #1771
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

Elizka tak, mniejsze obrączki są tańsze (bo mniej kruszcu). Ale jeśli kobieta ma grubsze palce od faceta to jej jest droższa obrączka, więc to nie reguła taka że damskie-męskie
to sobie kity ktoś wciskał dziwiłam się jak może większa obrączka ( tylko dlatego że jest damska) być tańsza

Madziu tak jak powiedział Twój tż facet to nie robot... na niego może wpływać wiele czynników że ma mniej tej chęci.. zmęczenie,niewyspanie,pra ca,upał..to że między Wami było gorzej...itp itd. Tu żadna Twoja wina że niby Ty go nie pociągasz
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:35   #1772
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

a no i jeszcze zależy czy nie ma jakiegoś kryształka obrączka damska, bo wtedy to w ogóle droższa chyba
Ja sprawdzałam ceny zwykłych złotych i tak to było W ogóle najlepiej jak oboje mają palce 7-10, wtedy taniutkie obrączki

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

a wczoraj przegrałam aukcję ze stanikiem, ktoś wcześniej ustawił tą samą cenę i mi nie zalicytowało więcej (snipem)

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

ale ciemno jakby późny wieczór już był, a to tylko ciemne chmury

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:39   #1773
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść

Potem was doczytam,bo lecę do pracy,ale też chciałam się przyłączyć do narzekania:

175 cm wzrostu, stopa 39 (łeee ), palec rozm.11, ciuchy 36/38 i ogólnie chudnąć nie chcę,ale cellulita mam,wkurza mnie i próbuję go wyeliminować.

Łażę na ten aerobic,tańce, syrenkuję się,a oprócz tego postanowiłyśmy z moją sąsiadką jeździć w każdy wolny dzień (czyli jak nie mam tańca lub aerobicu) na rowerze.
O! Dobre?

No to tyle.
Chyba ustawię sobie opis o tym,ażeeby nie zapomnieć o moich postanowieniach
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:53   #1774
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Potem was doczytam,bo lecę do pracy,ale też chciałam się przyłączyć do narzekania:

175 cm wzrostu, stopa 39 (łeee ), palec rozm.11, ciuchy 36/38 i ogólnie chudnąć nie chcę,ale cellulita mam,wkurza mnie i próbuję go wyeliminować.

Łażę na ten aerobic,tańce, syrenkuję się,a oprócz tego postanowiłyśmy z moją sąsiadką jeździć w każdy wolny dzień (czyli jak nie mam tańca lub aerobicu) na rowerze.
O! Dobre?

No to tyle.
Chyba ustawię sobie opis o tym,ażeeby nie zapomnieć o moich postanowieniach
jeszcze jakbyś miała powód do narzekań! 36/38 to super figura!
ja się wkurzam, bo mieli już parę miesięcy temu otworzyć basen obok mnie, nawet na piechotę mogłabym chodzić, a dalej zamknięty

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 08:56   #1775
skimos
Zakorzenienie

Motylku no akurat co do swojej figury to naprawdę nie masz co narzekać
A kremów na cellulit do tego wszystkiego próbowałaś? Ja polecam serum z Tołpy, w psik psiku (szybko się wchłania, naprawdę działa!).

Mi wczoraj TŻ zwrócił uwagę na cellulit (i ogólnie że muszę nad pupą poćwiczyć... oczywiście odgryzłam mu się odpowiednio ).
Także od razu zaczęłam smarowanko bo mam zapas kremów antycellulitowych, a syrenka w ruchu od dawna.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

coś się wizaż wali chyba

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-08-03 o 08:56
Stary 2010-08-03, 09:04   #1776
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry laseczki, chociaż czy będzie dobry, to się jeszcze okaże, bo:

1. Rano przy bankomacie jakiś żul chciał wysępić ode mnie 40 groszy, nie miałam drobnych (jakbym miała to i tak bym nie dała) i powiedział, ze przeciez przed chwilą wypłacałam pieniądze to żebym poszła rozmienić do sklepu :/ Bezczelny typ.

2. W drodze do pracy jakiś pacan chciał mnie przejechać na przejściu dla rowerów i wydzierał się na mnie, że po przejściu się nie jeździ, a to była ścieżka rowerowa:/ Powiedziałam, że jakby wolniej jechał, to by zauważył, że to jest PRZEJAZD dla rowerów.

3. Szef wczoraj 2 razy wspomniał, że musi dzisiaj ze mną dłużej pogadać... Nie lubię jak ktoś tak zapowiada, bo potem cały czas myślę co mogłam zrobić nie tak. Nie miał złego humoru, groźnego tonu ani nic, raczej powiedział to neutralnie, ale i tak się boję i nie wiem o co chodzi.

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
nie wiem, jakoś nie potrzebuję tak często, że aż codziennie ja też jestem taka że się wiecznie czymś przejmuje no i jak mam jakiś kłopot to non stop o nim myślę i już seksu przez to nie chcę. albo mam blokadę, bo ktoś z domowników wejdzie (często włażą bez pukania) albo usłyszy. Może po ślubie jak już będziemy mieszkać razem, to się zmieni na lepsze, się okaże
Dziewczyny dobrze mówią, jesteś taka śliczna, widziałam na własne oczy, niemożliwe, żebyś go nie pociągała, to nie to!!
Mam tak samo. Nie umiem się kochać jak ktoś się plącze po mieszkaniu i jak mam jakiś problem w pracy czy na uczelni, to też myślę tylko o tym i seks nie sprawia mi takiej przyjemności.

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
2 godziny? ja to załatwiam w 45 minut. myję włosy, idę w tym turbanie pod prysznic, później makijaż (włosy w międzyczasie schną), suszę włosy i już mycie włosów przed prysznicem daje trochę czasu
Ja do pracy się szykuję w 45-50 minut z myciem włosów, makijażem, prostowaniem/kręceniem fryzury, prasowaniem ciuchów i przygotowaniem jedzenia (kanapki lub spakowanie produktów na sałatkę). Jestem ekspres
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:14   #1777
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam wcześniej powiedzieć - ciekawostka dla Naj Kupiłam dziś w Biedronce miseczki szklane z pokrywkami i w domu patrzę na pudełko, a tam "[...] świerzość przechowywanej żywności" Padłam, jak to zobaczyłam
ja kiedyś na ogórkach znanej firmy zobaczyłam z tyłu na słoiku skład: ogurki, zalewa itd...

Carmi, jaki bezczelny żul! na takich pacanów ulicznych to jestem znieczulona akurat a szefem się nie przejmuj - pewnie znów masz awans

Stres odbijający się na seksie miałam kilka razy - zawsze w czasie sesji poza tym nie mam tak no chyba żeby się coś poważnego działo, to pewnie też, ale taki zwykły stresik nie wpływa na mnie negatywnie wręcz trzeba się odstresować
P. się śmieje,że mimo że nie mam już sesji, to przed obroną będziemy mieć dłuuuugą posuchę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:46   #1778
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Hej

Carmelova, co do żuli, do mnie ten sam dwa dni po kolei podchodził i ta sama gadka że na autobus. Wkurzają mnie tacy ludzie niesamowicie.
Ale mimo złego początku, oby ten dzień był dla Ciebie udany

Butterfly20, no to teraz zabiłaś mi ćwieka, Ty masz 175cm wzrostu i stopę 39, ja mam 163 i też 39 W sumie ciuchy też 36/38, ale...

Skimos widzę że obie dobre żony będziemy bo ja dla mojego TŻta też wstaję 10 minut wcześniej żeby mu kanapki zrobić Ostatnio się zastanawiałam, żeby mu pakować je w te pojemniki plastikowe, i coś jeszcze dorzucać, ale jakoś nie mam pomysłu. Jakieś sałatki, owoce? Macie jakiś pomysł?

Echh, miałam wczoraj taki nalot humorów ( @ ) , że naprawdę dziwię się, jak TŻ wytrzymał, ja to chyba bym kogoś pokroiła za takie zachowanie. Taka znerwicowana byłam, dziś to bałam się TŻtowi w oczy spojrzeć... Ale czuję- że na dzień dobry daje mi buziaka- to myślę sobie- nie będzie tak źle... No i nie było, nawet ładnie przytulił na pożegnanie, w sumie powiedział coś w rodzaju że mały drań ze mnie i straszna złośnica, ale wyrzuty sumienia mam jeszcze teraz...

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 09:55   #1779
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Hej

Carmelova, co do żuli, do mnie ten sam dwa dni po kolei podchodził i ta sama gadka że na autobus. Wkurzają mnie tacy ludzie niesamowicie.
Ale mimo złego początku, oby ten dzień był dla Ciebie udany

Butterfly20, no to teraz zabiłaś mi ćwieka, Ty masz 175cm wzrostu i stopę 39, ja mam 163 i też 39 W sumie ciuchy też 36/38, ale...

Skimos widzę że obie dobre żony będziemy bo ja dla mojego TŻta też wstaję 10 minut wcześniej żeby mu kanapki zrobić Ostatnio się zastanawiałam, żeby mu pakować je w te pojemniki plastikowe, i coś jeszcze dorzucać, ale jakoś nie mam pomysłu. Jakieś sałatki, owoce? Macie jakiś pomysł?

Echh, miałam wczoraj taki nalot humorów ( @ ) , że naprawdę dziwię się, jak TŻ wytrzymał, ja to chyba bym kogoś pokroiła za takie zachowanie. Taka znerwicowana byłam, dziś to bałam się TŻtowi w oczy spojrzeć... Ale czuję- że na dzień dobry daje mi buziaka- to myślę sobie- nie będzie tak źle... No i nie było, nawet ładnie przytulił na pożegnanie, w sumie powiedział coś w rodzaju że mały drań ze mnie i straszna złośnica, ale wyrzuty sumienia mam jeszcze teraz...
To ja was przebiję: czasem przed pracą robię Tżtowi kanapki i zostawiam w lodówce mimo, że on ma dzień wolny, bo wiem że jak mu nie zrobię to nie zje bo nie będzie miał ochoty na śniadanie, a i tak jest za szczupły.
Co do wwyprawki do pracy, to jak mam wenę to robię Tżtowi taki lunch box: 2 kanapki, 2 muffinki, banan, jogurt do picia
Stary 2010-08-03, 09:58   #1780
Choji
Zakorzenienie

Strasznie mi się spać chce od kiedy wstałam. Oczy mam na zapałkach ;/
Madziu, może ma jakiś gorszy okres, zmęczenie robi swoje, może tez mu libido spadło (mi jak spadnie to mogę bez seksu żyć, a jak mnie złapie to bój się Tż-cie. Z Tż to samo jest moim, raz ma większą, raz ma mniejszą. Na wszystko wpływa praca, atmosfera w domu. Jeśli będzie się to utrzymywać to zacznij się martwić, teraz nie masz jeszcze czym

Ja mam rozmiar 38/40/42, paluch rozmiar 11,5 ? (taki jest najlepszy- 12 mi lata, 11 bywa momentami za ciasna), stopa 40-41 (ale z naciskiem na 41...) , 173 cm wzrostu i strasznie długie ramiona, co jest wielkim problemem przy kupnie bluzek z długim rękawem, bo po jakimś czasie robią się te rękawy długościom 3/4 ... Dlatego mam całe 2 bluzki z 'długim' rękawem, bo nigdzie nie mogę znaleźć bluzki która by nie wyglądała jakby była z młodszej siostry...

Co do długości szykowania się to mniej więcej jak Carmi mam- w 45-50 minut jestem w stanie uwinąć się ze wszystkim- makijaż, ciuchy, jedzenie, kąpiel/prysznic i włosy.

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2010-08-03 o 10:01
Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:02   #1781
skimos
Zakorzenienie

ja kiedyś sałatkę robiłam pseudogrecką Ja mam odwrotny problem niż Carmi bo mojemu TŻtowi by się przydało schudnąć, ale z drugiej strony ma ciężką pracę więc i potrzebuje energii

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Maleńka zawsze możesz jakiś owoc dorzucić - jabłko, banana albo jogurt jak Carmi

Stary 2010-08-03, 10:04   #1782
magda2109
Zakorzenienie

O ranyyyy... Ale miałyście produkcję Ale nadrobiłam

No więc: co tam?
Stary 2010-08-03, 10:05   #1783
skimos
Zakorzenienie

kurde wkręciłam się w jakiś film dla nastolatków już wiem (domyślam się) jak się zakończy, ale oglądam dalej

Stary 2010-08-03, 10:05   #1784
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

O owocach tez myślałam, ale jogurt odpada bo TŻ nie przepada, ja bardziej jogurty, serki i te sprawy. Zwykle robiłam mu kawę w termos, ale ostatnio pobił termos i nie mam w co mu jej parzyć, a z zakupem nowego nosimy się i jak dotąd ciągle zapominamy
Mój TŻ też jest szczupły, wręcz chudy. Jak pojechaliśmy ostatnio nad jeziorko z moją koleżanką i kiedy On się rozebrał to koleżanka takie oczy zrobiła że on taki chudy, bo przez ubranie to nie tak bardzo widać...

Co do jeziorka- dziewczyny, uważajcie na za duże stroje kąpielowe W domu przymierzałam, niby wszystko OK, ale jak się rozbierałam nad wodą to najpierw stanik psikus zrobił, później w wodzie cały czas musiałam pilnować i góry, i dołu, prosiłam TŻ żeby tez miał oko...

Stary 2010-08-03, 10:12   #1785
skimos
Zakorzenienie

ja mam za mały trochę (góra) i nie trzyma dobrze bimbałków, też muszę pilnować ale chciałabym kupić taki z górnej półki = zagraniczny = drogi
chociaż może na wyprzedażach znajdę mój rozmiar....

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

wyłączyłam głupi film, zaraz się zabiorę za porządki w szafach

Stary 2010-08-03, 10:18   #1786
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja moje ostatnie bikini kupiłam chyba 3 lata temu - przydałoby się nowe, ale z drugiej strony, nie używam, więc kupię przed wakacjami za rok

co do szykowania, to ja najwięcej czasu potrzebuję na śniadanie:
kupienie świeżego pieczywa + przygotowanie kanapki + herbata + poranna prasa = około 40 minut
samo jedzenie śniadania to u mnie jakieś 20-25 minut. uwielbiam śniadania
np. dziś nie zdążyłam zjeść i czuję się fatalnie...
ale prysznic + + mycie i suszenie głowy + makijaż podstawowyw (czyli taki jaki mam zazwyczaj do pracy: bez cieni i kresek, tylko podkład, tusz i róż) = maksymalnie 30 minut. raczej wyrabiam się w 20 ale to odkąd mam krótkie włosy i wysuszę je suszarą, potargam palcami i jest super
Stary 2010-08-03, 10:21   #1787
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Napiszę Wam coś głupiego Śniło mi się że na Syberię jechałam takim zaprzęgiem z psami, śnieg wszędzie, zimno, a później jak byłam na miejscu to scena w namiocie, śnieg, zawieja, TŻ obok, coś jakby ze Zmierzchu
No a dziś rano TŻ mówi że tak się z zimna trzęsłam w nocy...

Mogę nieśmiało prosić o Wasze kciuki? Idę dziś walczyć o sprawiedliwość Kobieta u której pracuje nie wypłaca mi kasy, wczoraj mówię jej, że potrzebuję tych pieniędzy, a ona do mnie: "Nie masz? To sobie od tego swojego Ł. pożycz" . To ja wtedy tak Jak można być tak bezczelnym? Miała płacić mi co tydzień, praca wcale nie słodka bo od piątej rano, zgodziłam się też na najniższą stawkę. A ona mi wczoraj kazała do dziesiątego czekać. Powiedziałam, że dziś chcę reszty pieniędzy.

Stary 2010-08-03, 10:27   #1788
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszę Wam coś głupiego Śniło mi się że na Syberię jechałam takim zaprzęgiem z psami, śnieg wszędzie, zimno, a później jak byłam na miejscu to scena w namiocie, śnieg, zawieja, TŻ obok, coś jakby ze Zmierzchu

Mogę nieśmiało prosić o Wasze kciuki? Idę dziś walczyć o sprawiedliwość Kobieta u której pracuje nie wypłaca mi kasy, wczoraj mówię jej, że potrzebuję tych pieniędzy, a ona do mnie: "Nie masz? To sobie od tego swojego Ł. pożycz" . To ja wtedy tak Jak można być tak bezczelnym? Miała płacić mi co tydzień, praca wcale nie słodka bo od piątej rano, zgodziłam się też na najniższą stawkę. A ona mi wczoraj kazała do dziesiątego czekać. Powiedziałam, że dziś chcę reszty pieniędzy.
co za babsztyl!
walcz, kochana, bo tacy ludzie liczą na to, że uznasz, że masz ją gdzieś i nie będziesz chciała tej kasy.
Stary 2010-08-03, 10:31   #1789
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:

Skimos widzę że obie dobre żony będziemy bo ja dla mojego TŻta też wstaję 10 minut wcześniej żeby mu kanapki zrobić

ja też wstaję wcześniej, ale tylko jak śpię u niego jak u mnie to nie ma bata, żebym wstała zrobić mu kanapkę- za wygodne łóżko mam. zresztą ostatnio jak spałam u niego to "teściowa" zaczęła do niego gadać "ooo ale to może ja ci zrobię kanapkę" bla bla bla- czuje, że go w pewien sposób traci. rozumiem to, ale i tak mnie bardzo wkurzyła ta sytuacja i zrobiło mi się przykro.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja do pracy się szykuję w 45-50 minut z myciem włosów, makijażem, prostowaniem/kręceniem fryzury, prasowaniem ciuchów i przygotowaniem jedzenia (kanapki lub spakowanie produktów na sałatkę). Jestem ekspres
no ja też tak mniej więcej jak włosy umyję wieczorem to pół godziny, jak muszę myć rano to godzina- długie i gęste są, długo je suszę

Cytat:
będę trzymać!

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:38   #1790
Gwizdak
Zakorzenienie

ledwo kontaktuję

dobrze, że jeszcze tylko 4 dni
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 10:42   #1791
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

oooo to widzę tylko ja taka wydra jestem....

Kiedyś szykowałam TŻtowi kanapki, ale jak po prostu wstawałam wcześniej. Ale się aż za bardzo przyzwyczaił, bo potem tego wręcz wymagał więc od tamtej pory robił sobie kanapki sam. Niezależnie od tego, kto miał wolne, kto wcześniej wstawał, etc. Też mi coś

Za to krew mnie zawsze zalewała jak szykowałam mu obiad tylko żeby sobie podgrzał, po czym okazywało się, że "nie miał czasu zjeść" albo "nie był głodny". A prawda taka, że po prostu od kompa nie wstawał.
A z drugiej strony jak na to lałam i nic nie szykowałam, to potem mi dzwonił "co na obiad". Kurde, normalnie mord w oczach wtedy mam i czuję, że każdy sąd by mnie uniewinnił.

Inna sprawa, że ja to się nigdy nawet kanapki nie doczekałam, jego roboty śniadanie do łóżka, czy obiad czekający na mnie aż wrócę z pracy to mi się tylko z amerykańskimi filmami kojarzą. Ech.
Stary 2010-08-03, 10:45   #1792
skimos
Zakorzenienie

ja włosy myję wieczorem, bo długo mi schną, a tak rano są w sam raz muszę je podcieniować trochę, czasem jak pójdę spać w mokrych to się fale robią i taki artystyczny nieład
Rano makijaż mi zajmuje ok 10 min, ew. przeczesanie włosów parę sekund, śniadanie 10 minut.. ale wstaję 1h przed wyjściem żeby jeszcze na necie posiedzieć

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

mnie TŻ wrobił z kanapkami, bo ja po prostu robię lepsze naprawdę smaczniejsze są. No i tak to mu robię...
Jak ma sobie sam robić to mówi że ja robię najlepsze, i tak mnie ma

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-08-03 o 10:48
Stary 2010-08-03, 10:50   #1793
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

ledwo kontaktuję

dobrze, że jeszcze tylko 4 dni
zazdraszczam
nawet nie wiesz, jak bardzo...

Co do kanapek - ja nie wstaję wcześniej, żeby mu zrobić nawet rzadko robię mu, jak ma nocki (tylko kiedy mi się chce ) w ogóle rzadko mi się chce robić mu kanapki - z resztą on mi też nie robi
ale często robię nam śniadania do łóżka, bo zazwyczaj wstaję wcześniej
Stary 2010-08-03, 10:51   #1794
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:

Okropna kobieta! Trzeba zawalczyć o swoje, bo Ci się ta kasa po prostu należy! Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
oooo to widzę tylko ja taka wydra jestem....

Kiedyś szykowałam TŻtowi kanapki, ale jak po prostu wstawałam wcześniej. Ale się aż za bardzo przyzwyczaił, bo potem tego wręcz wymagał więc od tamtej pory robił sobie kanapki sam. Niezależnie od tego, kto miał wolne, kto wcześniej wstawał, etc. Też mi coś

Za to krew mnie zawsze zalewała jak szykowałam mu obiad tylko żeby sobie podgrzał, po czym okazywało się, że "nie miał czasu zjeść" albo "nie był głodny". A prawda taka, że po prostu od kompa nie wstawał.
A z drugiej strony jak na to lałam i nic nie szykowałam, to potem mi dzwonił "co na obiad". Kurde, normalnie mord w oczach wtedy mam i czuję, że każdy sąd by mnie uniewinnił.

Inna sprawa, że ja to się nigdy nawet kanapki nie doczekałam, jego roboty śniadanie do łóżka, czy obiad czekający na mnie aż wrócę z pracy to mi się tylko z amerykańskimi filmami kojarzą. Ech.
Ins bo co innego przygotowywać cos dla kogoś, kto to doceni, a co innego dla kogoś, kto tylko wymaga. Ja zawsze jak mu zostawię taką niespodziankę to dostaję od Tżta słodkie smsy. A jak go pytam wieczorem z czym chce kanapki, to odpowiada, ze woli żebym dłużej pospała niż mu robiła śniadanie, że przecież sobie poradzi a miło jest się poprzytulać rano zamiast zrywać się do kuchni. Ehhh kocham go

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-08-03 o 11:01
Stary 2010-08-03, 11:02   #1795
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Dzięki, dziewczyny . Teraz chociaż jestem pewna, że nie przesadzam . Tym bardziej mi się pokomplikowały sprawy, że w sobotę kupiłam aparat, wczoraj miałam zrobić przelew, ona mi nie wypłaciła należności za dwa tygodnie, a sporo się tego nazbierało...

Insane, dobrze robisz Ja niejednokrotnie miałam śniadanie do łóżka, kolacje, czy obiad po pracy, kiedy on wcześniej wracał, do tego codziennie mi dziękuje za te kanapki, więc docenia

Ja dziś sobie rycynę na końcówki nałożyłam, siedzę z miksturą na głowie, sobrze, że TŻ do pracy pojechał i nie musi mnie takiej oglądać, choć w sumie wiem, że nie przeszkadzałoby Mu to. Ospę przy Nim miałam, to i olejek na głowie Go nie odstraszy

Stary 2010-08-03, 11:05   #1796
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
zazdraszczam
nawet nie wiesz, jak bardzo...
mam jakieś blade wyobrażenie

A kanapek to mi się nie chce samej dla siebie robić więc wątpię żebym się zmotywowała jakbym miała ich robić więcej Z resztą jak chodzę na 7 do pracy a wstaje o 6, to i tak ledwo się wyrabiam na zakrętach, a wstawać wcześniej zwyczajnie nie chce Więc tż chodzi do pracy na 9:00 ->będzie kanapkorobem (jeśli będzie chciał jeść, bo jak nie, to musu nie ma )
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 11:20   #1797
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Madziu tak jak powiedział Twój tż facet to nie robot... na niego może wpływać wiele czynników że ma mniej tej chęci.. zmęczenie,niewyspanie,pra ca,upał..to że między Wami było gorzej...itp itd. Tu żadna Twoja wina że niby Ty go nie pociągasz
może tak jest Kochana nie wiem..rzadko kiedy jedziemy gdzieś razem i zawsze było pod tym wzgledem idealnie..a teraz takie coś,może też nie chciał bo miałam okres i w ogóle ale tak jak sie spotykamy normalnie to jest wszystko oki

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
O! Dobre?
Bardzo dobre

Cytat:

Mi wczoraj TŻ zwrócił uwagę na cellulit (i ogólnie że muszę nad pupą poćwiczyć... oczywiście odgryzłam mu się odpowiednio ).
Także od razu zaczęłam smarowanko bo mam zapas kremów antycellulitowych, a syrenka w ruchu od dawna.
jak on to zauważył?

Cytat:
Dzień dobry laseczki, chociaż czy będzie dobry, to się jeszcze okaże, bo:

1. Rano przy bankomacie jakiś żul chciał wysępić ode mnie 40 groszy, nie miałam drobnych (jakbym miała to i tak bym nie dała) i powiedział, ze przeciez przed chwilą wypłacałam pieniądze to żebym poszła rozmienić do sklepu :/ Bezczelny typ.

2. W drodze do pracy jakiś pacan chciał mnie przejechać na przejściu dla rowerów i wydzierał się na mnie, że po przejściu się nie jeździ, a to była ścieżka rowerowa:/ Powiedziałam, że jakby wolniej jechał, to by zauważył, że to jest PRZEJAZD dla rowerów.

3. Szef wczoraj 2 razy wspomniał, że musi dzisiaj ze mną dłużej pogadać... Nie lubię jak ktoś tak zapowiada, bo potem cały czas myślę co mogłam zrobić nie tak. Nie miał złego humoru, groźnego tonu ani nic, raczej powiedział to neutralnie, ale i tak się boję i nie wiem o co chodzi.
żulem sie nie przejmuj oni nie mają za grosz wstydu a do pracy by sie wziął a nie żebrze a szef chce pewnie o czymś z Tobą porozmawiać ,napewno nic złego Ci nie grozi

Cytat:

ale jednak przytulił wiec nie jest źle

Cytat:
To ja was przebiję: czasem przed pracą robię Tżtowi kanapki i zostawiam w lodówce mimo, że on ma dzień wolny, bo wiem że jak mu nie zrobię to nie zje bo nie będzie miał ochoty na śniadanie, a i tak jest za szczupły.
Co do wwyprawki do pracy, to jak mam wenę to robię Tżtowi taki lunch box: 2 kanapki, 2 muffinki, banan, jogurt do picia
ale ma dobrze z Tobą

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Madziu, może ma jakiś gorszy okres, zmęczenie robi swoje, może tez mu libido spadło (mi jak spadnie to mogę bez seksu żyć, a jak mnie złapie to bój się Tż-cie. Z Tż to samo jest moim, raz ma większą, raz ma mniejszą. Na wszystko wpływa praca, atmosfera w domu. Jeśli będzie się to utrzymywać to zacznij się martwić, teraz nie masz jeszcze czym
heh zobacze poźniej jak to bedzie narazie to strasznie tesknie i chce sobote żeby go zobaczyć a on tyle km ode mnie

Cytat:

okropna baba ciekawe co by ona powiedziała jakby była w Twojej sytuacji

Cytat:

Ins bo co innego przygotowywać cos dla kogoś, kto to doceni, a co innego dla kogoś, kto tylko wymaga. Ja zawsze jak mu zostawię taką niespodziankę to dostaję od Tżta słodkie smsy. A jak go pytam wieczorem z czym chce kanapki, to odpowiada, ze woli żebym dłużej pospała niż mu robiła śniadanie, że przecież sobie poradzi a miło jest się poprzytulać rano zamiast zrywać się do kuchni. Ehhh kocham go
Cudownie Ci powiedział
Stary 2010-08-03, 11:20   #1798
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam za mały trochę (góra) i nie trzyma dobrze bimbałków, też muszę pilnować ale chciałabym kupić taki z górnej półki = zagraniczny = drogi
chociaż może na wyprzedażach znajdę mój rozmiar....
ja znalazłam w lumpeksie będę nosić od niego tylko górę ale pasuje idealnie. A na szczęście teraz wypłata to będę też mogła kupować zwykłe ciuchy
Cytat:
a umowę masz ?

Co do prawka to ja za trzecim razem miałam już jechać do ośrodka ze zdanym egzaminem i zatrzymałam się na ulicy podporządkowanej krzyżującej się z główną żeby czekać na wolne. I jakiś facet z głównej się zatrzymał i mi kiwa żebym sobie pojechała. I to zrobiłam a egzaminator mi mówi że tak nie wolno

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 11:29   #1799
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Ilsa, nie mam Dziś idę na 13.30, ona ma na 14 do pracy. Jeśli dziś nie odda mi reszty, po prostu wyjdę, i wrócę dziesiątego sierpnia. Pracuję u niej jakiś czas i nigdy nie wypłaciła mi tyle, ile powinna. Kiedyś mówię do niej- "To mi nie wypłacisz jutro" a ona- "Ojj, to OSTATECZNIE wyciągnę z mojego konta" i krzywa mina. Mam na oku inną pracę, więc jeśli to zostawię, to nie będzie problemu. Poza tym na godzinach chciała mnie okłamać, z tym że ja sobie zapisuję, ile danego dnia pracuję, więc nie ułatwiłam jej

Jak ja się cieszę, że prawko mam za sobą Zdałam w październiku I zajeździłam już jeden samochód

Stary 2010-08-03, 11:32   #1800
Choji
Zakorzenienie

Ilsa, na egzaminie nie wolno- traktowane jest to jako wymuszenie pierwszeństwa, pomimo ze to ktoś sam cię puszcza. ;/

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Ilsa, nie mam Dziś idę na 13.30, ona ma na 14 do pracy. Jeśli dziś nie odda mi reszty, po prostu wyjdę, i wrócę dziesiątego sierpnia. Pracuję u niej jakiś czas i nigdy nie wypłaciła mi tyle, ile powinna. Kiedyś mówię do niej- "To mi nie wypłacisz jutro" a ona- "Ojj, to OSTATECZNIE wyciągnę z mojego konta" i krzywa mina. Mam na oku inną pracę, więc jeśli to zostawię, to nie będzie problemu. Poza tym na godzinach chciała mnie okłamać, z tym że ja sobie zapisuję, ile danego dnia pracuję, więc nie ułatwiłam jej

Jak ja się cieszę, że prawko mam za sobą Zdałam w październiku I zajeździłam już jeden samochód
postrasz ją Pipem i skarbówką

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości