|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VI ... wchodzisz na własne ryzyko :P
Cytat:
![]() Dzisiaj będę je kończyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), tego małego używam sobie do nakładania różu albo do lekkiego przyprószenia pudrem |
||||
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
a ten mały rózni sie od tego duzego kabukiego tzn czy jest mniej zbity? i ogólnie nie pożera proszku? bo zastanawiam sie czy by nie kupic, bo flat top mi sie rozwala, ten mały miałabym do torebki a nie wiem w sumie po co mi lhk
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Ten mały jest dokładnie taki sam jak LHK tylko po prostu malutki
![]() W tym momencie mam 2 FT, 2 LHK (1 bez loga), mały kabuki z Sunshade, kabuki z Pixie, 2 shadow (1 bez loga, do cieni i do korektora), smudge i eye kabuki junior Do tego angled (bez loga) i 2 pędzelki do różu z Essence |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam lody
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sadystka ! A żeby Ci się przytyło porządnie ! |
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - to żadna wymówka . Które to już z kolei pudło lodów pochłaniasz ?
Ja tak z zazdrości : u mnie na wsi paskudne takie, że mimo najszczerszych chęci zjeść tego nie podobna. A z miasta nie dowiozę, bo się rozpuszczą. |
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna To ja już nic o lodach nie piszę ![]() |
|
|
|
|
|
#1479 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Zaraz idę zrobić inkę
Cytat:
Cytat:
Ale Ty tego masz, normalnie ze dwa razy więcej niż ja ![]() Mam ochotę na jeszcze jeden pędzelek z Essence, leży u mnie ten z różową końcówką I muszę dokupić jakieś fajne do cieni .Widziałam ostatnio zestaw Infinity, ale nie wiem, jak z ich jakością .Cytat:
*&#@... Yao dzisiaj zgniło strasznie. Ząb chyba idzie. No i wstaje z leżenia, albo przekręca się na brzuch i lezie do tyłu , nie ma spokoju, nie ma spania .A jeszcze wczoraj było tak pięknie... ... ![]() Zapomniałabym, znów polazłam do Natury
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
No tak jakoś wyszło
Jednak kupiłam tamten zestaw 3 pędzli Ale muszę powiedzieć, że wyglądają i miziają identycznie jak te z Pixie i Sunshade, dziewczyny na wątku o pędzlach napisały, że są ok ![]() Cytat:
![]() Mnie się po ostatnim praniu coś dziwnego ze smudgem zrobiło, nie jest już taki kulkowaty i mięciutki jak wcześniej ![]() Cytat:
I co kupiłaś paskudo? ![]() Edit. TŻ mi właśnie powiedział kogo widział dziś w galerii - Jolantę Rutowicz iiiiiiiiiii Była z tym swoim podstarzałym młodym wilkiem ![]() O matko, Jarek Jakimowicz w moim mieście, aż brakuje mi tchu ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-08-02 o 22:08 |
||
|
|
|
|
#1481 | |||
|
|
Cytat:
, ale chyba się skuszę, nigdy nie wiadomo A miałam trzymać reżim finansowy No niestety... to te inne uroki macierzyństwa Pasiak blondes, brokat Eclipse, srebrny lakier Eclipse [patrzyłam, że Golden Rose ma podobny kolor, ale jest prawie 2 razy droższy ] i koleżance z pracy lakier Thirsty? [zobaczyła u mnie na paznokciach i jej się spodobał]. Wszystko za gotówkę zachomikowaną po kieszeniach, więc jakby nie wlicza się w limit, bo nie zeszło z karty .No i ten pędzel widziałam i jeszcze cień Sensigue koralowy mi się spodobał, ma piękny kolor dojrzałej czereśni [odmiana biała] i nadawałby się do policzków na róż ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio o Joli czytałam, że sobie jakiegoś małolata przed maturą przydybała, gość nawet do egzaminów nie podszedł tak mu się w głowie poprzewracało [chciał karierę w mediach robić i w ogóle], a na dokładkę oświadczył się jej u Ewt Drzyzgi w programie Niech TŻ do Pudla pisze a na przyszłość to fotki pstryka
|
|
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pędzel kup - jak Ci nie będzie potrzebny to sprzedasz z zyskiem na allegro ![]() Ja bym brała ale u mnie ni ma Cytat:
![]() I pasiaczek jednak kupiony? I brokat? ![]() Sporo musiałaś mieć tej gotówki zachomikowanej po kieszeniach I w razie czego TŻ może się nie dowiedzieć bo na wyciągu zakupów nie będzie Cytat:
![]() Powiem TŻ'owi, żeby następnym razem nosił ze sobą aparat jak na miasto wychodzi, może jeszcze jakąś sławę spotka ![]() |
|||
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 3 flat top (już raz klejony super glu i oval do korektora i w sumie wystarcza, jak mam mniej to łatwiej myć![]() Cytat:
ponoc jak sie suszy do góry nogami (najlepiej jak wisi) to nic sie nie dzieje ja nadal nie zrobiłam suszarki, bo mi ojciec zabrał deske od paneli i nie mam na czym zrobic ![]() A pędzelek bierz jak nie masz do rózu (albo masz mało ) ale one ponoc drapaki są ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- A i Aga, pędzelki można zmiękczyć odżywką do włosów (z jakims prostym składem pewnie najlepiej)
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-08-02 o 23:00 |
||
|
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spać idę już, dobranoc |
||
|
|
|
|
#1485 | ||||
|
|
Cytat:
.Z tym pędzlem to naprawdę mam zgryz, bo ładny jest, ale ja nawet tego zwykłego [beżowego] jeszcze nie używałam ![]() Cytat:
No kupiłam pasiak, sama nie wiem czemu, pewnie użyję go z 3 razy , no może 5 Nic to, postaram się go wykorzystać jakoś jesze teraz, kiedy słońce jest, a róże schowam na zimę. Brokat to tak w ramach zeszłotygodniowej ascezy, był przecież zaplanowany, a skoro wcześniej nie wydałam pieniędzy... Kupiłam wszystko razem, żeby pusto w koszyku nie było Ja nie kuszę, ja tylko dzielę się wrażeniami Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
, one prawie takie jak EDM, tylko mniejsze
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Cytat:
jak Ci się zniszczy to kupisz nowy, a takto jak coś nowego zobaczysz to też będziesz chciała kupić i znowu będzie zalegac Ja jednak chyba nie kupie tych 3, bo dziewczyny piszą, ze te pixie/edm też im się rozwalają, twardnieją itd, bubli znowu nie chce
|
|
|
#1487 | |
|
|
Dobranoc
.Cytat:
Wiem, wiem, już mam !!!- jeden pędzel do różu - drugi pędzel do rozświetlacza - trzeci pędzel do brązera ![]() żeby się kolory nie mieszały .
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do rozswietlacza którego uzywam raz na ruski rok mam takiego drapaka, zeby mi te drobinki nie zostawały na pędzlu normalnym no zrobisz jak będziesz chciała, ale mi by było szkoda kasy, wolałabym juz kupic sobie kolejny róż, cien itd bo to zawsze cos innego a pędzlem to i tak taki sam efekt będzie i tak ja też juz ide spać, bo znowu nie bede mogła wstać ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- w ogóle to zamierzam sobie ukręcic płyn do dezynfekcji pędzli
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Pisz, pisz ! I - oczywiście : jedz na zdrowie. Poczytam, to chociaż oko nacieszę. Pojadę dzisiaj do miasta, to wstąpię do baru do koleżanki i sobie jedną gałeczkę jagodowych każę. To z Ciebie już taki bardziej "nasz" Robert Korzeniowski !Oj, to już wyższa szkoła jazdy. Za kręcenie kremów do twarzy byście się lepiej zabrały. Ale u mnie mgła ! Nie jest zimno. Mam otwarte drzwi wejściowe. Ale mgła straszliwa. Mój Bączek - szczyt motoryzacyjnej techniki - stoi przed bramą, bo mi się go wczoraj do garażu nie chciało wprowadzić. Ciekawa jestem czy mu wilgoć nie zaszkodziła Zwariuję z tymi moimi kotami. Jako "mokre" dostawały puszki Felixa. Jadły jako tako. Chciałam im polepszyć i kupiłam Animondę. Nawet w jej stronę nie spojrzały. Wczoraj kupiłam w Rossmannie za grosze jakieś ichne firmowe żarełko w saszetkach . Prawie się nie zadławiły i nie pobiły, tak jadły. Wizażowe "specjalistki" twierdzą, że do tych gorszych { } karm dodają środki, które nęcą zwierzaki zapachem i dlatego czworonogi tak je wcinają. No, ale dlaczego mam im przyjemności skąpić ?! Ja tak nie ze snobizmu. Naczytałam się jakie to choróbska mogą dopaść zwierzaki, które gorsze karmy jedzą i chcę na weterynarzu zaoszczędzić. Już zgłupiałam kompletnie ...Miłego dnia |
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
O matulu jak tu się pozmieniało o kiedy mnie nie ma
...Ale wróciłam..A co...z włosomaniactwa pewno się nie wyleczę więc nie ma co ze sobą walczyć![]() Zapuszczałam naturalne włosy od sierpnia 2009..i w ogóle je zapuszczałam..Ale w marcu tak się tym zmęczyłam że musiałam pofarbować ..i obciąć Do tego mój stan odżywkowy jest malutki i odczuwam braki Estelle-a cóż w naturze upolowałaś? ![]() Heroldin-co,prawda nigdy kotów nie miałam,ale psy cały czas..a z jedzeniem to u nich podobne (chociaż mój bokser tytus to wszystko zeżre...nawet suche bułki ze śmietnika ) ale skoro kotom smakuje to "gorsze" to kupuj to, wydasz pieniądze na to droższe i lepsze dla nich jedzonko a one nawet tego nie ruszą..i będzie trochę szkoda!
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą mam swój apteczny i nie nażekam, chociaż w sumie to musze poszukac czegos bardziej nawilżającego przez te minerały. Teraz mam zamiar zabrać się stuningowanie podkładu ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1492 | |||||
|
|
Cytat:
Ale w ramach samobiczowania, nie pójdę dziś do drogerii Może jutro... jak mi pędzel wykupią, to wtedy trudno, ale jak nie wykupią, to będzie znak, że on tam właśnie na mnie czeka .No i to będą już zakupy z puli na kolejny tydzień .Cytat:
Cytat:
, tylko czasu wiecznie brak i mobilizacji... więc wszelkie mazidła stoją i tylko data wazności im się kończy .Cytat:
, więc już nie wiem o co kaman . Widać wcale nie taka wspaniała .Swego czasu Psota tylko rossmannowską mokra karmę jadła, inne były fuj! i be!. Cytat:
ładnie to tak nas opuszczać ???Baciki się należą A tak na serio - jak tam Twoja Niunia? Niedługo pół roczku, jeśli nie już? Ja sama już nie wiem, czy zapuszczać, czy skrócić jeszcze, czy kombinować z cieniowaniem itp... Za to stan odzywkowy prawie się nie zmienia. Nachomikowałam tego tyle, że hej i teraz wcale się to nie chce zuzywać . No bo jak? Wystarczy psiknąć dwa razy ... zanim zużyję jedną odżywkę to wszystkie inne mi się przeterminują .Pasiak brązujący, brokat do ciała i lakier do paznokci. Ten pasiak to strasznie miękki jest .Nałożyłam go dzisiaj. Święcie przekonana, że w konsystencji będzie taki jak różowe paseczki z poprzedniej limitowanki, wzięłam twardszy pędzel i maziu-maziu... a tam aż mi się z włosia osypuje .. No i mimo, że wersja jaśniejsza, to strasznie mocny jest. Nie wiem, czy krzywdy sobie dzisiaj nim nie zrobiłam [musiałam ścierać płatkiem z jednego polika], na przyszłość będę uważać...No i nabrokatowałam się
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...Dokańczałam magisterkę (już jestem miesiąc po obronie..Dumna pani MGR z 4+ Ale już wróciłam Mała ma już pół roczku (dziś kończy) ponad 70cm i ok.7kg. Do tego stała się małą tele-komputero i komórkomaniaczką...Intere suje ją wszystko co elektroniczne...najchętni ej zabierałaby mi komórkę i sama ją "obsługiwała" (czyt. wkładała do buzi), jak tylko siedzę przy komputerze i trzymam ją na kolanach to wali łapkami w klawiaturę a od telewizora oczu nie może oderwać (przez co stałam się zaciemniałą bo nic obejrzeć nie mogę -żadnych wiadomości...nie chcę by córa tak szybko w ten tv się wgapiała)....Pozatym jest moją małą, słodką małpeczką..która najchętniej siedziałaby ciągle u mamusi na rączkach.... Co tu dużo mówić- Jest cudowna i jestem w niej TOTALNIE , NIEODWOŁALNIE ZAKOCHANA PO SAME USZY Jak Ci się Estelle mają odzyweczki przykurzać na półeczce to ja kilka mogę adoptować...dobrego nigdy za dużo A co do pasiaków, nie wiem jak ten brązujący, ale ja kupiłam pasiasty róż z CAC Essence i mam mieszane uczucia. Najjaśniejszy pasek był ekstra jako rozświetlacz do łuku brwiowego oraz cień ale to wkońcu ma być róż a prawie w ogóle nie dawał koloru, ile ja musiałam się namachać pędzlem by cokolwiek było widać I w końcu oddałam go bratowej! A sama będę polować we wrzesniu na All na Lune cośtam z Bourjois myślałam też o kosteczkach z inglota...strasznie mnie kuszą od roku !!!!
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co to za gościu, ale jego filmiki wstawiają na wizażu (np. jeszcze ma jak prać pędzle) więc myśle ze pojęcie jakieś ma, a kim on jest dokładniej to nie wiem i w sumie nie interesuje mnie to denerwuje mnie tylko to ze gada pół godziny a ja i tak połowy z tego nie rozumiem Wrzuć na wymianke te odżywki ja musze popatrzec czy nie mma czegos zbędnego w domu, bo musze puder bambusowy komus opchnąć bo mam jeszcze polowe a nie lubie go i chce cos nowego juz sobie rączki zacieram na zamówienie z mazideł ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Sweet, widze ze Ty też maniaczka zakupów przynajmniej nie bedzie do nas pretensji, ze wszystkim kusimy i zarażamy naszą manią
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem nawet stałą członkinią odwykowego wątku...ale ja chyba już niereformowalna jestem.. KOCHAM KOSMETYKi a jak przy okazji czymś kogoś skuszę....cóż nie moja wina
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, burza u mnie dziś była
![]() Dobrze, że TŻ po mnie przyjechał - stałam na schodach przy swojej pracy i dzwoniłam do niego, żeby po mnie podjechał bo nie mam parasolki i zanim do niego dotrę to będę już cała mokra ![]() Wczoraj zjadłam lody więc dzisiaj wcinam ciasteczka owsiane ![]() Chciałam zamówić jakieś próbki z Blusche ale dziewczyny tak się rzuciły, że nie zdążyłam ![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-08-03 o 20:16 |
|
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
ja pożarłam niedawno pizze
![]() a Ty Aga miałaś nie zamawiać narazie próbek ![]() ja się czaje na pędzelki z blusche za 10$ 5 pędzelków bo promocja tylko dzisiaj juz całkowicie rozwaliłam flat topa i nie wiem czy związany (
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
No miałam ale coś nowego kusi
![]() Pędzelków na razie mi starczy, róż mam, rozświetlacz też, kupę cieni - nie ma to jak zakupoholizm ![]() Co Ty zrobiłaś ze swoim flat topem? ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie podkłady zostawiam w spokoju, dzisiaj nałozyłam podkład na mokro i całkiem fajny efekt (gdyby nie to ze upał i sie ze mnie lało ), dużo lepsze krycie, tylko taka metoda strasznie duzo proszku pożera Rozwalil się juz od dawna sie zaczął odklejac a dzisiaj juz na amen i ze złosci całego wyrwałam z trzonka ale związałam i nadal maluje
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę spróbować na mokro - ale spryskałaś pędzel termalką czy jak? Nie pamiętam kiedy kupiłam flata z Pixie, chyba w maju, i już zauważam, że nie ma takiego kształtu jak na początku ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

, bo ryk 
. Kto jeszcze nie zna - niech koniecznie obejrzy 

Do tego angled (bez loga) i 2 pędzelki do różu z Essence 

To ja już nic o lodach nie piszę
.
, nie ma spokoju, nie ma spania
.

.
, więc już nie wiem o co kaman
.
... zanim zużyję jedną odżywkę to wszystkie inne mi się przeterminują
.