|
|
#4831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
już bardzo dużo czasu minęło od jej zaginięcia, nie wiem co mam na ten temat myśleć... mam nadzieję, że opcja porwania przez kogoś znajomego się potwierdzi i znajdą ją żywą... chociaż już coraz mniej we mnie nadziei na to...
|
|
|
|
#4833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boże i znowu wszystko od początku.... a myślałam, ze dzisiaj będzie przełom , że Iwonka sie odnajdzie. Straszne. Nie spodziewałam się tego (tzn miałam caly czas nadzieje, ze to wielki krok naprzód) Edytowane przez kycia1 Czas edycji: 2010-08-03 o 13:34 |
|
|
|
|
#4834 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to przy tym wejsciu na plazy byly robione urodziny 'znajomego' z Przymorza.. i byli juz przesluchiwani na policji, nic nie wsniesli.. dlatego moze Ona spojrzala w strone wejscia na plaze. Eh.. ciezka ta sprawa sie robi, dzien mija kolejny.. a najbardziej mnie martwi to ze majac tyle informacji, nie mozna isc dalej ze spawa.
|
|
|
|
#4835 |
|
BAN stały
|
Jak moga byc slady po 2 tygodniach ?!?!?
Policja dala d*py w czasie pierwszych waznych godzin , napewno Policjanci byli wtedy na weekendzie... Powinlismy zbierac podpisy zeby odwolac Komendanta Policji !!! |
|
|
|
#4836 |
|
Raczkowanie
|
to, co mówi Rutkowski, że teraz nie porywa się dziewczyn do burdeli to bzdura, po pierwsze jest sezon i w Sopocie kręci się mnóstwo Turków, a oni wariują za blondynkami a poza tym, oni potrafią "składać zamówienie" na dziewczyny, więc jak ktoś zobaczył śliczną blondynkę idącą samą w nocy, no to lepszej okazji trafić nie mogli, mogła być obserwowana już od samej dyskoteki
|
|
|
|
#4837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale.... skad wiecie, ze oni "nic nie robia" ?fakt, ze zdarzaja sie udowodnione sytuacje, w ktorych policja popelniala bledy - ale w tym przypadku skad masz pewnosc, ze policja nie interesuje sie ta sprawa? wiadomo, ze nie moga podawac zadnych informacji dotyczacych zaginiecie Iwony prasie, a juz tym bardziej nie oglosza tego na forum
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaraz powiem swojemu TZ jacy to oni wszyscy sa zli, i bede uciekac gdzie pieprz rosnie ![]() btw moj TZ jest Turkiem a ja (farbowana) blondynka
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko
![]() ![]() coraz mocniej podejrzewam ze to "robota"kogos znajomego...bo jak to mozliwe ze nie ma zadnych sladów szarpaniny pogubionych butów...chociaz diabli wiedza ten koles tez wyglada na podejrzanego...idzie za nią ewidentnie... Tak bardzo bym chciała zeby laska była cała i zdrowa Boze ona juz dostała nauczke na resztę zycia....traumatyczne przeżycie kazda z nas juz sie czegos nauczyła zrozumiała coś...niech to sie zakończy pozytywnie wiadomo ze bez szwanku z tego nie wyjdzie ale nich żyje
|
|
|
|
#4841 |
|
Zadomowienie
|
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...k,%5Baudio%5D/
Jest artykuł No i niestety jestesmy w punkcie wyjscia... Teraz tylko pytanie skąd miał taką samą koszulę jak "recznik" (jesli to prawda ze miał taką koszulę na sobie. |
|
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdka potrafiła bys z tych zdjec opisac dokladnie ta koszule ?
bo ja nie...koszula w krate tyle co widzę ...wiesz ile koszul w kratę zostało wyprodukowanych ? IWONKO GDZIE TY JESTEŚ
|
|
|
|
#4843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4846 |
|
Raczkowanie
|
takisobiekolo wrzuc to na youtube nie da rdy tego obejrzec ani sciagnac,probowalam .
Co do Iwony mam kilka teori po 1 zatrzymany facet nie musi byc tym z monitoringu, po2 sprawca moze byc zupelnie inna osoba po ujawnieniu nagran podrzucila ta osoba recznik i mogla poszukac kogos podobnego do goscia na filmie jakiegos pijaczka jak lezal pijany podrzucic mu koszule w krate kupiona w byle szmateksie , mozliwe tez ze ten czlowiek to sprawca trzeba znalesc jego kolege i miejsce w ktorym mial szalas w lesie. to sa troche spiskowe teorie, martwi mnie postawa policji w tej sprawie w tv mowili ze 100 policjantow nad tym pracuje czemu wiec ochotnik odnalazl tego kolesia, martwi mnie to bo takie postepowanie niestety prowadzic moze do nierozwiazania calej tej |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
coraz bardziej mam wrażenie, że to może sprawka znajomych? w końcu pokłócili się na tej imprezie podobno.
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą ciekawa jestem, czy przesłuchali tych 4 chłopaków, których zarejestrowała kamera przy wejściu 63...?
Wyraźnie (wszyscy 4) spoglądają w stronę plaży- może zauważyli czy usłyszeli coś niepokojącego
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
jacy 4 mężczyźni? moge prosić linka?
|
|
#4850 |
|
Wtajemniczenie
|
a tych dwoch chlopaków którzy wychodza dosłownie 30 sekund pozniej z tej uliczki z lewej strony ? jeden sie zatrzymuje stoi tam chwilkę
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
MOŻE morderca tą koszulę wyrzucił gdzieś, a bezdomny ją znalazł
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Koszula biała/jasno-niebieska w niebieską kratę-widać wzór (Policja/Rutkowski napewno mają obraz w lepszej jakości, wiec napewno dokladniej wiedzą jak ta koszula wygladała). Zapewne duszo koszul w kratę zostało wyprodukowanych, ale można to zawęzić do koszul w niebieską kratę i z określoną "czestotliwością"(gęs ta/rzadka) tej kraty. Załącznik 3302654 Załącznik 3302655 Zresztą wiele osób tu pisało, ze wiedzieli od poczatku ze to bezdomny a to prawdopodobnie bezdomny nie był... "recznik" mógł koszulę wyrzucic, aby pozbyc sie dowodu, a bezdomny ja znalazł i w niej chodzi |
|
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
nie podobno tylko napewno , ktos tu pisal ze oni po wyjsciu z imprezy byli pod mc donaldem i kazde sie rozjechalo osobno w swoja strone, moze ktorys z kolegow bo oni oprocz adri smsowali z nia poszedl pod to trzecie wejscie lub pojechal niedaleko domu Iwony .
|
|
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
Tak samo pomyslalam stoi na 1 nodze!
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
Policja oznajmiła przecież że przesłuchała killkudziesieciu świadków koło 80 niepamiętam, do teraz pewnie jeszcze więcej, myśle że napewno znaleźli się wśród nich Ci chłopcy, pan z wózkiem znajomi itd.
o jedno się boje i mam nadzieje że się nie spełni, że ona się nie odnajdzie, że będzie jedną z wielu osób których się już po prostu nie znajduje albo trwa to latami. bardzo współczuje horroru rodzicom, nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują, a czuć tą niepewność, nadzieje, smutek przez wiele lat będzie męczarnią... |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
mozliwe, chodz mnie on dalej nie wyglad ana bezdomnego, ot taki pijaczyna
|
#4857 |
|
Przyczajenie
|
Ale tych czterech to się ogląda po 3minutach od przejścia Iwony. No i chyba zakładamy, że poszła prosto czyli do domu. Na plaży to było dużo ludzi raczej.
|
|
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, ale przesłuchiwali ich i podobno nie mają z tym nic wspólnego.
|
|
#4860 |
|
Raczkowanie
|
a co do tego co mu wisi przy spodniach , jestem zdania ze to rozpiety pasek od spodni ktory mu zwisa , koles ogolnie wyglada podejrzanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

odbiegajac tak troche w Kielcach o 3 w nocy z piatku na sobote koles zgwalcil dziewczyne w centrum miasta.. takze w ogole sie juz nie czuje bezpiecznie we wlasnym miescie.
ale.... skad wiecie, ze oni "nic nie robia" ?

a ja (farbowana) blondynka 
wiadomo ze bez szwanku z tego nie wyjdzie ale nich żyje