|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
grise, cama, latin, _mandarynka, kamisha - <3 ;* ____ powiedz, że mnie kochasz bardziej niż kokainę... wiem, że patrzysz w te samy gwiazdy, wiem, że jesteś gdzieś na zachód od mojego serca. w moim pokoju zapanowała cisza, może poza jednym wielkim niewypowiedzianym pytaniem, które zawisło w powietrzu: dlaczego właściwie to zrobiłam?. nigdy się nie rozłączam, gdy dodzwonię się na jego pocztę głosową, zawsze zostawiam jakąś wiadomość - jakieś bezsensowne pytanie albo przeciągłe cmoknięcie, albo przynajmniej krótkie 'cześć, oddzwoń później'. nie tym razem... i znów czuję to straszne kłucie w klatce piersiowej, którym witasz mnie za każdym razem po długim rozstaniu.
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
spadłeś z piedestału w moim sercu.
Nie odezwę się pierwsza. Jeśli do mnie więcej nie zadzwoni będę go czule wspominać - jako dupka. nic nie zdarza się dwa razy, cukierku a lipcowe noce zostaną we mnie na zawsze. jednak czegoś mnie nauczyłeś. tutaj nie ma uczuć, nie istnieją, całowanie do niczego nie zobowiązuje, a o wspólnych chwilach można po prostu zapomnieć w krzyżówkach jestem niezła, gorzej mi idzie z facetami Jeśli mam czelność ciebie prosić to tylko dlatego, że za ciebie mógłbym nosić każdy ciężar, oddaj plecak chętnie wezmę, oddaj strach, daj zaufanie, chwyć za rękę Czasem myśli mogą być kolorowe, chociaż nad głowami ciągnie się szare niebo. Jedna z żelaznych zasad więziennej etykiety głosi: jeśli chcesz, by coś pozostało tajemnicą – prawdziwą tajemnicą, której ujawnienie byłoby niebezpieczne – nie możesz powiedzieć o tym nikomu! Absolutnie nikomu, niezależnie od tego, jak wielkim zaufaniem darzysz potencjalnego powiernika. Gdzieś daleko od błysków fleszy sto tysięcy dni albo sto tysięcy sekund przede mną to wieczna niespodzianka przychodzi czasem taki moment jak ten, że odpuszczam.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-08-03 o 13:18 |
|
|
|
#3183 |
|
BAN stały
|
patrysiowa_
CaMa Paralogiczna ... czasami po prostu brakuje nam wolnej przestrzeni, obwiniamy wówczas wszystkich wokół o nasze nieszczęście, w każdym kącie widzimy złe wspomnienie, a łzy samoistnie wypełniają po brzegi kąciki naszych oczów, liczymy wtedy tylko na jedną dłoń, na jedne jedyne silne ramiona, które zazwyczaj nie mają zielonego pojęcia o tym, że właśnie w tym momencie są nam najbardziej potrzebne. Ale kto powiedział, że kobiecy świat łatwo zrozumieć, no kto ? nie ma na świecie takiego gostka, zrozum taki nie istnieje, bo w końcu ideały po tym świecie nie chadzają . samotne, długie wieczory i słone łzy, tak dzisiaj tylko tyle pozostało jej po wielkim szczęściu. ... |
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
oj dziękuję bardzo
![]() Dziękuję,dziękuję,dziękuj ę! ![]() jak miło : * ty mnie? Nie wiem co powiedzieć dziękuję! <3 Wiesz ? Nie mogę uwierzyć w to,że tak szybko się poddałeś. Powiedz mi czy warto walczyć o coś czego już dawno nie ma?Czy warto nie spać po nocach i zastanawiać się co jeszcze można zrobić?Czy warto... nazywać takiego dupka mężczyzną swojego życia? Nie wszyscy akceptują pewne sprawy...Jedni nie akceptują gryzoni,drudzy apstynentów a trzeci nawet tego kim jesteś..Można wiele na wiele rzeczy się nie zgadzać.. Ja nie akceptuję tego,że to już nasz koniec. Ciągłe pytania rodziców czemu on już nie przychodzi i brak twojej odwagi do przyznania się że to już koniec. Próbujemy zapomnieć chociaż i tak wiemy,że wystarczy jeden wasz ruch by zburzyć tygodnie a nawet miesiące ciężkiej pracy nad sobą.
|
#3185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję i powiedz mi słoneczko, czy twoje promienie dosięgnął mojego serca?
tak cię potrzebuję, ale naprawdę tak bardzo, że nie wiem czy wytrzymam zanim przyjdziesz...sąsiedzie.: *
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
happyend - wiem, że Cię kocham i po raz kolejny zaczarowałaś mnie
naiwnie_ - miło ;* i kradnij ile chcesz ![]() _mandarynka - jak zwykle cudowna <3 x_truskawka_x - i Ty nasza kochana ;* ;d poprostuAsiss - Diamencik wrócił ;*** Obudzić się zanim on zacznie całować. Do cholery z tym spaniem kiedy On się pojawia, a ja jestem szczęsciwa, zaczynam chorować na bezsenność. Entuzjazm nieszczęścia. Wydawało mi się, że wszystko zaczyna się powoli układać w jakąś składą całośc, że zaraz będę się uśmiechać ... Uśmiech - stać na Niego tylko wybranych. Nakryty stół, pusta butelka po winie, czkawka pijacka - jednak nie przyszedl. Więcej się nie powtórzy - najczęściej powtarzany zwrot gdy się nawali. Pijana, głupia idiotka mówiąca o prawdziwej miłości, która właśnie miała po nią przyjechać, ale dziwnym trafem coś jemu wypadło. Szkoda, że tak szybko zaczął kłamać. Dzień szczerości = dzień rozstania. Gryzące wyrzuty sumienia, łaskocząca pokusa kłamstwa.
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za wszystkie wyróżnienia !
przepraszam, że trochę was zaniedbałam... ale normalnie nie mam kiedy tu wejść! chciałabym jednak wymienić te, dzięki którym tu nadal jestem, które mnie inspirują. nie zapomniałam o was i chciałabym abyście o tym pamiętały słonka moje! <3 nydee, otojest, caroline060, chocapic, abunee, tis, frizz, kamisha kee, miluuu, dontlookdown, styrana, primadonna, lilyblack, 12 stonka, drift, cukrowaPanna, papergirl, Little Ballerina, agatte, powinnam, paajkaa ! --------------------------------------------------------------------- 1. ...mogę objąć wzrokiem to moje niebo i zadbać o każdy Jego kawałek . 2. szalej, dzikusie szalej . ![]() 3. haba baba ? ![]() 4. kolejna pomyłka . 5. samopoczucie rośnie radośnie . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-08-03 o 14:06 |
|
|
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
jesteś żałosny, wiesz?
a wiesz jak boli milczenie? ' wbij mi się pod skórę i bądź cząstką mnie. ' <3 jesteś jak słodka czekolada, potrzebuję jej do szczęścia. ' paradoksalnie jestem wulgarna i coraz bardziej chamska ' przez Ciebie świruję. ;d ' każda część mojego ciała jest podpisana Jego imieniem ' ![]()
|
#3189 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim . I bardzo mi miło.Jak dasz mi lizaka, to pójdę z tobą na koniec świata! ![]()
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
wow, dziekuje dziewczyny za wszystkie wyróznienia,
i pochwały, naprawde (: dziekuje za gratulacje ![]() i zapraszam do mojego wątku Rimmela, link w podpisie (: oceniajcie, w górnym prawym rogu, bo to najwazniejsze (: < 3 ------------ jedyne czego się dziś naprawdę boję, to że kiedyś stracę swój uśmiech, bo to jedyne co mam i jedyne, co można mi odebrać. Czekała na niego każdego ciemnego wieczoru. Lubiła jak wsuwał swoją ciepłą dłoń pod koc tylko po to, żeby sprawdzić jak zimne są jej stopy. Łapał ją za nadgarstki i dotykał swoimi karmelowymi ustami, jakby chciał zmazać resztki tęsknoty za sobą.. chciałabym mieć Cię na wyłączność. chłonąć Twój zapach. zapamiętywać wspólne chwile. topić się w Twoich oczach. wiesz? uwielbiam Cię. naprawdę. te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem nienawidziłeś, gdy przeklinałam gdy odszedłeś, przekleństwo to moje co drugie słowo. non stop. ' Wątpię w Ciebie, czasem już myślę, że odejdziesz Że nie wytrzymasz mnie za to kim jestem Ja nie potrafię zmienić swoich myśli w moment Ja nie potrafię więcej Uwierz, że to co robie jest wszystkim co potrafię Gdybym mógł dać więcej- dałbym bądź pewna Czasem mam wrażenie, że zostanę sam bez Ciebie Że nie zniesiesz tego co potrafię zrobić w nerwach Ale pamiętam, że nosisz przebaczenie.. ' |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
o matko
dzięki <3____ obiecałeś mi, że jeśli kiedykolwiek wrócisz pojedziemy tam znów i znów razem fotografować będziemy zachody i wschody Słońca, naszych serc ciche wznoszenia. powiedziałeś żebym zaplotła warkocz wspomnień, żebym nosiła go na lewym ramieniu, wokół serca. nie mogłam, bo przecież mój umysł już dawno stracił ostatnie kosmyki refleksji. był Bez-wspomnieniowy. noc retrospekcji, bezsenna, małomówna i słychać tylko szelest przekładanych wspomnień.
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
NIE WIERZĘ
w Twoje bezsensowne ' ty i ja ' - boli mnie głowa. -znów masz kaca? - tak. moralnego.
|
|
#3193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zabieram. ________ ` faluje w słońcu ziemia, czas kolor włosów zmienia...
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
<3 ;*
poprostuAsiss miło, że już jesteś. dziękuję.caroline060 Kinderka13 ![]() jednak wciąż jesteś w moim sercu chcę czegoś, wszystkiego, czegokolwiek, jakkolwiek, ile się da by zapomnieć " kiedyś Ci powiem, jak puste były wieczory bez Ciebie gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata, koc i Twoje zdjęcie powiem Ci, jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami że nawet pomarańcze traciły smak " nie, nie mogę być dziewczyną o złamanym sercu pozbierałam się nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać ale jestem wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień nie utrudniaj mi tego, nie wracaj zwijam się w kłębek widzisz mnie teraz? uwielbiam, gdy wieczorem do mnie dzwonisz i opowiadasz jak to wspaniale spedziłeś swój dzień i tęsknisz za mną pytasz, czy nie jest mi smutno, że musiałeś wyjechać i pocieszasz mnie i mówisz, że jak wrócisz to nie opuścisz mnie już nigdy nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać
Edytowane przez latin Czas edycji: 2010-08-03 o 15:04 |
|
|
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
; *
___________________ 'Went out on a limb. Gone too far.
Broken down at the side of the road. Stranded at the outskirts and sun's creepin' up..' Wygnana na krawędź. Dawno zapomniana. Zrzucona na ubocze dróg. Opuszczona na peryferiach w skradającym się słońcu.. 'Just my thoughts to keep me company.' Tylko moje myśli dotrzymują mi towarzystwa. 'Many years have since passed me by I still recall the best thing I ever had..' Minęło już wiele lat, a ja ciągle przypominam sobie najlepszą rzecz jaką kiedykolwiek miałam.. 'Be my somebody tonight. Be the one who'll hold me tight. Honey, please, please, cuz I've been so all alone..' Bądź moim kimś w tą noc. Bądź jedynym który utrzyma mnie mocno. Kochanie, proszę, proszę, bo jestem taka samotna..
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
Popłyniemy ulicami, tam gdzie tanie wino w szklankach... : *
zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą ... i przez chwile być cholernie szczęśliwa zdzierać obcasy na nierównych chodnikach z puszką piwa w ręku, zapominając o całym świecie Stanąć przed nimi, uśmiechnąć się i powiedzieć: "Spierdalajcie, jestem boska". bo mną rządzi pożądanie ;* i tak ****a nic nie zrozumiesz, chłopcze... Świat po alkoholu nie staje się lepszy, ale przynajmniej wymagania są mniejsze... ![]() Uwielbiam łamać zasady, patrzeć w niebo. Wracać do wspomnień i śmiać się z niczego. Tam, gdzie kończy się świat, a zaczyna się piekło tam będę ja. Będę na pewno. Pieprz ich. Kompletnie. Nie potrzebujesz ich. Jesteś najfajniejszą laską na tej półkuli. Pieprz ich. Pieprz ich. Pieprz ich. Poważnie. Nie możesz pozwolić, żeby takie dupki rządziły twoim życiem. Z życiem jak z malowaniem paznokci : łatwiej ukryć błąd pod kolejną warstwą lakieru , niż zmyć wszystko i zacząć od początku . Już jako małe dziecko byłam inna, do dzieci które zabierały mi zabawki z piaskownicy, darłam się na całe osiedle "kulwa, kup śobie !" Błogosławieni szurnięci, albowiem już tu, na ziemi są w raju. inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..` mnie frajerze, nie kupisz tanim winem. Technologia środkowego palca. A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą w*******. a ona na***ana tańczyła na stole ;] tak nieidealni. a zarazem totalnie perfekcyjni. . a kiedy Go obejmowała zamykała oczy ze szczęścia .. Egoistycznie wy***ane na wszystko. bądź moim Tristanem, *******onym Romeem. a nawet Shrekiem. ale bądź.! i nagle stawała się tragiczną postacią, która rozpaczliwie potrzebowała odrobiny czułości, albo przynajmniej mocnego drinka. ostatni drink , ostatnia kufel , kolejny flirt .. ` Poza tym jedzenie lodów z sosem czekoladowym w łóżku hotelu Plaza i planowanie zemsty na swoim juz wkrótce byłym chłopaku, frajerze i dupku w jednej osobie, było lepsze od seksu. O niebo lepsze.
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. Więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#3197 |
|
Raczkowanie
|
x_truskawka_x -
Dobrze wiesz, że Cię kocham. W czym więc problem ? To taka wewnętrzna pustka. Brak jakiejkolwiek motywacji do działania. Brak chęci do myślenia. Czarna dziura w mózgu i duszy. Nie mam czasu na przejmowanie się własnym życiem, na rozwiązywanie swoich problemów. Świat na mnie liczy.
|
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Malinowe niebo , czekoladowe chmury , landrynkowe powietrze . Przy Tobie wszystko jest inne , wiesz ? ![]() A wtedy pojawiłeś się Ty.. i nic już nie było takie jak wcześniej . Jej po prostu brak było uczucia które zawładnęło by nią całkowicie , za które oddałaby wszystko . Nawet ukochane ciasteczka babci.. i zachody słońca . Wszyscy mówili a nikt nie słuchał . Widzę gwiazdy , milion gwiazd . Są jasne , srebrzyste . Zawieszone nad polem miłości . Czy zobaczysz je także nad polami porośniętymi zbożem ?
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
unpredictablegirl- i na zdrówko
marikab- ![]() otojest - bez bicia się przyznaję, że zabrałam kilka I tak zapadła decyzja. Rozwiązanie dla nas obojga nazywało się: rozstanie. świadoma swoich atutów kobieta, nie dam pomiatać sobą żadnemu mężczyźnie.. no chyba, że to będzie On... nie udawaj, że przepraszasz, że jest Ci przykro. Jesteś tylko małym zakrętem w moim życiu, ale przecież nie z takich opresji się wychodzi. [...]mówiliśmy o wszelkich możliwych rzeczach, usiłując pozostawić na sobie niezatarte wrażenie.[...]
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2010-08-03 o 15:48 |
|
|
|
#3200 |
|
Przyczajenie
|
myśli złożone,
marzenia bezsenne. nie mam nic bez ciebie i bez ciebie nie chcę nic! co, jeśli ogarnie cię martwy strach? jestem blisko, tylko kilkaset kilometrów od ciebie. to jak centymetr na małej mapie. z każdym dniem coraz tu mniej ciebie, a więcej mnie. czekoladowy ty, czekoladowa ja, truskawkowa ona. każdy dzień jest coraz bardziej przepełniony tobą. tańczę w pokoju tak, jakbym była z tobą wśród drzew. I'm dancing in the room as if I was in the wood with you. Muzyka jest dla mnie dowodem na to, że czas ciągle istnieje. Music's the reasons why I know time still exists. chcę czuć, że jesteś. ponieważ jesteś wszystkim, czego pragnę, czego potrzebuję. wszystkim! w twoim imieniu znajduję sens życia.
|
|
#3201 |
|
Przyczajenie
|
"Sercem byłeś przy mnie, a myślami ?"
"Zrozumię facetów jak świnie zaczną latać ;D" "Kłócimy się. Po jakimś czasie piszesz, że jestem tą jedyną. Godzimy się. Potem znów nie odpisujesz. Kiedy myślę, że już koniec z nami, że pozostały tylko wspomnienia, Ty znów się odzywasz. - Zrozumieć facetów to jak mówić z zamkniętymi ustami" "Mówią, że jak kocha to wróci. Co jeśli nie chce żeby wracał ?" "-Kochasz mnie ? - Tak -a skąd to wiesz ? -a skąd wiesz jak pachnie róża ? -czuję -no właśnie ""-Wybaczysz mi ? -ile razy już o to pytałeś ? -a ile razy Cię zraniłem ? -3 razy -no to przynajmniej 3 razy" "Tobą żyję, Tobą oddycham" "Tysiące gumisiów wymięka przy Tobie" "-Myślisz ? -Niee dziś sobota ;D" |
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
' jesteś najlepszą częścią mnie ' . <3
|
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
' nigdy cię o nic nie prosiłam, ale teraz w dupie mam honor. przytul mnie mocno. '
|
#3204 |
|
BAN stały
|
Lubię, gdy grozisz, że dasz mi buziaka jeśli dziś Ci się nie przyśnię. 'Zrozumiesz wszystko, kiedy zauważysz.' Szanse na to, że szczęśliwie się zakochasz są równe temu, że trzaśniesz drzwiami obrotowymi. A kiedyś doceni, że stracił najlepszą rzecz jaka mu się w życiu przytrafiła, przyjdzie pod Twoje drzwi, zapuka i zrobi oczka porzuconego szczeniaka, a Ty, naiwna, uwierzysz w miłość i znów będziesz się okłamywać, że życie jest piękne. Ty i ja. Taka nasza mała paranoja. Miłość - sarkastyczny żart życia. |
|
|
|
#3205 | |
|
Rozeznanie
|
no tak <3 cóż mogę więcej powiedzieć : ja też się cieszę, że ty jesteś!
![]() Cytat:
miło mi. miło bardzo i would live forever if i could, but not like this!
chciałabym żyć wiecznie, gdybym mogła, ale nie w ten sposób! i think i'm a little bit, a little bit, a little bit in love with you myślę, że jestem trochę trochę trochę w Tobie zakochana please, let it be a year i was waiting for proszę, niech to będzie rok, na który czekałam
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
I po co to wszystko?
Nieważne kilometry. Jesteś moim szczęściem. Gdziekolwiek. I wiem, że z Tobą wszystko jest prostsze. Stwierdziłam z uporem, że gdybym naprawdę chciała mogłabym. '' nie, miłość nie jest wszystkim: to nie pokarm, napój, nie sześć godzin snu w nocy i nie dach nad głową, nie koło ratunkowe, którego się łapią tonący, wynurzając się i znowu niknąc . nie jest tchem zaczerpniętym w duszące się płuca, tlenem dla krwi czy gipsem dla pękniętej kości; a jednak wciąż - w tej chwili także - ktoś się rzuca w objęcia śmierci, woląc ją niż brak miłości '' agrr z innej bajki xsxs
Paralogiczna desiree01 myszka23101 cornflower_ poprostuAsiss dreams_x33 caroline060 Kinderka13 TiS latin <3 ![]() Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-08-03 o 16:51 |
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
x_truskawka_x - dziękuję.
![]() _mandarynka - urzekłaś mnie tym pierwszym opisem. ![]() Cirii - o Tobie się nie da zapomnieć! 'każde tyknięcie zegara coś zabiera' kradnę. Caroline060, latin, agr - . . .
Zbyt słabi, by to osiągnąć. Zbyt silni, by się poddać. Chciałabym po prostu być blisko Ciebie. To co było już nie wróci, nie ma po co żyć przeszłością. Liczy się tylko przyszłość. `nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą` `to boli, kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie, tak musiało być, nie mam złudzeń...` Stało się, czasu już nikt nie cofnie. Nie spróbujemy od nowa. Na co czekasz? Weź ją za rękę i idźcie na melanż, przetańczcie całą noc i nie myślcie o jutrze.
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___ zakochałam się w Tobie, a gdy śpiewałeś mi Little 15 tak bardzo chciałam żebyś był moim osobistym wokalistą Depeche Mode. bądź, bo przecież tak bardzo brakuje mi twojego ciepłego oddechu na moim karku.
|
|
#3209 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
![]() " Najstraszniejszy potwór męczący wszystkich komputerowców w realu - nieśmiałość. Teoretycznie człowiek ma doła, a praktycznie nie ma nawet łopaty. Moim sacrum są Twoje oczy. Czas to ślepa uliczka. Może go minąć sporo, a i tak stoi się w miejscu. Są kłamstwa konieczne, te z kaprysu i takie, które nazywamy koniecznymi, choć takimi nie są. "
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
ekhm_sorry bierz Stokrotko pozwól mi mówić, że Cię kocham. `YOU ME BED NOW` od dziś zaczynam się śmiać ze swoich zmartwień, na smutnych twarzach narysujmy mazakiem wesołe buźki. pobiegnijmy razem donikąd. pod nie istniejący adres wiesz, chyba Cię lubię ciut za dużo. zawsze po rozmowie z Tobą nie mogę usnąć 48h. echh no brakuje tego talentu mi no
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

dzięki 

dziękuję.