|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
aldii niestety nie bede w 3city;(troche zaluje ale przeprawa z malym przez cala Polske sama troche niebardzo,szkoda bo umowilybysmy sie z dziecmi na spacerek i nie tylko
|
|
|
|
#632 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Spróbuję Wam wkleić filmik jak Mi próbuje raczkować
- 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2010-08-03 o 14:58 |
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
W sumie zawsze byłam, ale staram sie ukrywac pod dobrze dobranym do figury ubraniemW oobrazasz sobie, ze odkad jestem w UK(od 3 lat) to przytyłam 20 kg teraz czas sie wziasc za siebie, ale wkurza mnie to jak widze takie piekne, szczuple dziewczyny jak brzoskwinia, filka i one pisza, ze chca sie odchudzac. Matko z czego?![]() Co do znajomych zgadzam sie całkowicie. ![]() Youyou za 8 kgLila sliczne zdjecia. Bartus ![]() Normalnie wpadam w kompleksy ![]() Gosbaj fotki piekne i tez odnosze wrazenie, ze jestes sympatyczna osóbka a Krzysiu slicznyTajgabajga ja dzis kupiłam puzzle piankowe- 10 duzych kwadratów za 9.99 (u mnie na wsi nawet były ![]() Pola witaj! Ja zołtko jak inne dziewczyny dodaje do obiadku tak co 2-3 dzien ![]() Ale mi dzisija mama niespodzianke zrobila...wysyla mi wit D ( a ktos o nia pytal ja podaje caly czas i chyba do roku sie podaje)w kapsulkach bo tu jakies zacofanie(UK) i do koperty wrzuciła dla Sebusia 10funciaków Ale kocham moja mame---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Malinka ale pieknie dla MIlenki
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy za miłe słowa
było fantastycznie a za 2 tygodnie jedziemy nad morze, tym razem całą rodzinką
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
piekne fotki
Malinka między Mi a Tomkiem miesiąc róznicy a ruchowo to mega przepaśc ![]() filmik rewelacjakalka ja tez nie jade na wakacje, nie spotykam sie ze znajomymi i ogólnie tak sredniawo. Na balkonie moge conajwyzej popływac aldii o co chodziło z tym "pływaniem" do kocura bo gdzies cos mi umknęło ![]() tak apropos pływania to Tomek ma faze na odrywanie kończyn od podłoza i bujanie sie na brzuchu a przy tym się wscieka niemiłosiernie bo on chce iśc a nie moze
|
|
|
|
#636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hihiCytat:
a dostaje jeszcze do picia herbatkę z hippa albo soczek, lub wodę Cytat:
![]() super, że możecie jeść kolejny owoc ![]() brawo za podnoszenie dupki
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też odrywa rączki i nóżki i się buja na brzuchu kombinuje z tą pupą -tylko,że najczęściej na lóżku a na podłodze tak jakby gorzej mu się ćwiczyło:/
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Kalka bo normalnie zaraz
Ty sie opalasz,a u mnie leje ![]() Tajgabajga bardziej na to "i nie tylko" Malinka Lu tak nie potrafi Blonde 20kg to rzeczywiscie sporo,ale to pewnie lacznie z ciaza,wiec juz na pewno wiekszosci sie pozbylas Mysle,ze kazda z nas w ciazy i po porodzie poznala sie na swoich "znajomych" dla mamy.Fajne sa takie niespodziewajki ![]() Lila kolejni podroznicy - fajnie wam A gdzie nad morze sie wybieracie ?Kancia chodzilo o to,ze Kocurazab pisala,ze jej maly robi popisowki (macha raczkami i nogami az sie zasapie jak by biegal).A ja to nazywam plywaniem (Lu najbardziej lubi tak robic jak lezy na brzuchu.Ale na plecach tez to robi) Strippi |
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
ja od niedawna dopajam herbatkami bobovity np na spacerze lub jak gdzieś wyjdziemy. Pierś też daje ale już coraz rzadziej - zawsze przed snem. Czasami raz w nocy i rano. I po południu ze dwa razy. Ale to już dla Mai bardziej jest jak picie niż jedzenie.
tak Maja leży na macie - Tiny Love
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Aldii jedziemy do Trzęsacza - obok Rewala
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiorekzeta masz moze jakiegos linka do tej maty ?
Dzis wyciagnelam wreszcie tego pelzaka i przy okazji odkrylam pianinko,ktore kupilam Lu jeszcze na poczatku ciazy o takie - http://cgi.ebay.co.uk/ELC-BLOSSOM-FA...item1c14673ff6Lila ostatni raz bylam tam w podstawowce.Pewnie duzo sie pozmienialo.Byliscie tam juz kiedys ? |
|
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item1165896557_mat...zka_kubus.html
to jest ta mata Wielki plus, że my ją dostaliśmy od kolegów z działu z pracy mojego TŻ
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka świenie sobie radzi
Piotruś też tak się kiwa jak próbuje raczkować ale woli pełzakować.O tak http://www.youtube.com/watch?v=dmawGeZsp5s Wkleje jeszcze potem jakieś, bo nagrałam dzisiaj ale jak znajde cierpliwość do ładowania na youtube... nie umiem zrobić okienka więc będzie link ![]() O tu drugi jak już pędzi:Fhttp://www.youtube.com/watch?v=ioxGZLTCVQ0 Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-08-03 o 16:13 |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka
za próby raczkowania, to już jest bardzo dobra przymiarka, już jest w starterach teraz tylko musi ruszyć do przodu ![]() Filip robi identycznie, nawet już udało mu się ruszyć do przodu kolankami ale zaraz lądował na brzuchu, chyba jeszcze nie wyczaił o co chodzi ![]() lila - śliczne foty Kurcze dziewczyny Wy tu wklejacie zdjęcia z wakacji, opalone itd, a mnie już skręca... Ja tez już chcę wyjechać........... a to dopiero 18.08 ruszamy
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
Malinko, Zeberko filmiki super. Dzieciaczki boskie
![]() Moja jak na razie leży na brzuchu. Pomału zaczyna prostować łapki. Ale jej taka umiejętność wolniej idzie bo nie znosiła leżenia na brzuchu wcześniej, więc teraz pomału wykształca sobie mięśnie szyi. Teraz patrzenie z pozycji na brzuchu to dla Mai wielka frajda ![]() nie ma za co. też patrząc na ten film pomyślałam o tym żołnierzu
Zaręczeni 18.07.2006 Ślub 04.08.2007 Majka 23.02.2010 http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png Edytowane przez kasiorekzeta Czas edycji: 2010-08-03 o 16:35 |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra slicznie Piotrus pełza
![]() Kasiorezeta piekne fotki ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Strippi za poł roczku
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Właśnie wytargał kawał tapety
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Pantee, Aldii ja wylicytowałam takie łóżeczko
http://allegro.pl/item1150949042_loz...n.html#gallery jeszcze nie dotarło, ale jak będzie dam znać czy synek je lubi Patinka, myślałąm, że o co innego Ci chodzi z tym dieslem ale fakt, że zapala się inaczej i jest lekka różnica-tak później pomyślałam, jak już napisałam ![]() A wogóle to do tych zabawek, o których Wam wcześniej pisałam zakupiłam 2 pudła - z kubusiem puchatkiem i myszką miki ![]() http://allegro.pl/item1165948807_dis...a.html#gallery bo już nie mam gdzie tego trzymać i leżą wszędzie te szpargały, a co to będzie jak synek będzie większy ![]() Youyou, ja też nie myślałam o zimie, ale przypadkiem trafiłam na aukcję jednego kombinezonu i pomyślałam, że teraz jest tego sporo, a kupujących mniej, niż za np 2 mies dlatego kupiłam ![]() Ja też zaszalałam przed chrzcinami-byłam już parę razy na solarium, brwi mam wyregulowane, wąsik usunięty odrosty zrobione, włosy troszkę podcięte. Na piątek jestem umówiona na nóżki-manicure, pedicure ręce sobie chyba daruję, zobaczę jeszcze a na niedzielę uówiłam się ze swoją fryzjerką na czesanie + makijaż jeśli moja kosmetyczka za mocno nie przybaluje w sobotę ![]() A tak naprawdę to te chrzciny to pretekst dla mnie samej, bym się "odświeżyła" bo już trochę zbabciałam przez to siedzenie w domu, no i również od września wracam do pracy więc trzeba jakoś wyglądać ![]() Kamyk, super że Paulina w miarę zaczyna przyswajać Bebilon |
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#651 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe to samo powiedzialam tzetowi jak mu pokazywalam ten filmik Zebra boski Piotrus moj narazie pelza do tylu, do przodu probuje, nozki juz nawet posuwa do przodu ale jeszcze nie wie ze to rece tez trzeba przesuwac
|
||
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Zebcia ratuj!
![]() dostałam właśnie dzisiaj to krówsko-włożyłam baterie i nie gra...tylko migają światełka jest tu jakiś przełącznik do dźwięku czy może trafił mi się zepsuty egzemplarz?
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurazab fajne,czekam na relacje z uzytkowania.A ja wreszcie kupilam lozeczko turystyczne
![]() Fajnie sie tak doprowadzic do ladu i skladu ![]() Gosbaj to calkiem jak Lu |
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze jeden filmik jak kombinujehttp://www.youtube.com/watch?v=cOp6VyTCUKE Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-08-03 o 19:19 |
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisała,że jutro się ze mną skontaktuje w sprawie reklamacji..
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłego pobytu w górach
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz jak bedzie w porządku to napewno wymieni albo naprawi i nalegaj na to żeby pokryła koszt przesyłki teraz, bo inaczej przepłacisz...
|
|
|
|
#658 |
|
Zadomowienie
|
BARDOTKA, ja mam tą świnkę o którą pytałaś, krówkę też
kupiłam używane na allegro
|
|
|
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
patinkatez mam ta krowe i chyba ci sie trafił niedziałajacy egzemplarz
![]() tez jestem poczatkujacym kierowca dasz rade,ja ostatnio jechałam 1raz noca 60km,stres był bo boje sie tirów ale było ok.wole mniejsze autka,ale moze polubie to wieksze bo automat,a swoje docelowe to bedzie juz napewno automat-wygoda przy dzieciachzebcia dla piotrusia.lilla zdjecia sliczne gosbaj zdjecia z Lu sa super malinkafilmik z Mi mi nie chce isc Ada juz drugi dzien w spacerowce i jezdzi nieruchoma siedzi i nawet reka nie rusza ani nogawczoraj pierwszy raz sie popisywała,taki ubaw mielismy,nauczyła sie cmokac ustami i czesto to robi kocurazab i jakie sa te zabawki?
Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-08-03 o 19:47 |
|
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nieźle się dogadałyśmy bo ja jej mówiłam, że tą świnka co się naciśnie na nosek to "chrumka" i kupiła taką ![]() http://allegro.pl/item1174967403_sal...6675_wawa.html też jest fajna, taka bardziej edukacyjna, Patrycji też się podoba dzisiaj tż prawie godzinę wrzucał do niej monety a mała się śmiała ![]() a jak ta "wibratorek" się sprawuje? Aldii jakie łóżeczko kupiłaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

W sumie zawsze byłam, ale staram sie ukrywac pod dobrze dobranym do figury ubraniem
teraz czas sie wziasc za siebie, ale wkurza mnie to jak widze takie piekne, szczuple dziewczyny jak brzoskwinia, filka i one pisza, ze chca sie odchudzac. Matko z czego?
za 8 kg
a Krzysiu sliczny