Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 19:58   #631
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

"Koronkowe przescieradla" tylko my potrafimy wymyslac dziwaczne nazwy sukien

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Ide sie kapac
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:04   #632
goosia207
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Cześć dziewczyny
dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy nad morze do nd/pn
Życzę Wam miłego tygodnia
Stary 2010-08-03, 20:09   #633
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
bo to jego laptop a jest u mnie od miesiąca bez przerwy
ale przecież razem mieszkacie... mówiłam, że nie ogarniam Waszej sytuacji?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy nas będzie stać na jakąś zagraniczną wycieczkę
ale ja mogę nawet gdzieś do nas np w góry jechać byle by był jakiś urlop
M. się uparł na Hiszpanię ale nie wiem co z tego wyniknie i na pewno dopiero w lipcu albo sierpniu ale postanowiliśmy, że zaraz po ślubie pojedziemy na kilka dni w góry

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Bambusiek jak lincz to przeze mnie - mi zostało 12 dni urlopu do konca roku;/
mojemu M. po 10-ciu dniach, które bierze od przyszłego poniedziałku chyba zostaną 3 dni

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
I dlatego lepiej być troszkę bledszym niż pół dnia na solarium spędzić a ja jako osoba mało malująca się postawię na delikatny minimalny mejk ap
zgadzam się ja pójdę na solarium pewnie kilka razy tylko koloru nabrać a makijaż chciałabym w fioletach

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość

mam wrazenie,z eniektorzy robia z wesela festyn tudziez jakis festwiwal
pod grozba sankcji nie mogl zapodac np Pociagu albo zabawy jakiejs, masakra
sie wkopal
dokładnie
biedny koleś
Dotka, fajna relacja może nasze wesele będzie udane Bo nie będziemy mieli takich bajerów a DJowi pozwolimy rozkręcić bibę

Lanai- co do orkiesrty i przerw to tak zazwyczaj koło 30-40 minut grają i 10 minut przerwy robią... raczej i chyba zawsze grają szybkie piosenki, żeby goście się zmęczyli i z ulgą poszli "na jednego"

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:10   #634
JennyAniolek
Zakorzenienie

Justi, zostawilam Ci info na GG

jestem juz w domu, ale przerabiamy z P. fotki, wiec odezwe sie pozniej

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:14   #635
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
chyba nie przyjmuje gdzie indziej teraz była na wyjeździ i od dzisiaj miała być. Ja z nią gadałam bo też mi coś switało że można wcześniej i ona potwierdziła swoje dwie ciachała przed rójką
A mi wet powiedział, że po.... jak ostatnio czytałam co kotki wyprawiają podczaj róji to...
Ślicczny kociak
Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki! Skoro jestem wpisana do kalendarza to chyba wypadaloby od czasu do czasu sie odezwac

Cytat:
takie nudy w tv że sobie Piratów z Karaibów włączyłam nie mam za bardzo przy czym poćwiczyć w sumie to bym coś zjadła - mam pierogi ze śliwkami w lodówce ale węglowodany na noc

miałam kiedyś na telefonie wszystkie nagrania tych dzieciaków

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jołłłłłłłłłłłłłłłłł

nie odpisała mi jeszcze ta lasunia od sukni, ale chyba będzie za krótka odpisała mi ona jest na 158cm dlaczego
http://allegro.pl/item1174637474.html
Nawet na mnie za krótka pewnie dlatego tak tanio bo wie, że cięzko będzie ją sprzedać

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
my jeszcze nie mamy zamówionej mszy, więc nie mogę nic o kościele powiedzieć, bo nawet nie wiem czy będzie to ten drewniany ...
mój ostatnio chciał w drewnianym ale ja chcę nasza parafię

Cytat:
Ale zeby nie bylo, ze ja kupilam bo za pol ceny. Mi sie juz podobala od pol roku i miala zamiar ja kupic tak czy siak
nie mój gust

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Ma ktos moze taki lezak w domu?????

Załącznik 3302266
nie, ale chciałabym mieć

Stary 2010-08-03, 20:15   #636
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera82 Pokaż wiadomość
SUPER SUKNIA! PRZESLICZNA NAPRAWDE Calkiem w moim stylu. Tez szukam czegos podobnego. Jestem osoba szczupla i wysoka i tylko dla takich wizanek suknia typu "ksiezniczka" jest zarezerwowana. Nie przejmuj sie komentarzami, ze w wiekszosci jest nie w ich stylu, po prostu w wiekoszci tez nie maja figury do takiego typu sukni
i nie wydaje mi się, żeby emilia się przejmowała każdy ma inny gust a jakoś tak się ułożyło, że większość z nas jest za prostymi sukniami

moim zdaniem (mogę się mylić bo jeszcze nic nie mierzyłam) do obcislej, prostej sukni też trzeba mieć figurę

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Po trzecie dwa razy w tygodniu myję
zazdroszczę ja muszę codziennie

Cytat:
a ja nie zamierzam - to sukienka ma pasować do mnie a nie ja do sukienki

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21118932]Nie?? Szkoda... Ja tam swój wielbie,bo to dla mnie fajny symbol[/QUOTE]ja mój też

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21120343]ma.ko eeee tam. Mój się nabija zawsze,że są mega sexowne.A po chwili dodaje "Weź to ściągnij.."[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dam radę Kasa się przyda nie wiem tylko, czy to Wy będziecie mogły je wypisywać, bo to na terenie konkretnego miasta muszę zrobić. Mam nadzieję, że nie dostanę jakiejś daremnej dzielnicy Bo bałabym się wejść do domu... W ogóle się boję obcych ludzi...
też bym się bała...
Cytat:
A no dzieki,odrazu mi lepiej ale i tak bym sie nie przejela, jestem w niej zbyt zakochana:hah aha:
bardzo dobrze!

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Taka o:
ładna ale nie podobają mi się ramiączka
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
czesć
pamieta mnie tu ktos jeszcze:P
pragne sie pochwalic ze w czwartek jade mierzyc suknie<serduszka> bo chcialabym na jesien kupic sobie jakąs uzywana ju sie nie moge doczekac

Cytat:
Ktos oglada tv? Ale o co kaman z tym Krzyzem? Kraj wariatow
nawet nie włączyłam dziś... i chyba nie mam zamiaru ;p

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2010-08-03 o 20:19
Stary 2010-08-03, 20:17   #637
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Justi, zostawilam Ci info na GG

jestem juz w domu, ale przerabiamy z P. fotki, wiec odezwe sie pozniej
dzięki zaraz poczytam

Ala Janosz- ale miała ogromną głowę w tej fryzurze

Hejo! Nadrobiłam- czytałam ponad godzine... idę coś zjeść...

Stary 2010-08-03, 20:23   #638
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
A mi wet powiedział, że po.... jak ostatnio czytałam co kotki wyprawiają podczaj róji to...
Ślicczny kociak

miałam kiedyś na telefonie wszystkie nagrania tych dzieciaków

Nawet na mnie za krótka pewnie dlatego tak tanio bo wie, że cięzko będzie ją sprzedać

mój ostatnio chciał w drewnianym ale ja chcę nasza parafię

nie mój gust

nie, ale chciałabym mieć
stara szkoła tak mówiła ale ta młoda potwierdziła to co ja juz kiedyś gdzieś wyszperałam Jak mówię - ona jest wetką i ona swoje dwie przed rują sterylizowała - dlatego jak masz szansę to pogadaj z jakimś innym wetem może Cię ruja ominie Ja na szczęscie z moimi dwoma kocicami nie miałam tej "przyjemności" bo jedna była po sterylizacji już a druga ciężarna
Podobno są takie próby sterylizacji już noworodków kocich - zakończone powodzeniem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
i nie wydaje mi się, żeby emilia się przejmowała każdy ma inny gust a jakoś tak się ułożyło, że większość z nas jest za prostymi sukniami

moim zdaniem (mogę się mylić bo jeszcze nic nie mierzyłam) do obcislej, prostej sukni też trzeba mieć figurę

zazdroszczę ja muszę codziennie

ja mój też

też bym się bała...
bardzo dobrze!

ładna ale nie podobają mi się ramiączka

nawet nie włączyłam dziś... i chyba nie mam zamiaru ;p
a nawet trzeba, a szeroka spódnica zakryje większe biodra i uda a gorsetowa góra powiększy biust i "zrobi" talię jeśli dziewczyna jej nie posiada... więc chyba nie trzeba miec aż tak idealnej figury do obszernej i bogatej sukni
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:25   #639
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
stara szkoła tak mówiła ale ta młoda potwierdziła to co ja juz kiedyś gdzieś wyszperałam Jak mówię - ona jest wetką i ona swoje dwie przed rują sterylizowała - dlatego jak masz szansę to pogadaj z jakimś innym wetem może Cię ruja ominie Ja na szczęscie z moimi dwoma kocicami nie miałam tej "przyjemności" bo jedna była po sterylizacji już a druga ciężarna
Podobno są takie próby sterylizacji już noworodków kocich - zakończone powodzeniem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

zwłaszcza że szeroka spódnica zakryje wieksze biodra i uda a gorsetowa góra powiększy biust i "zrobi" talię jeśli dziewczyna jej nie posiada... więc chyba nie trzeba miec aż tak idealnej figury do obszernej i bogatej sukni
dzięki za info... musze jeszcze poczytać kiedy mogę się spodziewać pierwszej ruji...
co do pogrubionego to

no właśnie

Stary 2010-08-03, 20:26   #640
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za info... musze jeszcze poczytać kiedy mogę się spodziewać pierwszej ruji...
co do pogrubionego to

no właśnie
to różnie, od kotki zależy ale my mamy już myśleć o sterylce po 4 miesiącu
Stary 2010-08-03, 20:31   #641
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
to różnie, od kotki zależy ale my mamy już myśleć o sterylce po 4 miesiącu
aha.. to może poszukam innego weta jak Milka już będzie zdrowa i zaszczepiona... może wysterylizuje ją prędzej...
ile u Was ta "przyjemność" kosztuje?

Stary 2010-08-03, 20:32   #642
Mustique
Lena

ale jestem wykończona... ledwo żyję... więc nie nadrabiam...
Stary 2010-08-03, 20:37   #643
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
aha.. to może poszukam innego weta jak Milka już będzie zdrowa i zaszczepiona... może wysterylizuje ją prędzej...
ile u Was ta "przyjemność" kosztuje?
szczerze to się nie pytałam ale liczę że ok 150zł. Poprzednia kotka była w ciąży więc i koszty sterylizacji były dużo wyższe. A wcześniej tylko chłopaków kastrowałam a to niższy koszt. My się jutro szczepimy
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość

ale jestem wykończona... ledwo żyję... więc nie nadrabiam...

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-08-03 o 20:38
Stary 2010-08-03, 20:40   #644
isabele
Wtajemniczenie

Dziewczyny przywitałam się rano tylko a potem to juz cały dzien miałam w pracy taki szalony, że dopiero teraz mogę z Wami posiedziec

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:43   #645
emillia006
Zadomowienie

Cytat:

Alez czym ja mam sie przejmowac Najwazniejsze, ze mi sie podoba i wystrzalowo w niej wygladam
Stary 2010-08-03, 20:47   #646
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze to się nie pytałam ale liczę że ok 150zł. Poprzednia kotka była w ciąży więc i koszty sterylizacji były dużo wyższe. A wcześniej tylko chłopaków kastrowałam a to niższy koszt. My się jutro szczepimy
Tam gdzie my chodzimy to 120zł ale to chyba cena za sam zabieg później od wagi kotka się płaci za zużyte znieczulenie itd.
Ja idę z Milką w czwartek, zobaczymy co z oczkami i uszkami... i zauważylam, że kicha mam nadzieję, ze to nie katar, że tak po prostu kicha

Stary 2010-08-03, 20:48   #647
T'ai
Zakorzenienie

Justi

zmykam, dobrej nocy
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:49   #648
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Alez czym ja mam sie przejmowac Najwazniejsze, ze mi sie podoba i wystrzalowo w niej wygladam
no właśnie mam to samo zdanie! Nie mogę się doczekać Twojej fotki w niej

Stary 2010-08-03, 20:50   #649
potterka
Zakorzenienie

jak można określić dokładniejszy wiek kota? bo ja teraz myślę ile moja już ma.. wzięliśmy ją pierwsze dni maja.. i miała ponoć ok 2 miesięcy, jednak ten stary wet twierdzi że niemożliwe i teraz mam myślówe
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:51   #650
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Tam gdzie my chodzimy to 120zł ale to chyba cena za sam zabieg później od wagi kotka się płaci za zużyte znieczulenie itd.
Ja idę z Milką w czwartek, zobaczymy co z oczkami i uszkami... i zauważylam, że kicha mam nadzieję, ze to nie katar, że tak po prostu kicha
moje czasem kichają jak im coś do nosa wpadnie

Z tego co wiem (ale to tylko nt wetów u których bywałam) to koszt sterylizacji jest już podany zwykle ze znieczuleniem i antybiotykami Chyba ze Wasz się specjalnie ceni
Cytat:
Justi

zmykam, dobrej nocy
pa
Stary 2010-08-03, 20:52   #651
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi

zmykam, dobrej nocy
oł jea

dobranoc

Stary 2010-08-03, 20:54   #652
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
jak można określić dokładniejszy wiek kota? bo ja teraz myślę ile moja już ma.. wzięliśmy ją pierwsze dni maja.. i miała ponoć ok 2 miesięcy, jednak ten stary wet twierdzi że niemożliwe i teraz mam myślówe
to wet po zębach umie ocenić wielkość kota nie jest wymierna bo jedne są drobniejsze inne bardzie "wypasione" Nasza jest z końca maja

A czemu powiedział ze niemożliwe? Uzasadnił to jakoś?
Stary 2010-08-03, 20:57   #653
potterka
Zakorzenienie

dotta powiedział że jest za mała jak na swój wiek... i się śmiał że napewno nas oszukali jak ją braliśmy.. mówiłam ze z tym gościem jest coś nie halo

już pomine fakt że 2 razy się mnie pytał (na dwóch wizytach) czy to on czy ona patrząc jej między nogi

Edytowane przez potterka
Czas edycji: 2010-08-03 o 20:58
Stary 2010-08-03, 20:59   #654
emillia006
Zadomowienie

Ja tez zmykam, bo chyba sie juz uzaleznilam od wizazu. Ide suszyc wlosy i do lozka Milego plotkowania tym co zostaja
Stary 2010-08-03, 21:00   #655
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta powiedział że jest za mała jak na swój wiek... i się śmiał że napewno nas oszukali jak ją braliśmy.. mówiłam ze z tym gościem jest coś nie halo

już pomine fakt że 2 razy się mnie pytał (na dwóch wizytach) czy to on czy ona patrząc jej między nogi

mam głupie pytania.... Pamiętasz czy i ile miała zębów jak ją wzięliście? (miała kły i siekacze?) I ile ma teraz - możesz policzyć?

pa. mam nadzieję że nikomu nie przeszkadza że my tu o kotach non stop
Stary 2010-08-03, 21:02   #656
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Mi nie przeszkadza jak w kółko gadacie o kotach

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 21:07   #657
potterka
Zakorzenienie

mam stan przedzawałowy TZ pyta gdzie kot.. bo chce wychodzić do rpacy i zebym ją wziela.. chodze po mieszkaniu.. wołam.. no nie ma kota.. już myślałam że może wypadła przez okno.. wychodze na zewnątrz - balkon a ta se tam biega uradowana muszę jakąś siatkę wstawić i odgrodzić się od starej sąsiadki żeby sobie tam mogła normalnie siedzieć..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

dotta kły miała raczej napewno a reszte to nie wiem.. nie wpadalm na to zbey jej do pyska zajrzeć a teraz hmm.. idę ją złapać i policzyć jak się da

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

to może zobacze jak będzie spała bo odgryzie mi zaraz pół ręki
Stary 2010-08-03, 21:11   #658
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
mam stan przedzawałowy TZ pyta gdzie kot.. bo chce wychodzić do rpacy i zebym ją wziela.. chodze po mieszkaniu.. wołam.. no nie ma kota.. już myślałam że może wypadła przez okno.. wychodze na zewnątrz - balkon a ta se tam biega uradowana muszę jakąś siatkę wstawić i odgrodzić się od starej sąsiadki żeby sobie tam mogła normalnie siedzieć..

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

dotta kły miała raczej napewno a reszte to nie wiem.. nie wpadalm na to zbey jej do pyska zajrzeć a teraz hmm.. idę ją złapać i policzyć jak się da
jeśli miała kły i siekacze to na pewno miała ok miesiąca lub więcej (mniej raczej nie) Przynajmniej mój (niespecjalistyczny) stan wiedzy tak mi podpowiada

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

jeśli naliczysz więcej niż 26 tzn. że ma już stałe lub kończy wymianę i ma ok 4 miesięcy albo więcej. Tak mi się wydaje
Stary 2010-08-03, 21:17   #659
potterka
Zakorzenienie

no on sugerował że ma ok. miesiąca mniej niż my twierdzimy.. czyli jak ja wzieliśmy to miałaby wtedy miesiąc? albo niecały.. fakt, pierwszego dnia nie łapała o co chodzi z mokrą karmą ale jak jej wsadziłam kawałek do pyszczka to załapała i od tamtej pory sama sobie je.. więc wydaje mi się, że może miała już te 2 miesiące lub prawie.. zresztą po co ktoś miałby nas okłamywać??

może to będzie kot miniaturek ?

Edytowane przez potterka
Czas edycji: 2010-08-03 o 21:21
Stary 2010-08-03, 21:31   #660
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
no on sugerował że ma ok. miesiąca mniej niż my twierdzimy.. czyli jak ja wzieliśmy to miałaby wtedy miesiąc? albo niecały.. fakt, pierwszego dnia nie łapała o co chodzi z mokrą karmą ale jak jej wsadziłam kawałek do pyszczka to załapała i od tamtej pory sama sobie je.. więc wydaje mi się, że może miała już te 2 miesiące lub prawie.. zresztą po co ktoś miałby nas okłamywać??
może po prostu była drobna, ostatni z miotu lub słabo odżywiona dlatego wydawała się mniejsza też mi się wydaje że miała te 2 miesiące lub tylko nieco mniej Idź do tej młodej najlepiej

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

jak tak sobie teraz myślę to ja mam na serio nawalone w tym łbie Jak przyniosłam kotę do domu to ją zważyłam od razu, obejrzałam zęby, uszy itd (mimo że od wetki ja wzięłam ) Wyszukałam znaki szczególne jakby mi się zagubiła Swoje regularnie ważę, oglądam itd a w torebce noszę kocie przysmaki aby częstować nimi obce, bezdomne koty i wszystkim napotkanym usuwam kleszcze Małż miał rację że jestem chora na głowę pod tym względem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości