|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJOWO-CZERWCOWE Maluszki opuściły nasze brzuszki. Mamy V- VI 2010 r.
Cytat:
Juz dziś którys raz słyszę że pada gdzieś więc lece zrobić pranie zeby zdążyło wyschnąc ![]() Butki fajne sama takie same widzialam ![]() I jeszcze podobne baletki, też piękne.. ![]() Mała obudziła sie z płaczem o 24 i o 6.. potem o 9.. poplakała i teraz śpi bidulka.. A ja byłam w Ikei wczoraj głównie po naklejki na ściane i skrzynkę na zabawki. a wróciłam z 5 wazonikami i 5 sztucznymi kwiatkami |
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Kardashi - ja tak wracam z każdych zakupów
Od wczoraj.. Amciu było 19:30, 00:30, 05:30, 8:30(do tej pory budził się punktualnie co 3h) i od ostatniego jedzenia znowu marudzi.. nie płacze tak przeraźliwie ale jeszcze jest jakiś taki nie swój. Może stąd te histerie bo ma jakiś wcześniejszy skoczek? Szykuje się do wydłużenia przerw nocnych? A może po prostu odsypiał dzienne akcje? Kurna ja już nie wiem czym to sobie tłumaczyć. Teraz tata karmi.. ciekawe co będzie po jedzeniu.. czy spanie czy wariowanie.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3723 |
|
Zadomowienie
|
Bydgosiu śliczna Luizka i buciki boskie
Mówcie co chcecie, ale mi sie podoba roz dla takich maluszkow. Oczywiscie bez przeginania Boszzzzzzzzze... U nas dziś i w dzień ciężko ze spaniem... Nawet na suszarce Oliver spał tylko 5 min... Teraz uśpiłam w końcu,ale śpi jak mysz pod miotłą,pewnie się zaraz obudzi... ![]() Jeśli to skok,to niech się już dokona bo sił brakuje ![]() Przyszła nam chusta,ale nawet nie mam chwilki spokoju żeby poćwiczyć... Może jak małż z pracy wróci,to się uda wypróbować ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Juz nie spi
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spodziewaj się, że może płakać, że może bardzo boleć miejsce kłucia. I kup czopki przeciwbólowe/przeciwgorączkowe. Na noc jak znalazł będą. Cytat:
![]() Daniel łepetynę już inaczej trzyma, ale ręce nadal woli mieć na dole. Jak przełożę to chwilę tak ma, a potem fik, znowu lądują wzdłuż ciała. Chłopa trzeba czasem do porządku przywołać, nie ma siły. ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21109169]Robione szydełkiem? Ja mam takie, grubaśne. [/QUOTE] Jeśli ciocia Szaja zrobi. ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- ![]() My też się czasem cofamy, trzy kroki w przód, dwa w tył mam wrażenie. ![]() __________ Pogubiłam się z cytowaniem, więc zbiorowo Wam zamelduję, że pikne macie dzieciska i super fotki. __________ Dzieć mój dziś ma litość dla mamy... Rano spał 7:45 - 8:30, 8:45 - 9:35, potem amu i odpadł mi na spacerze o 11ej. Śpi do teraz. |
|||
|
|
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
witam.Wydłużyłam czas oczekiwania na jedzenie do 3 godz i mała nadal ssie tylko 7 min.Stymulowałam ją do dalszego ssania ale ona zatyka buzię i zaczyna płakać-widocznie jest już najedzona.Już nie wiem co mam robić!
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli przybiera prawidłowo na wadze to nic się nie martw. |
|
|
|
|
#3727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182]
No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]Super. ![]() Ja mam pożyczony, na uroki - czerwony. Pokażę jak fotnę. Tylko butki znalaznonć trzeba. |
|
|
|
#3730 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Tak Was podczytuje, bo jakoś nic sensowenego nie mam nigdy do napisania, to wole sie nie odzywac Młody mi z ciuszków wyrasta, niektórych to nawet nie maił założonych, bo się do pajacy/bodziaków przyzwyczailiśmy a Wy tu juz o zimie piszecie, a mi się wydawało, że jeszcze tyle czasu mam na zakupy Trzeba kase zbierac i obczaić all Dzieciaczki macie cudaczne U nas, dodam tylko w skrócie, żyjemy i chcelibyśmy żeby maksio przesypił nocki jak Tymcio ![]() mamuśki
|||||||||||||||||||||
|
|
#3731 |
|
Rozeznanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182]potem nam się pokaż.
![]() Moja chusta niestety dziś nie przyszła, a zamawiałam w piątek. No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]kombinezonik fajowski 2 dni mnie nie bylo na wizazu, a tu takie cuda- zabkowanie na przyklad relaksilam sie na dzialce u tesciow...goraco jak cholera, muchy, komary i inne cuda..gotowac nie musialam- to plus ale czasem mi nerwy puszczaly...przy tekstach- moze glodny( bo skamlał), moze mu za zimno( zgrozo!!), przewieje go- zalóż mu czapkę, sweterek( Poza takimi tekstami, bylo fajnie To najczesciej teksty kuzynek, ktorych dzieci chodza zasmarkane nawet w lato- z przegrzania myslę..ale olać to muszę, bo robie się coraz bardziej nerwowa, a najgorzej ma z tym mój małż dziecie mialam caly czas przy sobie, prawie nie pozwolilam dotykac,a co..![]() ps, tez czekam na chustę...
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet się wystraszyłam, że się udusił ale klata się rusza cały czas, tetra cienka, pojedyncza więc oddycha normalnie. Co za dzieć! ja go nie rozumiem ani trochę.. teraz odgrzebał sobie łepek i śpi z rękami w górze.. kolana w rozkroku i wietrzy jajca przez pampercha.. i doopa ze spaniem, już oczy duże i się gramoli, jeszcze nie beczy ale tylko czeka na to ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-08-03 o 17:05 |
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasem jest jak przed chwilą... fajny, rozgadany, idziemy na spacer, pół godz. mija a ten dwa kwęki, minuta płaczu i ryk... Wróciłam do domu, wyjęłam z wózka, ryk, zrobiłam mleko, dalej ryk... Włączyłam szuszenie, a ten oczy zamknął i odjazd... Chyba powinnam szuszarę ze sobą na spacery wózkiem nosić... ![]() Czarna magia z tymi dziećmi, raz działa ciepłe mleko, raz nawet ciepła herbatka, innym razem pielucha, kiedy indziej smoczek... Nic nie kumam z nich.
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182]potem nam się pokaż.
![]() Moja chusta niestety dziś nie przyszła, a zamawiałam w piątek. No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]Ale faajny a jaka drożyzna ![]() Ja kombinezon mam 'kosmiczny' ![]() Dziecie śpi od 15.. trochę popadało.. dokończyłam zaproszenia bo okazało sie ze nie zrobiłam dla brata swojego i Tża braci ![]() gadułka sprzed tygodnia ![]() http://www.youtube.com/watch?v=n_PlRGbr9bo Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-03 o 18:03 |
|
|
|
#3735 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Moja chusta niestety dziś nie przyszła, a zamawiałam w piątek. No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]Bardzo ładny kombinezon ![]() Cytat:
-------------------------------------- Wypróbowałam chustę i stwierdzam,że dam radę Sorki byle jakie zdjęcia,bo zrobione na szybko (ja straszę bez makijażu)... Oceńcie fachowym okiem czy w miarę dobrze zamotałam
|
|
|
|
|
#3736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ładnie.A mówiłam, że to nic trudnego. ![]() Ja też już chce moją chustę. - mam nadzieję, że jutro kurier przyjedzie.
|
|
|
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
No to się pojawiam na chwilkę i znów znikam.
Zapalenie piersi opanowane i mam nadzieję, że szybko się nie powtórzy. Dzięki za ciepłe słowa. A jutro zmykam na dwa dni do teściów. Mamy w planach odwiedziny prababci małego, żeby miał zdjęcia na pamiątkę, bo ze starszymi osobami to nigdy nie wiadomo jak długo jeszcze pożyją. A ze spotkania w klubie kangura nici Ale za to pójdę na deserek do mojej ulubionej cukierni I może zakupię też ciastko do domku na później.Leoś super kombinezonik Zakup udany a wykosztowałaś się I oby jutro chusta przyszła boś Ty już niecierpliwa Co do butków to my mamy jakieś takie zimowe. Dostaliśmy razem z ubrankami, a jakie to nie mam dziś czasu sprawdzić. ![]() Jola super się zamotałaś. I wcale to takie trudne nie jest co?? A dzieciaczki kochają chusty, chyba instynktownie wiedzą że bliskość mamy to to czego pragną najbardziej. ![]() Kardashi fajna gadułka z małej I jaki ma silny głosik.Ja zmykam. Teraz kąpiel małego, usypianie i zaraz z rańca wyjazd. Buziaki |
|
|
|
#3738 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Witam
zdrówka dla chorowitków u nas grzmi i popaduje, ale dobrze bo było strasznie parno w dzień, mam nadzieje że jutro będzie ładna pogoda. Dziś odebraliśmy mojego brata z lotniska bo przyleciał z Anglii na chrzciny Niuni bo ma być chrzestnym. Mam pytanko kto trzyma dzieciątko do chrztu mama czy mama chrzestna? Czy to nie ma znaczenia. Powoli zaczynamy przygotowywania bo w niedziele bibka się w domku szykuje i nawet dziś teściowa przyjechała podpytać w czym ma pomóc co się zdziwiłam bo ona raczej mało chętna do pomocy; lubi dużo gadać ale z pomocą kiepsko (odwrotność mojej mamy). Zobaczymy jak będzie tym razem . Na szczęście obyło się bez zgrzytów. Ostatnio jak byliśmy u niej to ciągle a to że dziecko za lekko ubrane, a to że powinno mieć pod głową wałek ![]() a to że źle trzymam myślałam że wyjdę z siebie ale mąż zareagował i ucichła i dziś jak była u nas już miała coś powiedzieć (chyba chodziło o lekkie ubranko) ale się wycofała. No i co mnie wku.. najbardziej to jej zabobony że musi być coś czerwonego, raz jak byliśmy u niej to wyrwała kawałek plastikowej torebki i przyczepiła do ubranka małej [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21100749]może przy drugim dziecku ? sukienka świetna, elegancka, delikatna, gdybym miała córeczkę też bym taką kupiła. Gratki za przespane noce. Fajna z Was rodzinka. o, nasze z Coccodrillo prawie takie same, tylko cale błękitne. Ja już teraz mam zamiar z kombinezonem na zimę się rozejrzeć.[/QUOTE] dziękujemy Cytat:
![]() Cytat:
to jest już kawał tigerka Cytat:
hmm zostało mi jeszcze 4 kg do zrzuceniaCytat:
, ale ja też się tak zastanawiam, jeśli moja tak się ślini i wkładka piąstki do buzi to może też się zaczyna , dobrze ze nie karmię piersią ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3739 |
|
Konto usunięte
|
Siala - a widzisz, moja też czasem jak wyje bo nie może zasnąć dostaje pieluchą po oczach
miota się chwilę i zasypia.Lea, kombinezonik ŚLICZNY To samo Bydgoś - małżon mój zachwycony butkami A lali nie zazdraszczam, bo też mamy taką wielką Jolu, rewelacja Bratko, świetnie, że piersi zdrowe! Kardashi, zakładam, że rzeczy dzieciowych nie kupiłaś? ![]() A ja dzisiaj byłąm w Zabrzu, po czym wracaliśmy z mega przygodami - nie dało się do katowic dojechać, bo tour de pologne, z katowic do Będzina też nie Koszmar! organizacja fatalna, centrum katowic z przyległościami zamknięte dla autobusów i tramwajów, ale auta jeździły! Za to kupiłam w HM butki ![]() BUTKI AGATKI Do tego 3pak skarpeteczek białe szare i beż, 2pak majtuś - biel i różowe, białe to do sukienki chrzsiclnej, do tego 2pak rajstopków białych i szarych, 2pak białych i różowych legginsów A przyjaciółka - matko krzesno Agatki sukienkę chrzcielną kupiła, a ja sobie legginsy i tunikę A wieczorem Agatka sprawiła mi mega radość - przyjechałam akurat na kąpiel, tak wyszło, że miala jeść dopiero po niej, no to małż kąpał, ja butlę zrobiłam, dałam, odbiłam, utuliłam, powiedziałam dobranoc i słodkich snów i odłożyłam ze zmokiem - a Agutka bez słowa protestu usnęła Kocham ją cholernie mocno ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Buziaczku, różnie - nam ksiądz powiedział, że nie ma to znaczenia, ale on osobiście woli, by trzymał któryś rodzic faktyczny, i tak samo - ojciec rodzony świecę zapalał
|
|
|
|
#3740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam gdzie straszysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A musisz zobaczyć czy tam nie widać niic Moja ma takie jasniejsze tam gdzie są dolne jedynki.. takie 'kiełkujące' ząbki ![]() Ale ciekawe kiedy wyrosną ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21126377] Kardashi, zakładam, że rzeczy dzieciowych nie kupiłaś? ![]() Za to kupiłam w HM butki ![]() BUTKI AGATKI Do tego 3pak skarpeteczek białe szare i beż, 2pak majtuś - biel i różowe, białe to do sukienki chrzsiclnej, do tego 2pak rajstopków białych i szarych, 2pak białych i różowych legginsów A przyjaciółka - matko krzesno Agatki sukienkę chrzcielną kupiła, a ja sobie legginsy i tunikę A wieczorem Agatka sprawiła mi mega radość - przyjechałam akurat na kąpiel, tak wyszło, że miala jeść dopiero po niej, no to małż kąpał, ja butlę zrobiłam, dałam, odbiłam, utuliłam, powiedziałam dobranoc i słodkich snów i odłożyłam ze zmokiem - a Agutka bez słowa protestu usnęła Kocham ją cholernie mocno ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Buziaczku, różnie - nam ksiądz powiedział, że nie ma to znaczenia, ale on osobiście woli, by trzymał któryś rodzic faktyczny, i tak samo - ojciec rodzony świecę zapalał [/QUOTE]Nie ma butków! Aa no w ikei nic nie kupiłam ![]() Ale wczesniej kupiłam 3 pak pajaców na 6-9 miesięcy i jeden na 68 i czapeczkę także czuje się usprawiedliwiona A moja zasnęłą po 15 i śpi dalej..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-03 o 21:44 |
|||
|
|
|
#3741 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co się chrztu tyczy- u nas nie ma znaczenia, kto trzyma dziecko, ale z zasady są to faktyczni rodzice. Chrzestna trzyma świecę i odpala, a chrzestny nakłada dziecku szatkę. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21126377] Za to kupiłam w HM butki ![]() BUTKI AGATKI [/QUOTE] nie widać butków... |
|
|
|
|
#3742 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182]
No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]Bardzo ładny ![]() Cytat:
![]() I akumulator za sobą jeszcze ciągnąć Cytat:
![]() Super zamotanie ![]() Pobija rekord? ![]() Dzisiejszy dzień był bardzo fajny. Odwiedziła nas kumpela. Luizka ładnie spała - 3 razy po 40 minut i raz 20. Fajne miała czasy aktywności. Kąpiel wcześniej zaliczyła, bez histerii, zjadła i od 20.20 śpi Zaczęła się dzisiaj podnosić do siedzenia. Ja ją chciałam opierać o poduszkę, a ta twardo siadała i zła była jak jej pozycję zmieniałam ![]() Wczoraj jak byliśmy w sklepie, to miała założoną sukienkę i cały czas ją sobie podnosiła i pokazywała goły brzusio Tłumaczyłam, że tak nie wypada dziewczynkom, a ta w śmiech
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
Bydgoś, dynamo wozić
BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Teraz widać
|
|
|
|
#3744 | |||||||
|
Rozeznanie
|
witam po przerwce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a butki świetne i cena super,że tez ja mieszkam na wsi...w żadnej galerii w pobliżu nie ma mothercare.. a ty o takich przecenach piszesz... Cytat:
Luizka słodka [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;21117182] No i ja już na zimę kombinezon dla Tymka wylicytowałam, za 16zl. [/QUOTE]super zakup ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas po staremu, mała budzi sie noacmi między 2.30 a 3.30 a potem koło 6, 7mej...także może być. Juz śpi mniej w dzień. Ale teraz wczesnie usnęła więc pewnie koło 2giej już wstanie...ale najważniejsze,że pory się stabilizuja powoli...tylko,żeby teraz sie wydłużać chciały ![]() jutro kontrola bioderek i druga dłuższa wyprawa małej mam nadzieję ,że będzie grzeczna jak zwykle
Zosia 26.06.2010 Edytowane przez kasiaaX Czas edycji: 2010-08-04 o 17:19 |
|||||||
|
|
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee rekord chyba niee już kiedyś też tak spała.. bo chłodniej się zrobiło to od razu lepiej jej się śpi ![]() niech śpi niż ma marudzić ![]() Ja to nie wiem.. moja tez pokazywala w sukieneczce co ma pod nią.. U nas tż jej tłumaczył że to nieładnie tak pokazywać majtki i też się smiała ![]() Moja tez sie podnosi do siadania.. już teraz nawet jak na płasko leży.. nie za wcześnie? ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21127988]Bydgoś, dynamo wozić BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Teraz widać [/QUOTE]oo kozackie ![]() Cytat:
![]() No własnie nie wiem co za różnica ale tak jessst ![]() Przy samym chrzczeniu, bo wczesnie to nie ma różnicy..
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-08-03 o 21:38 |
||
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za ocenę fotek
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21127988]Bydgoś, dynamo wozić BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Teraz widać [/QUOTE]Butki [QUOTE=kasiaaX;21tak profilaktycznie podajesz ten syrop nawet jak nie marudka? Luizka słodka [/QUOTE] Podaję jak przychodzimy, bo płacze z bólu. Płacze, to mało powiedziane, ona aż się zanosi. Cytat:
![]() Jak robi to sama, to chyba nie. Znaczy się silne dziewuchy mamy
|
|
#3747 |
|
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21127988]
BUTKI AGATKI PO RAZ KOLEJNY Teraz widać [/QUOTE]ładne, |
|
|
|
#3748 |
|
Konto usunięte
|
30zł - czyli na all za nówki + wysyłka i tak drożej wyjdzie. Wolałam teraz kupić, bo niedługo pewnie ceny skoczą, bo sezon
Dla zainteresowanych: 2pak majteczek 20zł 2pak rajstopek 30zł 3pak skarpetek, fajne, można je odwinąć do kolan 15zł 2pak legginsów 30zł butki 30zł |
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja ok 18:00 zasnęłam jak borsuk wstałam teraz i jestem jakas taka niemrawa ![]() Byliśmy dziś na usg bioderek (3tygodnie skończone), jak powiedział lekarz - z takimi biodrami pójdzie do wojska Lipcowe pisały, że pierwsze usg zalecane jest między 6 a 8 tygodniem to ja już nie wiem czy dobrze zrobiłam, że byliśmy teraz a kolejne będzie jak mały będzie miał 9 tyg :/ A na pieczątce lekarza widnieje adres - na moim osiedlu, widok mam z okna na ten blok (Szaja - o skalskiego chodzi)... i się zastanawiam czy na pieczątce jest adres gdzie on też przyjmuje, jego gabinetu jakiegoś czy to adres domowy czy jaki? Domowy to chyba głupio tak na pieczątce.. ale nie kojarzę by w centrum blokowiska był jakiś gabinet lekarski... oprócz stomatologa xD
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo moja to od tygodnia przynajmniej usiłuje się podnieść do siadania. Wcześniej ją kładłam tak pod skosem no i wtedy podrywała tak połowe plecków.. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;21129138]30zł - czyli na all za nówki + wysyłka i tak drożej wyjdzie. Wolałam teraz kupić, bo niedługo pewnie ceny skoczą, bo sezon Dla zainteresowanych: 2pak majteczek 20zł 2pak rajstopek 30zł 3pak skarpetek, fajne, można je odwinąć do kolan 15zł 2pak legginsów 30zł butki 30zł[/QUOTE] aaa ja kupilam 2 pak majteczek za 10zł i jedne rajstopki za 7 zł
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nawet na suszarce Oliver spał tylko 5 min... 

Trzeba kase zbierac i obczaić all
mamuśki 

dziecie mialam caly czas przy sobie, prawie nie pozwolilam dotykac,a co..

ale ładnie.
Ale za to pójdę na deserek do mojej ulubionej cukierni
I może zakupię też ciastko do domku na później.