|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Cytat:
![]() tytuł moze być ![]() ![]() Cytat:
![]() no włąsnie nie wiem ![]() ![]() ok ... Anka przywołuję Cię do porządku ![]() ![]() przywołana ![]() to idę spać, bo padam ... jutro jadę po kolejną porcję płytek i farbę do salonu ... potem do banku ![]() dobrze, ze małż co chwile dzowni i pyta czy pozałatwiałam sprawy bo chyba bym się nudziła ![]() Sylka czy Ty znasz Chotową? Pisałać chyba o tym ośrodku niedawno ... byliśmy tam w niedzielę - Bartosz nawet rowerkiem pływał - w super kapoku - wyglądał jak żółwik ![]() ![]() Kasiu - za bardzo nie wiem o co chodzi, ale fajnego masz szefa ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le
Witam wieczornie !!!
Czeko wielkie brawa dla Werci ![]() ![]() ![]() Ania Moj Daniel robi tak samo chodzi trzymajac mnie za palec , jak Go probuje mu zabrac to jest krzyk ![]() Kasiu niezlego masz szefa , fajny czlowiek . Anulla dolaczam sie do Twojej petycji ![]()
#4983 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisz koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() Mówisz? Mnie denerwowały tą rzadkością, wszystko spływało ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4984 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba Łowicz dobrze wypadał na tle tamtego asortymentu. Jeśli jest jakiś zamiennik bezcukrowy i bezśmieciowy to wiadomo, że wolę, ale jak nie mam pod ręką, to też daję z cukrem ![]() ![]() Miód podobno po 12. miesiącu ![]() ![]() A, wiesz co... Machnęłam ręką, bo brak wymiarów wyszedł na jaw jak już było dawno po badaniu, Tymek ubrany czekał z Ojcem na korytarzu, bo już płakał... Trudno. Przynajmniej wiem, żeby więcej tam nie iść. Cytat:
![]() ![]() Z powyższej listy Tymek umie tylko się tulić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-08-03 o 21:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
|
lepiej nie, Martynka jak się przejmie to cały następny watek będę czekała żeby raczyła dupcie podnieść z podłogi ![]() dobrze Cię widzieć Aniu ![]() Morska mamy taki wózek, tylko niebieski, kołka to tragedia ale w sumie przyzwyczajona jestem do x-landera więc trudno mi się przestawić jak czasem gdzieś z nim idę... Ide w końcu spać, dobrej nocki ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-03 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anula, jesteś niemożliwa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ zmienne są te nasze maluchy ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-08-03 o 22:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zanim ząbek się wykluje widocznie, rośnie sobie w dziąśle i pewnie to też boli. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie te "śmieci" bardziej przerażają ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za info o miodzie ![]() ![]() Też bym nie poszła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje z góry ![]() ![]() ja znalazłam cos takiego co mi nawet w oko wpało a co wy myślicie???: http://allegro.pl/item1165491109_bab...daz_zolty.html http://allegro.pl/item1174782909_woz...ry_kurier.html (tylko te kolory cos dziwne ![]() http://allegro.pl/item1172487900_roz...mocja_hit.html http://allegro.pl/item1164505583_sup...kolory.html(te kolory takie nie za fajne) http://allegro.pl/item1174718146_spa...isy.html(tylko ciekawe jakie to minimum jest :/) http://allegro.pl/item1169348626_woz...ipi_buggy.html http://allegro.pl/item1169854277_mam...gy_violet.html http://allegro.pl/item1175160397_lek...ka_koochi.html http://allegro.pl/item1168064863_oka...zl_coneco.html http://allegro.pl/item1167362725_spa...by_design.html i co myslicie???? POMOŻECIE cos wybrać??? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() w koncu chwila odpoczynku....kurcze jak do tej pory ząbki szły bez problemowo to teraz masakra.....
![]() |
#4990 | |
Wtajemniczenie
|
ale fajne linki powklejałyscie, szczególnie te mi sie nadały
![]() http://allegro.pl/item1165045362_fis...przedaz_s.html http://allegro.pl/item1167193600_pri...6.html#gallery http://allegro.pl/item1158558744_now...z.html#gallery svi te świetne http://moda.allegro.pl/item116507160...g.html#gallery Cytat:
![]() fajnei ze Iwonka sie w koncu odezwała bo tez juz sie zaczełam martwic Zuzanka w koncu usneła, teraz czekam na małza, burczy mi w brzuchu, chyba cos wezme na ząb........ ![]() Zuzia sie super rozkreciła z chodzeniem ![]() ![]() Ola widze ze ty nieługo urodzinki masz, ja tez ![]() ![]() ide do klubu poczytac, moze zdaze zanim małz wróci papa ![]()
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos wspomnianych dzemow, to oprocz tego, ze bez cukru, to jeszcze bez konserwantow i sztucznych barwnikow. Aniu, witaj ![]() ![]() Texasiku, widze, ze masz taki sam nastroj do pisania, jak ja ostatnio ![]() Zmykam poczytac. Do jutra ![]()
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze na chwilke zajrzałam ale zmykam juz spac.
O dziadku nic nowego nie wiem. Był operowany ok 16, pojechałam wieczorem do szpitala ale lekarz był na kolejnej operacji wiec nie miałam sie kogo zapytac o stan dziadka. Jutro rano z babcia pojedziemy i juz bede wiedziała wiecej. Martwie się... Czeko, wielkie gratulacje dla Werci ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu, ![]() Fajnego masz szefa ![]() Aniu, fajnie ze sie pojawiłaś. Zagladaj do nas częściej. I brawa dla Bartusia ![]() Sylka, widze ze Bartus to mały zdolniacha ![]() ![]()
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To drugie nawet ważniejsze ![]() *** Dobrej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Rozeznanie
|
No masz racje Mariolu za bardzo wylewna to ja nie jestem
![]() ![]() Zaraz wstawie filmik do klubu , mam nadzieje ,ze mi sie uda .
#4995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj mnie wszystko irytowało, leciało z rąk a dzisiaj dostałam @ wiec juz wiem co było tego powodem ![]() Ja tez juz uciekam, do jutra ![]() Spokojnej nocki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Rozeznanie
|
Udalo sie
![]()
#4997 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dzieweczki
![]() Wpadam życzyć miłego dnia, będę później z kawą jeżeli mała pozwoli ;-) Wybieramy się dzisiaj do dermatologa i zmówić ciasta na sobotni roczek, chwała Bogu na upał się nie zapowiada...
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-04 o 06:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L lubi takie kluchy Cytat:
![]() tytuły mi się podobają Cytat:
zawsze dbał o nas i walczył o nasze podwyżki,lepsze warunki itp Teraz nadal walczy o reszte chłopaków,a mi pomaga w inny sposób ![]() och...jak słodko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi wyświetla się reklama na górze strony-zaproś do domu brite testera, można skorzystać zawsze miałam szczęście do szefów, a tym razem to on mnie wytrzasnął, bo ja nie chciałam tam pracować ![]() Jakaś pobudka się przydarzyła, a nawet 2. Jedna jak byłam jeszcze na chodzie,a zadałam sobie wczoraj że wyszoruję domestosem całą kabinę którą mam na całą szerokość łazienki. Druga pobudka jakoś ok 2, ale dałam jej mleko, bo poszła spać nie tykając ani kropli. Wcz spotkałam się u siorki na kawie z żoną mojego byłego faceta... Narzekała na niego i narzekała.Mały(ciut młodszy od L) podobno niejadek...ale wg mnie źle robi że jak nie chcę jeść obiadu to daje słodycze, no bo przecież "coś w brzuchu mieć musi.Jak nie chce jeść, to niech je to co chcę" A dziś udało mi się nasadzić ją na klopik z kupą. W nagrodę sama spłukała ![]() Może mi się uda nauczyć ją choć tą koopkę robić na kibelek/nocnik. ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- aaaa w ogóle się tak wkręciłam wczoraj z tymi porządkami że przed pójściem spać umyłam resztę kibelka i podłogi na mokro, a robię to zwykle jak mała popołudniu drzemie. Dziś będę się nudzić, albo razem z nią się położe.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-08-04 o 06:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() *** Kubuś dziś rano zrobił kosi-kosi ![]() ![]() ![]() Wiem, że wszystkie dzieci już dawno umieją, ale On dopiero dzisiaj zrobił i jestem cała w skowronkach, bo tak słodziutko wyglądał ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze załapałam się na stary wątek
![]() Dzień dobry ![]() EDIT: dostałam piękny numer posta ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Propozycja na tytuł... 1."Pierwsze roczki już za Nami...Brzdące rosną, My gadamy" 2. "Dzieci Nasze wyjątkowe mają Mamy piękne, młode" ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-04 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suuuper.Wyobrażam sobie jaka jesteś happy ![]() Cytat:
![]() Poczekamy na Unholy żeby założyła nowy wątek.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5003 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas podobnie - co kolejne zęby to gorzej ![]() Cytat:
![]() brawo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby tylko humorek przeszedł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiu dobrze, że wszystko idzie po Twojej myśli ![]() Miramejku brawa dla Kubaska ![]() Aniu witaj ![]() Czeko wielkie brawa dla Werci ![]() Heloł jeszcze w starym ![]() Unholy trzeba obudzić ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-04 o 08:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |||||
Zakorzenienie
|
taaa. i dopisek...pasują na rozmiar xs, s m i małe l...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i ekstra...szefa masz super ![]() Cytat:
![]() A co tak się jajecznicy boisz? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wózek to myślę podobnie jak dziewczyny, jakiś fajny używany...jest sporo okazji i w dobrej cenie ![]() ![]() Ja się jakoś miodu boję, dawałam Małej miód z cytryną do picia żeby wzmocnić...ale wysypało ją ![]() ![]() Niemowlęta poniżej pierwszego roku życia nie powinny dostawać miodu. Spożycie występującej naturalnie np. w miodzie bakterii Clostridium botulinum wytwarzającej w organizmie jad kiełbasiany może w bardzo rzadkich przypadkach spowodować u niemowląt poniżej pierwszego roku życia ciężką chorobę zwaną botulizmem dziecięcym. W tym przypadku choroba rozwija się nie na skutek działania toksyny botulinowej, ale z powodu namnażania się bakterii w ustroju. Dzieci w wieku 1-4 lat powinny dostawać 7 g (1 łyżeczka) dziennie; dzieci w wieku 5-12 lat powinny spożywać 15-40 g miodu dziennie.
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-04 o 08:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Jak pochmurnie mam za oknem... Bu... moze sie nie rozpada, bo musimy dzis wyjsc na drobne zakupy. Miramej brawo dla Kubusia ![]() Anula, trzymam kciuki za wizyte u dermatologa
#5009 |
Zakorzenienie
|
Zośka już praktycznie wydobrzała, ale dalej jej się trafiają śluzowate kupy... Nie wiem, co o tym myślec. Chyba ten nifuroksazyd już powinien zadziałać, gdyby faktycznie działał, co? Bo jeżeli to jest wirusówka to on nic nie daje...
Poczekam do piątku i jeżeli dalej będą się zdarzały te kupki to pójde jeszzce raz do lekarza. Poza tym ok. Dupka się już prawie zagoiła. Zośka spała od właściwie 20, obudziła się o 5.30, dałam jej mleko, przebrałam i poszła dalej spać. Obudziła się podobno o 8.30 ![]() Miłego dnia ![]()
#5010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poszlabym do lekarza sprawdzic czy wszystko jest ok albo przynajmniej zadzwonila zapytac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.