|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
Dziewczyny dobrze radzą - zamknij ten etap. Wiem, że łatwo się mówi, ale...Etap randkowania - wg mnie to by nic nie zmieniło, tylko opóźniło to co się działo jak mieszkaliście razem.Jak go teraz wprowadzicie, przez miesiąc, dwa , trzy będzie dobrze, a potem znowu wszystko wróci do stanu poprzedniego. Właśnie poprzez wspólne mieszkanie można najlepiej poznać jaka ta osoba jest... Poza tym - dawałaś mu już wielokrotnie szanse i co? Z moim byłym miałam inny problem, ale schemat był bardzo podobny. Szansa- 3 miesiące sielanki, bach. Szansa- kilka miesięcy sielanki, bach. Kolejna szansa........... aż w końcu do mnie dotarło, że on się nigdy nie zmieni, i że albo zakończę tę znajomość, albo dostane nerwicy i będę wiecznie zrzędzącą babą. Wyprowadziłaś się do Gdyni - masz szansę rozpocząć nowy etap i wykorzystaj to
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Ja ten kolor nazwałabym żarówiastym malinowym
![]() Przestańcie o tej cebulce młodej, bo mi się ślinotok włączy Idę na spacerek
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zupełnie tj ja <piona> ![]() ![]() ![]() No to kolorek w sam raz na lato
|
|
|
#2044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zarąbiste masz w niej bimbałki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż był na tak, więc nie może być aż tak strasznie Cytat:
W innym wypadku pewnie byśmy nie pojechali na żadne wakacje z braku kasy
|
||
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu Ty we wszystkim bedziesz piknie wyglądać
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat mam w odwrotną stronę
ja nie pasuje do Ciebie. a won zbereźnico ode mnie![]() halo! ja to powiedziałam bo wiedziałam że Madzi się to spodoba to tak POD NIĄ było ROBIONE ![]() już nie mogę się doczekać aż Cię w niej zobaczę potem ( mam nadzieję) |
|
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie poszłam dziś do pracy i chcę się uczyć |
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, cieszycie się?
![]() Spróbuję dziś zrobić rogaliki francuskie z jagodami
|
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci, Słoneczko
![]() Cytat:
a obok niego będzie stać jakaś drużka od strony PM Cytat:
![]() Paaaa Idę rozprostować kości i na małe zakupki
|
||
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Maya ale super
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- no w ogóle mi się wydaje orszak drużbów i druhen taki... hamerykański |
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Zmówiłyśmy się chyba |
|
|
|
|
#2056 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Wypominał sobie wszystko, co zrobił źle, itd. Cytat:
- wiedziałby, że nie będę zawsze na niego czekać - nauczyłby się zabiegać o spotkanie - nauczyłby się kreatywności w spędzaniu razem wolnego czasu i nie chodzi mi wcale o cotygodniowe wypady do restauracji, czy kina - myślę, że bardziej by szanował czas spędzany razem Bo takie wspólne zamieszkanie pokazało mu tylko tyle - że ja zawsze będę. Nawet jeśli się pogniewam, to i tak wrócę. No bo gdzie niby mam isć, jak nie do domu? Po prostu cały czas BYLIŚMY. Więc on wychodził z założenia, że po co ma np. kończyć już grę, skoro jutro też jest dzień i też sie będziemy widzieć. Nie robił tego wcale umyślnie, ani złośliwie, po prostu taka prawda no. Gdybyśmy byli na etapie randkowania, to w takim wypadku po prostu byśmy się nie spotkali. Odczułby to znacznie bardziej, niż spanie na osobnych łóżkach Wspólne mieszkanie też wiele uczy, ale chyba jednak wybraliśmy (właściwie to nie było więcej opcji do wyboru ) nieprawidłową kolejność. Poza tym to wszystko nauczyło nas kilku nowych rzeczy. On był w pierwszej chwili zdumiony tym, że ja naprawdę potrafię w ciągu jednego dnia wypowiedzieć mieszkanie, pracę i zacząć się pakować - myślę, że w to nie wierzył o czym zresztą świadczyła jego pierwsza reakcja na poziomie przedszkolaka "a właśnie, że tego nie zrobisz". Wyrwał się chyba z letargu, że ja ZAWSZE będę.Z drugiej strony ja ciągle uczę większej pewności siebie. Chyba najbardziej, to sama sobie udowodniłam, że potrafię to zrobić. No cóż, obydwoje sobie chyba zdajemy sprawę, że kolejnej szansy już nie będzie. Albo właśnie teraz się wszystko ułoży, albo właśnie teraz się wszystko rozsypie raz na zawsze. Czas, żeby 32-letnie dziecko dojrzało... być może najlepsze jest właśnie rzucenie na głęboką wodę.
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Zmówiłyśmy się chyba
|
|
|
|
#2058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz mi się przypomniało jak takie pyszne kiedyś jadłam gdzieś kupione.no normalnie niebo w gębie i teraz tydzień ta chęć będzie za mną chodziła tak jak gofr z owocami a w końcu jak kupiłam to nie zjadłam całego. i o! |
|
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjj, 69. strona !!!
już idę się uczyć
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko Cie skreca żebym Cie poduczyła troche chodź ![]() ![]() 5 zł + VAT i to migiem !![]() Ins teraz zobaczy co stracił i że Twoje prośby o jego zmiane to nie były tylko słowa bo w końcu odeszłaś... Ilsa no 69 Nasza ulubiona![]() Kurde wkurzyłam sie na Tża odkąd pojechał tam wszystko było pieknie,super smsy pisaliśmy a dziś rano jak wstałam to mu napisałam,że za miesiac nasze 6 lat (troche sie rozpisałam) i czy jak wróci w sobote pojedziemy do niego bo chciałabym sie poprzytulać za te wszystkie dni a on mi napisał smsa normalnego i na nic nie odpisał z poprzedniego smsa mojego i już sie na niego wkurzyłam i napisałam,że nawet normalnego smsa nie potrafi napisać ani odpowiedzieć na niego :/ znając jego to wkurzy sie na mnie ale mam to gdzieś bo nie lubie jak tak to olewa
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-04 o 13:48 |
|
|
|
|
#2061 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Co do kolorów... Mierzyłam dzisiaj sukienkę z czasów młodości mojej mamy...
![]() Tylko: a) jest różowa... nie landrynkowo różowa, ale jednak o dość intensywnym odcieniu ![]() b) ma na dole falbanki Mam wątpliwości... Wydaje mi się, że nienajgorzej wyglądam (choć całkiem jak nie ja... jezu, z czerni na róż ) - tylko ten kolor...I nie wiem, czy falbanki mi nadto tyłka nie powiększą. I czy ta kiecka nie jest aż za bardzo retro ![]() Ogólnie to chyba musiałabym się pokazać (teraz się pierze ), bo do zdjęć to może i bym ubrała, ale nie wiem, czy na miasto bym tak wyszła
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozbestwiłaś, już nawet VATu Ci się zachciewa
To nie boli, uwierz
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, pokaż
I trzymam kciuki co by się wszystko ułożyło tak, żebyś w końcu znalazła swoje szczęście. Tylko nie mogę się zgodzić co do czasu spędzanego przed kompem. Mam z TŻtem podobny problem, tzn. że on ciąąągle gra. Przychodzi z pracy - do kompa, ja idę spać a on siedzi dalej. Ale! Przestałam zabiegać o przytulasy, o czas, sama zaczęłam go sobie organizować jakoś. I co? Mam obiecane że wraz z końcem pewnej gry (za max. miesiąc) skończy też w inne grać (i ja też), żebyśmy więcej czasu spędzali razem. Bo jak dotąd to często było że razem, ale osobno. Szkoda życia.Elizka ciasto francuskie w biedronce 3zł, jagody 250g 4zł, 15 minut i sru do piekarnika i masz ciasteczka ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Madziu a dasz Ty mu trochę swobody, żeby chociaż mógł jakąkolwiek niespodziankę zrobić? Czy wszystko musisz wiedzieć co najmniej tydzień przed? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- I nie kłam, że masz gdzieś to czy się wkurzy. Mam Ci przypomnieć co było? |
|
|
|
#2064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skimosku, weszłam w Twój suwaczek i informuję, że jutro macie 600 dni razem
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam Dziewoje z CV w jedno miejsce, pewnie od razu jakaś rozmowa będzie. Trzymać mocno kciuki
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Maya super że masz juz sukienkę!!!! Strasznie mi się Twoja kiecka podoba
![]() Bisia pokaż się w malinowym cudeńku ![]() Ja bym nie chciała orszaku ślubnego. Świadkowie wystarczą
|
|
|
|
#2067 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Pokażę, jak wyschnie kiecka
![]() To teraz pytanie do specjalistek dietetycznek-masażystek-i-tym-podobnych ![]() Co ja mam zrobić z moim brzuchem Może tylko panikuję? W końcu mam 20 lat, to może jakieś zdolności do regeneracji jeszcze posiadam Mam balsam i serum z Tołpy, ale przyznaję - smaruję się, jak mi się przypomni Żona mojego brata przed ślubem chodziła na masaże odchudzające i była baaaardzo zadowolona. Warto w ogóle? Serio to działa? (na skórę chociażby, tłuszczyk sama sobie zwalczę )Widziałam zdjęcia dziewczyn przed i po odchudzaniu (niezależnie od diet, etc.) - jedne zostawały ze zbędną skórą, inne ładnie wciągało. I nie do końca miało znaczenie ile schudły i jak szybko - tzn. wiem, że to ma znaczenie, ale widziałam i takie, które schudły szybko, dużo i "ładnie". I takie, które chudły mniej, wolniej, ćwiczyły, a i tak zostało. I nienawidzę swoich dolnych partii brzucha (widać na zdjęciach zresztą Normalnie aż we mnie kipi, jak np. widzę dziewczynę dużo większa ode mnie, a "tam" płaską! Siłownię i tak mam w planach, na razie staram się regularnie ćwiczyć na stepperze, no i dalej rower (chociaż dużo rzadziej, niż wcześniej, niestety).
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Rain
tylko nie wiem czy TŻ przypadkiem jutro nie pracuje ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Ins wydaje mi się że masaże dużo by dały jeśli się tego obawiasz, no i tołpa jednak codziennie bo jak co któryś dzień to jej szkoda Może hula hop?Choji ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- a nie pochwaliłam się że kupiłam też słonecznikaaaa (takiego zjadliwego)
|
|
|
|
#2070 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
skimos, ja mam problem z systematycznością smarowania się balsamami hehhh
![]() A takie masaże to drogie jakieś? Doczytałam już, że są masaże, drenaże, jakieś kapsuły, co najlepiej? A hula hop to przypadkiem na talię nie działa? Bo talię to, dzięki Bogu mam. Tylko ten brzuch no.W miarę chudnięcia obwody lecą, więc na pewno coś tam leci. Ale boję się jakoś, że zostanę z obwisłą skórą ![]() (przede mną jeszcze jakieś 10-15kg)
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

zobaczymy, co mu z tego wyjdzie i jakie ma plany.
właściwie, to nie wiem, co to jest, bo chyba nie opisali jeszcze w słowniku języka polskiego takiego stanu, w jakim my jesteśmy. Ani w prawo, ani w lewo.
Dziewczyny dobrze radzą - zamknij ten etap. Wiem, że łatwo się mówi, ale...

zupełnie tj ja <piona> 

13.03.2008