|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
masaże to podstawa. tylko niestety muszą być regularne. hula hop czytałam że działa na boczki więc z brzuchem też coś powinien robić. co do tych bardziej profesjonalnych zabiegów to trzeba robić całą serią a podejrzewam że tanie to nie jest ale podobno warto
madziu, nie jestem uczulona na maseczki tylko mój nos jest tak chamski że zaczyna swędzieć jak coś na niego dam trwa to chwilę więc to na pewno nie uczuilenie i też mam rocznicę za miesiąc (bez dwóch dni )
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Ins no ja zawsze uważałam że to zależy od tempa chudnięcia. Masaże możesz sobie robić nawet sama - syrenka, i podczas wmasowywania balsamu. Czytałam kiedyś że dobre jest podszczypywanie skóry. Hula hop wydaje mi się dobry i na brzuch i biodra, w końcu też kręcisz (chyba że ja źle kręcę
).A na brzuch no to przede wszystkim brzuszki, i brzuszki skrętne, nożyce 20 cm nad ziemią ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- http://nocoty.pl/gid,12534759,kat,10...l?ticaid=5aa4e Wg mnie strasznie ją postarza fryzura no i suknia z tyłu trochę niedopasowana. Ale welon śliczny (chociaż dziwnie wpięty), z tej samej koronki co suknia ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- i makijaż trochę niedopracowany, mogli brwi przyciemnić trochę. Idę robić obiadek (wyżyję się na schabowych ).
|
|
|
|
#2073 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
ja nie chudnę szybko, więc o tempo się nie boję...
Może sobie wkręcam, że mi tak zostanie, ale mimo wszystko śni mi się po nocach taki efekt - ![]() Tutaj akurat przykład plastyki brzucha - no, ale wiadomo o co mi chodzi ![]() Postaram się pilnować tych codziennych masaży z Tołpą
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem sporo o Spinozie
a Ala musi mieć strasznie niskiego faceta bo zawsze była najmniejsza w Idolu |
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł jeden pan naprawić telewizor bo się zepsuł i agituje mnie, żebym została konsultantką pewnej formy sprzedającej preparaty zdrowotne
|
|
|
|
#2076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Miałam mieć dzisiaj pierwsze jazdy, ale wszystkie toyoty były w terenie i została tylko jedna, która jak się okazało ma rozładowany akumulator Dlatego dzisiaj sobie tylko gadaliśmy, a jutro mam 30 min gratis jazd Teraz oglądam na youtubie filmiki pokazujące gdzie są, które świata i inne bzdety, bo zielona jestem, a Tż ma nowy samochód i u niego wszystko jest inaczej:/Nadrobiłam Was, ale już nie pamiętam co miałam napisac. Muszę się przyzwyczaić do jednoczesnego nadrabiania i wielocytowania, wtedy wszystko będę pamiętała ![]() Czy któraś wie może jakie warunki musi spełniać firma,żeby kogoś przyjąć na staż? aleks, wiem,że łatwo powiedzieć, ale na razie sie nie przejmuj tym,że nie zdążycie, bo jeśli Tż poprosił Cię,żebyście na razie przyzwyczaili się do nowej sytuacji to sama i tak nic nie załatwisz i tylko niepotrzebnie się będziesz denerwowała. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Aaa, wczoraj byłam u rodzinki, której jakiś czas nie widziałam. I wujek jest na Dukanie i nie wiem przez jaki czas, ale schudł ponad 30 kg. |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, odpowiedź koło piątku :|
|
|
|
|
#2078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
W sklepie z zabawkami i artykułami papierniczymi.
|
|
|
|
#2080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za Twoje cwaniakowanie prosze 6 zł + VAT of course ![]() Cytat:
![]() Wiem co kiedyś było i miałam sie nie wkurzać ale nie lubie jak on mi nie odpowiada na pytania tylko pisze o czymś innym. To po co ja mam sie produkować przecież nie pisze tych smsów dla siebie tylko do niego i jeszcze odpisuje po niewiadomo jakim czasie![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jaka to była maseczka?![]() też dziś robiłam schabowe ![]() I co Ty na to?:P
|
|
|
#2081 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczyło że byłam osobą niepracującą
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Choji a zarzuć linkiem, może też zacznę
![]() TŻ teraz pracuje cały czas.. ma tylko sobotę wolną ale po 24h pracy czyli znowu pół dnia prześpi.. (wyliczył, że robi ok. 94h na tydzień) i chyba pojadę do babci bo ma urodziny w sobotę tylko nie wiem co potem, bo 21.08 moja kuzynka ma ślub też w Brodnicy, ale nie wiem czy tam zostawać na tyle.. po 1) TŻ tu, a po 2) to tam pewnie nic konkstruktywnego nie zrobię, a tutaj przynajmniej jakiś Avon załatwiam, tłumaczenie robię, ten kurs bym zaczęła... ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- No dokładnie. Albo Madziu zamilknij, i niech sam z siebie coś napisze Może po prostu zajęty jest bardzo i chciałby Ci coś kupić na rocznicę, a nie ma kiedy i trochę się zdołował? I temu nic nie napisał?
|
|
|
|
#2085 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tego bym nie zniesła ![]() Cytat:
![]() Madziuś, nie możesz tak reagować faceci myślą inaczej. Mój zawsze w takiej sytuacji odpowiada-"No, przecież przyjąłem do wiadomości, co mi napisałaś, ale jak nie wiem co odpisać, to mam na siłę coś wymyślać?" Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nie wiem czy będą drużbowie, może ze 2 (w przypadku, kiedy Tż nie będzie mógł się zdecydować, kogo mianować świadkiem ) Zobaczymy![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2086 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
ufff, wygrzebałam mój depilator i poznęcałam się nad swoimi nogami
Nawet nie było tak źle. Chociaż od razu "po" nałożyłam żel łagodzący z pantenolem i alantoiną teraz mam całe nogi w czerwone kropki Wkurza mnie to, że nogi od razu nie są idealnie gładkie w dotyku jak po maszynce, ale cóż. Trza będzie powtórzyć jutro i będzie git.
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2091 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Trzeba by zapuścić porządnie włosy, żeby wszystkie mógł wyrwać, także żebyś Ty je wszystkie widziała ![]() Przy goleniu maszynką włoski rosną nierównomiernie i dzisiaj np. wyrwałam wszystkie te, które dzisiaj mógł złapać. Ja więcej nie widzę, ale czuję że skóra nie jest idealnie gładka. No więc poczekam 1-2 dni i powtórka z rozrywki - czyli poczekam aż trochę podrosną te włoski, które dopiero "kiełkują" ![]() Zapuszczać się nie mam zamiaru Jeszcze się muszę przemóc do depilacji okolic bikini, ale na razie mi odwagi brak, to się męczę z maszynkami ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
U mnie znikają po kilku godzinach, więc się specjalnie nie przejmuję
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-08-04 o 16:27 |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda pani mgr w aptece robi wielkie oczy jak o to pytam ![]() Na allegro zamawiałaś? Czy przez jakąś internetową aptekę? |
|
|
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
idę się uczyć o Leibnizu
|
||
|
|
|
#2095 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja najczęściej depilowałam się na noc i rano już zero śladów
Ale potem wróciłam do maszynek, bo znacznie szybciej i od razu idealnie gładko. Tylko ja lubię mieć gładkie nogi (i nie tylko), a jednak po maszynce już następnego dnia "to nie to". Chociaż nie mam specjalnie mocnych, ani ciemnych włosków (jak to naturalna blondynka ) i nawet jak nie widać, to jednak w dotyku już nie tak idealnie.Teraz spróbuję się przeprosić z depilatorem, może na dłuższą metę jednak sie sprawdzi
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamawiałam tutaj http://www.inermis.pl/ ale na allegro pewnie wyjdzie taniej mam <-- o taką typowa zielona maseczka, w której podobno nie można się pokazywać przed facetem
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-08-04 o 16:40 |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maluję pazurensy i słucham wykładów... |
|
|
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
coś Ty
on o takich rzeczach jak zacznie mówić to powie on nie jest z takich dla których zareczyny ma być niespodzianką on wszystko planuje i nie zdziwie sie,że poda mi date zareczyn:PCytat:
jakoś po moim smsie czemu nie odpisał na to to potrafił napisać coś o rocznicy i czy bedziemy mogli być u niego. Jak chce to potrafi. Pewnie zapomniał na to odpowiedzieć bo ten sms był koło 10 a ja później jeszcze chyba z 7 krótkich do niego napisałam i o tamtym zapomniał. Ale sam fakt Już sie pogodziliśmy![]() Cytat:
może mój Tż też tak do tego podszedł kto wie...wiecej sie nie bede upominać![]() Cytat:
![]() Miłej nauki ( a na jaki kolorek malujesz pazury )?
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
frencz plus odżywka pod spód
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

trwa to chwilę więc to na pewno nie uczuilenie
i też mam rocznicę za miesiąc (bez dwóch dni
)

).
no i suknia z tyłu trochę niedopasowana. Ale welon śliczny (chociaż dziwnie wpięty), z tej samej koronki co suknia 

13.03.2008

tylko nie wiem co potem, bo 21.08 moja kuzynka ma ślub też w Brodnicy, ale nie wiem czy tam zostawać na tyle.. po 1) TŻ tu, a po 2) to tam pewnie nic konkstruktywnego nie zrobię, a tutaj przynajmniej jakiś Avon załatwiam, tłumaczenie robię, ten kurs bym zaczęła... 
faceci myślą inaczej. Mój zawsze w takiej sytuacji odpowiada-"No, przecież przyjąłem do wiadomości, co mi napisałaś, ale jak nie wiem co odpisać, to mam na siłę coś wymyślać?"