|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
tego pragnęłam ubiegłego lata:
Gucci II - nabyłam i mam ![]() O.Śródziemnomorski Flowerbomb edt - z bólem portfela nabyłam edp i szybko się pozbyłam a tego pragnę obecnie (coś mnie ostatnio na lekkie owocki i świeżaki bierze): Versace Versese Moon Sparkle Escada (bądz Sunset Heat) Amor Amor Sushine/Sunrise
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Ralph Lauren Romance Always Yours 9. D&G L'Eau The One 10. XX Woman Hugo Boss 11. Ange ou demon le secret 12. Ralph Lauren Ralph Rocks 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Ralph Lauren Ralph 15. Tresor in Love 16. S. Lutens Mandarine Mandarin 17 S. Lutens Un Bois Vanille 18. Idole d'Armani 19.Houbigant Quelques Fleurs Royale 20. Givenchy Eaudemoiselle 21. Hermes Eau Claire des Merveilles 22. Lancome O d' Azur |
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Aromatics Elixir na już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#1564 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Było
* Kyoto CdG pożądam własnej flaszki! * Pi Givenchy wystarczyłaby używka * Les Belles zielone Nina Ricci * Byzantine Rochas - choć kropelka ![]() * Rush Gucci * Zen Shiseido z 2000r - na zapas * Premier Jour Nina Ricci * 212 CH * Le Feu Light Issey Miyake * Jaime la nuit La Perla odlewkę * Joop Femme linia kąpielowa *Poison edt mała pojemność lub używka * Alien edp j.w. aktualizacja: stare Zen jest Joop Femme linie kapielowe w wersji mini Poison mam odlewkę do końca roku chcę zapolować na: * Kyoto * Black Cashmere chcę więcej * Hypnose na zimę i to chyba wszystko?
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista długa może nie jest, ale na pewno treściwa
:Piper Nigrum Cadjmere Imperial Opoponax zapas Wenge Wątku działaj
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym, chciała:
YSL Parisienne 5 Chanel Dreaming Hilfilger Lancome Hypnose domki benefita Aliena klasycznego ange ou demon - klasyczną wersję i jakąś inną very irrestible flowerbomb O d`Azur by Lancome dalej nie mam ![]() mam! nie chcę nowa miłość
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo ciekawa nowego zapachu Lancome!
Na mojej liście marzeń w sumie nie ma żadnych konkretnych zapachów, gdyż moja ostatnia zachcianka czyli Eaudemoiselle została już zaspokojona. Teraz biore pod uwage Chanel Eau Fraiche Burberry The Beat
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
L'eau Trois (gdyby ktokolwiek mógł się podzielić, odlewką
)Fille en Aiguilles (zamierzam nabyć we wrześniu) ![]() Black Cashmere (setkę, najlepiej) Jeśli zdobędę, może moje potrzeby zapachowe zostaną zaspokojone. ))
|
|
#1569 |
|
Zadomowienie
|
Staram sie nie mieć marzeń perfumowych bo ze względów ekonomicznych i przestrzeniowych
ograniczam swoją kolekcję do 10-12 flakonów. Ale na dzień dzisiejszy bardzo bym chciała: - Lacoste Pour Femme - Escada Magnetism -CK In2U - Beyonce Heat
|
|
#1570 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Chanel no5 Eau Premiere - odlewka powoli się kończy... trzeba zaopatrzyć się we flakonik ![]() 2. L'Artisan Havanna Vanille 3.Flowerbomb edt - poczeka do przyszego roku 4. Euphoria blossom CK - najprawdopodobniej siostra mi kupi w Niemczech - wąchałam jeszcze raz i stwierdziłam, że ich nie chcę...5. Un jardin sur le Nil Hermes- już u mnie ![]() 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )7. Eternity CK -na razie jest malutka odlewka, ale pewnie zakup bedzie dopiero za jakieś parę miesięcy ![]() 8. So Elixir YR edt i edp - będzie na jesień ![]() 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku -muszę skombinować atomki a potem już tylko z górki najprawdopodobniej siostra przywiezie mi z Niemiec In Two Peony zamiast Euphorii blossom 10. Young sexy lovely YSL - jednak nie 11. Większa ilość Eau des Merveilles, Kelly Caleche edt, J'aime La Perla oraz Princess potrzebna!!! 12. Ogródek Śródziemnomorski 13. Belle de Minuit - muszę je mieć do grudnia ![]() 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno )15. Więcej Winter Delice (to nie wiem jak zdobędę, ale jak nie zdobędę to chyba umrę 16. Poznać Fumidusa (chciaż kropelkę przygarnąć) 17. Prada Irysowa 18. Chance Chanel edp |
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
Moja lista perfumowych marzen :
1) Dolce and Gabbana The One - juz u mnie 2) Flory by Gucci 3) Fuel for Life Diesel 4) Nina Nina Ricci 5) Paris Hilton Heiress 6) Chloe Chloe Edytowane przez anifil1 Czas edycji: 2010-08-02 o 20:51 |
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Skoro ten wątek ma rzekomo siłę sprawczą to i ja się wpiszę
.Pragnę: -Alien, T. Mugler -Cinnamon Bun, Demeter -Encre Noir ph, Lalique -Sweet Pea, Bath&Body Works - i może L'instant Magic, Guerlain Ah no i dodam do tego jeszcze Sensuous, E. Lauder Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2010-08-02 o 22:05 |
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualizuję więc listę. Bez ciśnienia,jak się trafią,kupię : Comptoir Sud Pacifique Sultan Safran Już nie chcę.Wychodzą na mnie jakieś mydliny ![]() Kenzo Power Timbuktu Będzie odlewka.Starczy ![]() Chętnie poznam: Ambre Oliban Maison Berdoues Cinnabar Estee Lauder Trussardi, Essenza del Tempo AA Aqua Allegoria Grosellina Etro Anice Tyle
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-09-18 o 11:44 |
|
|
|
|
|
#1574 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym, chciała:
YSL Parisienne Dreaming Hilfilger Lancome Hypnose Aliena klasycznego ange ou demon - klasyczną wersję i jakąś inną flowerbomb O d`Azur by Lancome Lolita Lempicka Lolita L de Lolita dalej nie mam ![]() mam! nie chcę nowa miłość
|
|
|
|
|
#1575 |
|
gamma Orionis
|
She Wood Velvet Forest DSquared2
Jade Durbano Premier Figuer L'Artisan Piment Brulant L'Artisan Songes Goutal Niedopsz.
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja ciem krencem![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
|
#1577 |
|
gamma Orionis
|
A jednak, sama jestem pod wrażeniem ;] Diabolicznie jaśminowe cudo - moc, głębia, słodycz.
Przy Songes, perfumowany L'Instant ze swoimi liliami blednie... Szczerze mówiąc, przy nim wszystko blednie
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Gucci II bo aktualnie nie posiadam
Demona Le Secret
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Theoremy obie nadal na liście Cologne nadal chcę ale niestety to nie wszystko ![]() zachciało mi się na powrót Stelli Sheer 2006 chciałabym również poznać różanego Flowerbomba zapasiku Cedre Bleu i oczywiście Aniołkowej i A*menowej pielęgnacji a co najgorsze bardzo zaczyna mi się podobać pewien zapach Le Labo ![]() Cytat:
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już genialny Aromatics w matowej buteleczce
Teraz marzę o KNOWING Lauderki, najlepiej używka
|
|
#1582 | |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Cytat:
Messe de Minuit mam w domku teraz zostal jeszcze Botrytis (nie wspomne o kilku nadprogramowych flachach ktore mam w domu) I jeszcze MUSZE miec Escad z 1994 r i z 1995 r (magiczny watku dzialaj )
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapas Cedre Bleu zrobiony No i różanego Flowerbomba chyba poznam
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-08-17 o 10:28 |
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1585 |
|
BAN stały
|
Moje zachcianki prfumowe są skromne i słodziakowe
![]() CHANEL COCO MADEMOISELLE EDP Chanel Allure EDT Chanel Chance EDT - Juz mam ![]() Chanel Chance EDP Chanel Chance EAU FRAICHE Chanel Chance EAU TENDRE DIOR MISS DIOR CHERIE L'EAU ponieważ EDT i EDP już mam ![]() DIOR Addict Shine Dior Dolce Vita DKNY Be Delicious Fresh Blossom DKNY Delicious Candy Apples Sweet Caramel DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Moze do przysłego lata sie wyrobie...hihi
Edytowane przez katarzyna21 Czas edycji: 2010-09-05 o 10:17 |
|
|
|
|
#1586 |
|
Konto usunięte
|
no w końcu rusze z rozbiórkami, najbliższy cel Magnetism Escady i Fantasy Britney Spears, może nie jakieś specjalne zapachy ale takiej dawki słodyczy mi trzeba
![]()
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Przyczajenie
|
Najbardziej na świecie pragnę Organzę Indecence
Poluję też na: - Dior Hypnotic Poison - Chopard Casmir
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
nadal jedno i to samo
ANGEL |
|
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
- Midnight Poison
-Escada Magnestism -Black XS -Dolce Vita -Black Kenneth Cole -Escale de Pondichery -Etra -Chance Edt -Eaudemoiselle Właśnie przeliczam to na moje pensje i stwierdza, że trzeba będzie troche okiełznać te marzenia
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Od paru dni chodzą za mną Dune. Strrrraaaszlliwiiee mi się ich zachciało
Nie wiem czy czekać aż mi przejdzie czy coś kombinować :hahah a:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

najprawdopodobniej siostra przywiezie mi z Niemiec In Two Peony zamiast Euphorii blossom 

Ogromne rozczarowanie.Liczyłam na piękny szafran,a wyszły kiszone ogórki