![]() |
#2641 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Witam ! ;*
Prosiłabym opisy o tym, że spotykam się z pewnym chłopakiem i oboje chcemy czegoś więcej, jednak on jest zmienny w uczuciach( a przynajmniej taki był) i boje się za jakiś czas się "odkocha" i się rozstaniemy.
BŁAGAM pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Raczkowanie
|
Pomocy , bd bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi pomoze .
Wiec tak , raz pomiedzy mną i takim chłopakiem niby coś było , on mówił że na mnie poczeka , że mnie kocha , ze nigdy o mnie nie zapomni , że teraz by nie mogł przestac ze mą pisać , no i byłam w niemczech i tam nie mieliśmy ze sobą zadnego kontaktu , a jak wróciłam tez nie , nie pisze , w ogole nic , totalne zero . i potrzebuje opisu cosw tym stylu ze mówił jak to na mnie zależy a potem nic sie nie odzywał... coś w tym stylu ; ' i sam tym wszystkim udowodniłeś , ze masz ją gdzieś , chociaż mówiłeś że nie umiesz bez niej żyć , i nigdy nie bedzie ci obojętna . ' ↵ Pfff. PROSZE O POMOC . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
Może coś o bieganiu, albo ze wrocilam z biegania . (Biegam z kolezanka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pie*rdole tych którzy wydali na mnie czarny scenariusz. Czasami Ci najważniejsi ,będą chcieli Cie wyj*ebać. wizaż.
![]() |
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Uważaj, jestem krucha. Nie chcę by kiedykolwiek między nami stanęło jakieś ale. To tak, jakbym wystroiła się na bal, a nie pozwolono mi na niego pójść. Jestem spokojna, bardzo spokojna, jakbym była pewna w stu procentach, że warto. Ty też bądź. Zawsze przyjdę Ci z pomocą gdy zaczniesz się topić bezkresnym oceanie zwątpienia. A gdybym mogła prosić to może znajdzie się coś o rudości ![]()
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-08-02 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
proszę.. bo zbliża mi się wyjazd.. ;(.
![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
pod namiotem ; D już niedługo ,. nie mogę się doczekać ^_^ wyjazd ;-** już za wami tęsknie . [miejscowość] . namioty itd . ;D zapowiada się fajnie ; ) namiot . wracam [data] ; ** Prosiłabym coś o tym że mam urodziny u koleżanki będzie super , filmy , gry , itd ... [mamy po 13 lat] ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Przyjaciel przestał się do mnie odzywać .Jakieś opisy o tym, że zabolało to baardzo . ?
Bo tęsknie za nim i bardzo mi go brakuje. niedosłownie. dziękuję . ![]()
![]() |
#2649 |
Rozeznanie
|
nie macie nic o bieganiu? Ewentualnie o ruchu, sporcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Raczkowanie
|
Hejo Dziewczynki
![]() a może macie coś o tym, że wszystko jest znów takie zwykłe, szare... taka monotonia... ? mogą byc nawet takie trochę smutne. z góry dziękuję. ![]()
![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciel od poniedziałku do piątku , na 198 dni w roku , 5 minut na dobę. Był obok , gdy nie było nikogo.Gdy Ci niby prawdziwi przyjaciele byli strasznie zajęci. On był.
![]() |
![]() |
#2652 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nikt Nic nie ma? ;/
![]() |
![]() |
#2653 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje jakichś opisów na taki temat.
Niedawno poznałam chłopaka, przyjechał do mojej miejscowości na wakacje. Dzięki niemu przestałam myśleć o poprzednim. Wyjechał, ale dalej utrzymujemy kontakt. No i coraz bardziej mi na nim zależy, jednak dzieli nas duża odległość. Nie wiadomo kiedy znów się zobaczymy, a ja tęsknie.. Pomóżcie ![]()
![]() |
#2654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...nikt nic nie ma ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, macie coś o fałszywych przyjaciołach? Chodzi mi o niedosłowne.
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
NieidealnaJa - ślicznie dziękuję.
![]() ![]()
![]() |
#2657 |
Raczkowanie
|
zauważyłam że jest tu teraz bardzo dużo smutnych opisów,
a ja dla odmiany proszę bardzo dużo jakiś pozytywnych. że mam wszystko gdzieś, że biore życie jakie jest ;d i narazie jest bardzo fajnie. i jeszcze o spacerach z kolegą ![]() pomożecie? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
ja bym prosiła coś o tym, że jestem teraz cholernie szczęśliwa. nie obchodzi mnie ktoś, kto to szczęścia chciałby zepsuć bo i tak mu się nie uda. że go kocham, no i, że są wakacje i jest fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem największą szczęściarą, jaką znam." "szczęśliwa !. tak jestem szczęśliwa !. a zdrowy rozsądek jest niezdrowy dla marzeń" "Przeżywam wspaniałe chwile. A wiek? To tylko liczba." "Zrywając kwiaty z łąki, tańcząc na chodniku, śpiewając "życie jest piękne!"" 'A potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło, a na twarzy pojawił się uśmiech, taki szczery, taki że aż boli szczęka i brzuch i chcesz przestać, ale nie możesz, po prostu.' Nie wiem czy o takie chodziło ![]() (wizaz) ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
"nie zadaje pytań i błądzę wśród gwiazd, często bez powodu zaczynam się śmiać" "lubię chodzić po kamieniach i wybuchać śmiechem nie mogąc przestać" "Szczęście to ta chwila co trwa" "pół dnia beztrosko zanosić się od śmiechu..." "Wspaniale jest być blondynką. Tak łatwo zaskoczyć ludzi inteligencją" "Na koniec świata pójdźmy jutro.. dzisiaj chcę się wyspać." (Wszystko wizaz)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
Przyczajenie
|
![]()
-Dlaczego płaczesz?
-Zgubiłam instrukcję. -Do czego? -Do życia.. * - Nie ma mnie dla nikogo. - Nawet dla mnie? - A jesteś nikim? * - Zimno mi. - Przecież jest około 20 stopni. - W serce mi zimno... * - Mogę Cię przytulić? -A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabićkawałek ziemniaka? * - Serce zapie*rdala jak szalone... - Jak to.? - No kiedy na niego patrzę... - To nie patrz. - Kiedy nie mogę... * - Zrobić ci cos dojedzenia - tak jego w sosie własnym - To nie jest chłopak dla Ciebie! - Powiedz to mojemu sercu, tylko wiesz jest jeden problem. - Jaki? - Ono nikogo nie słucha. -21.17 -Jakaś wyjątkowa chwila? -Tak, zaczynam życie od nowa -Wiesz gdzie leży niebo? -Wiem. On jest moim niebem. -Popełniłam błąd. -Jaki? -Zakochałam się. -Mogę się w Panu zakochać? -Oczywiście. -Ale ja chciałabym tak z wzajemnością... - Kocha mnie. - Skąd ta pewność? - Potrafi wyczuć mój smutek przez telefon. - Powiedział .. - Co? - Że kocha - Ale on nie kocha - Kocha ale nie mnie.! ;/ -Co ja mam zrobić, żebyś mi uwierzyła? -Sam powiedziałeś, że nie jest łatwo odzyskać stracone zaufanie… - Czuję cię od środka. - Skąd wiesz, że to ja? - Bo jeszcze nigdy nie czułam takiego ciepła... - Czy to na prawdę zapach szczęścia? - Czemu pytasz? - Wiesz... ja nigdy go nie czułam, więc powiedz. - Tak. właśnie tak pachnie szczęście - Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia. - Czy one rosną? - Nie, mała. One się spełniają - Dziewczyno! Co Ty robisz? - Chce zwymiotować moje serce. - Dlaczego? - Bo ono tylko rani. - Tęsknię.. - Ja też. - A nie możemy do siebie wrócić? - W żadnym wypadku. - Chyba się w nim zakochuje. - Nic dziwnego. Ty lubisz popełniać błędy. ... - Czemu to robisz ? - co? - zmieniasz sie dla niego ! Nie możesz być po prostu sobą ? - nie bo czasem bycie sobą to za mało - Niszczysz mi życie swoją osobą. - Dlaczego? - Bo nie widzę niczego, poza tobą! "-Czemu to robisz ? -Bo, Cie kocham... -Jeśli tak to mnie pocałuj. -Nie moge. -Wobec tego mnie nie kochasz.. -Kocham i dlatego chce Cię uchronić -Przed czym ? -Przed bólem..." -powiedz mi coś. -kocham cię. -agresywnie ! -kocham cię, ku rwa ! a co jeśli któregoś dnia będę musiał odejść? spytał Krzyś, ściskając misiową łapkę. -co wtedy? nic wielkiego, odparł Puchatek. posiedzę tutaj i poczekam na Ciebie, bo jeśli się kogoś kocha, to ten ktoś nigdy nie znika, tylko siedzi i gdzieś na Ciebie czeka... `-Już zapomniałam jak to jest. -Co takiego? -Jak to jest być tak beztrosko i cholernie szczęśliwą..` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2661 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje pięknie ;d
szkoda że nie jestem blondynką ;p ale śliczne są ![]() ![]() może ktoś coś jeszcze? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że jestem straszna , ale znowu cos chce xd
Coś z wyrazem "namiętność" "romans" . dzięki ![]() ![]() !
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
Ejj ;] mogłabym prosić jakieś o imprezowaniu czy coś bo w końcu są wakacje ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
dziewczyny!!!!
bardzo pilne! w sumie to na już ![]() ![]() że spotkałam sie z chłopakiem i on mi powiedział że z pierwszym razem poczeka na tą jedyną i że mnie kocha itp, a dzisiaj sie dowiedziałam, że chce prze*****ć taką inną i też jej mówi że ją kocha. coś że jest skończonym s****ysynem, ale nie bede sie przez niego dołować, bo życie jest tylko jedno! BŁAGAM!!
![]() |
![]() |
#2665 |
Przyczajenie
|
mówili ci kiedyś,
że kłamstwo ma krótkie nogi? książę! zgubiłeś koronę, koń ci uciekł, a księżniczka od dziś ma cię w dupie! facet jest jak litera Q- zero z ogonkiem. satysfakcjonujące 'fuck you' na pożegnanie. Nie jesteś tym, czego potrzebowałam. Jestem silna. Jestem lepsza bez ciebie. On już dla niej nie istniał i cały czas nie mógł tego pojąć. po każdym dniu trzeba postawić kropkę, przewrócić kartkę i zacząć od nowa. było, minęło, a życie toczy się dalej. chcesz się bawić? to kup sobie misia! ja nie będę twoją zabawką! ja byłam wyjątkowo naiwna, on tradycyjnie zakłamany. idealny to może być makijaż, nie mężczyzna. don't worry, be happy i do przodu! leżąc w trawie, spoglądając w niebo, doznała olśnienia. świat jest piękny- pomyślała. dla siebie samej tu żyć. chcesz mnie? to chcij dalej. zero smutku, zero złości. wy.***ane po całości! 404 Not Found.No Love.No You. Jaki smutek? Skarbie, ja mam zamiar być dzisiaj cholernie szczęśliwa! znaleźć miłość, która nie okaże się męską dziwką. wybacz, słońce, nie mam zamiaru być twoim planem awaryjnym. miłość ≠ seks. Mówią, że jak kocha to wróci. Co jeśli nie chcę, żeby wracał ? większość z wizażu . jest ich sporo, ale jeśli nic nie wybierzesz postaram się coś napisać. ![]()
![]() |
![]() |
#2666 |
Raczkowanie
|
Prosiłabym coś o tym że mam urodziny u koleżanki będzie super , filmy , gry , itd ... [mamy po 13 lat] ![]() ![]() ![]() NIKT? ;(
![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
![]() Talenciary, Chciałabym coś o tym, że teraz spędzam czas z moją sześcioletnią kuzynką Alą, która czasami jest nieznośna, ale ogólnie jest śmiesznie i mam niezły ubaw. ![]() Da się zrobic? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki ; * macie coś o nieszczęśliwej miłości . o tym, że tęsknie za chłopakiem . i jest mi smutno . pliss
![]()
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. ![]() www.dzioobek.fbl.pl ![]() ![]() Edytowane przez dzioobaseK Czas edycji: 2010-08-04 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
Hej ;* mam WIELKĄĄ PROŚBĘ... Chodzi o opis na temat tego że byłam na obozie i tam był taki fajny trener...bardzo fajny. tylko że już go nigdy nie zobaczę... chciałam prosić o opisy coś w stylu "wystarczająco aby się przyzwyczaić zbyt krótko aby poznać... " że było miło go poznać, że będę pamiętać. W sumie to była jedyna przyjemność na obozie
![]() ![]() ![]() Błagamm.... ![]()
![]() |
#2670 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ponawiam..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.