Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-04, 17:02   #2821
Asiek121
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
po sexie? a to juz niedlugooo
Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
seksie?

a gdzie się umowiliscie??

nigdy wiecej .

to było straszne --> wiec spotkalismy sie, (poznałam go jak byłam wcieta, wydawał mi sie przystojny fajny i wgl).
Zacznijmy od tego ze ma wade wymowy, jest wiesniakiem, 1,5h z nim było niczym piekło. kazda minuta była meczarnia. Napisalam do kuzynki zeby mnie ratowała, zadzwonila do mnie i krzyczała ze babcia w szpitalu i za 30 min jedziemy tak wiec ładnie sie ulotniłam, pozostawiajac go 2 godziny samego bo tyle ma do pociągu nic mi go nie jest szkoda. Te jego perfumy nigdy wiecej chyba nie pojde na randke. Nigdy.
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:09   #2822
ouu
Wtajemniczenie

ojj Asiek następnym razem nie pij tak dużo
ja też tak kiedyś gościa olałam, bo fest mi się z nim dobrze pisało, a jak sie spotkaliśmy to gadał tylko o szkole no i po 30 minutach zwinęłam pod pretekstem, że mama do mnie dzwoniła, chociaż tak na prawdę to były moje kumpele, które siedziały 2 ławki obok to było w 1 kl gimnajzum haha

Edytowane przez ouu
Czas edycji: 2010-08-04 o 17:10
ouu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:20   #2823
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
a kogo to obchodzi?

nooo cooo :P po nazwiskach kojarze yes,aska,kredzie,miss,lil y
a z wygladu jeszcze noir,movement,cold,torie, teraz juz wiem ze nanu,,linke,emdz
aaa i jeszcze L.P to któa to?;p

aaa indi tez kojarze z wygladu;p

nooooo;/;/ jak yeska,albo emdz ;/

a mnie nie? masz mnie na nk

Cytat:
nie no co Wy mój tż ma się czym chwalić

jak sobie pomyślałam, że tampon MINI czasem nie chce ze mną współpracować to co dopiero ... yy... ON!

przecież to mnie pokrzywdzi

!!!

<boisie>
haha, też się tego boję
na razie nie mam z kim, ale jak dojdzie co do czego, to boję się, że nie wyrobię z bólu

a w ogóle ex tż do mnie napisał i zmiękłam jak zwykle chce się spotkać i napisałam mu, że jak chce... i w ogóle później już zaczęłam normalnie z nim pisać i boję się, żeby nie było tak jak wcześniej
muszę z nim pogadać poważnie jak już się zobaczymy, ale boję się, że nie będę taka stanowcza jak zamierzam, bo cały czas coś do niego czuję...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

a i był temat o fejsie, ale nie zacytowałam
to mój http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1187023424

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

tylko napiszcie kto jest kto jeszcze dla pewności

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:47   #2824
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indi _ Pokaż wiadomość
No niech poczeka, bo z tego co pisałaś wcześniej to chyba jeszcze nie jesteś gotowa, żeby wejść w ten następny etap A byłaś już przy nim nago czy coś z tych rzeczy?
haha no braliśmy razem prysznic raz jak byliśmy nad morzem

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość

nigdy wiecej .

to było straszne --> wiec spotkalismy sie, (poznałam go jak byłam wcieta, wydawał mi sie przystojny fajny i wgl).
Zacznijmy od tego ze ma wade wymowy, jest wiesniakiem, 1,5h z nim było niczym piekło. kazda minuta była meczarnia. Napisalam do kuzynki zeby mnie ratowała, zadzwonila do mnie i krzyczała ze babcia w szpitalu i za 30 min jedziemy tak wiec ładnie sie ulotniłam, pozostawiajac go 2 godziny samego bo tyle ma do pociągu nic mi go nie jest szkoda. Te jego perfumy nigdy wiecej chyba nie pojde na randke. Nigdy.

asiek- współczuje dlatego lepiej nie umawiać się z kimś kogo się poznało pod wpływem %
Stary 2010-08-04, 17:52   #2825
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:

asiek- współczuje dlatego lepiej nie umawiać się z kimś kogo się poznało pod wpływem %
nooo nigdy nigdy
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 17:54   #2826
yes
Zakorzenienie

Cytat:
nooo nigdy nigdy
biedna

ja na takiej koszmarnej randce w sumie to nigdy nie byłam
Stary 2010-08-04, 18:01   #2827
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indi _ Pokaż wiadomość
Hahah ja to nie wiem, chyba zaczynam chorować na głowę Mi się coś śniło, że jakieś robaki czy coś w łóżku miałam i oczywiście obudziłam się, wyskoczyłam z łóżka jak torpeda i szukałam w pościeli czy nie ma robaków Nadal byłam w transie, więc myślałam, że nitka od prześcieradła to robak i nożyczki wzięłam i zaczęłam obcinać to gówno. Po chwili obudziłam się Boooże, ile śmiechu miałam Ja to pamiętam wszystko przez mgłę, ale coś tam świta, hahaha
ja kiedys miałam taki sen z pajakami i to byłnajgorszy koszmar jaki mógł być, bo ja nawet płacze jak mam zabić normalnego pajączka na scianie, a jak ucieknie
Cytat:
też czasami mam takie myśli, że jak byłam singielką to w ogóle nie miałam takich problemów jak teraz. ale wtedy brakowało mi właśnie tej drugiej osoby, kogoś do kogo mogłabym się przytulić bez powodu, pomilczeć, popatrzeć w oczy, klepnąć w pośladka hahaha i jednak więcej plusów jest gdy ma się tą drugą połówkę (albo 0,7) przy sobie
do mnie chbya 0,7 bardziej pasuje
Cytat:
nieee to nie będzie tak to będzie 'ta chwila' kiedy będziemy się całować i on będzie redi i ja tyż szepnę mu do ucha : 'P. chcę się z Tobą kochać'. i to zrobimy - prawda, że piękny scenariusz? aż się łezka w oku kręci
zeby tylko gumki miał bo jak nie to przypał
Cytat:
alee Ty długo byłaś ze swoim tż a ja jestem dopiero 4 miesiące więc póki co niech czeka na wisienkę z tortu
kurde ale to szybko mineło jeszcze 2 miechy i pół roku:O
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Czy to normalne, ze jak szczeniak spi i ma lekko otwarte oczka to nie widze jego teczowki a bialko oczne?
normalne

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość

a co jakies problemy z tz ??
jak tam pojedziesz to o chorobie zapomnisz
hmm problemy.. no nie wiem po prostu czasami czuje się jakby mnie miał kompletnie w dupie, a jak sie z nim spotkam to jest taki kochany miły i mi to mija odrazu. w ogóle wiedziałam zeby sie nie pakować w zwiazek, bo to nie dla mnie. ja po prostu jest za delikatna w tych sprawach, zawsze wszystko wyolbrzymiam, zawsze wkrecam sobie jakieś chore jazdy, nakrecam sama siebie a z drugiej strony mam wrazenie ze to on moze sobie pomyśleć ze to ja mam go w dupie przez cały ten czas zaproponowałam mu spotkanie moze z 3 razy zawsze czekam aż to on napisze czy przyjechać do mnie, czy sie widzimy czy cos. tak samo nie potrafie np. jakos czule do niego powiedzieć, bo sie boje, boje sie ze wtedy bede na tej straconej pozycji, boje sie ze on wykorzysta to, ze coś do niego czuje i ze mnie zrani.. w sensie ze boje się ze sie zakocham. po prostu jestem taka ze przejmuje sie najmniejszym głupstwem z mojej strony jest straszny dystans, bo naprawde sie boje. wiem jestem głupia

chciałabym to zmienic, no ale nie potrafie.
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
ent, tellme, oluśka - wyśle Wam jak wróce . bo za pół h wychodzę z psem na spacer i mam się z K. widzieć, a potem ze znajomą wybywam na miasto.

mam nadzieję, że doszło
ja tyż chce!
Cytat:

nigdy wiecej .

o ja współczuje

123-to ten tż z daleka- jak tak to go olej- sama wiesz jak było
Stary 2010-08-04, 18:09   #2828
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość

hmm problemy.. no nie wiem po prostu czasami czuje się jakby mnie miał kompletnie w dupie, a jak sie z nim spotkam to jest taki kochany miły i mi to mija odrazu. w ogóle wiedziałam zeby sie nie pakować w zwiazek, bo to nie dla mnie. ja po prostu jest za delikatna w tych sprawach, zawsze wszystko wyolbrzymiam, zawsze wkrecam sobie jakieś chore jazdy, nakrecam sama siebie a z drugiej strony mam wrazenie ze to on moze sobie pomyśleć ze to ja mam go w dupie przez cały ten czas zaproponowałam mu spotkanie moze z 3 razy zawsze czekam aż to on napisze czy przyjechać do mnie, czy sie widzimy czy cos. tak samo nie potrafie np. jakos czule do niego powiedzieć, bo sie boje, boje sie ze wtedy bede na tej straconej pozycji, boje sie ze on wykorzysta to, ze coś do niego czuje i ze mnie zrani.. w sensie ze boje się ze sie zakocham. po prostu jestem taka ze przejmuje sie najmniejszym głupstwem z mojej strony jest straszny dystans, bo naprawde sie boje. wiem jestem głupia

ee tam ja też tak miałam, wyolbrzymiałam wszystko, jak mi tż nie odpisywał na smsa to jakieś głupie myśli, że albo jest z inną () albo ma mnie gdzieś. albo jak wychodziliśmy towarzysko to ani mnie nie przytulał ani nie rozmawiał ze mną- i powiedziałam o tym, że czasami myślę, jakby miał mnie w du*ie a on mi wytłumaczył że po prostu czasami tak ma... Ale i tak się od tamtej pory dużo zmieniło- jak mu się wypłakałam ze wszystkiego co mnie rani w związku. Haha i miałam tak samo, że jak siedziałam w domu i myślałam o tym ciągle to byłam wku*wiona i płakałam, a jak się z Nim spotykałam to już było cudownie i mi przechodziło. Myślę, że to jest normalne - skoro masz tak jak ja kiedyś . I też miałam takie podejście, że to On powinien częściej pisać bla bla bla, a teraz... no kurde pod wpływem czasu i rozmowy (!) wszystko się zmieniło, jakoś 'znormalniałam' i jest cudnie

pogrubione: I oczywiście też tak miałam, bo miałam uprzedzenie do chłopaków przez przeszłość... i walczyłam ze sobą, żeby się nie zaangażować tak bardzo, żeby się nie zakochać w Nim dopóki on mi nie powie ani nie da odczuć że mnie kocha. Ale serce nie posłuchało rozumu- ale teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie powiem Ci tak: dopóki będziesz walczyć sama ze sobą i wmawiać sobie różne głupstwa to będziesz cały czas miała głupie myśli + zje*any nastrój... wrzuć na luz, niech będzie co będzie . I nie bój się (!) pisać / mówić czule do tż... on też może myśleć, że bardziej Go traktujesz jak kumpla... wydaje mi się, że w głębi duszy każdy facet pragnie uslyszec od swojej dziewczyny jaki jest 'cudowny', 'wspaniał', 'kochany'

i Pamiętaj że ciocia yeska miała identycznie jak Ty a teraz jest taaaka szczęśliwa

Edytowane przez yes
Czas edycji: 2010-08-04 o 18:10
yes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:14   #2829
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:

ee tam ja też tak miałam, wyolbrzymiałam wszystko, jak mi tż nie odpisywał na smsa to jakieś głupie myśli, że albo jest z inną () albo ma mnie gdzieś. albo jak wychodziliśmy towarzysko to ani mnie nie przytulał ani nie rozmawiał ze mną- i powiedziałam o tym, że czasami myślę, jakby miał mnie w du*ie a on mi wytłumaczył że po prostu czasami tak ma... Ale i tak się od tamtej pory dużo zmieniło- jak mu się wypłakałam ze wszystkiego co mnie rani w związku. Haha i miałam tak samo, że jak siedziałam w domu i myślałam o tym ciągle to byłam wku*wiona i płakałam, a jak się z Nim spotykałam to już było cudownie i mi przechodziło. Myślę, że to jest normalne - skoro masz tak jak ja kiedyś . I też miałam takie podejście, że to On powinien częściej pisać bla bla bla, a teraz... no kurde pod wpływem czasu i rozmowy (!) wszystko się zmieniło, jakoś 'znormalniałam' i jest cudnie

pogrubione: I oczywiście też tak miałam, bo miałam uprzedzenie do chłopaków przez przeszłość... i walczyłam ze sobą, żeby się nie zaangażować tak bardzo, żeby się nie zakochać w Nim dopóki on mi nie powie ani nie da odczuć że mnie kocha. Ale serce nie posłuchało rozumu- ale teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie powiem Ci tak: dopóki będziesz walczyć sama ze sobą i wmawiać sobie różne głupstwa to będziesz cały czas miała głupie myśli + zje*any nastrój... wrzuć na luz, niech będzie co będzie . I nie bój się (!) pisać / mówić czule do tż... on też może myśleć, że bardziej Go traktujesz jak kumpla... wydaje mi się, że w głębi duszy każdy facet pragnie uslyszec od swojej dziewczyny jaki jest 'cudowny', 'wspaniał', 'kochany'

i Pamiętaj że ciocia yeska miała identycznie jak Ty a teraz jest taaaka szczęśliwa
dzieki ciociu yeskooo

postaram sie to jakoś zmienić, ale łatwo nie bedzie.
tez najchetniej bym sie z nim spotkała wszystko wygarneła przy czym na bank bym ryczała jak po.je.ba.na.. no ale tego nie zrobie.. chyba ze bedzie cos takiego czego nie wytrzymam nerwowo i samo pójdzie.

ten twój post to ja sobie powinnam wydrukować i czytać co najmniej 2x dziennie
Stary 2010-08-04, 18:17   #2830
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Cytat:
haha no braliśmy razem prysznic raz jak byliśmy nad morzem

Aaa, wzięłam to do siebie i zaraz pomyślałam o tym kolesiu z disco
Matko, jakie on błędy ortograficzne robi Nie wiem co to za koleś, ale coraz mniej mi się podoba

Cytat:
ja kiedys miałam taki sen z pajakami i to byłnajgorszy koszmar jaki mógł być, bo ja nawet płacze jak mam zabić normalnego pajączka na scianie, a jak ucieknie

do mnie chbya 0,7 bardziej pasuje

zeby tylko gumki miał bo jak nie to przypał

kurde ale to szybko mineło jeszcze 2 miechy i pół roku:O

normalne

ja tyż chce!

o ja współczuje

123-to ten tż z daleka- jak tak to go olej- sama wiesz jak było
tak, to ten
muszę być twarda

Kongo, no co Ty ja właśnie przez moją nieostrożność wpakowałam się w coś czego teraz nawet nie umiem skończyć. Żałuję, że tak temu uczuciu uległam i chciałabym być czasem taka jak Ty, przynajmniej Twój tż się stara

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:21   #2831
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
jak tam pojedziesz to o chorobie zapomnisz
Właśnie, alkohol zabije wszystkie bakterie

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
a w ogóle ex tż do mnie napisał i zmiękłam jak zwykle chce się spotkać i napisałam mu, że jak chce... i w ogóle później już zaczęłam normalnie z nim pisać i boję się, żeby nie było tak jak wcześniej
muszę z nim pogadać poważnie jak już się zobaczymy, ale boję się, że nie będę taka stanowcza jak zamierzam, bo cały czas coś do niego czuję...
Zle zrobiłaś, bo powinnaś napisac, ze nie spotkacie się albo ostatecznie, ze możesz mu poświęcic poł godziny, a nie ze jak on chce, a Ty mu ulegasz. W sumie to nie wiem po cholere sie w to znowu chcesz pchać, będziesz znowu cierpieć. Zwłascza jak mu pokażesz ze jeszcze Ci na nim zalezy itd to łatwo Cie zbajeruje. Przemyśl to sobie jeszcze raz

Cytat:
jakos czule do niego powiedzieć, bo sie boje, boje sie ze wtedy bede na tej straconej pozycji, boje sie ze on wykorzysta to, ze coś do niego czuje i ze mnie zrani.. w sensie ze boje się ze sie zakocham. po prostu jestem taka ze przejmuje sie najmniejszym głupstwem z mojej strony jest straszny dystans, bo naprawde sie boje. wiem jestem głupia

Ja po cześci rozumiem, tzn w moim przypadku nigdy o miłosc czy zwiazek nie chodzi, ale o jakieś zwykłe kontakty (nie stosunki ) z facetami, też boje sie pokazac ze mi zależy, bo boje sie ze on wykorzysta to przeciwko mnie, albo sama przed soba wyjde na frajerke którą ktoś oszukał, albo w jakis sposób wykorzystał (niekoneicznie seksualnie )

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:23   #2832
yes
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki ciociu yeskooo

postaram sie to jakoś zmienić, ale łatwo nie bedzie.
tez najchetniej bym sie z nim spotkała wszystko wygarneła przy czym na bank bym ryczała jak po.je.ba.na.. no ale tego nie zrobie.. chyba ze bedzie cos takiego czego nie wytrzymam nerwowo i samo pójdzie.

ten twój post to ja sobie powinnam wydrukować i czytać co najmniej 2x dziennie

no ja właśnie się złamałam i ryczałam jak głupia- a mojemu tżtowi jeszcze bardziej głupio było bo płakałam przez Niego. ale się duużo zmieniło, jak pisałam - czasami miał dni, że jak gdzieś wychodziliśmy to był taki obojętny- a po moim ataku płaczu () jakoś bardziej się otworzył przede mną, bardziej się starał- widział, że mi właśnie brakuje zainteresowania z Jego strony. i teraz takie dobre zachowanie weszło mu w nawyk i dlatego jest wszystko supcio . może właśnie jak się otworzysz przed tż i wywalisz z siebie te złe emocje to będzie lepiej ?

< no wydrukuj, ale na czarno bo szkoda kolorowego tuszu > haha
Stary 2010-08-04, 18:43   #2833
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
tak, to ten
muszę być twarda

Kongo, no co Ty ja właśnie przez moją nieostrożność wpakowałam się w coś czego teraz nawet nie umiem skończyć. Żałuję, że tak temu uczuciu uległam i chciałabym być czasem taka jak Ty, przynajmniej Twój tż się stara
bądź!

no włąsnie a to czego najbardziej sie boje, to to ze przestanie sie starać bo pomyśli ze to ja mam go w dupie, a tak wcale nie jest
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja po cześci rozumiem, tzn w moim przypadku nigdy o miłosc czy zwiazek nie chodzi, ale o jakieś zwykłe kontakty (nie stosunki ) z facetami, też boje sie pokazac ze mi zależy, bo boje sie ze on wykorzysta to przeciwko mnie, albo sama przed soba wyjde na frajerke którą ktoś oszukał, albo w jakis sposób wykorzystał (niekoneicznie seksualnie )
no ja też nie mówiłam o seksualnym wykorzystaniu
włąsnie najbardziej mnie martwi fakt ze to ja moge wyjść na frajerke przed sama sobą

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-08-08 o 18:25
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:53   #2834
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:

jaka trauma haha ja kiedys poszlam na rande z typem i wymyslilam ze pojdziemy na cmentarz, haha nie wiem co ja w głowie mialam ale to bylo tak, ze to byl moj przyjaciel, on sie we mnie zakochal, no i zaczelismy sie spotykac tylko ja małolata bylam i nie chcialam sie z nim na miescie pokazac wiec po jakis mało publicznych miejscach chodzilismy
Cytat:

ja do kładnie taka sama jestem, przewrazliwiona, zawsze widze te negatywne aspekty, ze nie pisze czesto, ze nie proponuje spotkań, ale po czasie sie przekonalam, ze to nie oznacza iz mu nie zalezy, tylko faceci tacy są. Im trzeba pokazac w czym jest problem, bo oni tego nie widza i dla nich to jest normalne
Musisz mu wyjaśnic co ci leży na sercu

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

kongo - do tego co napisalas teraz. To byłą sie nie przejmuja, jest teraz z toba, z jakiegos powodu z nią nie jest i to sie liczy

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 18:54   #2835
colds
Zakorzenienie

powysyłałam pw . i aż mnie paluszki boląąąą
Stary 2010-08-04, 18:55   #2836
emii ii
Rozeznanie

Kongo moze jeszcze nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze jestes z kims i ze zalezy komus na Tobie. specjalnie sobie wkrecasz jakies wlasnie akcje, jakies wady zeby miec pretekst do tego aby powiedziec ze samej Ci bylo lepiej, ale w gruncie rzeczy gdybys z nim zerwala to bys bardzo bardzo zalowala
Stary 2010-08-04, 18:57   #2837
colds
Zakorzenienie

kongo - nie wiem, co mam Ci napisać.. ale po prostu... będzie dobrze, otwórz się
sama znam TŻa 3miesiące, a ciężko jest mi powiedzieć do Niego Skarbie, Misiaku itp. ale próbuję,staram się. chce aby czuł, że zależy mi na Nim, mimo iż rzadko o tym mówię.
Stary 2010-08-04, 18:57   #2838
emii ii
Rozeznanie

Cytat:
moge tez poprosic? ;d
+ masz zapisana wiadomosc jak wysylalas piosenki dla eMCe? bo jak tak to wyslij mi tez <milamila1@wp.pl> no chyuba ze bys musiala na nowo wgrywac to nie rob klopotu i nie wysylaj
Stary 2010-08-04, 18:59   #2839
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
jaka trauma haha ja kiedys poszlam na rande z typem i wymyslilam ze pojdziemy na cmentarz, haha nie wiem co ja w głowie mialam ale to bylo tak, ze to byl moj przyjaciel, on sie we mnie zakochal, no i zaczelismy sie spotykac tylko ja małolata bylam i nie chcialam sie z nim na miescie pokazac wiec po jakis mało publicznych miejscach chodzilismy

ja do kładnie taka sama jestem, przewrazliwiona, zawsze widze te negatywne aspekty, ze nie pisze czesto, ze nie proponuje spotkań, ale po czasie sie przekonalam, ze to nie oznacza iz mu nie zalezy, tylko faceci tacy są. Im trzeba pokazac w czym jest problem, bo oni tego nie widza i dla nich to jest normalne

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

kongo - do tego co napisalas teraz. To byłą sie nie przejmuja, jest teraz z toba, z jakiegos powodu z nią nie jest i to sie liczy
emce- pamietam pisałas kiedys o tym ze na cmentarz

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-08-08 o 18:26
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:00   #2840
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
moge tez poprosic? ;d
+ masz zapisana wiadomosc jak wysylalas piosenki dla eMCe? bo jak tak to wyslij mi tez <milamila1@wp.pl> no chyuba ze bys musiala na nowo wgrywac to nie rob klopotu i nie wysylaj
wyślę piosenki . żaden problem abym to zrobiła ;p. ale troszkę później ;p. bo to kilka wiadomosci i czym sie wgraja to troche czasu mija. wtedy wysle tez pw
Stary 2010-08-04, 19:03   #2841
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie dostałam ;((
Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
Kongo moze jeszcze nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze jestes z kims i ze zalezy komus na Tobie. specjalnie sobie wkrecasz jakies wlasnie akcje, jakies wady zeby miec pretekst do tego aby powiedziec ze samej Ci bylo lepiej, ale w gruncie rzeczy gdybys z nim zerwala to bys bardzo bardzo zalowala
moze i tak...
Cytat:
kongo - nie wiem, co mam Ci napisać.. ale po prostu... będzie dobrze, otwórz się
sama znam TŻa 3miesiące, a ciężko jest mi powiedzieć do Niego Skarbie, Misiaku itp. ale próbuję,staram się. chce aby czuł, że zależy mi na Nim, mimo iż rzadko o tym mówię.
dzięki laski odrazu lepiej sie czuje.

moze to wszystko przez @ i mi przejdzie
Stary 2010-08-04, 19:06   #2842
colds
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie dostałam ;((
bo gdy napisałam wiadomość to zawuażyłam, że też chciałaś ;p. więc wyślę wtedy gdy emiii.
Stary 2010-08-04, 19:13   #2843
oluskaaa922
Zakorzenienie

eee Kongo ja mam to samo, mimo iz nie jestem w zwiazku.. mam podobnie jak niby nic.. ogolnie jestem raczej nieufna, nowo poznane (i nie tylko;p) osoby trzymam na dystans, potrzeba mi duzo czasu zebym sie przed kims naprawde otworzyla, mialam jednego przyjaciela-faceta, na ktorym sie zawiodlam, bo sie na mnie zakochal.. jemu jedynemu powiedzialam duzo rzeczy, ale we wszystkim pomagalo mi alko i ogolnie jego sposob bycia i wiadomo WSZYSTKO PRZYSZLO Z CZASEM.. i tez wymyslam duzo rzeczy, zee aaa moze ktos sie ze mnie smieje, tzn wprost jest spoko a odejdzie i sie zacznie, jaka to ja jestem glupia etc.. i doszlam do wniosku, ze jestem po prostu zbyt dumna, bo boje sie porazki/zranienia/pokazania swoich slabosci... i tez kiedys mi ktos powiedzial, ze wygladam na taka zadufana w sobie i wgl.. a to wcale nie wynika z mojego mniemania o sobie, tylko wlasnie to jest niezalezne ode mnie, zalezy od psychiki i stad wynikaja kontakty z innymi ludzmi...
ale powiem Ci, ze pomalu, pomalu i jakos bedzie lepiej.. pomalu mu zaufasz.. tylko oczywiscie tez musisz dawac z siebie cos..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:19   #2844
eMCe
Wtajemniczenie

kongo - trzymam kciuki, aby ci lepiej bylo

colds - do mnie drugi raz wysłałas

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

aaaa i kongo dłuugo minie zanim mu zaufasz, wiec nie przejmuj sie, ze nie potrafisz

Stary 2010-08-04, 19:19   #2845
colds
Zakorzenienie

Cytat:
kongo - trzymam kciuki, aby ci lepiej bylo

colds - do mnie drugi raz wysłałas

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

aaaa i kongo dłuugo minie zanim mu zaufasz, wiec nie przejmuj sie, ze nie potrafisz
zauwazylam, ze indi pisałam już kiedyś i Jej zaznaczyłam w wiadomości to ;p. no a Tobie to.. wypadlo mi ;d. nie sprawdzilam wczesniej ; p
Stary 2010-08-04, 19:22   #2846
yes
Zakorzenienie

Cytat:

racja

Cytat:
emce- pamietam pisałas kiedys o tym ze na cmentarz

masz racje
a co do byłej, to ja wiem akurat czemu z nią nie jest... bo z nim zerwała. powiedziała mu po długim związku ze nic do niego nie czuje. i niby on zrozumiał ze nie była taka jaka ją sobie malował etc. no ale jednak wiecie to ona zerwała a nie on. poza tym ładna szu.cz była

masz jej zdjecie?? ja Wam mogę pokazać eks mojego tżta modelkę
Stary 2010-08-04, 19:25   #2847
eMCe
Wtajemniczenie

yes - dawaj
Ja nigdy nie wiedzialam zdjecia zadnej z jego ex ! ciesze sie na maxa, bez kitu, pewnie ma gdzies na kompie , wiem, ze ma tez jedno gdzies w domu, bo mowil, ze ostatnio znalazl, ale ja nie chce widziec hehe

colds - dzieki za piosenkii

Stary 2010-08-04, 19:27   #2848
yes
Zakorzenienie

tarara

Edytowane przez yes
Czas edycji: 2010-08-04 o 19:48
yes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 19:27   #2849
colds
Zakorzenienie

Cytat:
masz jej zdjecie?? ja Wam mogę pokazać eks mojego tżta modelkę
też Wam mog pokazac ex mojego TZa
Stary 2010-08-04, 19:29   #2850
yes
Zakorzenienie

Cytat:
też Wam mog pokazac ex mojego TZa
pokaż ja już wkleiłam linka do 'swojej' hahaha

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości