|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
![]() ![]() nigdy wiecej . to było straszne --> wiec spotkalismy sie, (poznałam go jak byłam wcieta, wydawał mi sie przystojny fajny i wgl). Zacznijmy od tego ze ma wade wymowy, jest wiesniakiem, 1,5h z nim było niczym piekło. kazda minuta była meczarnia. Napisalam do kuzynki zeby mnie ratowała, zadzwonila do mnie i krzyczała ze babcia w szpitalu i za 30 min jedziemy tak wiec ładnie sie ulotniłam, pozostawiajac go 2 godziny samego bo tyle ma do pociągu nic mi go nie jest szkoda. Te jego perfumy |
|
|
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj Asiek
![]() ja też tak kiedyś gościa olałam, bo fest mi się z nim dobrze pisało, a jak sie spotkaliśmy to gadał tylko o szkole no i po 30 minutach zwinęłam pod pretekstem, że mama do mnie dzwoniła, chociaż tak na prawdę to były moje kumpele, które siedziały 2 ławki obokEdytowane przez ouu Czas edycji: 2010-08-04 o 17:10 |
|
|
|
#2823 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na razie nie mam z kim, ale jak dojdzie co do czego, to boję się, że nie wyrobię z bólu ![]() a w ogóle ex tż do mnie napisał i zmiękłam jak zwykle chce się spotkać i napisałam mu, że jak chce... i w ogóle później już zaczęłam normalnie z nim pisać i boję się, żeby nie było tak jak wcześniej muszę z nim pogadać poważnie jak już się zobaczymy, ale boję się, że nie będę taka stanowcza jak zamierzam, bo cały czas coś do niego czuję... ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- a i był temat o fejsie, ale nie zacytowałam ![]() to mój http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1187023424 ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- tylko napiszcie kto jest kto jeszcze dla pewności
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byliśmy nad morzem ![]() Cytat:
asiek- współczuje dlatego lepiej nie umawiać się z kimś kogo się poznało pod wpływem %
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
biedna ja na takiej koszmarnej randce w sumie to nigdy nie byłam
|
#2827 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze 2 miechy i pół roku:O![]() Cytat:
![]() hmm problemy.. no nie wiem po prostu czasami czuje się jakby mnie miał kompletnie w dupie, a jak sie z nim spotkam to jest taki kochany miły i mi to mija odrazu. w ogóle wiedziałam zeby sie nie pakować w zwiazek, bo to nie dla mnie. ja po prostu jest za delikatna w tych sprawach, zawsze wszystko wyolbrzymiam, zawsze wkrecam sobie jakieś chore jazdy, nakrecam sama siebie a z drugiej strony mam wrazenie ze to on moze sobie pomyśleć ze to ja mam go w dupie przez cały ten czas zaproponowałam mu spotkanie moze z 3 razy zawsze czekam aż to on napisze czy przyjechać do mnie, czy sie widzimy czy cos. tak samo nie potrafie np. jakos czule do niego powiedzieć, bo sie boje, boje sie ze wtedy bede na tej straconej pozycji, boje sie ze on wykorzysta to, ze coś do niego czuje i ze mnie zrani.. w sensie ze boje się ze sie zakocham. po prostu jestem taka ze przejmuje sie najmniejszym głupstwem z mojej strony jest straszny dystans, bo naprawde sie boje. wiem jestem głupiachciałabym to zmienic, no ale nie potrafie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() 123-to ten tż z daleka- jak tak to go olej- sama wiesz jak było
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee tam ja też tak miałam, wyolbrzymiałam wszystko, jak mi tż nie odpisywał na smsa to jakieś głupie myśli, że albo jest z inną ( ![]() ![]() pogrubione: I oczywiście też tak miałam, bo miałam uprzedzenie do chłopaków przez przeszłość... i walczyłam ze sobą, żeby się nie zaangażować tak bardzo, żeby się nie zakochać w Nim dopóki on mi nie powie ani nie da odczuć że mnie kocha. Ale serce nie posłuchało rozumu- ale teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie powiem Ci tak: dopóki będziesz walczyć sama ze sobą i wmawiać sobie różne głupstwa to będziesz cały czas miała głupie myśli + zje*any nastrój... wrzuć na luz, niech będzie co będzie . I nie bój się (!) pisać / mówić czule do tż... on też może myśleć, że bardziej Go traktujesz jak kumpla... wydaje mi się, że w głębi duszy każdy facet pragnie uslyszec od swojej dziewczyny jaki jest 'cudowny', 'wspaniał', 'kochany' ![]() i Pamiętaj że ciocia yeska miała identycznie jak Ty a teraz jest taaaka szczęśliwa
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-08-04 o 18:10 |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram sie to jakoś zmienić, ale łatwo nie bedzie. tez najchetniej bym sie z nim spotkała wszystko wygarneła przy czym na bank bym ryczała jak po.je.ba.na.. no ale tego nie zrobie.. chyba ze bedzie cos takiego czego nie wytrzymam nerwowo i samo pójdzie. ten twój post to ja sobie powinnam wydrukować i czytać co najmniej 2x dziennie
|
|
|
#2830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Matko, jakie on błędy ortograficzne robi Nie wiem co to za koleś, ale coraz mniej mi się podoba ![]() Cytat:
muszę być twarda Kongo, no co Ty ja właśnie przez moją nieostrożność wpakowałam się w coś czego teraz nawet nie umiem skończyć. Żałuję, że tak temu uczuciu uległam i chciałabym być czasem taka jak Ty, przynajmniej Twój tż się stara
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, alkohol zabije wszystkie bakterie
![]() Cytat:
Cytat:
) z facetami, też boje sie pokazac ze mi zależy, bo boje sie ze on wykorzysta to przeciwko mnie, albo sama przed soba wyjde na frajerke którą ktoś oszukał, albo w jakis sposób wykorzystał (niekoneicznie seksualnie
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja właśnie się złamałam i ryczałam jak głupia- a mojemu tżtowi jeszcze bardziej głupio było bo płakałam przez Niego. ale się duużo zmieniło, jak pisałam - czasami miał dni, że jak gdzieś wychodziliśmy to był taki obojętny- a po moim ataku płaczu ( ) jakoś bardziej się otworzył przede mną, bardziej się starał- widział, że mi właśnie brakuje zainteresowania z Jego strony. i teraz takie dobre zachowanie weszło mu w nawyk i dlatego jest wszystko supcio ![]() < no wydrukuj, ale na czarno bo szkoda kolorowego tuszu > haha
|
|
#2833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no włąsnie a to czego najbardziej sie boje, to to ze przestanie sie starać bo pomyśli ze to ja mam go w dupie, a tak wcale nie jest ![]() Cytat:
![]() włąsnie najbardziej mnie martwi fakt ze to ja moge wyjść na frajerke przed sama sobą ![]()
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-08-08 o 18:25 |
||
|
|
|
#2834 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kiedys poszlam na rande z typem i wymyslilam ze pojdziemy na cmentarz, haha nie wiem co ja w głowie mialam ale to bylo tak, ze to byl moj przyjaciel, on sie we mnie zakochal, no i zaczelismy sie spotykac tylko ja małolata bylam i nie chcialam sie z nim na miescie pokazac wiec po jakis mało publicznych miejscach chodzilismy Cytat:
Musisz mu wyjaśnic co ci leży na sercu ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- kongo - do tego co napisalas teraz. To byłą sie nie przejmuja, jest teraz z toba, z jakiegos powodu z nią nie jest i to sie liczy
|
|
#2836 |
|
Rozeznanie
|
Kongo moze jeszcze nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze jestes z kims i ze zalezy komus na Tobie.
specjalnie sobie wkrecasz jakies wlasnie akcje, jakies wady zeby miec pretekst do tego aby powiedziec ze samej Ci bylo lepiej, ale w gruncie rzeczy gdybys z nim zerwala to bys bardzo bardzo zalowala ![]()
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
kongo - nie wiem, co mam Ci napisać.. ale po prostu... będzie dobrze, otwórz się
![]() sama znam TŻa 3miesiące, a ciężko jest mi powiedzieć do Niego Skarbie, Misiaku itp. ale próbuję,staram się. chce aby czuł, że zależy mi na Nim, mimo iż rzadko o tym mówię.
|
|
|
|
#2838 |
|
Rozeznanie
|
moge tez poprosic? ;d
+ masz zapisana wiadomosc jak wysylalas piosenki dla eMCe? bo jak tak to wyslij mi tez <milamila1@wp.pl> no chyuba ze bys musiala na nowo wgrywac to nie rob klopotu i nie wysylaj
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-08-08 o 18:26 |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. żaden problem abym to zrobiła ;p. ale troszkę później ;p. bo to kilka wiadomosci i czym sie wgraja to troche czasu mija. wtedy wysle tez pw
|
|
|
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie dostałam ;((
Cytat:
Cytat:
moze to wszystko przez @ i mi przejdzie
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
bo gdy napisałam wiadomość to zawuażyłam, że też chciałaś ;p. więc wyślę wtedy gdy emiii.
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
eee Kongo ja mam to samo, mimo iz nie jestem w zwiazku.. mam podobnie jak niby nic.. ogolnie jestem raczej nieufna, nowo poznane (i nie tylko;p) osoby trzymam na dystans, potrzeba mi duzo czasu zebym sie przed kims naprawde otworzyla, mialam jednego przyjaciela-faceta, na ktorym sie zawiodlam, bo sie na mnie zakochal.. jemu jedynemu powiedzialam duzo rzeczy, ale we wszystkim pomagalo mi alko i ogolnie jego sposob bycia i wiadomo WSZYSTKO PRZYSZLO Z CZASEM.. i tez wymyslam duzo rzeczy, zee aaa moze ktos sie ze mnie smieje, tzn wprost jest spoko a odejdzie i sie zacznie, jaka to ja jestem glupia etc.. i doszlam do wniosku, ze jestem po prostu zbyt dumna, bo boje sie porazki/zranienia/pokazania swoich slabosci... i tez kiedys mi ktos powiedzial, ze wygladam na taka zadufana w sobie i wgl.. a to wcale nie wynika z mojego mniemania o sobie, tylko wlasnie to jest niezalezne ode mnie, zalezy od psychiki i stad wynikaja kontakty z innymi ludzmi...
ale powiem Ci, ze pomalu, pomalu i jakos bedzie lepiej.. pomalu mu zaufasz.. tylko oczywiscie tez musisz dawac z siebie cos..
|
|
#2844 |
|
Wtajemniczenie
|
kongo - trzymam kciuki, aby ci lepiej bylo
colds - do mnie drugi raz wysłałas ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- aaaa i kongo dłuugo minie zanim mu zaufasz, wiec nie przejmuj sie, ze nie potrafisz
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
zauwazylam, ze indi pisałam już kiedyś i Jej zaznaczyłam w wiadomości to ;p. no a Tobie to.. wypadlo mi ;d. nie sprawdzilam wczesniej ; p
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masz jej zdjecie?? ja Wam mogę pokazać eks mojego tżta ![]()
|
|
#2847 |
|
Wtajemniczenie
|
yes - dawaj
Ja nigdy nie wiedzialam zdjecia zadnej z jego ex ! ciesze sie na maxa, bez kitu, pewnie ma gdzies na kompie , wiem, ze ma tez jedno gdzies w domu, bo mowil, ze ostatnio znalazl, ale ja nie chce widziec hehe ![]() colds - dzieki za piosenkii
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
tarara
Edytowane przez yes Czas edycji: 2010-08-04 o 19:48 |
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
też Wam mog pokazac ex mojego TZa
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż
ja już wkleiłam linka do 'swojej' hahaha
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

no i po 30 minutach zwinęłam pod pretekstem, że mama do mnie dzwoniła, chociaż tak na prawdę to były moje kumpele, które siedziały 2 ławki obok

chce się spotkać i napisałam mu, że jak chce... i w ogóle później już zaczęłam normalnie z nim pisać i boję się, żeby nie było tak jak wcześniej
dlatego lepiej nie umawiać się z kimś kogo się poznało pod wpływem %
biedna 
jeszcze 2 miechy i pół roku:O

Nie wiem co to za koleś, ale coraz mniej mi się podoba