|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Lindsley a nie mozesz ich w prost zapytac,co z tym wyjazdem nad morze ?
Jasiulku a pisalam ci ostatnio,ze beda II krechy.No i wykrakalam Tity dziekuje Ja Lu bede chrzciala dopiero w czerwcu przyszlego roku.No chyba,ze chrzestny (marynarz) bedzie akurat w rejsie,to pozniej za rosol
|
|
|
|
#992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Jasiulek. wielkie, wilekie gratulacje! Jak sie czujesz?
SUPEROWO!!! Fajnie, że tż się wzruszył![]() A TY jak sie czujesz?Idziesz na zwolneinie czy bedziesz pracowac?Ja sie troszke zgubilam, i nie pamietam, czy Ty teraz cos swojego masz czy u kogos:/ Anyway, bardzo sie ciesze ![]() ps. Teraz to ja chyba sama zostałam całkowicie, he... |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Tity ja tez jutro robię sałatkę na zimę
![]() Weruczek nie zostałaś sama...... jeszcze ja ![]() Dziewczyny jak przychodzi dobra widomość to zaraz wątek rusza
|
|
|
|
#995 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !! Cytat:
A ja dziewczyny dzis rano zobaczylam 2 krechy ale na tescie owulacyjnym Mam wiec owulke!! , z czego byl bardzo zadowolony, wiec czekamy teraz do 19 sierpnia na ewentualna miesiaczke ale modlimy sie o jej niebycie![]() Zobaczymy ![]() Jakby co tez bym na kwiecien sie zalapala Co bedzie to bedzie ale podekscytowanie jest TZ nieuswiadomiony co do owulki ale doskonale wie, ze mozliwosc jest spora i to go nie odstrasza Alez dzien mam
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko, oby się udało
![]() A ja jestem też zadowolona, bo wczoraj usiedliśmy wreszcie z mężulem na spokojnie nad imionami i mamy wstępne ustalenia W poniedziałek mam połówkowe, mam wielką nadzieję, że Dzidź pokaże, co tam ma między nózkami (ciągle przeczuwam chłopca ).
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko no to powiedz, żeby strzelał dużo i celnie
![]() A my wczoraj zabalowaliśmy ze znajomymi do 22 Jak na nas to ho ho Trochę się ogarnę i bierzemy się z mamą za sałatki
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny
ja dziś byłam u lekarza i mam wirusowe zapalenie spojówek , no ale przy okazji kupiłam w aptece kwas foliowy po promocji 250 tabl. za 19 zł ..... czy to była promocja czy ściema farmaceutki?
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa
Kretencja a ja stawiam u ciebie na babeczke piekne imiona wybraliscieSloneczko nie wiem,ale i tak tanio Biedne oczka,pewnie swedza jak cholera |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to był w takiej zielonej butlece Puritans coś tam i dodatkowo w kartoniku to jego normalna cena to coś koło 20 zł.
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja mi też się bardzo oba imiona podobają
Czekam na wyniki usg ![]() Sloneczko 19 zł to chyba nie drogo. |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Scio no to faktycznie promocja hehhehe dokładnie ten co piszesz ... no ale i tak taniej wychodzi jak Folik a skład ten sam
![]() Aldii swędzą ale pieką dodatkowo i mam uczucie jakbym cały czas piasek w oczach miała .... Anessa , coś czuję że Wam się uda ![]() ja zakupiłam paprykę i cebulę bo ogórki mam z działki i będę robić sałatkę na zimę z kurkumą .... moje pierwsze tego typu przetwory .... chciałąm kupićwiśnie jeszcze i soczek zrobić lecz zanim na bazarek sie wybrałam to już wiśni nie było |
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko może i promocja zależy jaką cenę mieli wczesniej
![]() Ja kupuje ten sam płacę za niego 21 zł, bo wychodzi dużo taniej od folika A w ogóle to zawieszam starania, nie wiem na ile, ale co najmniej do końca roku, chce pozbyc się obsesji i znów zacząć cieszyć się życiem, a nie tylko owu,okres, owu okres... Pół nocy nie spałam zastanawiając się nad tym i w końcu powiedziałam sobie dość. Nie takie miało być moje życie |
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Scio
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko my dzisiaj pokroiłyśmy z mamą już warzywka na sałatkę, upiekłam jeszcze ciasto. Jak będzie tańsza papryka to zrobimy jak w tamtym roku z miodem i czilli...pychaa. Marzą mi się jeszcze grzybki marynowane, może się w któryś weekend wybierzemy do lasu. Te ze sklepu nie smakują już tak dobrze. No i owoce na pewno tez jakieś zrobimy. Rano jeszcze posprzątałam trochę, w akcie miłosierdzia uprasowałam mężowi dwie koszule. Nigdy mu nie prasuję, ale jak wróci to pokażę mu na wzór jak ma sobie prasować. Czasami mam wrażenie (bo koszule tak wyglądają po jego prasowaniu), że żelazka wcale do prądu nie podłącza, tyko tak jeździ zimnym
![]() Scio jeśli czujesz, że musisz odsapnąć to pewnie. Może jeszcze sobie pojedziecie gdzieś, albo czymś się wspólnie zajmiecie i to odgoni myśli Trzymam kciuki za pozbycie się obsesji
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.
Za pracę właśnie się zabieram, na tym się skupiam - to jest teraz mój priorytet. Tity w niedziele wróciliśmy z wakacji i to chyba też pomogło mi w tej decyzji, było mi tak dobrze, bez myślenia, chce zeby tak zostało. |
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Scio
Tity jak się czujesz? mdłości już mijają?ja niestety muszę w samotności robić przetwory .... mama wraca już na dniach więc jeszcze chwila a będę mieć w kuchni towarzystwo
|
|
|
|
#1009 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje
![]() Ollliwko tak, udało nam się za drugim razem ![]() Weruczku-pracowałam już nie u siebie tylko w sklepie z porcelaną i miałam dostać na dwa miesiące umowę zlecenie, ale dziś koleś powiedział, że mam się więcej w pracy nie pokazywać, bo "jestem skrajnie nieodpowiedzialna" Baran jeden musi mi jednak zapłacić za przepracowane 8 dni (wcześniej byłam na bezpłatnym szkoleniu, a potem pojechaliśmy z mężem na Mazury). Pożarłam się z nim straszliwie, w ogóle beznadziejny człowiek ![]() Anessko, do dzieła zatem i trzymam mocno kciuki ![]() Scio, a może właśnie w tym czasie odpoczynku od myśli będziecie mieli niespodziankę? : cmok:Aldii, z przyjemnością dołączę do czekających na maluszka, ale tu oczywiście również zostanę
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku - > gratuluje
super, że tak szybko ci sie udało niech malenstwo rośnie zdrowo, dbaj o was a szefem durniem sie nie przejmuj to tylko praca - nie ta to innascio--> życzę, żeby ten 'odpoczynek' ci pomógł mnie tez by sie pewnie cos takiego przydalo, ale na razie nie moge sie zdecydować...słoneczko, titka---> podziwiam ze chce wam sie robic przetwory....mnie to sie wogole nie chce dobrze, że mama jeszcze czasem cos produkuje, ale tez juz tylko ogorki robi ostatnio ![]() tak strasznie mnie dzis boli głowa...nawet po ibupromie max mi nie przeszlo calkiem, tylko zelżało na tyle ze jestem w stanie troszke mysleć ![]() a wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę jestem ciocią ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Aldii--> oj to niefajnie, że Lu jest alergiczką....całe życie bedzie sie biedulka mordować, wiem coś o tym niestety ale moze zanim ona dorosnie to wymysla jakis skuteczny lek na to dziadostwo
|
|
|
|
#1011 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cena kwasu dobra, ja za 270 tabl płaciłam 17,90. W porównaniu do foliku to i tak sie super opłaca. Cytat:
wasza decyzja. Oby w tym czasie "niemyślenia" coś zaowocowało i zaskoczyło wszystkich ![]() Cytat:
Cham!
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Scio to fundujcie sobie przyjemności i nie myślcie. Będzie dobrze
Sloneczko oj mdłości raz są raz nie ma. Ale powoli jest coraz lepiej. Właśnie wstałam z 2-godzinnej drzemki jasiulek to nie ma tego złego. Nie będziesz miała dużo stresów teraz. Na spokojnie sobie będziesz pracować Bólem brzucha się nie przejmuj za bardzo. Jak się zaniepokoisz to się połóż po prostu tak jak mówisz ![]() danika |
|
|
|
#1014 |
|
Zadomowienie
|
Hej Hej!
Scio, na pewno ci trudno, trzymaj się dziewczyno, może rzeczywiście pomoże jak troszkę się od tego odetniesz? Pocieszacz! Jasiulku, to rzeczywiście dupek z tego faceta, że ci tak powiedział, niech spada na bambus! A co z tą Twoją firmą, bo z tego, co pamiętam , to nieźle ci szło? A żeby ci czas przyjemnie mijał i nic by cię nie bolało, polecam tobie i wszystkim dziewczynom super śmieszne forum: http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...a-wesolo-7030/ - najlepsza była historia z facetem z kapciem na głowie ![]() ![]() Słoneczko, to jest nas już dwie A ty też pracujesz jak Danika, czy tak jak u mnie, narazie stagnacja?Tity, jak się czujesz? Kretencja, OMG, ty już masz połówkowe !!!!!! Chociaż moja sis będzie za jakiś miesiąć rodzić, to co ja sie dziwie, ze tak szybko czas mija, ech... |
|
|
|
#1015 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe czy sie wam nie zmienia?![]() Cytat:
Cytat:
Bo bedzie czul presje i sie mi facet wkurzy Teraz jest super, bo jest zadowolony, cieszymy sie soba a przede wszystkim TZ podchodzi do tematu "dziecko" bardzo spokojnie i naturalnie.Dzis bylam okropnie glodna wieczorem bo w ciagu dnia zjadlam tylko troche owocow i pilam soki na co TZ mi wystrzelil: "No moze dlatego, ze juz w ciazy jestes? To normalne, ze kobieta wtedy jest glodna" Slodziak moj Cytat:
![]() Alez ty pracowita z tymi przetworami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No a ja mam nowiny dziewczeta ![]() Zostane zastepca managera Jakie to dziwne, ze wszystko sie uklada bez moich wiekszych staran lub oczekiwan ![]() Jutro dzien wolny to sie wybycze ![]() Ide spatulki, dobranoc
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
Anessa, gratulacje!
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Anesska no to gratulacje
Super Widzisz jaka zdolna dziewczyna jesteś![]() weruczku no może być, już mi depresja z początku ciąży minęła i nie czuję się jakbym była ciężko chora, więc ok Mam coraz więcej werwy do robienia różnych rzeczy A u Ciebie co słychać?
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Anesska, super
![]() Weruczku, mało tego, że połówkowe Ono jest dosyć późne (tak mnie gin wysłał), bo to będzie właśnie dokładnie 23 tydzień ukończony. Już bliżej niż dalej
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() No i jak moge spac to nie moge, bo TZ wstaje i mi szelesci i sie rozbudzam ![]() No nic, wyspie sie w nastepna niedziele, bo bede miala wolna Dziewczyny, bardzo dziekuje za gratulacje I gratulacje dla WAS za wasze brzuszki i ze tak pieknie wszystko przebiega A ja sobie dzielnie rano mierze temp. i naprawde bardzo dziwne jest dla mnie, ze mam ja taka niska ![]() Od momentu owulacji codziennie rosnie - oczywiscie bez szalenstw, to dopiero 2 dni od owu. i dzis mialam 36,4, hmm... Nadal niziutko, he? Moze to dlatego, ze ja niskocisnieniowcem jestem ? No nic, teraz czekam na "telekonferencje" z moja mama a pozniej poodkurzam troche, zeby sumienie oczyscic
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

za rosol

Chciałam tylko Wam coś pokazać
Dzisiejszy wynik
klask i:
SUPEROWO!!!

, z czego byl bardzo zadowolony, wiec czekamy teraz do 19 sierpnia na ewentualna miesiaczke ale modlimy sie o jej niebycie

, no ale przy okazji kupiłam w aptece kwas foliowy po promocji 250 tabl. za 19 zł ..... czy to była promocja czy ściema farmaceutki?

Trzymam kciuki za pozbycie się obsesji
: cmok:
ale moze zanim ona dorosnie to wymysla jakis skuteczny lek na to dziadostwo
wasza decyzja. Oby w tym czasie "niemyślenia" coś zaowocowało i zaskoczyło wszystkich
Cham!