![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Własnie jestem po lekturze óznictych recenzji dotyczących Rumby Balenciagi.
najbardzij mi się podobalo cos takiego ( mniej więcej ) : "Kiedy pierwszy raz dostałam Rumbę, była za mocne dla mnie do noszenia - I spryskałam ją na łóżku, i spałam szczęśliwa jak robak w nagrzanej słońcem, super-dojrzałej, supersłodkiej. , bardzo soczystej śliwce..., tuż przed spadnięciem z drzewa (śliwki, a nie robaka)...... " Dobranoc, popsikam sie Chocolat ( tez śliwka) i bedę szczęśliwa jak robak......
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-08-05 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ktos Ci po głowie chodzi? ![]() śliczne ![]() taaaakkkkk ![]() Wiecie, ze ja też nie kojarze żadnej z wrzucanych przez Was piosenek? ![]() Coś mało sexy kawałków znam ![]() Choć w sumie, to wiele moze na mnie działać ![]() edit: poza Cohenem, to jeszcze lubię TEN kawałek ![]() Aż się ciało do tańca rwie, mrr... ![]() edit2: I Latawce ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-05 o 07:48 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Nindżopesz
|
Witam o poranku.
Ju, czymam kciuki ![]() Mam dla odmiany remontową depresję. Kolega, który tam pomieszkuje i miał remontować w zamian za opierunek bez nas nie robi nic, od niedzieli palcem nie ruszył. Nie chce mu się, zmęczony. Ale płacić też nie ma z czego bo stracił robotę i jeszcze musi oddać pracodawcy 700 zeta z pensji. Koleżanka, jego dziewczyna, nie poczuwa się do obowiązku remontowania - bo to przecież on miał robić. Z jednej str czujemy się z TŻtem podłymi wykorzystywaczami wciskając im w rękę skrobaczkę do tynku (chociaż w sumie TŻ robi tam najwięcej), z drugiej nie stać nas na ich utrzymywanie. Ech, nie umiem być stanowcza i powiedzieć "płacicie albo remontujecie albo wypier..." |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miło ze strony kolegi ![]() ![]() ![]() A co zrobiliście ze starym mieszkaniem? wynajęliście?
![]() |
#785 |
Wpisz tu zomzing
|
Roz, mnie się też b. podoba ten opis. i tradycyjnie wewióry
![]() Maju, no sie zaszywam do upadłego, ale nic rozprute nie było ![]() ![]() Red, nie, nie jesteście wyzyskiwaczami, trzymam kciuki za postępy (wilkuś przyszedł, ładny jest ![]() Gryniuś, zjadłbyś coś? ![]() i co by tu jeszcze? ![]() Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-05 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Nindżopesz
|
My mieszkamy w starym oni w nowym. Żałuję, że zaczęliśmy ten remont, trzeba było czekać, zbierać kasę i wynajmować to nowe (im albo komuś innemu) ale miało być tak pięknie - mieli i płacić, i remontować... Sami nalegali "nie bierzcie fachowców, P. wszystko zrobi"
![]() EDIT: o, stuknęło mi 4000 ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-05 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak igristoje pite z gwinta na rynku ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: a ja mam trzy szóstki!!! ![]() ![]() ![]() edit: i się dowiedziałam, ze na nowej płycie Behemotha się podobno Maleńczuk udziela ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-05 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Wpisz tu zomzing
|
Pijaństwo nie szkodzi, szkodliwa to jest aklimatyzacja do dolnośląskiego powietrza (i odwrotnie)
![]() Tak na szybko: Czy był kto kiedy w Berlinie i czemś się tam urzekł? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-05 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() Byłam tylko przejazdem autobusem - urzekło mnie, że pod każdym domem stoi kupa nieskradzionych rowerów, że ludzie zabawnie się ubierają (ale trwał Oktoberfest) i że mają taaaaaaką wielką stację kolejową. Niczego więcej nie udało mi się zwiedzić. EDIT: acha, dziś mija mi 32 dzień ale objawy nie wskazują na rude małe, przeciwnie. Mimo to chyba sobie zrobię wieczorem teścik. EDIT2: Pocieszyłyście mnie pisząc, że nie jestem podłą wykorzystywaczką, piszcie mi tak jeszcze ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-05 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Przeciwne do małego i rudego? Wielki łysol?
A ja już wiem, jak się grzebie w kontenerach ze śmieciami. Właśnie wróciłam z traumatycznego seansu. Zorientowaliśmy się, że wyrzuciliśmy łyżkę z ekspresu ciśnieniowego do parzenia kawy. Więc poświęciłam się i z informacją "szukam niebieskiego worka na śmiecie" wlazłam do śmietnika, który jest poza budynkiem- i to o tej porze! Patrzę, a tu wszystkie worki są niebieskie! I słabo przezroczyste, więc musiałam je rozpruwać, żeby wiedzieć, czy to "nasz" czy nie. Nie znalazłam w końcu. Ktoś tam działał w nocy chyba, bo część już była rozwalona. A, już wiem, dziś ma być ten lepszy niż wczoraj dzień ![]()
#791 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche kicha....chyba musizie mu przypomniec ze jednak sie zobowiązał Cytat:
![]() Cytat:
ja nie byłam ,ale sie wybieram (w przyszłym roku) mam zamiar urzec się: -muzeum pergamonskim -stara i nową galerią -muzem zydowskim -reichstagiem -postdamer platz -nowoczesną architekturą - i wieloma innymi ![]() jesczze dogłebnie nie zbadalam tematu tyle ze ja uwielbiam muzea , a w zachodnich stolicach jest ich tak duzo, ze zawsze z zalem musze rezygnowac z wiekszosć ![]() w Wiedniu zaliczyłam rekord życiowy -8 g non-stop w muzeach-od otwarcia do zamknięcia ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-05 o 09:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Będzie. Dawaj aktualne zdjęcie żyry. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
grozi wypollizowaniem
|
znowu dzwonił
![]() ![]() gadałam z szefową-mam sie nim nie przejmowac za bardzo ![]()
#795 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() -idź do muzeum żydowskiego ![]() o własnie-cmentarze-nie zgłębiłam kogo tam mają pochowanego-a kogo mają? w Wiedniu zaliczyłam Strausa, Mozarta i kilku innych...niestety nie znalazłam grobu Loosa...
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-05 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chętnie bym sobie zabytki egipskie pooglądała (w tym słynne popiersie nefertiti) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() do Maleńczuka? Prosze bardzo - mój ulubiony kawałek Behemotha ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0wlVVRJWpyI Podobno to on wykonuje tę świetną recytację w drugiej połowie piosenki ![]() W ogóle, to piosenkę usłyszałam kiedyś w radiu i bardzo mi się spodobała, a potem się okazało, ze to Behemoth ![]() ![]() edit: a teraz słucham sobie Satyricona z podpisu ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-05 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
grozi wypollizowaniem
|
szczerze powiedziawszy to w Wiedniu najbardziej podobały mi sie wieżowce , wystawa Keitha Haringa i Klimt ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
koniecznie zdaj relacje jak wrócisz ![]() ![]() Looknij w necie na rózne opcje biletowe jakie tam mają- mają jakis taki karnet muzealny wazny 72 godziny-w porównaniu do pojedynczych wejsc wychodzi bardzo tanio, tylko nie wszystkie muz .obejmuje
![]() |
#799 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
aaa, no i chcę zobaczyć TO ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#801 |
BAN stały
|
To Miciel na M'Era Lunę się wybiera?
![]() Faaaajnie, sporo moich znajomych z Holandii jeździ co roku, muszę kiedyś do nich dołączyć. W sumie jakikolwiek festiwal w Niemczech bym ogarnęła. Jakiś Hurricane czy coś. |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale chyba zadnego zespołu nie znam ![]() edit: a nie - znam! Eluveitie będzie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-05 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
oo, i Faith and The Muse
![]() Eluveitie sami... uff, nie będzie mi żal ![]() ![]()
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą uważam, że z okazji roku chopinowskiego możnaby wprowadzić bezpłatne testy na gruźlicę, z okazji Wyspiańskiego- badania WR itd ![]()
![]() |
#806 |
Nindżopesz
|
Taaa, chyba tak...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() na pewno da sie dokupic ![]()
![]() |
#809 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niepotrzebnie ![]() zw świecącym Jezuskeim i futrzastą klatą na pewno zrobisz furorę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.