Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-05, 10:39   #4111
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość

ehhh... ja sie lodom nie oparłam i po kilku dniach wrociło mnie 2 kg wiecej
uuu to niedobrze ale jadłaś codziennie?
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:39   #4112
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

rumcia koniecznie wejdź w komitywę z ciocią ja mam sis więc we dwójkę zawsze jakoś raźniej nam jest zresztą uparła się na dukanowy chlebek hmm zobaczymy
co do murzynka to on nie taki bez skrobi przepisik od naszej Aleksandry
http://redandpale.blox.pl/2010/04/Murzynek.html

oj zobaczymy czy moja dzielność wyjdzie - ślub na 16 więc przed wyjściem do Kościółka muszę jeszcze coś wszamać a i mam niewygodne buty yhh a na pierwszy rzut nogi wygodnymi się wydawały 129 zł poszło do kosza wrrr ... jak tu się nie wkurzać

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

wręcz skrzypcowo oj chce mi się jajecznicy !

tak mi się przypomniało, że twinplus podawała cytat z forum z doktorkiem, że skrobię kukurydziana można zastąpić mąką pszenną, może by to zamienił? w ostateczności? Od święta? Póki co jem tylko serniki bez skrobi, bez budyni, bez kakao, jak już to dodaję kawę rozpuszczalną do sernika. Może raz do murzynka mogłabym dać mąkę??

A buty - szkoda kasy - wkładaj na nogi i rozbijaj, chodź do pracy, po domu, może sie noga przyzwyczai, albo daj na chwilę teściowej, jak ma większą stópkę, to rozbije, a co jak odciski będą, to nie u Ciebie

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:40   #4113
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
robiłam juz 2 podejscia do sernika i---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
hehe dzięki... jaja mnie opanowały...----------
Dobrze że nie męskie... jaja męskie nie golone

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:45   #4114
india40
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
hehe
ale nad morzem są najlepsze gofry z owocami
w sumie chyba wezmę ze sobą gofrownicę i będę robiła własne gofry.
Rano na śniadanie z wędliną i jajeczkiem, a na plazę posypię słodzikiem
No widzisz , zawsze jest jakieś WYJŚCIE AWARYJNE
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:45   #4115
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Zrobiłam galaretkę herbacianą z agarem i chyba za dużo go sypnęłam - jest okropna Ścięła się elegancko i w ogóle ale smak no i zjadłam wieśniaka ze słodzikiem i odrobiną nescafe (w tym celu kupiłam malutki słoiczek rozpuszczalnej co by deserki sobie doprawiać ).

W ogóle to powiem Wam jeszcze jaka wróciłam wściekła z siłowni... poszłam sobie na bieżnię i patrzę znowu jest taki koleś co biegnie pierdyliard kilometrów i z niego pot tryska dookoła, jego bieżnia to już jak obsikana wygląda. No i ja raz koło niego na bieżni byłam to myślałam że mnie krew zaleje - wycierałam się ostentacyjnie raz po raz, ale nic to nie dało. Dziś znowu...wszystkie inne bieżnie zajęte więc została mi ta koło niego. I co? Znowu to samo, myślałam że tam normalnie wytrzymałam może z pół godziny i poszłam wpieniona porobić coś na maszynach...Jak tak można, chyba koleś czuje i wie że cieknie z niego jak ze świni...Jeszcze jeden jest taki agent co się nabiega, nabiega i potem idzie na maszyny cały mokry i ręcznika pod siebie nie kładzie BOSZ! Czuję się jakbym miała do czynienia z jaskiniowcami
daj spokój niektóre baby też są takie obleśne... ale ja mprzeżyłąm chyba jeszcze coś gorszego a mianowicie... cwicze sobie na magic barze... leże na stepie i robie wyciskanie... za moją głową jakiś pedałowaty szczyl... i nagle nozdrza me zaatakował jakiś niewyobrażalny smród!!!! wyobrażcie sobie??? pedał puścił pule i tą taką że myślałam że żygne i oczywiście nie ukrywając swojego obrzydzenia i obyurzenia ty faktem wstałam otworzyłam oscentacyjnie okna i na całuy głos se powiedziałam "co za cham jakiś paskudny sie zesrał, zaraz sie porzygam!" a on idiota lezał i sie śmiał pedał gejowaty.. powiedziałam potem przy nim udając ze nie wiem ze to on w recepcji kolesiowi ze cham jakiś sie zesrała i koleś z recepcji powiedział że ludzie są chamy obleśne i ze zamiast wstać iść do kibla i spuścić z dupy to kisi pierdziocha a potem go wypuszcza żeby se polatał kazdego na zbiorowe rzyganie zapraszał.... eeehhh szkoda gadać
Cytat:
a gdzie otręby
ja w sumie jem to samo tylko jeszcze placki otrębowe na śniadanie zamiast jajecznicy
o cholesław zapomniałam o otrębach ale wiesz co? nie mam jogurtu to jak mam zjeść te otby ja tak z jajem to nie przełkne... dobra wciągne na kolacyje activie z otrebami co by było przepisowo

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:47   #4116
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Izuszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam problem. Nieskromnie przyznam, że z Dukanem jestem już zaprzyjaźniona, mniejsza o 23kilo, szczęśliwa, lekka... Ale cholesterol skoczył mi dosyć mocno po jajkowych szaleńswach. Białkowe omlety i jajecznice już nie wchodzą w grę, rodzina zarzuca mi marnotrawstwo żółtek, białka muszę ograniczyć do 1dziennie (placki) i odpada mi jeden posiłek... Wymyślcie coś, nie mam pomysłu! Bo zbankrutuję w końcu, a już tak mało zostało, 2kg...
wynik niesamowity moze przejdz po prostu na III tam tez dziewczyny chudna, wiec te 2 kg spokojnie spadna a ile latwiej ci bedzie

Cytat:
Napisane przez iwcia1603 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich. Jestem na diecie Dukana od poniedziałku. Obecnie ważę 94 kg a od poniedziałku ubyło mi 3 kg. Chyba nieżle? Czytałam jego książkę ale czy ktoś może podesłać mi jakieś fajne przepisy na I fazę, aby dałam radę i wytrwałam. Może jakieś przykładowe jadłospisy. Znalazłam się na tym forum przypadkowo i cieszy mnie, że jest tyle osób które się odchudzją tą metodą. Moja waga to efekt dwóch ciąż. Jestem zdeterminowaną 39,5 latką, która do swoich 40-tych urodzin chce zgubić ok.20 kg. Wierzę,że dam radę.
witaj na forum i trzymam za nastepne kg

Cytat:
Napisane przez olunia_kkk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Dołączam się do wątku. Dopiero tak późno ale wcześniej wstydziłam się chyba swojej wagi a co za tym idzie osobowości . teraz pora to zmienić ....
Sporo osiągnęłam ale będzie jeszcze więcej
Trzymajcie kciuki..
Proteinowych snów życzę
na pewno ci sie uda

Cytat:
Napisane przez utyta Pokaż wiadomość
Witam po 2 dniu I fazy 3kg -. Bardzo mnie to cieszy wiem ,że jeszcze długa droga przede mną do zrzucenia 9kg

Początek I fazy 03.08.10 3 dni
po 2 dniu I fazy 05.08.10 3KG-
wow 3kg fantatsycznie jak tam dluga droga, ja mam jeszcze 12 kg a dukam juz prawie 3 miesiace

wkoncu moge sie z wami przywitac
wczoraj mnie wywialo, bo pojechalismy na wycieczke, porobilam piekne zdjecia - cala wyprawa sie udala, no i narobilam troche kilosow

z racji tego ze Ija mnie zdradzila to tez sie dzis zwazylam i po 5 dniach mam spadek o -1,2kg tym samym zmieniam podpisik

wszystkim gratuluje spadkow i trzymam za nastepne

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind

Edytowane przez twinsplus1
Czas edycji: 2010-08-05 o 10:50
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:51   #4117
kochak
Rozeznanie

Cytat:
uuu to niedobrze ale jadłaś codziennie?
tak po 5 świderków
a po powrocie z biedrony litrowee co wieczór i slodycze i juz wogole dupsko urosło:/ najpierw było 46-7 pozniej 48 a skonczyło sie na 51

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dobrze że nie męskie... jaja męskie nie golone
moze to z braku meskich kurzymi sie zadowalam : hahaha:je stem 3 tyg ponad na diecie "bezjajkowej":hah aha:
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:52   #4118
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
z racji tego ze Ija mnie zdradzila to tez sie dzis zwazylam i po 5 dniach mam spadek o -1,2kg tym samym zmieniam podpisik
piękny wynik

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:52   #4119
kochak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
daj spokój niektóre baby też są takie obleśne... ale ja mprzeżyłąm chyba jeszcze coś gorszego a mianowicie... cwicze sobie na magic barze... leże na stepie i robie wyciskanie... za moją głową jakiś pedałowaty szczyl... i nagle nozdrza me zaatakował jakiś niewyobrażalny smród!!!! wyobrażcie sobie??? pedał puścił pule i tą taką że myślałam że żygne i oczywiście nie ukrywając swojego obrzydzenia i obyurzenia ty faktem wstałam otworzyłam oscentacyjnie okna i na całuy głos se powiedziałam "co za cham jakiś paskudny sie zesrał, zaraz sie porzygam!" a on idiota lezał i sie śmiał pedał gejowaty.. powiedziałam potem przy nim udając ze nie wiem ze to on w recepcji kolesiowi ze cham jakiś sie zesrała i koleś z recepcji powiedział że ludzie są chamy obleśne i ze zamiast wstać iść do kibla i spuścić z dupy to kisi pierdziocha a potem go wypuszcza żeby se polatał kazdego na zbiorowe rzyganie zapraszał.... eeehhh szkoda gadać

o cholesław zapomniałam o otrębach ale wiesz co? nie mam jogurtu to jak mam zjeść te otby ja tak z jajem to nie przełkne... dobra wciągne na kolacyje activie z otrebami co by było przepisowo
: hahaha:bosko .... pedał gejowaty: hahaha:
Stary 2010-08-05, 10:53   #4120
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:

Masakra ludzie nie mają wstydu, zesrać się tak i się śmiać...miał gnój pewnie 15 lat...nie ubliżając nikomu, ja jestem taka że w kaszę nie dam dmuchać, bym chyba go pojechała jak nie wiem co...skąd się biorą takie cioty???

Stary 2010-08-05, 10:55   #4121
india40
Raczkowanie

[QUOTE=lukrecja_25;2116265 7]daj spokój niektóre baby też są takie obleśne... ale ja mprzeżyłąm chyba jeszcze coś gorszego a mianowicie... cwicze sobie na magic barze... leże na stepie i robie wyciskanie... za moją głową jakiś pedałowaty szczyl... i nagle nozdrza me zaatakował jakiś niewyobrażalny smród!!!! wyobrażcie sobie??? pedał puścił pule i tą taką że myślałam że żygne i oczywiście nie ukrywając swojego obrzydzenia i obyurzenia ty faktem wstałam otworzyłam oscentacyjnie okna i na całuy głos se powiedziałam "co za cham jakiś paskudny sie zesrał, zaraz sie porzygam!" a on idiota lezał i sie śmiał pedał gejowaty.. powiedziałam potem przy nim udając ze nie wiem ze to on w recepcji kolesiowi ze cham jakiś sie zesrała i koleś z recepcji powiedział że ludzie są chamy obleśne i ze zamiast wstać iść do kibla i spuścić z dupy to kisi pierdziocha a potem go wypuszcza żeby se polatał kazdego na zbiorowe rzyganie zapraszał.... eeehhh szkoda gadać

Nie nooooo rozwaliłaś mnie tym na łopatki:h ahaha::rot fl: To jakiś jaskiniowiec był
II od 21.07.10
19.08.10 - 63,6 kg
Cel 58 kg
india40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 10:57   #4122
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

zapomniala sie pochwalic, ze moj M - przeciwnik wszystkich diet i krytykant mojej TEZ CHCE NA DUKANA a caly czas sie zapieral, ze on sie sobie podoba wazy 92kg i chce wazyc 75kg, w sumie ja uwazam ze 85kg dla nie go jest ok, ale sie uparl a wzrostu ma 178cm - no zobaczymy, z drugiej strony jeszcze jemu bede musiala gotowac, wszystko byloby ok gdyby on tak nie wybrzydzal

Stary 2010-08-05, 11:01   #4123
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Masakra ludzie nie mają wstydu, zesrać się tak i się śmiać...miał gnój pewnie 15 lat...nie ubliżając nikomu, ja jestem taka że w kaszę nie dam dmuchać, bym chyba go pojechała jak nie wiem co...skąd się biorą takie cioty???
wiesz ja z początku nie byłam pewna czy to on... po tym zachowaniu jego sie upewniłam a miał ze 20 lat nie 15 ale mówie ze ciotencja i chudy taki blondasek myślałam ze go ta sztanga co na niej 2 kg miał zabije na śmierć

cholera coś miałam rzec ale zapomniałam...

a już wiem! a propo tych jajek nie golonych hahahahaha

śniły mi sie jajka TŻta haha bo nie sypiamy ze sobą od kilku dni bo ja musze w domku mamuni trzody pilnować psowatej także krótko się widujemy w ciągu dnia hahaha i mi sie śniło że siedział na golasa po turecku (i nie tylko onhahaha jeszcze jakieś dwa człony były hahahaha obce) i ja obceniałam a one TŻtowe jajcenta tak sie rozlały jak sadzone ( w końcu na podłodze siedziały ) i miał taaaaaaakiego dziada ahahaha że ninuś na takiej opoduni mięciutkiej spał aaaaaaaaaaaaahahhahaa:hah aha:

Przepraszam wiem że to moze nie na miejscu takie rzeczy opowiadać hsahahah ale to w końcu o jajkach to z dietą się łączy a tak mi sie zachciało smiac jak se o tym śnie p[rzypomniałam ze musiałam powiedzieć wam a że wy moje siostry sekciarskie jesteście to nie czuję krempacji w kwestiach erotycznych przy was hahahahah

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:06   #4124
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
piękny wynik
dziekuje kochana

chcialam wam zdjatka pokazac, jesli nie macie nic przeciwko

Stary 2010-08-05, 11:06   #4125
Sparta
Wtajemniczenie

Kiszenie pierdziocha i pedał gejowaty mnie rozwaliło

Stary 2010-08-05, 11:11   #4126
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość

W ogóle to powiem Wam jeszcze jaka wróciłam wściekła z siłowni... poszłam sobie na bieżnię i patrzę znowu jest taki koleś co biegnie pierdyliard kilometrów i z niego pot tryska dookoła, jego bieżnia to już jak obsikana wygląda. No i ja raz koło niego na bieżni byłam to myślałam że mnie krew zaleje - wycierałam się ostentacyjnie raz po raz, ale nic to nie dało. Dziś znowu...wszystkie inne bieżnie zajęte więc została mi ta koło niego. I co? Znowu to samo, myślałam że tam normalnie wytrzymałam może z pół godziny i poszłam wpieniona porobić coś na maszynach...Jak tak można, chyba koleś czuje i wie że cieknie z niego jak ze świni...Jeszcze jeden jest taki agent co się nabiega, nabiega i potem idzie na maszyny cały mokry i ręcznika pod siebie nie kładzie BOSZ! Czuję się jakbym miała do czynienia z jaskiniowcami
Maricken tak to jest z facetami, kiedyś weszłam do takiej siłowni gdzie ćwiczą sami faceci. Przy wejściu stały półki z butami na siłownie. Tragedia.
Ja mam swoją siłownie, jestem tam jedyną kobietą, oprócz mnie ćwiczy tam pięciu facetów, ale porządek musi być. Pełna kulturka, każdy przychodzi czysty, z ręczniczkami. Chlewu nie toleruję, zaraz bym im coś powiedziała. Współczuje, bo wiem co czujesz, raz miałam okazję i na szczęście jedyny

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:16   #4127
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Kiszenie pierdziocha i pedał gejowaty mnie rozwaliło
mnie jeszcze jaja niegolone rozwaliły ale Wy laski dzisiaj wymiatacie gdzie ja sie dostałam
śmigam do lidla po ten sok na galaretke malinowy
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:16   #4128
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochana

wow gdzie to ? bajeranckie

skrobi kukurydzianej nie zastępuje się żadnym specyfikiem pszennym , ziemniaczanym bądź innym ...

idę poprawić sobie humorek i zrobię sobie pazurki tak sama dla siebie coś....
do wieczorka dukanki
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:17   #4129
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz ja z początku nie byłam pewna czy to on... po tym zachowaniu jego sie upewniłam a miał ze 20 lat nie 15 ale mówie ze ciotencja i chudy taki blondasek myślałam ze go ta sztanga co na niej 2 kg miał zabije na śmierć

śniły mi sie jajka TŻta haha bo nie sypiamy ze sobą od kilku dni bo ja musze w domku mamuni trzody pilnować psowatej także krótko się widujemy w ciągu dnia hahaha i mi sie śniło że siedział na golasa po turecku (i nie tylko onhahaha jeszcze jakieś dwa człony były hahahaha obce) i ja obceniałam a one TŻtowe jajcenta tak sie rozlały jak sadzone ( w końcu na podłodze siedziały ) i miał taaaaaaakiego dziada ahahaha że ninuś na takiej opoduni mięciutkiej spał aaaaaaaaaaaaahahhahaa:hah aha:

Przepraszam wiem że to moze nie na miejscu takie rzeczy opowiadać hsahahah ale to w końcu o jajkach to z dietą się łączy a tak mi sie zachciało smiac jak se o tym śnie p[rzypomniałam ze musiałam powiedzieć wam a że wy moje siostry sekciarskie jesteście to nie czuję krempacji w kwestiach erotycznych przy was hahahahah
Dżizas jakie masz sny...jaja męskie nie golone naprawdę chodzą Ci po głowie a z tymi dziadami borowymi to uważaj bo nie wiadomo czyje to były hahaha dziady chyba nie murzyńskie???
Cytat:
dziekuje kochana

super widoki

Stary 2010-08-05, 11:20   #4130
kochak
Rozeznanie

Cytat:

: hahaha::h ahaha::ha haha:

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
dziekuje kochana

o zesz jak pięknie:lov e:

ja bym jeszcze kontrast podkręciła ale to zboczenie zawodowe///
Stary 2010-08-05, 11:22   #4131
landryna210
Raczkowanie

Witam!
Jestem na diecie proteinowej czwarty dzień (faza uderzeniowa).Wyczytałam na jakiejś stronie ,że należy jeść otręby pszenne i owsiane minimum 2 łyżeczki.Jednak zamiast otrębów pszennych kupiłam zarodki pszenne...Czy mogę je stosować w przepisach zamiast otrębów pszennych czy muszę kupić te otręby ? Dodam,że te zarodki mają nawet mniej kcal od otrębów owsianych.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.
landryna210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:23   #4132
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

wow gdzie to ? bajeranckie

skrobi kukurydzianej nie zastępuje się żadnym specyfikiem pszennym , ziemniaczanym bądź innym ...

idę poprawić sobie humorek i zrobię sobie pazurki tak sama dla siebie coś....
do wieczorka dukanki
a to bylo w Durham - piekne miasteczko, waskie i krete uliczki - slicznie tam

Cytat:
Dżizas jakie masz sny...jaja męskie nie golone naprawdę chodzą Ci po głowie a z tymi dziadami borowymi to uważaj bo nie wiadomo czyje to były hahaha dziady chyba nie murzyńskie???

super widoki
a najlepsze jest to, ze prawie za "plotem" (16 minut pociagiem) a dopiero teraz sie tam wybralam

Stary 2010-08-05, 11:30   #4133
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez landryna210 Pokaż wiadomość
Witam!
Jestem na diecie proteinowej czwarty dzień (faza uderzeniowa).Wyczytałam na jakiejś stronie ,że należy jeść otręby pszenne i owsiane minimum 2 łyżeczki.Jednak zamiast otrębów pszennych kupiłam zarodki pszenne...Czy mogę je stosować w przepisach zamiast otrębów pszennych czy muszę kupić te otręby ? Dodam,że te zarodki mają nawet mniej kcal od otrębów owsianych.Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.
Ktoś już kiedyś chyba o tym pisał ale nie pamiętam kup otręby owsiane i pszenne, jemy dziennie 2 łyżki owsianych 1 pszennych. Zarodki się niestety nie nadają, przykro mi

Stary 2010-08-05, 11:30   #4134
shibuya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Ja dopiero we wrześniu, ale nigdy za wcześnie na zmartwienie.
Wejdę w komitywe z ciotka, która też na dukanie i jedzie na weselicho i upiekę różności tak jak mówisz, tylko lodówkę muszę kupić, bo nie mam. Jak możesz, to podeślij mi ten przepis na murzynek bez skrobi, bo też nie posiadam takiego specyfiku.
Cytat:

a na weselu to ja nie zamierzam wcale jeść chyba ze jakiś schabik szczupły będzie w galarecie cy cuś zawsze coś dietetycznego sie wyszuka jak sie chce to sie znajdzie a na wszelki wypadek se zatargam jaja na twardo ze dwa i twaróg ze szypiorkiem w torepce zakamufluje i bede podjadac pod stołem hahaha. A na powa żnie to na PW wtedy bede wiec zawsze to liść sałaty czy jakieś warzywo się wciągnie
Dziewczyny nie przesadzajcie z tym jedzeniem na weselu...
Jeśli zjecie dosłownie 3 łyżki zupy i troszkę drugiego dania (bo przeważnie taka to bywa ) to nic się nie stanie. Spalicie to przykładowo w tańcu. Waga nie wzrośnie Wam o kilka kilo a co najwyżej zatrzyma się na dwa dni bo wydłuża się proces spalania (bez przesady to nie tragedia patrząc na to, że kiedyś nie robiłyśmy nic żeby waga spadała ). Wolę wybrać taka opcje aniżeli czajenie się z jakimiś jajkami i serem 'pod stołem' lub wymyślaniem, że się zatrułam czyli ogólnie tłumaczenie wszystkim czemu nie jem itp. itd... Najgorszy moment to tylko jakieś kilkanaście minut kiedy wszyscy siedzą razem przy stole (później można 'krążyć') i się obserwują, potem już nikt nie zapyta czemu nie jesz, ba! Nawet nie zauważy, bo popłyną procenty... a jak przyjdzie główny punkt programu TORT to gwarantuje Wam, że jeśli nie będzie Was przy stole to nikt nie będzie się upominał, że tu jeszcze ktoś nie dostał. Dieta dietą – dzielnie tu wszystkie walczymy i dbamy o to aby zmienić nawyki żywieniowe, ale nie przesadzajmy z 'teatrzykiem'...

A tak poza tym to gratuluje bardzo dzisiejszych spadków!
shibuya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:34   #4135
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
: hahaha::h ahaha::ha haha:

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

o zesz jak pięknie:lov e:

ja bym jeszcze kontrast podkręciła ale to zboczenie zawodowe///
a jak to sie robi? bo ja mam taki dla szaraczkow aparacik nich no zerkne... Kodak C913 z 9,2 mega pixels

Stary 2010-08-05, 11:35   #4136
kochak
Rozeznanie

Cytat:
a jak to sie robi? bo ja mam taki dla szaraczkow aparacik nich no zerkne... Kodak C913 z 9,2 mega pixels
w photoshopie
na aparatach sie nie znam... mam tylko w komórce
Stary 2010-08-05, 11:36   #4137
rebushnik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja Cie pamietam
miło mi , dziękuję kochana
ostatnio zaczęłam obserwować wątek dla 3fazowych, a Was podczytuje od 90 str, niby miałam przejść na 3 ale od jutra powracam na 2
przytyło mi się trochę, bo za często robiłam sobie uczty słodyczowe, jadłam więcej owoców i lody
przez ostatnie 2 tyg robiłam tylko śniadania i kolacje dukanowe ,a obiady były normalne, czyli uczty
ale, że od jutra się wyprowadzam i będę na swoim to będzie mi łatwiej i nie będą kusić obiadki mamusi
przytyłam ok 1,5 kg ale na Dukanie łatwo mi spadało więc się nie martwię

miłego dnia
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:38   #4138
kochak
Rozeznanie

Cytat:
w photoshopie
na aparatach sie nie znam... mam tylko w komórce
Stary 2010-08-05, 11:39   #4139
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
ja robię z serkie albo z cczym tam mam pod ręką

Cytat:
tak po 5 świderków
a po powrocie z biedrony litrowee co wieczór i slodycze i juz wogole dupsko urosło:/ najpierw było 46-7 pozniej 48 a skonczyło sie na 51
o kurczę!! no to nieźle, ja chciałam tak z 1-2:d
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 11:41   #4140
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
miło mi , dziękuję kochana
ostatnio zaczęłam obserwować wątek dla 3fazowych, a Was podczytuje od 90 str, niby miałam przejść na 3 ale od jutra powracam na 2
przytyło mi się trochę, bo za często robiłam sobie uczty słodyczowe, jadłam więcej owoców i lody
przez ostatnie 2 tyg robiłam tylko śniadania i kolacje dukanowe ,a obiady były normalne, czyli uczty
ale, że od jutra się wyprowadzam i będę na swoim to będzie mi łatwiej i nie będą kusić obiadki mamusi
przytyłam ok 1,5 kg ale na Dukanie łatwo mi spadało więc się nie martwię

miłego dnia
Witaj Rebushnik ponownie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Kochak, chyba Ci foty moje podrzucę do obróbki
A na avatarze to jesteś Ty tam w tle hen?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości