|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Witajcie.
Śliczne macie dzieciaczki Pozdrawiam - mamusia kwietniowa
|
#752 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
![]() ja po 20:00 wróciłam z koni namęczyłam się z ogierem jak nie wiem, dęba mi stawał i baranki trzaskał, nerwus z niego jak nie wiem i nie posłuszne konisko ![]() Cytat:
moja kobyłka też w górach teraz stoi w Karpaczu ślicznotka z niej dziękuję bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
super torcik mniam mniam słodziutki jest ps jaki masz aparat i obiektyw? ( głównie chodzi mi o szkło)
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Bydgoszczanka również pozdrawiamy
Pamiętam Twój brzuszek ze zdjęciowego
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
a co to
mamusie śpią?![]() Kancia-o co dokładnie Ci chodzi w PS-ie?bo ja trochu dłubie w nim...a przynajmniej dłubałam zanim się Emi pojawił
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!
Kancia nie pomogę,bo nie mam pojęcia!! Moi Mężczyzni w sklepie, a ja lecę do garów ![]() ładna u nas pogoda, słońce świeci. u Was?? |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
sensuel ale z czym nie mogli sobie poradzic przeciez sikał do kibelka a kupał tak czesto, ze nie dali rady
![]() no szkoda, szkoda w szopie chodzi mi głownie o to zeby dodac na obrazek tekst ale zeby był w takim samym kolorze jak reszta tekstu na obrazku ( nie da sie pipeta bo kolory sa zroznicowane) |
|
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ten wpis wczoraj to Patki nawet nie wiedziałam, że poszedł w świat, chciałam coś napisać a mój mały informatyk przyssał się do lapka więc skorzystałam z okazji i ją przebrałam cwaniara nawet wie jak wiadomości na wizażu wysyłać bo ona tak się wierci, że przebranie jej czasami graniczy z cudem...Dzisiaj moje szczęście kończy 6 mc Kupiliśmy jej wczoraj tego bawiskoczka i klocki z FisherPrice bawiskoczek słoń- http://allegro.pl/item1166614965_fis...zacy_slon.html, ten ma miękkie uszy i dlatego wybór padł na słonika aktywne klocki- http://allegro.pl/item1166571180_fis...zka_74121.html poaza tym wybrałam sobie wczoraj robota kuchennego, chciałam Fenomena ale teraz bardziej skłaniam się ku Philipsowi, może któraś z was go ma? Bo potrzebuję opinii, albo ktoś znajomy, nie chcę wydać kasy na coś co nie spełnia dobrze swoich funkcji http://allegro.pl/item1166237493_sup..._1000w_fv.html idę na kawkę i wyściskać mojego półroczniaka buziaki
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
możesz jako koloru czcionki wybrać GRADIENT a jako zdjęcie do gradientu wybrać zdjęcie które przerabiasz...- wybrać z listy zdjęć zapisanych na komputerze
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Agape sliczna i lysolek jak moja Lu
![]() Wyderka dzieki za cynk za szczepienie i za pozbycie sie wysypkiYouyou jak Filipek sie dzis czuje ? Jak noc ? Kancia ![]() Madziulka wszystkie na raz to dopiero ![]() Ile on ma wlosow moja przy nim,to lysa jak kolano Sensuel jego pedagog niech sobie sama zalozy pieluche.Ja jako polski pedagog powiem ci,ze czas najwyzszy kupac do kibelka.Mysle,ze poszli na latwizne,bo nie chcialo im sie go przebierac i pilnowac zeby szedl do talety.Dlatego zalozyly pieluche i niech sie pozniej matka martwi jak dziecko bedzie mialo 6 lat i dalej latalo z pampersem... za udane urodzinki i tort.PatkaM za wizyteBydgoszczanka Pola u mnie narazie swieci Bardotka co do robota,to nie pomoge.Ja nadal czaje sie na KA moze na gwiazdke...![]() U na 3 noc do ![]()
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
aldii ja mam nadzieje, ze to zeby bo mamy tak samo ale juz kupe czasu
patinka dzieki jak bede miała chwile to pokukam |
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Bardotka fajne zabawki
i za 6 mscMama rano do mnie dzwoniła, że od dziś w tesco ma być jakaś super promocja na pampki. Pojechałam rano i co Poczucie humoru to mają w tym tesco bo przeważnie są u nas tylko po 70 i kosztują tyle samo. Do Biedronki brakowąło mi już rąk żeby z tych huggisów wziąść coś. No trudno i tak wole pampki, bo długo mam paczkę. No i te Huggisy źle mi sie zapina... jak chce zapiąć tak żeby nie przesikiwał ma za ciasno an brzuszku, a jak zrobie luźniej przesikuje mi je i ubranka.
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-08-05 o 09:04 |
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W domu to 5-6 razy dziennie robił po kawałku,a nawet i więcej.Upierdliwe to jest na serio bardzo.Jak będę u lekarza z Dennisem to zapytam o to.Czy to normalne czyda się to jakoś uregulować.
|
|
#764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No a co Ty myślisz? Że jak mama cała ciążę i kolejne 6 miesięcy siedziała na wizażu, to Patrycja nie wie jak posta napisac? Tak, tak łysolek, ale po mały coś tam kiełkuje ![]() ********** Dziękujemy za miłe słowa. |
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
patinka juz mnie siostra wyręczyła
zrobiła mi napis ![]() tak btw pytałam Was o to bo potrzebowałam zrobic obrazek na tort dla Adika koniec konców wyszło cos takiego ![]() http://a.imageshack.us/img64/4964/lazyx.png bedzie to orazek na popularnym opłatku tylko "Adrian 3 lata" bedzie nad postaciami.moje dziecko uwielbia ten program takze mysle, ze bedzie bardzo zadowolony ![]() ed; Agape na tym zdjęciu z dłygopisem to wyglada " nie pochodz bo ugryze" madziula sliczny synuś ![]() sensuel torcik fajny ja w koncu zdecydoałam się na obrazek ale tort bede sama robic ![]() my robimy urodzinki 14.08 ![]() pisze na razty bo mam milion rzeczy do zrobienia
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-08-05 o 09:09 |
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo może to idiotycznie zabrzmi,ale ja też jestem pedagogiem tylko bez praktyki,czyli żadnym .Może w domu będę mu ściągała,a najwyżej do przedszkola będzie miał.Bo ja nie chcę aby zaczął sikać mi znowy do pieluchy
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() TŻ z Pauliną do padiatry dzisiaj idzi, bo wymiękam z tym Bebilonem... Ma coraz więcej suchych plam, a lakarka chciałą to zobaczyć... Pewnie wrócą z receptą na Bebilon Pepti... Poza tym wczoraj Bąkowi zrobiliśmy zdjęcie do paszportu...
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
**** A ja cwaniara wsadziłam własnie Olę do krzesełka do karmienia, dałam full zabawek i mam chwilę dla siebie
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardotka Sto lat dla Patki!!! ![]() my jutro kończymy pół roczku ![]() Cytat:
około północy znowu był cały rozpalony i próbowałam mu czopka wcisnąć ale nie dało radyO 11 go uśpiłam ale własnie wydzwaniający telefon TŻ go obudził wyrzuce go kiedyś za okno![]()
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
za pół roczku Cytat:
i tak już 4 noc
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski ja tylko na sekudne TZ ma dzisiaj urodziny i szykuje przyjecie niespodzinanke wczoraj latanie dzisiaj gotowanie
wiec czasu brak ale zdjecia szybko obejzalam slicziutkie sliczniutkie te nasze dzieci ![]() aaa i Szymus dzisiaj ma pol roczku juz kurcze jak szybko czas leci |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszstkich obchodzacych swoje miesięcznice wielki
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
Bardotka, Elcia za poł rokuElcia jak rozwiazala sie sprawa z lokatorami i ich psem? Bardotka fajne zabawki ![]() Sensuel kurcze tak daleko zaszłas a Ci te ''baby''z przedszkola wszystko popsuły Niewiem co Ci doradzic, ale musi byc jakis sposób na synka i jego zmagania z kibelkiem Ciezka sprawa...ze mnie tez taki pedagog jak z Ciebie( o nie sorry ja z rocznym stazem w szkole )Napewno nie poddawaj sie i nie pozwalaj w domu chodzic w pampersie. Trzymam kciuki za tort, piekny i zapewne bardzo smaczny![]() Kamyk fajne zdjecie ![]() Bydgoszczanka witaj i pozdrawiam ![]() Kancia , ale bedzie sliczny tort ![]() Aldii biedna My juz po spacerku, pózniej bedzie drugi po obiedzie, bo mam zamiar przejsc sie do pracy zobaczyc grafik na nastepny tydzien
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
BLONDE dywan bedzie prany a pies bedzie spal na dworzu lub w Patio ktore mamy
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
czytam, czytam a nie mam weny by się zebrać do napisania czegokolwiek
to chyba wszystko przez ten stres i załatwianie jeszcze ostatnich rzeczy przed weselem ciągle mam wrażenie, że o czymś zapomnieliśmy.. za wszystkie miesięcznice ![]() dzieciaczki wszystkie jak zwykle cudnee jadę dzisiaj drugi i ostatni raz przed weselem na salę.. tylko nie wiem po co w zasadzie.. chyba dogadać jakieś szczegóły i czy coś się zmieniło.. mam nadzieję, że szybko załatwimy bo nie chce mi się a moja mama oczywiście sama beze mnie nie pojedzie bo twierdzi, że sama to o czymś zapomni wklejam moją Julkę bo dawno się nie pokazywałyśmy chyba i mamusia wieloryb
|
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
![]() My dziś wyjeżdżamy, więc lecę się pakować i pożegnać napewno do poniedziałku. Bo przez taki czas nie będę miała dostępu do internetu ![]() Tak strasznie się cieszę, że chociaż na te kilka dni wyjeżdżamy buziolki
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
Pisałam wczoraj z Pysią. Tęskni za nami i serdecznie nas pozdrawia. Ciągle czeka na rozpatrzenie reklamacji. Rozpakowuje pudła i jest szczęśliwa na nowym M.
![]() Poszłam wczoraj z Milenką do lekarza, bo pokasływała też w nocy. Okazało się, że to alergia na skoszoną trawę. Mnie też dopadło. Dostałam loratydynę. Mi powinno wystarczyć ta śladowa ilość co dostanie z moim mlekiem, jak się nie polepszy to mam jej dawać aerius. A już się cieszyłam, że powoli mogę zacząc wracać do nabiału a u niej alergia pokarmowa przechodzi we wziewną tak jak u Olafka Yuoyou życzę dużo zdrówka dla Filipka. Może pójdź z nim do lekarza. Bo u maluszków infekcje gardła lubią schodzić na oskrzela. My też za tydzień wyjeżdzamy na wczasy i boję się, żeby dzieci się nie pochorowały. Sensuel a nie mogłabyś chilowo przytrzymać Oskara w domu, aż się nauczy. Popracowałabyś nad relacją z młodszym bratem również? Albo twardo powiedz przedszkolankom, że nie życzysz sobie zakładania pampersa? Najlepsze życzenia dla półroczniaków. Kamyk ale fajne zdjęcie. Tylko minka w podkówkę. Ja wczoraj na wieczór nie ściągnęłam mleka na kaszkę, bo nie miałam kiedy i zrobiłam Mi na bebilonie pepti i wcięła i nie widze zmian w kupce ani nie ma bólu brzuszka.
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie
sensuel kurczę szkoda że nie wytrzymali w tym przedszkolu bo pewnie lada moment i to też by się ustabilizowało tak jak siku... ale nie poddawaj, się może pogadaj z nimi jeszcze raz a torcik świetny, ja na roczek Borysa chyba też sama coś upiekę ![]() śliczne zdjęcia Agape, Madziulka, Kamyk paszportowe (a nasz wyrobiony paszport leży w urzędzie i nie ma kto go wybrać... bo w końcu nie był potrzebny ale to w sąsiednim mieście i nie po drodze jakoś...)filka piękny album Patka gratuluję udanego zakupu Castilia witaj ![]() kasiorekzeta - fajnie w górki sobie jedziesz... ja dopiero wróciłam znad morza ale znowu bym gdzieś pojechała no ale dopiero po świętach Bożego Narodzenia planuję tż wyciągnąć do Zakopca... już mu zaczęłam truć ![]() co do znajomych to u mnie odwrotnie niż u was, nikt z naszych znajomych nie ma dzieci (dwie koleżanki właśnie zaszły w ciążę ), ale podeszli bardzo pozytywnie, każdy szaleje za Boryskiem , na chrzcinach też byli zaproszenie i każdy się stawił często się widujemy i w ogóle są fajni i jeszcze bardziej ich doceniam jak piszecie że zawiodłyście się na swoich...byliśmy dziś na szczepieniu ostatnim, następne dopiero za pół roku... ale to było chyba najbardziej bolesne - sądząc po reakcji Borysa - ostatnim razem nawet nie zapłakał, a teraz łzy jak grochy, nawet babka mówiła że ona piekąca jest teraz dziecię śpi. A no i z glutenem powiedziała żeby wstrzymać się na razie skoro wysypka i Borys waży 8940 a no i zadowolona jestem bo jedzenie słoiczkowych dań idzie coraz lepiej i dziś już pół słoiczka zupki z rybką zjadł (bo wcześniej to tylko kilka łyżeczek i odruch wymiotny) deserki też mu podchodzą więc jest git i idzie coraz lepiej z jedzonkiem tylko pić nie chce za bardzo... ani z butelki ani z łyżeczki ani przez rurę, jedynie prosto z kubeczka ale to też maluteńko...aha, no i nocka dzisiejsza to była super coś koło północy mały się kręcił ale usnął i spał do 5:30 - wtedy wzięłam go do nas do łóżka, spał jeszcze godzinkę, potem karmienie i z pół godz. bawiłam się z nim w łóżku po czym znowu spanie do 9:00 (i to telefon nas obudził) no tak to by mogło być... ale znając życie to jednorazowy wybryk...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

bedziecie galopowac razem....

zna się któraś tak dogłębniej ?

za szczepienie i
za pozbycie sie wysypki

moja przy nim,to lysa jak kolano 

Poczucie humoru to mają w tym tesco
.Może w domu będę mu ściągała,a najwyżej do przedszkola będzie miał.Bo ja nie chcę aby zaczął sikać mi znowy do pieluchy
około północy znowu był cały rozpalony i próbowałam mu czopka wcisnąć ale nie dało rady
wyrzuce go kiedyś za okno
)Napewno nie poddawaj sie i nie pozwalaj w domu chodzic w pampersie. Trzymam kciuki