|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
` To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ku*wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Najpiękniejsze jest to czego nie masz. na co czekasz i tęsknisz od lat. Kobiety obdarzone są niezawodnym instynktem, dzięki któremu natychmiast wiedzą, kiedy dany mężczyzna traci dla nich głowę. ...bez konsekwencji, bez granic, bez odpowiedzi na zasadnicze pytania. `
|
#3362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja? ![]() dziękuje, dziękuje, dziekuje! <3chyba mnie zamkną w więzieniu, bo wciąz kradnę! ![]() PoprostuAsiss,paralogiczna,ciri,Kamisha _________________________ __________________ , almostlover ,Z Innej Bajki,-mandarynka,without-demur, cherry pie, cornflower,minimum4znaki - okradłam w ostatnim czasie. ![]() Miałam zły sen. śnilo mi się, że tak bardzo mnie kochałeś, że byłeś opanowany i taki silny, i zawsze mialeś na wszystko radę. Kiedy mnie mocno przytulałeś, czułam się tak bezpiecznie- tak jakby żadne zło tego świata nie mogło mnie juz więcej skrzywdzić. Niestety to czas przeszły, a złem okazałeś się Ty.
|
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Wyjęła błyszczyk i delikatnie musnęła nim usta - uwielbiał kiedy tak sexownie błyszczały. Dopiero patrząc sobie w oczy, widząc ślady wczorajszego płaczu przypomniała sobie, że jego już nie ma. Łzy zmyły malinowy smak z jej warg.
` I nigdy nie waż się pokazać co niszczy Cię od środka.` To nic że odchodzisz setny raz, Przecież wrócisz jak zawsze z różą w ręku i łzami w oczach, na kolanach. Przecieć jak zawszę Ci wybaczę.
Znasz to uczucie ? Kiedy boisz się zasnąć bo czujesz że następnego dnia kiedy się obudzisz może już go nie być ? I pijesz kawę za kawą paląc kolejnego papierosa, umierając ze strachu. by me. Edytowane przez naiwnie_ Czas edycji: 2010-08-05 o 12:47 |
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
` gdy , tule sie do ciebie .. to czuje sie bezpieczna .. tylko ty mozesz mnie obronić przed światem .
`pewnego dnia . na mojej zatroskanej drodze .. stanąłeś ty. I od tamtej pory ta droga była wspólna szedłeś zawsze obok mnie xd `kocham , bo tak mi wygodnie . `wiem że wyjechałeś , ale i tak cie widziałam na plaży , gdy przechodziłeś molem . |
|
|
|
#3365 |
|
Rozeznanie
|
Stała przed trudnym wyborem ale postanowiła mu zaufać , dać jeszcze jedną szansę o którą najwyraźniej się prosił miała nadzieję... że tym razem jej nie zmarnuje.
Pisał,spędzał z nią czas można powiedzieć , że na nowo doprowadzał ją do szaleństwa .. Po czym uważał ,że sprawy nie było. Czy czuła się rozczarowana jego zachowaniem? Nawet nie drgnęła gdy dowiedziała się , że pisze nie tylko z nią a jeszcze z dwoma innymi.Wiedziała że dojdzie do tego prędzej czy później. Miała się cieszyć że przyznał się że pisze z jeszcze inną czy cieszyć się że nie chce jej okłamywać? W dzisiejszych czasach dziewczyna chłopakowi nie jest potrzebna do tego żeby być przy nim,wspierać go i wyciągać z kłopotów..Jest mu potrzebna do tego aby go zaspokajać. Biały książę okazał się zwykłym dziwkarzem a księżniczka tylko chciała miłości.
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
![]() Dziękuję jeśli była jakaś pochwała, bo tylko tak przeleciałam wzrokiem wszystkie strony, dokładnie nie czytałam. *** Dlaczego tak szybko mija miłość? Dlaczego czas zrywa tą łączącą nas więź? Chciałabym przeżyć to jeszcze raz. Słońce, morze, wiatr... Czasem śmiech, częściej łzy... Jak żyć, żeby nikogo nie zranić tak. Twoja miłość jest jak nikotyna, uzależnia i powoli zabija... Żółty liść opowiedział mi o miłości Twej.
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-05 o 13:10 |
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
oddam każde jutro za jeszcze jeden wspólny dzień.
idealny facet? nie mam ideału, ale jeśli już, to... musi mieć coś z Ciebie. bądź moim przyjacielem, oddychaj za mnie kiedy ja nie będę miała na to siły... i proszę. łap od niego każde miłe słowo, kiedy ja będę na niego głucha.
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję + okradłam![]() 'Był kiedyś w moim życiu człowiek.
Bardzo ważny. Wyjątkowy. Potrafił mnie przed wszystkimi obronić. Wesprzeć w niepewności. Dodać wiary. Zawsze się uśmiechał na mój widok. Uważał mnie za osobę wartościową. Nigdy we mnie nie zwątpił. Wiedział kim jestem naprawdę i jak cierpię. Był w stanie zrobić dla mnie wszystko. Tak jak ja dla Niego. Pokazał mi piękno. Przynosił radość w moje smutne dni. Uczył mnie życia. Był wsparciem w trudnych chwilach. Nie musiał zadawać pytań. On wiedział. Nigdy nie przechodził obojętnie wobec moich łez i cierpienia. Obiecywał przynieść mi gwiazdy. Te najpiękniejsze. I wyruszyć ze mną na koniec świata. Obiecywał, że nigdy nie odejdzie. Obiecywał, że nigdy mnie nie opuści. Już Go nie ma. Opuścił mnie. Zniknął.'
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z innej bajki - fajnie że się spodobał ![]() cornflower_ - słoneczko, ty zachwycasz jeszcze bardziej! ___________ ''Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. '' Luís de Camoes. nie chcę Cię kochać. ''Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci. '' Jane Austen. a na urodziny chcę dostać Ciebie. ''Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia.'' Claude Lelouch.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-05 o 13:40 |
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
__ i nawet gdyby bardzo mi zależało nie potrafię już zadzwonić i spytać, ot tak 'wpadniesz dziś na obiad?'. to był początek psychozy, choroby, która powiększała się z każdym dniem. Chociaż czas leczy rany... za każdym razem gdy o nim myślała przygryzała dolną wargę. Miłość pogłębiała się wraz z burgundem jej ust.
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
bo moje łzy wcale nie są tymi ze szczęscia.
chcę Ci powiedzieć że. chcę żebyś wiedział jak. wytłumacz mi czy.
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę być przyczyną Twojego rozczarowania.
Kogo masz w srodku? Po cichu, my. Czasem z rozpaczy macham rękoma, by przedrzeć się przez samotność. Najpiękniejszy uśmiech między palcami się przelewa. Nie zdołasz go złapać - od Ciebie ucieka. |
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Frizz gdzieś Ty była jak Cię nie było
![]() jeśli można upić się szczęściem, to czuję się pijana. móc utknąć w twoim sercu. stoję po szczęście w 'peerelowskiej' kolejce. uśmiech pachnący marzeniami.
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
biorę <3 nie ważne, że wtedy prawdopodobnie
rozmawialiśmy ze sobą ostatni raz... ja tylko na chwilę.
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
zostawiłam Cię bo..
chcę żebyś wiedział co bym czuła, gdybyś to Ty pierwszy zrezygnował ze mnie. wierzyłam,że te słowa mają znaczenie a tak naprawdę są zwykłym śmieciem kopniętym w kąt. Byłam pewna,że mnie kochasz. Przecież wyczuwałeś mój smutek przez gg. czuję,że naprawdę żyję kiedy jesteś obok ! wystarczająco blisko jesteś tylko wtedy, kiedy słyszę bicie Twego serca.
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
AnanaSek 07 -
![]() *
jestem chwilowa. znów życie pozwoliło mi wszystko spieprzyć. czemu nigdy nie stanie mi na drodze? po pierwsze - typ kretyna. po drugie - jeden z 90%. mam dosyć słuchania, że tak miało być. to miało się stać. przeznaczenia nie oszukasz. chyba lepiej wiem, co dla mnie najlepsze? gdybym miała okazję spotkać się kiedyś oko w oko z Przeznaczeniem niewątpliwie naplułabym mu w twarz dziewczyna ze złamanym doszczętnie sercem łamie teraz serca
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-05 o 15:28 |
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
x_truskawka_x - że niby ja? haha no raczej ty ;*
_______ chemiczny świat papierowej miłości. ` Find me, me Prince ` moje serce już tyle przeżyło ale nadal boli... czemu muszę Cię kochać? ` i dziś wieczorem jestem zakochana najbardziej na świecie. ` tylko czasem wydaje mi się, że go kocham.. szkoda, że nie można kochać za nas oboje. siedząc w oknie wypatruję szczęście. ` z facetami jest jak z ciastkami. wiesz, że Ci szkodzą ale jesz je. bez opamiętania się nimi delektujesz, a później ponosisz konsekwencje. w przypadku mężczyzn - nieprzespane noce. w przypadku ciastek - dodatkowe centymetry w biodrach. ` mogę obrażać się na Ciebie milion razy w ciągu jednego dnia, ale nikogo nie wpuszczę na Twoje miejsce. <3 + wróciłam haha ;d chwilowy przypływ weny.
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
' - czy to naprawdę zapach szczęścia? - czemu pytasz? - wiesz... ja nigdy go nie czułam, więc powiedz. - tak. właśnie tak pachnie szczęście... '
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
me9so3horny okradam Anettkę <3
![]() limitowanaa dziekuje Gaaabiś! Też Cię kocham, ale wracaj. ;* <3 marikab dziekuje. ;oo <3 dreams_x33 to z intruza ;O . cudowne. grise 'Wiem ze gdzieś w środku serca jest nadzwyczajne światło które ciągle jasno świeci pomimo nawet najciemniejszej nocy' mega. uwielbiam Cię. ;* zuzka0 dziekuje. ;o ;** . . .
Zbyt daleko on jest, a ona kochać go chce. Moje serce bez Ciebie byłoby jak niebo nocą bez gwiazd. Bez sensu. "Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał końcowe egzaminy. Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby się zobaczyć. Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. Czas na nikogo nie czeka. Łap każdy moment, który ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze więcej wart." - Paulo Coelho
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie wiecie jak się cieszę Dziękuję _changime, ciiri, Margaretta_1, Mountelly, Mrs Unfabulous, ratatamm, TiScatteroUnaFoto, viper19 - okradłam ______________________ Widzisz.... Inni mają swoje drugie połówki przy sobie, a ja udaję, że nie potrzebuję niczego oprócz świętego spokoju. Kłamię. Każdego dnia to robię. Chcę Ciebie, chcę móc Cię kochać. Mam ochotę jak mała dziewczynka zrobić obrażoną minę, tupać nogą, bo nie mogę z Tobą być. Nie wiem czy mnie jeszcze kocha, ale wiem, że ja kocham Jego. Zawsze mówił, że nie liczy się wygląd, że kocha mnie taką jaką jestem. Spotkał inną, ładniejszą. Poleciał do Niej. Czułam się okropnie, ale zrozumiałam jedno: chłopakom nie można ufać i nigdy już nie będę.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-05 o 15:39 |
|
|
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
muszę zrobić coś konstruktywnego ze swoim życiem, absolutnie przeprowadzić wszystko dość gruntownie. wtedy odpowiadałeś na moje pytania tak frazesowo, że traciłam wszelką nadzieję. dajesz mi odrobinę wszystkiego naraz. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- w obecnej chwili mam dość
samowystarczających sytuacji. a te myśli kołatały w mej głowie dość miarowo i coraz szybciej, bym mogła usłyszeć cokolwiek z Twoich ust. z trudnością łapałam oddech, skupiałam się na tym, by nie zatracić się zupełnie w Twoich oczach.totalny chaos, brawura, której nie chcę się poddać. _ & invite to my fbl! ![]() |
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Całe życie wpajali mi- przyjaźń wiecznie trwa. Dziś wiem ,że to chyba jakiś żart.
|
|
|
|
#3383 |
|
Rozeznanie
|
naiwnie_ Pozwól, że będę sprawdzać do końca życia co w Tobie jest takiego szczególnego. Nie chce się zbyt do Ciebie przywiązywać, bo wiem , że potem zaboli. mówiąc szczerze : Nie wiem skąd się wzięło moje uczucie do Ciebie. I to ja mam dynamit wypełniony miłością. Zareklamujemy naszą miłość? Chcę żebyś mnie pokochał. Czyli to tak jakbym chciała , żeby wegetarianin zjadł kawał mięsa. Widziałam spadające gwiazdy, od razu pomyślałam o Tobie. `nic nie zostało z moich marzeń z moich planów zobacz, mam dosyć iść tak gdzieś bez planów wciąż od nowa, zaczynać coś, nie kończyć - pomyśl o nas.` Nieokiełznane, infantylne, niepoczytalne zachowanie, to było nieodpowiedzialne. Dostałam od życia dość chory scenariusz. Czy mogłabym prosic o inny? |
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za pochwały które gdzieś tam kiedyś mi mignęły Nawet gdybym zdmuchnęła świeczki urodzinowe, znalazła czterolistną koniczynę i zobaczyła spadającą gwiazdę w jeden dzień, wiem, że i tak moje życzenie związane z Tobą się nie spełni...
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mi __________________ 'If I were a painter I would paint my reverie.. if that's the only way for You to be with me. We'd be there together..' Gdybym była malarką, namalowałabym moje rozmarzenie.. jeśli to jest dla Ciebie jedyny sposób, by być ze mną. Mogliśmy być tam razem.. 'And I'm dreaming of a place where I could see Your face. And I think my brush would take me there, but only.. if I were a painter. I'd climb inside the skies to be with You..' I śnię o miejscu, gdzie mogłam zobaczyć Twoją twarz. I myślę, że mój pędzel mógłby mnie tam zabrać, ale tylko wtedy.. gdybym była malarką. Wspinałabym się do nieba, by być z Tobą..
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
i nie muszę już podnosić głowy do góry by zobaczyć niebo.
Ty jesteś moim niebem i mam Cię obok siebie. wysokość uczuć. jesteś jak najlepsza polisa na przyszłość. śmiechoterapia pocałunkiem zaznaczasz swoją obecność przy mnie dziś Twój uśmiech na wyciągnięcie dłoni inspirujesz mnie do uśmiechu
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
"Czasem jest tak, że nawet nie mam siły by walczyć. Zastanawiam się czy czasu mi starczy, by przegnać złe chwile i ruszyć do przodu, zostawić to w tyle, cieszyć się życiem znowu"
|
|
#3388 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie_ - <3
AnanaSek 07 - bierz ile chcesz ;* to dziwne...
ale od kiedy pojawił się w moim życiu nawet kawa nie parzy, a słuchawki przestały się plątać <3
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-08-05 o 17:01 |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
" Z życiem jak z malowaniem paznokci : łatwiej ukryć błąd pod kolejną warstwą lakieru , niż zmyć wszystko i zacząć od początku . " " Zdzierać obcasy na nierównych chodnikach z puszką piwa w ręku, zapominając o całym świecie. " " Jestem kolorem którego nie zobaczysz , jestem dotykiem którego nie poczujesz. "
|
|
#3390 |
|
Raczkowanie
|
dobra, koniec imprezy. wypierdalaj z mojego serca .
Świat po alkoholu nie staje się lepszy, ale przynajmniej wymagania są mniejsze... Umalowana wariatka z chorym przyzwyczajeniem do Ciebie.. ...i gdy jest mi dobrze, moja dusza mruczy ;* Tam, gdzie kończy się świat, a zaczyna się piekło tam będę ja. Będę na pewno. Bo tak zostałam wychowana. Wielka, *******ona dama ! Ze skrzywionym charakterem ! Czas różowych papierosów i pogryzionych długopisów, worków pod oczami i stężenia nikotyny co przekracza stan krytyczny. Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać ...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

dziękuje, dziękuje, dziekuje! <3

dziękuję + okradłam

Dziękuję