|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-08-05 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Dzień dobry
![]() Wczoraj mnie Tymek od komputera oderwał, gdyż uznał, że chce Mu się jeść. No i obudziłam się koło 4 rano nieco zdziwiona, bo mi się zasnęło. Wiecie co to znaczy... Nie umyłam zębów na noc ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle, że ja bardziej się wciągnęłam w tzw. drugie dania czy przekąski lub deserki ![]() ![]() ![]() Ale niedługo! ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Nie kupuję butów w sklepach, gdzie się je sprzedaje jakby przy okazji (w Zarze zrobiłam kiedyś wyjątek i gorzko tego żałowałam
![]() ![]() Nawiasem mówiąc nie zachęcam Was do kupowania w Venezii. Strasznie sie na nich zawiodłam, chociaż to akurat firma typowo butowa ![]() Mariolko mam nadzieję, że Antosiowi szybko przejdzie ta gorączka ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-05 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następna mamusia podwójna będzie ![]() Ja też od razu pomyślałam o zwykłym topie białym, jasny szary czy kremowy też będą pasowały ![]() Cytat:
![]() ![]() Co jest? Cytat:
![]() Hmmm mogłabym myć co drugi dzień ale jak wstaję rano i widzę każdy włos wywinięty w inną stronę to wolę umyć ![]() Cytat:
Buty nie przypadły mi do gustu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kinga śliczna ![]() ![]()
Edytowane przez morska Czas edycji: 2010-08-05 o 11:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |||
Zakorzenienie
|
i jeszcze Unholy...
no nie wyszło tak jak chciałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Unholy mnie jakoś buty nie zachwyciły...te kokardy ![]()
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wpadłąm powiedzieć, że u nas b/z. Czekamy na wyniki ![]() Miramej mogę zadzwonić w sprawie wyników (pani z łaską podała nam nr tel.) lub sprawdzić internetowo. morska dzięki za info w sprawie soku. Zakupię dzisiaj ![]() Mariolka ![]() ![]() Maciuś dobrze reaguje na antybiotyk ![]() Dziękuję wszystkim mamusiom za wsparcie, było mi bardzo potrzebne, szczególnie wczoraj ![]() ![]() ![]() Ps. Kocham Was ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2010-08-05 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Ale napisał w końcu?
![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Oby tak dalej ![]()
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My Ciebie też ![]() tak...ale tak jak zwykle... ![]()
![]() |
#250 |
Ola-Unhola
|
Jemy zupe i jedziemy do ikea.
Później poodpisuję, tylko przypominam się Karo o HM, chyba, ze nie masz nastroju ![]() ![]() Buziaki, do późńiej ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie dołuj się, zdaje się, że nie jest tego wart ![]() Wiem wiem, że się łatwo mówi... ![]()
#252 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie zawsze rozsmiesza, gdy schodzac do salonu slysze meza pedzacego od komputera do Aneczki- ze niby caly czas gdy mnie nie bylo sie z Nia bawil ![]() Cytat:
sucha skora wokol ust nie siusia przez 6 godzin placz bez lez mocz jest ciemniejszy niz zwykle ---- Taaa...wszyscy to mowia, ze coreczka wdaje sie w tatusia ![]() Cytat:
Cytat:
A jak Ty teraz pracujesz? Pol etatu? No to czekamy razem ![]() p.s. we love you tooooo! ![]() Dobrze, zobaczylam jeden film, ide sobie zrobic maseczke i wlaczam nastepny. A potem upieke ciasto- testuje na urodziny Aneczki.
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Zosia nie jest odwodniona, bo łzy ma na poczekaniu ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Migrene mam i dupa ide po mocne leki bo padne, słabsze nie pomogły
Texasik zagłosowałam już nie mam siły, ide sie położyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
No to mamy dzis dołkowy dzień....
Olu mi sie podobaja tylko te kokardki troszke takkie dziwne ale na nodze pewnie ciekawie wyglądają... w klubie napiszę co odwaliłam..... ' Karolcia główka do góry ![]() Svi ta grypa jeliwoa to u nas norma, ciągle ktos w robocie idzie na zwolnienie bo ma jelitówkę :/, jedna zdrowieje inna choruje i tak w kółko..... Wojtusiu oby ból szybko minął ![]() Magi kciuki trzymam z całych sił zdrówka dla Maciulka ![]() Mariolku zdrówka dla Antosia ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- no to sie "wyżyłam" w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak Aneczka?Nadal podoba Jej się w żłobku? Zatem miłego oglądania jutro życzę ![]() Cytat:
![]() Fajnie tak poczytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Ale mycie w zimnej wodzie włosów jest zdrowsze ....
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Kurde jakiś wredny babsztyl oszukał mnie na allegro, kuppiłam i zapłaciłam za bluzki 6 lipca a do dziś ich nie otrzymałam wkurzyć się idzie.... ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- no tak ładna pogoda to sobie spacerujecie z babelkami a tylko ja taka samotna w robocie siedze i się nuuuuuudze.... A jadłyście ciasto z suszonymi sliwkami moczonym w wódeczce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moge podać przepis....bardzo łatwe i szybkie.... ![]()
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-08-05 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
my po 2 godzinnym spacrku- jakis upal sie zrobil znowu
![]() mala wykonczona spi to mam chwile czasu ![]() Cytat:
![]() wiesz u nas bylo tak jak bylismy mali to ja zawsze jak bylam chora to tylko przeziebienie a moj brat za kazdym razem ponad 40st. i antyiotyki -tak jest do dzis ze ja choruje 2 razy w roku a brat co chyba z 10 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my ciebie tez ![]() zonko moja ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze,że nie jest gorzej ![]() Jak bedziesz coś wiedziec daj znać ![]() My Ciebie też ![]() ![]() Coś chyba kręci ![]() ![]() Cytat:
![]() Miramej ![]() A my po drzemce,idziemy na jogurcik(mamusia dzisiaj dodała poziomek ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#262 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki, było bardzo fajnie jak trochę odsapnę to wrzucę jakieś fotki Cytat:
![]() super, ze z teściem to nic poważnego ![]() Cytat:
![]() podziwiam, ja nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z butami jest jeszcze gorzej, bo cisną, obcierają (nawet głupie klapki czy balerinki) i zakładam je jeden raz a jak kupię w Venezii za min. 300 zł to jest super ![]() jeden pół wyjątek - mam jedne sandałki na słupku z Zary - nie obcierają, są piękne, ale rozmiar jakiś krzywy - 37 był za duży, więc wzięłam 36 i w czasie chodzenia okazał się trochę za mały... i nie wiem czy nosić może wrzucę Wam fotki i ocenicie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
Czeko
![]() angy bo teraz widzę,że zjadło mi Twojego posta ![]() ![]() Dobra znikam na ten spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
nie ma z kim pisac to ide FOCH
![]()
#265 |
BAN stały
|
czeko ja jestem
![]() ![]() a tak na powaznie to rzecczy na zapas szukam jakis bluz, spodni...sama nie wiem... poszla mi jedna rzecz poki co ![]() no i wywialo wszystkie maz dzis wroci pozno...znowu. zadna nowosc. a jutro od rana to samo... Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-08-05 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz skocze do klubu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem już i żyję ![]() ![]() Dziękuje ze myslicie o mnie, pewnie dlatego szybciej mi przeszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
ja jestem
ide smarnąc przepis w klubie.... kurde mam nałóg jedzenia orzeszków tych w skorupce....kurcze zamiast kolacje orzeszki szamam
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-08-05 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Załącznik 3308948
wstawiam dzisejsze zdjecie Ameli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą pewnie już jest w klubie.Zaraz się tam udam. Cytat:
owoce+cukier i dłuuuuugo się gotuje/smaży i jest dżem ![]() Cytat:
jedne i drugi uwielbiam ![]() L dziś jakoś mało spała.Wczoraj nieco zachwiane spanko miała, bo ktoś nas odwiedził. Dzwonek do drzwi jak siedziała w kąpieli więc szybko się z nią uwinęłam,odłożyłam do łóżeczka.Wracam do męża, a po chwili mała stoi przy bramce i mnie woła ![]() Gapa ze mnie zapomniałam zamontować szczebelki z tego pośpiechu. I bawiła się do 20. Rano mężowi obudziła się po5 na mleko i poszła spać do 7:30 Potem tylko oko przymknęła we wózku na spacerze i od 11:30 do kąpieli nie spała-to jej rekord ![]() Wystawiłam znów nasze łóżko na alle. Może tym razem ktoś kupi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.