|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
czesc dziewczynki
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
To ja prosiłam, żeby nie spojlerować Incepcji!
![]() Kawka, super sprawa z tym szpitalem, zróbcie jakieś fotki takie "czyste", bez pary, fajnie to będzie obejrzeć ![]() Kurnaaaaa... nie wiem, co mi się stało z pieniędzmi
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
madziamacius8786- pocieszę Cię, że jeśli chodzi o seks, to mój obecny związek leży. na początku nie mogliśmy się sobą nacieszyć, teraz rzadko do czegoś dochodzi. gadałam o tym z przyjacielem i powiedział, że mój TŻ musi być gejem
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
baby montana bardzo dojrzałe podejście
![]() ja umyłam okna, zaraz zrobię TŻtowi sałatkę i kanapki na jutro do pracy (tak, często robię w przeddzień, bo rano nie daję rady wstać ) i resztę ciasteczek jagodowych
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moi rodzice jadą poniedziałek-środa nad morze na wakacje to może do czegoś dojdzie. A właśnie jak nic nie robimy to zaczyna się marudzenie na seks że co powinno w nim być a nie ma. Dlatego chcę już poniedziałek i żebyśmy nie marudzili tylko robili---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
no bo nie mam, muszę dorobić
mam jeszcze jagody i ciasta trochę ![]() baby tu gdzieś zdjęcia były ![]() współlokator mi zajął kuchnię a współlokatorka się nagle wyprowadza ![]() ciekawe kogo teraz do nas przyniesie
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-05 o 19:13 |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaaa wróciłam właśnie od mojego proboszcza, spędziłam tam dokładnie 2,5 godziny było ciężko no ale w najbliższą nd. spadniemy z ambony u mnie w parafii (bo u tżta były już pierwsze) ![]() Nie zdąrzyłam jeszcze nadrobić, póki co jadę do biedronki po ocet, bo mama ogórki kładzie i brakło, a potem idę z psem na spacer, bo każdy zarobiony, nie ma kto z nim wyjść
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Claris najważniejsze że już po
ale nieźle was maglował, 2,5 h
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no i własnie....nie rozumiem tego, że ksiądz się wkurza, że nie u niego w parafii ślub- przecież to logiczne, że skoro ślub biorą dwie osoby, to ślub będzie w parafii tylko jednej z nich. chyba, że powinno się brać ślub tylko z ludźmi z tej samej parafii
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-08-05 o 19:16 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
nas? o nie moja droga, sama byłam
mama to już brata wysyłała po mnie, bo myślała, że drugi ksiądz (taki młody, taki trochę jak alwaro wygląda) mnie uprowadził i zgwałcił ![]() baby montana, ale powiedziane jest, że slub to w parafii młodej powinien być
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, my bierzemy w zupełnie innej, dodatkowo ze swoim księdzem
![]() a można wiedzieć co Cię tak maglował? Baby zapraszam do Wrocka ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Exa siostra się zaręczyła rok młodsza ode mnie ![]() Ehh no i będzie że zerżnęłam jak mi się teraz TŻ oświadczy |
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
no taaa, Narzeczona nie Zaręczona bo pierdzionka brak
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- bo wiecie.. ja nawet się tym nie chwalę, bo wiem że od razu wzrok wędruje na palec a tu pupa no i wiem że jak TŻ mi go będzie dawał to oświadczy się raz jeszcze ![]() Ehhh no tak nie po kolei to wszystko wyszło.... ale ślub już za rok za to |
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
norrrmalnie jedną osobę to pół godziny załatwiał , a kancelaria czynna 1,5godziny. Sporo osób sobie poszło ( za mną jeszcze 3 z tych, które zdecydowały się zostać), a ja twardo czekałam, bo kiedyś musiałam to załatwić i w tym przypadku też podziałałam, że musiał się zgodzić W ogóle ten proboszcz ma monitoring w tej kancelarii zamontowany, że widzi ile ludzi czeka
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mówi że być może jego rodzice wyjadą na jeszcze jedne wakacje ale nad morze i to by było od czwartku. Więc jak to wyjdzie to 2 noce będziemy u siebie nocować |
|
|
|
|
#2298 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fizykoterapia jest cieżka,miałam ją za przedmiot i jest trudny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a piesio jak sie czuje? ![]() Dziewczynki jak to jest możliwe ,że Tż napisał mi ostatniego smsa po 14 i do teraz nie dał znaku...co on może nad tą Soliną tam tyle robić?
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on nie mówi co by chciał a później narzeka że tego nie ma robionego. ![]() tęsknić za Madzią Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-08-05 o 20:17 |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Robi pewnie to, po co tam pojechał i jakoś mnie to nic a nic nie martwi
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
dzwoniłam dziś do niego, do południa czuł się fatalnie, ale mówi, że teraz jakby lepiej... chociaż nie wiem, jak to możliwe, skoro wykryli mu jakąś niedrożność (? albo inne schorzenie) nerek i anemię a to wciąż nie są wszystkie badania...A o TŻa się nie martw
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i zapomniałam napisać, że przyszła do mnie moja kobaltowa poprawinowa sukienka wylicytowana za 32 zł. Fajnie wyglądam
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ja pierdziu zaraz Gwizdaka na Ciebie naślę za tą dietę.
Madziu bądź cierpliwa! Ja zrobiłam sałatki, trochę za dużo fety i do tego trochę posoliłam no zobaczymy co to będzie ![]() Teraz kanapki dla TŻta i ciasteczka ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Claris chcemy fotę! chcemy fotę! |
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
4. października Wam pokażę
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nieeee |
|
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz bedziecie mieli okazje to nadrobić![]() hehe on i tesknienie ![]() taaaaa ale wrocił już,napisał,że zmeczony i że idzie sie kąpać i dziekował za moje cudowne smsy a ja za radą Waszą nie doczepiłam sie jego,że nie pisał tyle czasu i napisałam mu,że nie musi mi dziekować itp z buźkami pewnie jest w szoku ,ze tak zareagowałam![]() Cytat:
![]() piesio musi być zdrowy![]() dobra jesteś jak Cie to nie martwi dzisiaj Tżowi nie pokazywałam zbytnio,że sie tym przejmuje ale w środku cała chodziłam wiem,że nie moge mu już marudzić i dziś mi to wyszło Cytat:
by było wszystko dobrze z nastepnymi badaniami napewno da sie coś z tym zrobić![]() ja sie zajmuje sobą niedawno skończyłam żywoplot obcinać a jest co:P wiem,że nie robi nic złego bo jest tam z rodziną no ale tak długo nie pisał...![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- jestem Wam sie tylko wyżalam żeby do niego tak nie pisać![]() pokaż bo sie przejde na Twoją wichure!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na sekundę,bo o 21 wróciłam dopiero...
M. na mnie obrażony,bo byłam na kolacji (Dyrektorzy nam zafundowali) i telefon mi się wyłądował i on jest bardzo zazdrosny...i teraz się do mnie nie odzywa ![]() Naj fajnie Ci powiedzial ![]() Ok idę ćwiczyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

13.03.2008
) i resztę ciasteczek jagodowych

zależałoby mi na tych świętach, no ale co będzie jak nie będzie ani sali ani fotografa 
było ciężko

no i wiem że jak TŻ mi go będzie dawał to oświadczy się raz jeszcze
fizykoterapia jest cieżka,miałam ją za przedmiot i jest trudny 

by było wszystko dobrze z nastepnymi badaniami