|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2
Cytat:
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny wyluzujcie, zobaczcie ile nas na wątku siedzi. Na pewno nie po to by czytać Wasze dyrdymały, przenieście się na PW jak macie jakiś problem do siebie. ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Przyczajenie
|
To nieprawda. Ma inne imię.
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że gdyby to było dla okupu już by się odezwali
|
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
no jest tam w tej formie prezes o takim nazwisku... ale co to ma do rzeczy?
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
aa ja mam do Was bardzo glupie pytanie
dlaczego Iwona ma inne nazwisko niz jej rodzice?
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tu wcześniej pisał,że oni wcześniej pili alkohol na działce przed imprezą.Wiecie może czyja to była działka?
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować za odpowiedzi
jestem ostatnio dość roztrzepana... Wczoraj mówiłam swojemu TŻ o całej sprawie i mówię tak : "czytam o zaginionej dziewczynie przy której znaleźli ręcznik" także wybaczcie
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolegi z ich paczki. Pozniej udali sie wszyscy do Dream Clubu. Została ta działka juz przeszukana.
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Wielka tragedia. Cały czas o tym myślę.
Jedna decyzja o samotnym powrocie do domu spowodowała koszmar, jaki teraz przeżywa rodzina Iwony. Bardzo im współczuję bycia w stanie zawieszenia. Moim zdaniem szanse na jej przeżycie są nikłe. Słyszałam wielokrotnie, że jeśli osoba zaginiona przepadnie bez śladu na dłużej niż 72 godziny, to szanse na odnalezienie jej żywej są bliskie zeru.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
pewnie wiekszosc uzna, ze jestem jakas dziwna, ale po czesci wierze temu Jackowskiemu....
i, moze to glupie, ale mysle ze Iwona naprawde mogla byc tam w obrebie tych ogrodkow dzialkowych, ale caly ten szum mogl spowodowac, ze sprawca przeniosl ja (lub jej cialo) w inne miejsce.... |
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 21dniach
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Kazda z nas sie z nia utozsamia- bo to mloda dziewczyna 2. Dowiedzielismy sie o tym, dzieki Muszyniance, na samym poczatku tej sprawy, gdy Iwonka zaginela, wiec zyjemy tym, bo jestesmy na biezaco. Sprawa Bartka z tego co kojarze nie byla tu zawieszona od razu, wiec moze to spowodowalo, ze ludzie stracili nadzieje.... nie wiem. |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba niekoniecznie, jak tak bardzo lal deszcz, to chyba te slady mogly sie zatrzec?? sama nie wiem, bo sie na tym nie znam. Biorac pod uwage, ze jednak sprawca przeniosl ja gdzie indziej, no bo gdyby tam caly czas byla, to pies na pewno by ja wytropil....
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwazam, ze psy tropiace powinniy od razu zostac przewiezione tam, gdzie Iwonke widziano po raz ostatni, na nastepny dzien , czyli rano w niedziele, po zgloszeniu o 22 w sobote . To straszne, ze tego nie zrobiono od razu.Moze wtedy udałoby sie znalezc trop. Ta sprawa nie daje mi spokoju.
|
|
|
|
#1582 |
|
Raczkowanie
|
odnosnie tej wizji to ktos napisal tak:
"????? P (gość) 2010-08-05 20:16 Czy mysli ktos o tym samym co ja?przeciez w porcie sa ogrodki dzialkowe oraz opuszczony barak przy wiadukcie na ulicy letnickiej " to tamte tereny sprawdzala wlasnie policja?? |
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sprawdzała nie brali tego terenu pod uwagę chyba.
Mówiłam, Nowy Port, Port i ta patolka. |
|
|
|
#1584 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Natomiast każdy rozsądny człowiek zgodzi się, że Iwona nie uciekła, ewidentnie chciała wrócić do domu... ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Ten teren jest baaardzo rozległy.
|
#1586 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
ponadto jest to forum glownie kobiece wiec dlatego tez zaginiecie Iwony wzbudza tyle zainteresowania?
|
|
#1587 |
|
Konto usunięte
|
Tyle już tutaj kłótni, teorii i wyciągania rzeczy że myślę, że tym postem się nie ośmieszę. Pamiętacie to forum jasnowidzów gdzie dali temat o Iwonie? Ktoś potem wkleił Ręcznika i zapytał ponownie, oto odpowiedź:
"Na pytanie czy żyje,- odsunęła się nie chcąc dalej rozmawiac .Wcześniej namierzyłem jakieś pręty jak trójząb Posejdona i stojącą przy brzozie dziewczyne, no raczej niefizyczniak mi te obrazy podesłał, nie wyjaśniając po co mi one. Patrze na faceta ze zdjęcia i mnie trochę zadziwiło, goscio z białym ręcznikiem i koszula w kraty, co oczywiście niczego nie znaczy i może być bujna fantazja, lub czyjaś sugestia. Tym bardziej , ze na końcu pręta z kratami było małe słoneczko. Zastanawiając się nad Włodka odczytem usłyszałem coś. Jedno zdanie ktoś wyraźnie wypowiedział w moim pobliżu,-powiedział to w trakcie malowania obrazu morskiego wybrzeża, TO JEDNO MÓGŁBYŚ ZMIENIĆ, poleciał mi wzrok w stronę horyzontu i ugrzązł na czerwonej plaży mojego obrazu." Jeśli ktoś w to choć trochę wierzy, ma wyobraźnię i jest z Trójmiasta, może interpretować. |
|
|
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem z Trójmiasta
można prosic o jasniejsze wytłumaczenie
|
|
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy tym dwóm Panom sprawdziło się kiedyś cokolwiek. W sprawie Bartka też "przepowiadali" i nici z tego.
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2118093 8]Tyle już tutaj kłótni, teorii i wyciągania rzeczy że myślę, że tym postem się nie ośmieszę. Pamiętacie to forum jasnowidzów gdzie dali temat o Iwonie? Ktoś potem wkleił Ręcznika i zapytał ponownie, oto odpowiedź:
"Na pytanie czy żyje,- odsunęła się nie chcąc dalej rozmawiac .Wcześniej namierzyłem jakieś pręty jak trójząb Posejdona i stojącą przy brzozie dziewczyne, no raczej niefizyczniak mi te obrazy podesłał, nie wyjaśniając po co mi one. Patrze na faceta ze zdjęcia i mnie trochę zadziwiło, goscio z białym ręcznikiem i koszula w kraty, co oczywiście niczego nie znaczy i może być bujna fantazja, lub czyjaś sugestia. Tym bardziej , ze na końcu pręta z kratami było małe słoneczko. Zastanawiając się nad Włodka odczytem usłyszałem coś. Jedno zdanie ktoś wyraźnie wypowiedział w moim pobliżu,-powiedział to w trakcie malowania obrazu morskiego wybrzeża, TO JEDNO MÓGŁBYŚ ZMIENIĆ, poleciał mi wzrok w stronę horyzontu i ugrzązł na czerwonej plaży mojego obrazu." Jeśli ktoś w to choć trochę wierzy, ma wyobraźnię i jest z Trójmiasta, może interpretować.[/QUOTE] Niedaleko wejścia nr. 63 znajduje się Hotel Posejdon - to jedyne co przyszło mi na myśl...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

jestem ostatnio dość roztrzepana... Wczoraj mówiłam swojemu TŻ o całej sprawie i mówię tak : "czytam o zaginionej dziewczynie przy której znaleźli ręcznik"
także wybaczcie
ponadto jest to forum glownie kobiece wiec dlatego tez zaginiecie Iwony wzbudza tyle zainteresowania?