|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
No to nie jesteśmy do tyłu. Co prawda nie siedzimy w ogóle, nie pełzamy, o raczkowaniu to mowy nie ma.
Powysyłałam kilka zaproszeń, ale musze ugotować małej obiadek reszta później.
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
dziekujeTak, mój ma 7 miesiecy, jeszcze nie siedzi sam, chociaz próbuje, nie raczkuje, aczkolwiek zaczyna pelzac(nie tak jak synek Addicted)ale kreci sie wokół własnej osi i podnosi lekko dupke leniuch z niego, woli lezec na brzuchu i slinic zabawkiZebra Tak w ogóle dzien dobry!
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Albo jestem tępa albo nie wiem jak zaakceptowac zaproszenie do klubu.
![]() ******** Juz sobie poradziłam - dzięuję za zaproszenie. Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2010-08-06 o 10:14 |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------- mój ma 6 miesięcy i tydzień - nie siedzi sam, nie pełza ani oczywiście nie raczkuje...aktualnie na brzuszku ładnie ma wyprostowane rączki i próbuje podnosić pupę ale bardzo nieporadnie jeszcze mu to idzie..
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-06 o 10:29 |
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
Hihi pewnie zaraz okaże się, że jest wśród nas więcej fanek.
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze się okaże, że mieszkamy blisko siebie ![]() Ja na Wyżynach ![]() ![]() Ja też
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Ja w Fordonie, ale Babcia moja mieszka na Wyżynach - na Przyjaznej
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Wiosny Ludów, zaraz za szkołą.
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Bydgoszczanka pewnie, że nie mam nic przeciwko-miło, że się ujawniłaś
![]() Patinka współczuje! A co z pianinkiem? |
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Może wyślijcie mi pw jak ktoś chce do klubu, bedzie mi łątwiej, bo nie wszystkie osoby z listy się udzielają.
Patinka ty to masz przejścia z tym allegro
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakoś te ostatnie aukcje takie felerne bo jestem już na allegro ponad 4 lata i jakoś ze sprzedawcami nie miałam większych problemów-tak czy siak postawie na swoim i jak nie dostane tego czego chce zgłoszę sprawę Allegro--zawsze działa-nie będę się pieprzyć...
|
|
#852 |
|
Zadomowienie
|
heloł
kalka mój wcale nie siedzi, pełza owszem ale do tyłu a do raczkowania tylko przybiera odpowiednią pozycję i czasem się troszkę posunie do przodu ale rzadko, więc nie martw się, na wszystko przyjdzie pora... a zębów nie ma ani jednego kurde Borys się obudził, ale się naspał pół godziny... masakra |
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Łączę się w bólu z tymi, których dzieci bardzo niespokojnie śpią w nocy... Moja dziś to przeszła samą siebie...wstawalam 11 razy Zawsze mam przygotowaną herbatkę albo wode zeby jej podawać, 2 razy tez musiłam karmić bo piciu nie pomogło ;/ Moje dziecko nie nauczyło się nigdy do smoczka, bo może by pomógł ale teraz nie ma sensu już jej tego uczyć. Kurde nie wiem co jej jest, juz 2 m-ce temu ładnie spała a potem tak sie "popsuła"... dziś spróbuje dac jej na noc butle zamiast piersi, może to moje mleko już jej nie wystarcza.. Kalka proszę też o zaproszenie do klubu
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ale może to na ząbki?
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
mój śpi ładnie w nocy...ale w dzień to jakiś bardziej niespokojny-wciska do buzi co się da i się denerwuje przy tym-przez co trudniej w dzień zasypia bo zanim zaśnie w łóżeczku to się nastęka itd.
---- dziewczyny wasze dzieci też teraz weszły w etapi piszczenia/darcia? właśnie przeszliśmy już na samo mleczko 2...a jak nigdy z kupami nie było problemu to widzę,że teraz robi twardsze....chociaż wczoraj były dziwne-przy obiadku twardy bobek a póżniej w sklepie (!) zrobił takie rzadkie kupsko,że wyszło bokiem i jeszcze niechcący włożyłam do niego palca (!)
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Patinka też bym się nie szczypała a koleś śmieszny... mógłby przysłać inne a to byś oddała i sam by sobie przykręcał... idiota
Wyderka ło jmasakra... mój też nie śpi już ładnie ale tak źle też nie. Patinka może się organizm przestawia na większą ilość żelaza... albo na ząbki- tzn. rzadka kupa. U nas bywają biegunkowe nawet sporadycznie. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-08-06 o 11:43 |
|
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
bla bla bla
Edytowane przez shamanaika Czas edycji: 2010-08-31 o 10:03 |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie nie wiem co to będzie z tym przykręcaniem bo tam trzeba jeszcze dwa kabelki przylutować a nie mam lutownicy:/ jak nie pożyczy Tż od kogoś to będzie kicha bo kupować nie zamierzam bo się nie opyla....ale on sceptycznie do tego podchodzi i nawet do krówska nie zajrzał... teraz Emi zrobił żółtą kupę:/ nie wodnistą ale bardzo taką rozlaptaną czyli w sumie też rzadka..
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Patinka masz przeciez maila w wysłanych z numerami
napisz do gościa ze numery podawałas od razu po wygraniu aukcji sory ale niech gośc nie mysli, ze ma do czyeniania z łosiami jakimiś. Co innego jakbyś nie miała "dowodu"
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------ patrzcie jaki perfidny gość - po mailu w którym mu napisałam,że chce body z autkiem i body z glizdą odpisał: Witam, Niestety na tej aukcji nie ma wzorków jakie zostały podane Pozdrawiam perfidny - nie napisał,że sprzedał czy coś tylko mi wmawia,że ślepa jestem-jak może tak wmawiać-na inne jego aukcje nie wchodziłam-zapłaciłam i na poglądzie miałam zdjęcia i skrupulatnie jeszcze liczyłam które to są licząc od góry!!! teraz już wiem,czemu na zdjęciach nie było numerków!! bo jak by były numerki to ewidentnie by było widać,że któreś zdjęcia usunął!!wiecie co..jestem tyle lat na allegro ale nie wiedziałam,że są takie praktyki stosowane-przecież wrzucając zdjęcia na swój serwer można spokojnie zamieniać zdjęcie, usuwać itd. a póżniej wmawiać,że na zdjęciu była widoczna np. dziurka, plamka itp. !!! ja odpisałam Witam! Jak to na "tej" aukcji??przecież nie kupowałam na innej aukcji tylko na tej. Zaraz po zakupie wysłałam pieniążki i wysłałam maila,że proszę o wysyłkę body ze zdjęcia 3 i 6 licząc od góry. Licytując na aukcji było 6 wzorów body-6 zdjęć-więc proszę teraz mi nic nie wmawiać...Innego wzoru nie che, bo tylko te mi się podobały-dlatego zalicytowałam 2 sztuki a nie więcej. najciekawsze jest to,że to sprzedawca który ma spooro aukcji i z tego co wiem parę z was kupowało u niego wyprawki:/
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-06 o 12:41 |
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak wyglądają te puzzle piankowe, proszę wklejcie mi ...
Shamanaika ja daję duży słoik np indyk z dynią (dziś udało mi się dać cały), jakiś mały słoik np zupką march. i deserek,rozpuszczam mu też ciasteczke z glutenem z moim pokarmie lub soku, no i daję chrupki kukurydziane.wczoraj dałam żółtko i nawet mu smakowało ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- a co do nosidełka, to nie pomogę, bo nie mam. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Kalka poproszę o zaproszenie...
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Patinka ja rozumiem ale mi chodzi o fakt, ze Ty podałas wzory zaraz po wylicytowaniu i nie jestes debilka zeby z 4 zdjęc podawac wzór 3 i 6
więc logiczne jest, ze zdjecia sprzedawca usunał i niby po 2 dniach kaze Ci podac nowe nr wzoru ![]() ja bym mu odpisała, ze wzoru podawałam zaraz po dokonaniu licytacji i nie patrząc na aukcje podała to samo co wczesniej dopisujac co było na wzorach
|
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Patinka no przykro mi, ze koles to taki ... Chyba niestety trzeba do allegro napisać
![]() najgorsi sa tacy co prosto w oczy kłamia
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Kalka moja nie raczkuje.Pelza do tylu,obroty wokol wlasnej osi,podnosi dupke i to wsio
Patinka napisz mu,ze chcialas wlasnie te wzory,ktore usunal z aukcji - i opisze,ze dzownica i auto.A jak bdzie kombionowal,to napisz do allegro.Edit: teraz doczytalam reszte.Co za frajer !!! ![]() ![]() napisz do allegro jakie praktyki stosuje i wystaw negatywa !!!Shamanaika a moja ma 0 zebow i mnie to bardzo cieszy.Im pozniej wyjda,tym beda mocniejsze ![]() A po co pokazujesz mu juz stawanie i do tego "kazesz" cwiczyc to jeszcze ciut za wczesnie...Ja np. nosidelka bym juz nie kupila,bo Lu za ciezka zeby ja tak dzwigac. Co do swojego jedzenia,to moja tez by bardzo chciala,ale jej nie daje no i widze,ze wprowadziliscie gluten na calego hehe (skorka od chleba,wafelki...) odwaznie... Wyderka lacze sie w boliu kiepskiej nocy.Moja lekarka za to od 3 m-cy mowi,ze zeby to juz lada moment Patinka moja to juz dawno.czasami jak wrzasnie to na pol bloku |
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł mamuśki
Filipek stawia dziś torcik i soczki dla wszystkich wspaniałych mamuś i naszych kochanych bobasków z okazji pół roczku ![]() Cytat:
![]() Co do nocki to po wczorajszym czopku i kąpieli temperatura mu spadła i zasnął, obudził się o 1 w nocy i strasznie płakał, musiałam go ponosić trochę ale jak zasnął to spał do 4, potem pobudka o 6, i spał do 9!!!! chyba odsypiał poprzednie dni.Dziś gorączka już dużo mniejsza nieco powyżej 37C, byłam tez w labku i w moczu czyściutko, żadnej bakterii ani infekcji nie ma Dzwoniłam do pediatry, powiedziała że w takim razie czekamy i zbijamy temperaturę i to z pewnością trzydniówka... Dziś już się kończy 3 dzień wiec może już koniec będzie ![]() Nie dam rady dalej nadrobić bo mały woła... zaraz wracam...
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie chce powtórki z rozrywki u mojego dziecka-od wczoraj jak tak robi to przerywam mu, krzyczę NIE WOLNO EMIL i robię złą minę-nic innego mi nie przychodzi do głowy-najgorsze ze w poniedzialek ide do pracy :/ i nie dam rady go pilnować![]() odpisał takie cuś: Witam, Przepraszam bardzo musiały być widoczne na aukcji w momencie zakupu przez Panią bodziaków po wyborze kolorystycznym klienta na bieżąco ściągamy kolorki z aukcji, dlatego prosimy o pisanie worku na body, ponieważ kolejność się zmienia, Może Pani zrezygnować z zakupu, Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację Pozdrawiam
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-06 o 13:15 |
||
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykorzystujemy je szczególnie na wyjazdy, gdzies na plaze- gdzie nie mozna wjechac wózkiem. Jestem bardzo zadowolona mimo, iz Sebus wazy prawie 10kg Nie uzywamy go za czesto, bo maly jest juz ciezki, zeby tak go nosic, ale jest przydatne![]() A nie za szybko na stawianie dziecka? ![]() Fajne puzzle, mamy podobne ![]() Youyou dla Filipka. Dobrze, ze juz lepiej![]() Patinka beznadziejna sytuacja. Co za koles ![]() Bylismy na spacerku, kupiłam sloiczki po promocyjnej cenie, ale dzis kupuje sobie blender
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

reszta później.

to jeszcze ciut za wczesnie...
chyba odsypiał poprzednie dni.
dla Filipka. Dobrze, ze juz lepiej