![]() |
#961 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
u mnie upał i słonce ![]() ![]()
![]() |
#962 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Nindżopesz
|
Przeczytałam tło kulinarne i byłam zaintrygowana śmiałym połączeniem tematów
![]() Narzekałam na nudę to na zesłaniu na salę obsł nieźle dali mi popalić. Dopiero teraz ludzie se poszli i mogę odetchnąć. Knuję właśnie masterplan długoterminowego urwania się z roboty: w przyszłym tyg do lekarza, jak potwierdzi to na urlop na 2 tyg, potem na troszkę do pracy i na zwolnienie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
grozi wypollizowaniem
|
niestety nieaktualne..zrobiło sie ciemno i zaraz bedzie lac
![]() ooo-juz leje ![]() placki bym zjadła ![]()
#965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja też poproszę ![]() Cytat:
![]() moze pili mleko od wsciekłych krów? ![]() Mam nową zachciankę - bransoletę wikińską ![]() Tylko czemu takie drogie... mogliby posrebrzane zrobić ![]() http://www.walhalla.com.pl/sklep/pro...roducts_id=266 np. swój krzyżyk celtycki kupiłam za 3 zeta ![]() edit: na Wolinie pewnie mają takich do wyboru, do koloru... ech... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-06 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Koniecznie musisz zrobić, jak wrócisz do domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
BAN stały
|
A u mnie dziś na kolację self-made pizza
![]() Może jakoś szybciej czas mi zleci do 20, jak mam taką marchewkę na kiju przed nosem. Albo wręcz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A mnie się marzy wisior z lawy. Pasujący kawałek już mam, pozostaje omotać go drutem i zawiesić na łańcuchu/rzemyku. I tu pytanie do Vesenki lub innych mających pojęcie o wire wrappingu itp. - jaki drut będzie najlepszy? A może tylko rzemykiem ją obwiążę, hm... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
śledze pilnie "wątek" remontowo - wyposażeniowy Red - i szukam inspiracji
cel - sypialnia, garderoba, toaletka/ biurko z lapkiem w jednym ściany są siwe podłogi - nie ma - w next week ostateczny termin zakupu a ja sie nie potrafie zdecydować - ale ciemna styl ogólny - no idea - nie za nowoczesnie, nie za starodawnie i nie za sztampowo Red - zobaczyłam w wyobraźni ten salon co go zaprojektowałas - bardzo mi klimatycznie wyglądał bardzo tak wypoczynkowo iw konkretnym stylu - trochę a'la Harry Potter ale no wiadomo przynajmniej czyj to salon Wiedźmowy, szkoda ze go nie będzie ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- nie widzę w tym nic podłego - marzę o takim komforcie, oczywiście in da future |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
czyli taki vintage ![]() ja chce miec w miare nowoczesnie,ale wrzucic lampe i fotel z lat 60 tych , coś z takic gratów wybiorę ![]() http://www.miejsce.sklep.pl/portfolio/index.htm
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
ktokolwiek widział, ktokolwiek ma? listwy przypodłogowe takie oto
http://allegro.pl/item1162425019_lis...najtaniej.html |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() Przeczytałam dziś w pracy cały bar ![]() Ómarłam na Skarbiątkowe: coś pełznie w kierunku stolicy ![]() ![]() ![]() ![]() Red prawie-gratuluję prawie-zaciążenia ![]() Aaa, i zakochałam się w TEJ fotce Polly ![]() Na CP właściwie odkryć muzycznych nie miałam - ale miałam za to jedno przemyślenie przy Behemocie: gotykowa muzyka jest ciekawa i bardzo ją lubię, ale jednak taki stary dobry metal to ma moc - nic innego nie da się porównać z uczuciem na porządnym koncercie.... Ciacho widziałam jedno, ale za to ciągle i ciągle, bo to był jeden z fotografów, więc paradował mi przed oczami co dzień, a na koniec widziałam go jeszcze w klubie obtańcowującego jakąś laskę. Pewnie nie znajdę jego zdjęcia nigdzie a oczywiście nie wpadło mi na myśl żeby go samej sfocić. Więc go Wam nie zaprezentuję. W ogóle mało fociłam, jakoś mam tak, że jak wszyscy dosłownie wszyscy mają aparaty i focą co popadnie, to już odchodzi mnie ochota.... Jakoś nie lubię robić to co wszyscy.... Zdjęć więc mam dosłownie garstkę, tylko nie wiem czy mogę zaprezentować Maję i Tró? Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ścianę mam taką ale mebli takich raczej nie chcę - kolor biały w realu chyba szybko traci białość http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CC8Q9QEwAQ Kameno - witaj - to prawda ta fotka sprawia takie wrazenie jakby się tam było - centralnie magia ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-06 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | ||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
Siwe ściany to jakie? Szare? Pewnie ładnie skomponują się z czerwienią, bordo, może z niebieskim. A propos, marzy mi się ciemno-czerwona skórzana kanapa ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |||||
Zakorzenienie
|
świetny argument
![]() Co najwyżej w barze bym się pochwaliła... ![]() ![]() A na CP kupiłam sobie małą plecionkę celtycką i taki wisior ![]() klik! Cytat:
![]() http://www.moja-bizuteria.com/tag/wisior a, i jeszcze wisior w kształcie miecza z 2 smokami ![]() Cytat:
![]() chyba, ze jakiś porzadny goth metal by zagrał ![]() Cytat:
![]() Ja tam widziałam więcej ciach ![]() Cytat:
![]() Jak mało masz fot, to podsyłaj - się szybko ocenzuruje ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-06 o 15:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CC8Q9QEwAQ a co do kanapy wiem jaka - i pewnie taka "pikowana" mraaaaauuuu no coś ajk od Kuby Wojewódzkiego? tylko bordo? chyba takie w pubach angielskich widziałam, coż po troszku można sobie koncepcję wdrażać - u mnie daleeeeko daleko do finału więc luz ale wizje snuć lubię, w sumie jakąś musze obrać a podłogi tylko są na już |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
pięęęękna ta ściana ![]() ![]() acha- chciałam zaznaczycz aby osoby odchuzające sie nie brały do siebie refrenu piosenki z mojego podpisu-to nie jest zaden moj manifest ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-06 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
BAN stały
|
Moja siostra ma w pokoju takie ciemnoszare ściany. 2 szare i 2 czerwone. Bosko to wygląda
![]() A greige to lubię najbardziej na paznokciach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 2 godziny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
jak robisz "mniam" to pewnie nie ten bo nie miał długich kłaków ![]() nie mam pojęcia który pytał o dowód. ten "mój" miał wygolone z boków włosy, resztę spiętą w kitkę, podmalowane na czarno oczy i fajny srebrny kolczyk. w sumie kolczyk mi się chyba najbardziej spodobał ![]() Cytat:
i jeszcze poproszę adres email od Tróskawki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Pisałam wczoraj o kociaku którego sciągnełam z drzewa dziś ,wracając ze sklepu zobaczyłam jak leży bidul pod krzakiem, zaniosłam zakupy i wróciłam do niego z żarciem.Sądząc po tym jak jadł musiał być bardzo głodny.
Za jakiś czas w domu usłyszałam przeraźliwe miauczenie na balkonie,myślałam,że któryś mój gdzieś wsadził łapę albo co,poszłam na balkon i co widzę? tegoż kociaczka na moim balkonie,jest jeszcze tak mały że wlazł pod prętami. położył się koło skrzynki i leży....i co ja mam teraz robić???
![]() |
#986 | |
BAN stały
|
Z blingowymi adidaskami
![]() Cytat:
![]() ![]() Mogę Ci ją oddać, jak Ci się podoba - już mi nie zależy na nie wiadomo czym w zamian ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-08-06 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo oddac do schroniska - nie wiem veta zapytac gdzie macie na znajdy miejsce w miescie albo ... pokochać jak swego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.