|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
|
|
#3452 | |
|
Rozeznanie
|
Kradnij ile chcesz.! ![]() Cytat:
. A ten zabieram <3'I co mam Ci napisać?
Że tak bardzo tęsknię? Że analizuję wszystkie wspólne chwile? Że tak bardzo tęsknię za czasami, kiedy udawałam obrażoną, a Ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś - aż mi przejdzie? Że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania? Że uwielbiałam Twoje SMS-y? Że żałuję tego, co się stało? Że .. Że Cię kocham?!'
|
|
#3453 | |
|
Zadomowienie
|
shut your nice eyes and feel the blowing wind think and be wise therefore no heart of flint Cytat:
kurde, wcale go nie dodałam trzy strony wcześniej?!
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
Przestaliśmy się widywac , on się nie odzywa . Ale wciąż jest obecny... we mnie , w moich myślach .
Już cię nie potrzebuję zastąpiłam ciebie nowymi ciuchami. Zaczęła palic , pic , cpac , bo miała nadzieję , że on przyjdzie i jej zabroni . Kocham cie za przeszłośc.
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
`Bo wiesz... to Twoje spojrzenie jest warte wszystkiego ...
|
#3456 |
|
Zadomowienie
|
radość przepełnia moje serce.
pozytywka przygrywa pozytywne melodie. odpoczynek w ramach odpoczynku
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
' dzień dogasa i noc zdejmuje czarny płaszcz. słodka czerwień Twych ust nie pojdzie głodna
spać. doskonały pomysł - wiem - poprzestawiać taki odwrócić to, co jest. błędy bez przykładu, bez powodu i bez żalu. niepotrzebne. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
a kradnij, Bóg zadecyduje o Twym losie po śmierci
Kulę się w prześcieradle cichych wspomnień,
haczę dłonią o rozbitą szklankę uczuć. Drapię swoją beznadziejnością o ściany, egoizmem wypełniam luki. Subtelnie umieramy. Biegamy nago łakami, puszczamy beztrosko latawce. nie umiem wybaczać. |
|
|
|
#3459 | |
|
Rozeznanie
|
patrysiowa_ - tes jest najlepsza, każdy jej kawałek ma przekaz
TwojaKokaina - czytać je to przyjemność sama w sobie neversaynever, agattee - kradnę without_demur - wracaj szybko i okradam Cytat:
Trafił w samo sedno ![]() Kradł dni, urywał chwile, wysysał minuty. Czuję się jak gość w tym świecie. Nie piszę po to by bito mi brawa, nie tworzę wielkiej twórczości o czymś co jest mi obce. Ja po prostu przelewam uczucia i gniew i mówię o tym co mnie nurtuje . A zazdrość w sercu i tak będzie choćby kłamstwo miałoby nie wyjść na jaw, bo to i tak nieświadome oklaski dla Twórcy, a nie Ciebie! I gdy spojrzy na ulicy mężczyzna i jego kąciki ust drgną ku górze w szeroki uśmiech uznasz, że warto było siedzieć godzinę w łazience. Dziś by kogoś znaleźć trzeba mieć niezłą reklamę. Najlepiej duży biust i krągły tyłek. Kiedyś starczył mały stolik, zasłona mamy i odgrywał się teatrzyk, a dziś ? dziś to nawet nie jest to potrzebe wystarczy popatrzeć na dziewczyny w maskach make- up i chłopców z piwem w ręce bełkoczących coś o tym, że masz ładne oczy, ale nie rozumie się dokładnie. Chyba mu zależało, ale nie jestem pewna. Choruję na brak zaufania, bo to choroba tak? Nie mam talentu, ja po prostu mam uczucia.
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
BananowaDelma – ja ?!
Uznanie od TAKIEGO talentu dziękuję <3naiwna0 – okradłam : P patrycjaxpp – ‘mówią: 'teraz albo nigdy'. ja wolę mówić: 'teraz albo później'.’ Trafiłaś IDEALNIE. Frizzelicious- jesteś GENIALNA ![]() Czekam. Każdy na coś czeka… Na miłość, czasem na śmierć. A ja czekam, aż zacznę żyć, Czekam. Czasami najtrudniejsza droga okazuje się tą najkrótszą … Facetom z wiekiem zmieniają się tylko zabawki. Z pluszaków przerzucają się na piersi ![]() Mój pushupek <3 'Zobacz we mnie granat bez zawleczki'
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
urodziny, aaaaa!Cytat:
boska! ___________________ 'Help me breathe. Help me believe.. You seem really glad
that I am sad. You are not my friend. I cannot pretend that You are..' Pomóż mi odetchnąć. Pomóż mi uwierzyć.. Chyba naprawdę jesteś zadowolony, gdy jest mi smutno. Nie jesteś moim przyjacielem. Nie mogę udawać, że jesteś..
|
|
|
#3462 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak wenus i mars-jesteśmy z innych gwiazd. |
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
o Ty
oby tylko ta przerwa trwała na prawdę krótko ![]() + z innej bajki- masy szczęścia i miłości ![]() nie ocenia się całościowo. bo jaką wartość ma to szczęście, które przychodzi bez trudu ?
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki -sto lat, sto lat i tak dalej!
Siedzi nocą na ławce paląc trzeciego już papierosa. Myśli o nim, choć nie chce. Nie może przestać. Stara się nie tęsknić za bardzo. Gdy nadejdzie czas, gdy tylko będę miała odrobinę odwagi, stanę przed Tobą i wykrzyczę jak bardzo Cię nienawidzę. Potraktowałeś mnie jak zwyklą lalę, a ja Cię ku*wa kocham dalej.
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki wszystkiego co najlepsze
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
to jak jest aktualnie?
kochasz, nie znasz, nienawidzisz? poinformuj mnie, bo już się połapać, nie mogę. |
|
|
|
#3467 |
|
Rozeznanie
|
`PaniJana` aż mi się miło zrobiło ![]() `z innej bajki` 1OO lat ----------------------------------------- `Ej , Każdego wieczoru gdy zamykam oczy widzę twoja twarz, ten pełen ciepła uśmiech i to jak na mnie patrzyłeś .Przezywam po raz kolejny nasz magiczny pierwszy pocałunek, analizuje dokładne każde wypowiedziane przez ciebie słowo.. Owładnięta tymi wspomnieniami ze łzami w oczach, wykończona tęsknotą wreszcie zasypiam. Tak kończę każdy mój dzień odkąd odszedłeś.` będziesz moim mężem? Do mojego prawowitego szczęścia brakuje tylko Ciebie. -pokochaj mnie. -a warto? kocham - słowo , którego zawsze unikasz. i moja japa dziś się nie śmieje. `to ty powinieneś być na tym widelcu ! mam do ciebie gorsze obrzydzenie niż do papierosów ` Ty, mistrz wyrafinowanego humoru mam ochotę wymruczeć Ci; żałuj, jestem za***ist.a |
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
''Nie musisz trzymać mnie za rekę
straszyć, że bez Ciebie zgubię się, Nie musisz mówić mi, co piękne co zatwierdzone w niebie, a co nie'' Bo choć jedno nad nami niebo Każdy co innego widzi w nim I z tylu chmur ponad głową Czarną Ty, a ja różową wybrałabym Nie nawracaj mnie Bo słucham tego dzień za dniem I może nie wiem, czego chcę Ale czego nie chcę wiem
|
#3469 |
|
Wtajemniczenie
|
mówią, że miłość to magia. ale czy magia nie jest tylko iluzją?
'Nie lubię zimnej herbaty, nijakich potraw i letnich uczuć. sometimes feel like he gave the meaning to this empty world czasami czuję, że to on nadał sens temu pustemu światu.' nawet nie pamiętam jego głosu, a w środku wciąż go słyszę .
|
#3470 |
|
Rozeznanie
|
Spóźniłeś się tak, że wcale Cię nie było...
Otwieram słownik i szukam słów, którymi można by Cię opisać. wolność, iluzja której ulegają miliony . Bądź mądrzejszym od innych i nie okazuj im tego. sto pierwszego dnia przemienić się znów w małą dziewczynkę. Zawsze jest jakaś opcja. masz dywan na plecach aby 'czuc sie lepiej'. Czy można się dziko pożądać, gdy zna się od kilkunastu lat i gdy widziało się go, gdy krzyczy, wymiotuje, chrapie, siusia i zostawia brudną muszlę klozetową? wygrzebane ![]() |
|
|
|
#3471 |
|
Raczkowanie
|
marikab - na zdrowie
![]() z innej bajki - wszystkiego najlepszego! ![]() ________ przepraszam, czy nasze szczęście jest nadal aktualne? duża ilość cukru w herbacie nie osłodzi mi życia, gdy nie ma Ciebie obok. to spojrzenie w oczy, jest warte wszystkiego... ' chłopcze zaraz, zaraz! dokąd tak biegniesz z moim sercem?! ' zaloguj się we mnie na stałe. ' a kobiety? kobiety uczą się chamstwa od facetów ' ![]() ' kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso. ' ;3 ' chodźmy szukać nowych dni w starym, betonowym życiu.. ' dotknij mnie, przecież nie gryzę. ^^ ' już wiem na pewno, dzisiaj widzę cię ostatni raz. '
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
<3 .
55km/h to nudna prędkość pokonywana galopem przez nieskończone łany zbóż i kwiatów ♥
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
-widzisz tego chłopaka.?
-no. -byłam z nim... -a dlaczego nie jesteś. -bo widzisz niby planety te same, ale ja uwielbiam wierność, a on długie nogi przyjaciółki.! utul skarbie, powiedz, że przy końcu świata będziemy się cieszyć z razem przeżytych chwil. patrz: czerwone oczy, chore płuca, połamane serce, zranione uczucia..byliśmy razem 5 miesięcy, a śladów tak dużo. kołyszę dużego fioletowego misia, i wyobrażam sobie, że zaraz przyjdziesz i zapytasz ...Ładny prezent.??
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki - najsłodszego . !
* < 3blondii69 - uwielbiam Twoje opisy, zakochałam się w nich wszystkich , o ! ' Gdy drogi pomyli los zły.. , miej w sobie tę ufność . ' Ty tylko mnie poprowadź.. |
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
dziękuję za pochwały __ upiłam szczęście, kołysało się, zostało gdzieś na 'tamtej' imprezie. żuję gumę, spoglądam na świat inaczej. robię balona, spoglądając w Twoje niebiańskie tęczówki - jestem szczęśliwa. i chciałam wyszeptać mu, jak bardzo go kocham, ale pieprzona duma, kazała pokazać fucka. nie, to nie Ty masz oczy kolory nieba. to niebo ma kolor Twoich oczu. słone łzy popijam czerwonym winem. oddycham zatruwając się dymem nikotynowym. wspomnieniami oszukuję serce. w za dużej koszuli taty, godzinami nasączam poduszkę płaczem. nie ma już kopciuszków. są szmaty, które zamiast gubić pantofelek, gubią cnotę. piszę o tobie w gazecie, widziałeś? to ja może zacytuję 'faceci to świnie!' dziękuję paru osobą, które sprawiają, że moja definicja szczęścia jest coraz bardziej obszerniejsza. wibrował mi telefon w kieszeni, wyciągnęłam go i zobaczyłam na ekranie Twoje imię, włożyłam telefon z powrotem i k.u.r.w.a udawałam, że mam wibrujące majtki. |
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
MRS UNFABULOUS - cudo <3 dzięki babeczki! +z innej bajki - spełnienia marzeń without you i'm incomplete bez ciebie jestem niekompletna
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
'Spytaj ją co czuje gdy szminke zmywa kropla łzy' Wciaż szukała sensu w sobie,wciąż gnała za przeszłością. Paralogiczna,Kofeina w RedBullach- ![]() z innej bajki-wszystkiego najlepszego słońce
![]()
''Może i chciałabym Ci tyle powiedziec, ale serce bije mi tak szybko, puls szaleje, oczy wpatrują się w Twoje, chyba pozostało mi tylko słuchac Twego głosu, który tak idealnie rozstraja me serce.'' Edytowane przez katrin_love Czas edycji: 2010-08-06 o 18:42 |
|
|
|
#3478 |
|
Przyczajenie
|
![]() jaaaa? Mountelly, poprostuAsiss, Paralogiczna. TwojaKokaina - czasami usłyszę coś fajnego i zapisuję, a potem nie pamiętam skąd to mam i dodaję tutaj. wybaczcie . poprawię się. ![]() z innej bajki - tyyyle szczęścia i wszystkiego, co najlepsze. nie znać. nie pamiętać. nie kochać.
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
jej, to wprost idealne...;* *** Nie jestem elokwentna, nie ma daru bycia otwartą, aczkolwiek słowa, stały się niebywale ważna częścią mojego życia. Znajduję w nich cząstkę uczuć, które tylko w taki sposób umiem wyrazić. Nie jestem nadzwyczajnie ckliwą osobą, ale każdy ma w sobie coś z wrażliwego człowieka. Może dlatego nie żyje tak jakbym chciała, może dlatego w mojej niebanalnej jaźni nie odczuwam euforii ze spędzania swojego, wolnego czasu, może dlatego zadufana w sobie tkwię w lenistwie. Może, nie wiem. A teraz? Teraz boje się, że szczęście trwa naprawdę tylko chwile. Obawiam się, że wszystko skończy się tak samo szybko i niespodziewanie jak się zaczęło. Mój strach obejmuje cudzy sektor, którego nie posiadam, dlatego nie będę mogła go odzyskać, bo w rzeczywistości najnormalniej na świecie go nie miałam. Po prostu tkwi idealny w mojej wyobraźni. Ale i to pozostawię dla siebie. Czy to wszystko musi zgasnąć, bo gaśnie, gaśnie coraz szybciej?!
|
|
#3480 |
|
Przyczajenie
|
Przez cały dzien głoduje jakby mialo mi to pomoc w wymazaniu Cie z pamieci.
Maluje rzęsy po raz trzeci wiem jednak ze to nie po raz ostatni bo znowu zerknelam na nasze zdjecie. Zamowie najwieksza pizze peperroni! Zjem wszystkie 12 kawałków aż sie porzygam zeby tylko zapomniec ze zawsze jedlismy ja razem. Kiedy odeszłam od Ciebie zaczełam jesc nawet warzywa.. najdziwniejsze ze nawet te najbardziej zielone i smierdzace juz mi nie przeszkadzaja. Wydaje mi sie ze ucze sie wszystkiego od nowa...zaakcepotwalam nawet moja krecaca sie grzywke i rozdwajajce sie paznokcie. Powoli pokocham wszystko czego nie lubiłam i nawet nie probowałam polubic. Ja teraz po prostu CHCE.
Emily<3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

. A ten zabieram <3

Uznanie od TAKIEGO talentu
dziękuję <3
urodziny, aaaaa!
oby tylko ta przerwa trwała na prawdę krótko