|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
u mnie była pseudo burza. odrobinę pogrzmiało, coś mocniej popadało, spadł jakiś grad, a teraz już słoneczko świeci.
Zastanawiam się czy nie jechać z Tż na Lato z Radiem. Ma być Kabaret, może jeszcze zobaczymy tą górę Św Marcina. |
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Mam pierścionek!!!!! Jutro będzie fotka
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
nooo to czekamy
![]() a u mnie burza i pioruny uwielbiam burze...
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaaaaa, supeeeeeeeeeeeeer Jasne, wszystkie siedzą, podczytują, ale niczego nie piszą, tylko zrywu w postaci mojego nieocenionego postu potrzebują! pfff ja akurat miałam pracę, a teraz znów cisza, więc popiszę z Wami Rain, jakie wnioski z Twojego zastanawialstwa wyciągnęłaś?
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Pytasz o odpowiedź na Największe Pytanie o Życie, Wszechświat i Całą Resztę?
... ... ... Odpowiedź brzmi 42. 10 punktów dla tej, która wie o czym piszę
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też była burza, a potem słońce świeciło. Teraz jest pochmurno.
A ja mam średnio 3 razy w tygodniu zastanawialstwo nad sensem mojego związku i w ogóle takie rozterki na temat życia :P
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
jezu a myślałam że to któraś inna pisze i się podnieciłam że sprowadziłam kolejne zaręczyny
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm. w Dziadach była liczba chyba 44
Więc nie wiem o czym piszesz Mam - 10 pkt :P
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa a moim piździonkiem to się nie łaska popodniecać? Nowej krwi jesteś żądna?
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-06 o 19:42 |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
No to masz 5 punktów, bo film jest na podstawie książki
![]() A film nudny nie był tylko miał bardzo SPECYFICZNY typ angielskiego humoru. Ja nie cierpię komedii angielskich, więc ten jak najbardziej mi się podobał, chociaż nie dorasta książce nawet do połowy pięt Cała trylogia w pięciu częściach składa się w całości ze świetnych cytatów na każdą okazję Na dalekich peryferiach Galaktyki, w nieciekawym zakamarku na końcu jej zachodniego ramienia, świeci mizerne żółte słońce. Wokół niego, w odległości około stu pięćdziesięciu milionów kilometrów, krąży nieważna, mała niebieskozielona planeta, zamieszkana przez pochodzące od małp bioformy – tak zadziwiająco prymitywne, że do dziś uważają zegarki elektroniczne za świetny wynalazek. Planeta ta ma, a raczej miała pewien problem – większość mieszkających na niej ludzi była ciągle nieszczęśliwa. Przedstawiano różne propozycje, jak temu zaradzić, ale większość pomysłów dotyczyła głównie modyfikacji obiegu zielonych kawałków papieru, co było o tyle zdumiewające, że przecież to nie te zielone papierki były nieszczęśliwe. Tak więc problem nie znikał. Szerzyły się podłość, miernota i ubóstwo, dziadowali nawet ci, którzy mieli elektroniczne zegarki. Coraz więcej mieszkańców planety uważało, że popełniono wielki błąd, schodząc z drzew. Niektórzy twierdzili nawet, że błędem było wchodzenie na drzewa i nigdy nie powinien był opuścić głębin oceanów. ![]() Życie... nienawidź je lub ignoruj, polubić się go nie da. ![]() Główny problem – raczej jeden z głównych, gdyż istnieje ich więcej – a więc jeden z głównych problemów przy rządzeniu ludźmi polega na trudności określenia, komu pozwolą sobą rządzić, czy, dokładniej mówiąc, kto jest w stanie tak nimi zamanipulować, by pozwolili mu sobą rządzić. Streszczając: Ogólnie wiadomo, że ci, którzy najbardziej chcieliby rządzić ludźmi, najmniej się do tego nadają. Streszczając streszczenie: Nikomu, kto może zostać prezydentem, nie powinno się pod żadnym pozorem pozwolić nim zostać. Streszczając streszczenie streszczenia: Ludzie to spory problem. ...jeden z moich ulubionych ![]() A na koniec coś dla Naj: Jednym z podstawowych problemów, występujących w trakcie podróży w czasie, nie jest możliwość zostania przypadkiem własnym ojcem lub matką. Być własnym ojcem lub matką nie jest problemem, z którym nie mogłaby sobie poradzić tolerancyjna i zgrana rodzina. Ryzyko zmiany historii też nie jest problemem – bieg historii jest niezmienny, wszystko musi w niej do siebie pasować i ma niezmienne miejsce jak w puzzlu. Każda istotna zmiana historii nastąpiła na długo przed wystąpieniem tego, co ma zmienić, w końcu więc wszystko samoskłada się do kupy.Prawdziwym problemem jest gramatyka. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, to ja jestem totalny cienias, bo nawet nie wiem gdzie Google tak odpowiada
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak nas podgląda zamiast robić pranie
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
rain super te cytaty
musze sie zainteresowac ta ksiazka
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Autostopem przez Galaktykę!
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczona jestem
![]() jutro mamy znów jakieś targi czyli pracuję . Nie chce mi się nic , a jeszcze muszę poćwiczyć ![]() W ogóle z TŻ o naszej przyszłości mogę normalnie mówić ![]() rozmowy o naszym wspólnym życiu są ciągle śmieję się mu czasem , żeby się streszczał to mi zawsze odpowiada , że gdzie takiego innego znajdę a jak znajdę to będę musiała ze 3 lata czekać aż on się oświadczy jak się do TŻ przykleje to nie mogę się odkleić taką mam potrzebę przytulania . A w pracy to już nie wiem za co mam się wziąć ciągle coś nowego : proszę zrobić grafikę na pierwszą stronę , proszę zrobić grafikę na potrawy , niech pani we fleszu zrobi szkolenie , a dziś może pani zacznie robić we fleszu książkę kucharską , ale wie pani co na wczoraj potrzebuje jednak to na laptopie już mam 5tysięcy różnych folderów a w każdym coś innego eheh nic mi sie nie chcę , chcę tylko do TŻ
|
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne że się podniecam ![]() Cytat:
a oglądałam to będąc mała więc dla mnie było nudne ale tak mnie natchnęłyście Dumą i uprzedzeniem że dzisiaj sobie puszczę z megavideo.
|
||
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Szukaj, szukaj
Jest pięć cześci: Autostopem przez galaktykę Restauracja na końcu Wszechświata Życie, Wszechświat i cała reszta Cześć i dzięki za ryby W zasadzie niegroźna Jak kto lubi Monty Pythona i Terry'ego Pratchett'a to pokocha tą serię ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- 10 pkt ![]() Cytat:
Kurde, teraz to się staro poczułam, bo kończyłam liceum jak ten film wszedł do kin
|
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja chcę dziś
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Cytat:
Na co mogę wymieniać punkty? |
||
|
|
|
#2451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój siedzi z rodziną, nie pisze do mnie i tyle a ja sie ciagle czymś zajmuje i tak non stop myśle o Tż ![]() Cytat:
![]() nareszcie ![]() A u mnie ciemne chmury sie zbliżają nie chce burzy !!!!!!!!! Tż obiecał,że jutro sie zobaczymy jak wróci...a napisał też ,że jutro sie wyprzytulamy u niego za te wszystkie dni w których sie nie widzimy a jak za późno przyjedzie i sie nie zobaczymy? Albo na krótko i nie bedzie przytulania ?
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Z Pratchetta uwielbiam "Kosiarza" i "Trzy Wiedźmy" - płakałam ze śmiechu czytając. Zwłaszcza na "Kosiarzu"
Punkty możesz wymienić na medal z ziemniaka
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ja nie jestem Claris i nie każę Wam czekać na fotkę do wesela
![]() ![]() Cytat:
![]() A w ogóle Tż dał mi z pierścieniem....certyfika t
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-06 o 20:08 |
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio jak pracowałam w niedziele miałam za to dwa dni wolnego .
Teraz ide na 4 godziny czyli później spokojnie mogę sobie odebrać te godziny , lub będziemy mieli dzień wolny w sumie okaże się jeszcze |
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, certyfikat - ulala
w ogóle tyle czekamy na Twój pierdzień, że musisz mu zrobić porządną sesyjkę np. ja z pierścionkiem patrzymy przez okno, ja i pierścień na zakupach itd. Rain, to jedno zdanie świadczy o tym, że głupia ta książka - gramatyka nie jest ŻADNYM problemem
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
celuję, że dla około 98% społeczeństwa to spory problem ![]() Edit: z resztą ten cytat jest niekompletny, bo dalej były rozważania o użyciu różnych czasów w odniesieniu do opisywania podróży w czasie. Było o czasach przeszłych, zaprzeszłych, przyszłych niedokonanych i innych - ogólnie Meksyk Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-08-06 o 20:15 |
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() +++ Błąd Dzielenia Przez Ogórek. Zainstaluj Wszechświat Ponownie I Rebutuj +++ I ten ŚMIERĆ I trole Krzemowe ![]() I Rincewind
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
ŚMIERĆ rządzi
![]() Ja dopiero parę książek przeczytałam, bo w roku nie było kiedy... muszę się znowu do biblioteki przejść i coś namierzyć Co polecasz najbardziej w klimacie "Kosiarza" ?? |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), Ty i pierścień w pracy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

i widzę, że nie tylko Ty i ja 

13.03.2008

jak się do TŻ przykleje to nie mogę się odkleić taką mam potrzebę przytulania .
a oglądałam to będąc mała więc dla mnie było nudne

mój siedzi z rodziną, nie pisze do mnie i tyle