My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-05, 21:59   #2941
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja tam nie zamierzam go utrzymywać nie jestem jakąś idiotką

tak 13 baniek mnie by zadowoliła chociaż piąteczka a co do tego inwestowania to w totka gram tylko jak jest duża kumulacja ale w bukmachera to mam takie ataki że gram codziennie przez jakiś czas po czy nie gram przez długie miesiące, tak jak było ostatnio, dzisiaj pierwszy raz zagrałam od dawna

jednak nie poprasowałam byłam u sąsiadki na plotach
wykąpałam się przed chwilą, umyłam sobie głowę i zrobiłam peeling
Tż właśnie pojechał do roboty nie wiem czemu ale lubię być sama w domu wtedy jest taki spokój, mogę sobie oglądać co chcę i nie słucham jakiś pierdół
No i jak ,było już losowanie ? Mój były ostatnio trafił piątkę, zgarnął gdzieś koło 6 tysięcy zł :/ Głupi to ma zawsze szczęście...
Ja też grałam w lotto przy dużej kumulacji, ale ostatnio wydałam ostatnie 3 zł na kupon z nadzieją, że szczęście się do mnie uśmiechnie i nie miałam ani 3 zł, ani wygranej , więc pie*dolę ich teraz z góry na dół

Coś Ci to prasowanie nie jest pisane
Ja też uwielbiam siedzieć sama w domu, w ogóle strasznie chciałabym sama zamieszkać, żeby nikt mi nie truł za uszami i żebym robiła to , na co będę miała ochotę. Mam nadzieję, że to nie jest już taka daleka przyszłość

Ja zgodnie z planem byłam z koleżanką połazić po sklepach Byłyśmy w Rossmanie i nareszcie znalazłam takie żelowe opaski na opuchnięte oczy Nie kupiłam na razie, bo moje fundusze są na wykończeniu, ale na dniach kupię sobie. I jest promocja na mojego ukochanego Mexxa , a ja bez kasy Mam nadzieję, że już niedługo zażegnam kryzys Oby sierpień szybko minął i znów będzie wypłacinka

Zgodnie z planem od obiadu nie jadłam już nic, ale i tak nie strawiłam wszystkiego, bo nadal czuję się taka ciężka :/ No ale jutro będzie lepiej...

Teraz idę się wykąpać Na jutro zapowiadają upały, więc trzeba nóżki ogolić, bo pewnie założę jakieś krótkie spodenki
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 22:37   #2942
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No i jak ,było już losowanie ? Mój były ostatnio trafił piątkę, zgarnął gdzieś koło 6 tysięcy zł :/ Głupi to ma zawsze szczęście...
Ja też grałam w lotto przy dużej kumulacji, ale ostatnio wydałam ostatnie 3 zł na kupon z nadzieją, że szczęście się do mnie uśmiechnie i nie miałam ani 3 zł, ani wygranej , więc pie*dolę ich teraz z góry na dół

Coś Ci to prasowanie nie jest pisane
Ja też uwielbiam siedzieć sama w domu, w ogóle strasznie chciałabym sama zamieszkać, żeby nikt mi nie truł za uszami i żebym robiła to , na co będę miała ochotę. Mam nadzieję, że to nie jest już taka daleka przyszłość

Ja zgodnie z planem byłam z koleżanką połazić po sklepach Byłyśmy w Rossmanie i nareszcie znalazłam takie żelowe opaski na opuchnięte oczy Nie kupiłam na razie, bo moje fundusze są na wykończeniu, ale na dniach kupię sobie. I jest promocja na mojego ukochanego Mexxa , a ja bez kasy Mam nadzieję, że już niedługo zażegnam kryzys Oby sierpień szybko minął i znów będzie wypłacinka

Zgodnie z planem od obiadu nie jadłam już nic, ale i tak nie strawiłam wszystkiego, bo nadal czuję się taka ciężka :/ No ale jutro będzie lepiej...

Teraz idę się wykąpać Na jutro zapowiadają upały, więc trzeba nóżki ogolić, bo pewnie założę jakieś krótkie spodenki
kur.wa żadnej liczy nie trafiłam mój tata już 3 razy miał piątkę, ja miałam raz czwórkę w sumie ja też tego całego totalizatora pier.ole no ale wydając 3 zł raz na jakiś czas nie zbiednieję

tak, nie nawidzę prasować, nie ma chyba gorszej czynności domowej dla mnie
ja też bym chyba wolała sama mieszkać, chociaż w sumie to chyba dlatego że mieszkamy w kawalerce, gdyby były chociaż dwa pokoje to by było chyba inaczej

mam tą opaskę żelową i szczerze mówiąc to jest gówno już lepiej przyłożyć sobie zmrożoną łyżkę
ja tam nie mam takiego szału w drogeriach no chyba że chodzi o lakiery do paznokci, wtedy mi się oczka świecą

a u mnie jutro ma padać więc nie goliłam dzisiaj nóg ale nie ma tragedi, lekkie ogórki są tylko
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 22:47   #2943
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
kur.wa żadnej liczy nie trafiłam mój tata już 3 razy miał piątkę, ja miałam raz czwórkę w sumie ja też tego całego totalizatora pier.ole no ale wydając 3 zł raz na jakiś czas nie zbiednieję

tak, nie nawidzę prasować, nie ma chyba gorszej czynności domowej dla mnie
ja też bym chyba wolała sama mieszkać, chociaż w sumie to chyba dlatego że mieszkamy w kawalerce, gdyby były chociaż dwa pokoje to by było chyba inaczej

mam tą opaskę żelową i szczerze mówiąc to jest gówno już lepiej przyłożyć sobie zmrożoną łyżkę
ja tam nie mam takiego szału w drogeriach no chyba że chodzi o lakiery do paznokci, wtedy mi się oczka świecą

a u mnie jutro ma padać więc nie goliłam dzisiaj nóg ale nie ma tragedi, lekkie ogórki są tylko
Uu no to coś się nie poszczęściło tym razem A ile miałaś za czwórkę ? Tata ładnego miał farta, pozazdrościć Ja miałam raz trójkę i mi się nawet za kupon nie wróciło, bo zagrałam wtedy za 30 zł chyba

No ale w życiu we dwoje chyba nie do końca chodzi o to , aby siedzieć w dwóch osobnych pokojach i nie mieć ze sobą styczności
A w ogóle to jak tam Wasze sprawy, był u lekarza, albo zamierza? Rozmawiałaś z nim na ten temat ?

Ale tamta była taka na wypasie, była duża i zakrywała także czoło ! Muszę to mieć koniecznie
Ja też nie szaleję tak strasznie,raczej kupuję tylko potrzebne rzeczy i unikam pierdół. Za to moja koleżanka przepie*dala pieniądze w okamgnieniu Kupuje takie pierdoły i to straszliwie drogie, dzisiaj w koszyku miała kilka rzeczy i zostawiła w kasie 90 zł przeszło A później się dziwi, że tydzień po wypłacie jest bez grosza... No ale co tam ,w końcu to nie moje pieniądze

Ogórki Dobre porównanie !

Ja jestem już gładziuteńka Właśnie wyszłam z wanieny, wyszorowałam się syrenką , wybalsamowałam i jestem do schrupania
Teraz pomaluję paznokcie
Stary 2010-08-06, 00:00   #2944
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

jestem jestem

z dzieciakami wojowałam jutro chyba jadą

z jedzeniem cienko ale teraz poczekam do okresu bo takie "od jutra" głowno dają

zrobiłam sobie dzisiaj frencha ,ale sie nameczyłam bo robiłam usmiechy a to ciezko szło ale coś tam wykąbinowałam,nie jest zle

wysłałam CV ,jest praca w stoisku w galerii ,z... lakierami i perfumami taki im elaborat wywaliłam,że jesli mnie nie przyjmą to im kij w dupe wsadzę ja ,osoba która codziennie 2 lakiery kupuje bede idealna na to stanowisko po za tym musze uzupełnic braki bo dzisiaj robiłam w lakierach porządki i wysżło mi tylko 56 lakierów ale jutro ide do Rossmana przebimbac kase na lakiery
Stary 2010-08-06, 10:35   #2945
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Uu no to coś się nie poszczęściło tym razem A ile miałaś za czwórkę ? Tata ładnego miał farta, pozazdrościć Ja miałam raz trójkę i mi się nawet za kupon nie wróciło, bo zagrałam wtedy za 30 zł chyba

No ale w życiu we dwoje chyba nie do końca chodzi o to , aby siedzieć w dwóch osobnych pokojach i nie mieć ze sobą styczności
A w ogóle to jak tam Wasze sprawy, był u lekarza, albo zamierza? Rozmawiałaś z nim na ten temat ?

Ale tamta była taka na wypasie, była duża i zakrywała także czoło ! Muszę to mieć koniecznie
Ja też nie szaleję tak strasznie,raczej kupuję tylko potrzebne rzeczy i unikam pierdół. Za to moja koleżanka przepie*dala pieniądze w okamgnieniu Kupuje takie pierdoły i to straszliwie drogie, dzisiaj w koszyku miała kilka rzeczy i zostawiła w kasie 90 zł przeszło A później się dziwi, że tydzień po wypłacie jest bez grosza... No ale co tam ,w końcu to nie moje pieniądze

Ogórki Dobre porównanie !

Ja jestem już gładziuteńka Właśnie wyszłam z wanieny, wyszorowałam się syrenką , wybalsamowałam i jestem do schrupania
Teraz pomaluję paznokcie
za czwórkę miałam coś ok 200zł nie pamiętam dokładnie bo to dawno było ja zawsze kupuję jeden kupon, więc nie wydaję za dużo
nie to nie chodzi o to żeby siedzieć w dwóch pokojach i się nie widzieć, ale czasami potrzebuję odpocząć od Tż a jak on ma wolne to siedzi non stop na chacie i mnie to wkurza nic wtedy zrobić nie mogę bo on co chwilę coś wymyśla i albo śpi albo gra więc i tak nie mam nawet z nim jak pogadać
ja na szczęście kosmetyki mam od cioci, tzn nie wszystkie ale większość..tylko że ja na co dzień się nie maluję tylko od święta więc jeden podkład np mam rok tusz tak samo
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
jestem jestem

z dzieciakami wojowałam jutro chyba jadą

z jedzeniem cienko ale teraz poczekam do okresu bo takie "od jutra" głowno dają

zrobiłam sobie dzisiaj frencha ,ale sie nameczyłam bo robiłam usmiechy a to ciezko szło ale coś tam wykąbinowałam,nie jest zle

wysłałam CV ,jest praca w stoisku w galerii ,z... lakierami i perfumami taki im elaborat wywaliłam,że jesli mnie nie przyjmą to im kij w dupe wsadzę ja ,osoba która codziennie 2 lakiery kupuje bede idealna na to stanowisko po za tym musze uzupełnic braki bo dzisiaj robiłam w lakierach porządki i wysżło mi tylko 56 lakierówale jutro ide do Rossmana przebimbac kase na lakiery
tak myślałam że się dzieciakami zajęłaś
no to trzymam kciuki żeby Cię przyjęli faktycznie fajna robota, ja kiedyś w liceum przez wakacje stałam na takim stoisku inglota i soraya i było cool normalnie codziennie w pracy malowałam paznokcie na inny kolor czasami miałam każdy paznokieć w innym kolorze
56 lakierów ja mam z 20 i dla mnie to za dużo kiedyś na allegro kupiłam pakiet 50 lakierów od jakiejś kosmetyczki co likwidowała stoisko no i prawie w ogóle ich nie używałam chociaż były dobrej jakości, ale niestety lakiery nie są wiecznie trwałe więc już ich nie mam

witam
u mnie na śniadanie płatki oczywiście
wczoraj nie zjadłam nic słodkiego pierwszy dzień
pogoda u mnie piękna, jest ok 27 stopni i jest bardzo przyjemnie
byłam dzisiaj u lekarza rano bo mnie ucho napieprzało od jakiś 3 dni i mam zapalenie ucha środkowego mam antybiotyki i dzisiaj mam zwolnienie w pracy miałam iść do pracy ale dopiero wróciłam od lekarza i na 4 h nie opłaca się iść, z resztą szef dzwonił że sobie poradzi
Tż śpi po nocce i jak ja jestem w domu to nawet posprzątać nie mam jak
no nic, napiję się kawki
Stary 2010-08-06, 18:04   #2946
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko jak Ty pójdziesz do takiej pracy, to pewnie więcej wydasz na lakiery, niż zarobisz 56 lakierów Niezła kolekcja

Anastazja bolało Cię ucho i dopiero po 3 dniach poszłaś do lekarza ? Pamiętam, jak ja miałam zapalenie ucha środkowego... myślałam, że umrę ! Przecież to jest taki ból , że ja wtedy zjadłam 6 ibupromów na raz, żeby tylko mnie przestało :/ Także podziwiam...
A jutro już normalnie idziesz do pracy ?

Ja właśnie wróciłam z pracy miałam na dzisiejszy wieczór zaplanowanych tyle rzeczy, a w końcu stwierdziłam , że pie*dolę i zostaję w domu... Jestem tak umordowana, że koniec... W pracy jak to w pracy, ale straszny upał dzisiaj był i to on mnie tak umęczył... Jutro gdzieś wyjdę ze znajomymi, a dzisiaj zostanę w domu i odpocznę ... Muszę sobie zrobić paznokcie u nóg , bo zaniedbałam i w ogóle dzisiaj zrobię sobie wieczór piękności hihi

Byłam w lumpie ! Wygrzebałam śliczne cuda Czarną marynarkę, spódniczkę floral , bluzeczkę obszytą koronką i taki długi sweterek na jesień Za wszystko zapłaciłam 22 zł Jak trochę się ogarnę, to zrobię zdjęcia i wstawię te moje wszystkie łupy
Razem wydałam w lumpie stówę, a nakupiłam tyle rzeczy , że głowa mała W sklepie miałabym za to jeden sweter

A w ogóle to tata mi kupił rower Teraz tylko czekam , aż przywiezie mi go do Polski i na pewno zdążę jeszcze w tym roku pośmigać
Stary 2010-08-06, 18:49   #2947
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Nadziejko jak Ty pójdziesz do takiej pracy, to pewnie więcej wydasz na lakiery, niż zarobisz 56 lakierów Niezła kolekcja

Anastazja bolało Cię ucho i dopiero po 3 dniach poszłaś do lekarza ? Pamiętam, jak ja miałam zapalenie ucha środkowego... myślałam, że umrę ! Przecież to jest taki ból , że ja wtedy zjadłam 6 ibupromów na raz, żeby tylko mnie przestało :/ Także podziwiam...
A jutro już normalnie idziesz do pracy ?

Ja właśnie wróciłam z pracy miałam na dzisiejszy wieczór zaplanowanych tyle rzeczy, a w końcu stwierdziłam , że pie*dolę i zostaję w domu... Jestem tak umordowana, że koniec... W pracy jak to w pracy, ale straszny upał dzisiaj był i to on mnie tak umęczył... Jutro gdzieś wyjdę ze znajomymi, a dzisiaj zostanę w domu i odpocznę ... Muszę sobie zrobić paznokcie u nóg , bo zaniedbałam i w ogóle dzisiaj zrobię sobie wieczór piękności hihi

Byłam w lumpie ! Wygrzebałam śliczne cuda Czarną marynarkę, spódniczkę floral , bluzeczkę obszytą koronką i taki długi sweterek na jesień Za wszystko zapłaciłam 22 zł Jak trochę się ogarnę, to zrobię zdjęcia i wstawię te moje wszystkie łupy
Razem wydałam w lumpie stówę, a nakupiłam tyle rzeczy , że głowa mała W sklepie miałabym za to jeden sweter

A w ogóle to tata mi kupił rower Teraz tylko czekam , aż przywiezie mi go do Polski i na pewno zdążę jeszcze w tym roku pośmigać
myślałam że mi przejdzie, w sumie już mnie wczoraj tak nie bolało ale dzisiaj od rana tak mi dało czadu to ucho że myślałam że walnę
nie no jutro nie idę do pracy, przecież jest sobota ja pracuję pn-pt
nie dziwię się że Cię upał zmęczył, mnie tak samo, dzisiaj u mnie było 30 stopni, ale nie dawno padał deszcz więc jest trochę teraz chłodniej..
ale jesteś pokazuj te wszystkie cuda
ooo to super rower zawsze się przyda

u mnie na obiad było znowu leczo a na kolację kanapki z serem
byłam też w lumpie ale nic nie wygrzebałam były świetne szpilki nowe ale o rozmiar za duże
byłam u rodziców, posiedziałam chwilę, zagrałam u bukmachera, bo wczoraj jeden mecz mi tylko nie wszedł ale dzisiaj zagrałam tylko za 2 zł
zrobiłam dobry uczynek, nakarmiłam kotka parówką taki słodki siedział na murku i się patrzył prawie jak ten kot ze shreka
w ogóle dzisiaj ubrałam bluzkę z mega dekoldem i jakieś robole na mnie gwizdali oczywiście pokazałam im fakolce to jeszcze bardziej zaczęli coś pieprzyć...śmierdziele

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 19:06   #2948
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Anastazja-bidulo oby szybko Ci to przeszło bo bol niesamowity;/

Sunset-dawaj zdjecia bo ja tutaj umieram z ciekaowci

pojechały nareszcie

ale dzisiaj boby straciłam na lakierach ale teraz do wypłaty z px nic sobie nie kupie!

i dzisiaj zapisałam sie na egzamin,jazd juz nie bede miała,dopiero zaraz przed egzaminem

dostałam okres,wiec od jutra ostro z dietką wziełam ketonal ale powoli zaczynam zdychac;/
Stary 2010-08-06, 19:10   #2949
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja-bidulo oby szybko Ci to przeszło bo bol niesamowity;/

Sunset-dawaj zdjecia bo ja tutaj umieram z ciekaowci

pojechały nareszcie

ale dzisiaj boby straciłam na lakierach ale teraz do wypłaty z px nic sobie nie kupie!

i dzisiaj zapisałam sie na egzamin,jazd juz nie bede miała,dopiero zaraz przed egzaminem

dostałam okres,wiec od jutra ostro z dietką wziełam ketonal ale powoli zaczynam zdychac;/
no boli niestety, aż cała lewa strona mnie boli
super że pojechali trochę odetchniesz
a jakie lakiery kupiłaś?
i kiedy egzamin?
uważaj z tym ketonalem
Stary 2010-08-06, 19:12   #2950
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam że mi przejdzie, w sumie już mnie wczoraj tak nie bolało ale dzisiaj od rana tak mi dało czadu to ucho że myślałam że walnę
nie no jutro nie idę do pracy, przecież jest sobota ja pracuję pn-pt
nie dziwię się że Cię upał zmęczył, mnie tak samo, dzisiaj u mnie było 30 stopni, ale nie dawno padał deszcz więc jest trochę teraz chłodniej..
ale jesteś pokazuj te wszystkie cuda
ooo to super rower zawsze się przyda

u mnie na obiad było znowu leczo a na kolację kanapki z serem
byłam też w lumpie ale nic nie wygrzebałam były świetne szpilki nowe ale o rozmiar za duże
byłam u rodziców, posiedziałam chwilę, zagrałam u bukmachera, bo wczoraj jeden mecz mi tylko nie wszedł ale dzisiaj zagrałam tylko za 2 zł
zrobiłam dobry uczynek, nakarmiłam kotka parówką taki słodki siedział na murku i się patrzył prawie jak ten kot ze shreka
w ogóle dzisiaj ubrałam bluzkę z mega dekoldem i jakieś robole na mnie gwizdali oczywiście pokazałam im fakolce to jeszcze bardziej zaczęli coś pieprzyć...śmierdziele
U mnie też przeszła konkretna burza i nareszcie jest odrobinkę chłodniej
A jakie te szpilki były ?

No proszę, jakie masz dobre serduszko
A co do tego gwizdania, to robole zawsze tak mają :/ Lepiej omijać szerokim łukiem, bo zawsze są gwizdy i głupie komentarze...

No a teraz moje zdobycze

1.Sweterek Atmosphere
2.Sweterkowa bluzeczka Miss Selfridge
3.Sweterek H&M
4.Bolerko sweterkowe
5.Marynarka
6.Spódniczka floral z bluzką z koronki, tak zamierzam to nosić jak widać na zdjęciu
7.Długi sweterek Evie
8.Bluzka z koronką Dorothy Perkins
10.Sweterek
Stary 2010-08-06, 19:17   #2951
Sunsett
Zakorzenienie

11.Rurki Topshop
12. Bluzeczka z żabotem New Look
13. Sweterek Evie
14. Skórzane szpilki New look

Jak oceniacie ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-06, 19:49   #2952
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też przeszła konkretna burza i nareszcie jest odrobinkę chłodniej
A jakie te szpilki były ?

No proszę, jakie masz dobre serduszko
A co do tego gwizdania, to robole zawsze tak mają :/ Lepiej omijać szerokim łukiem, bo zawsze są gwizdy i głupie komentarze...

No a teraz moje zdobycze

1.Sweterek Atmosphere
2.Sweterkowa bluzeczka Miss Selfridge
3.Sweterek H&M
4.Bolerko sweterkowe
5.Marynarka
6.Spódniczka floral z bluzką z koronki, tak zamierzam to nosić jak widać na zdjęciu
7.Długi sweterek Evie
8.Bluzka z koronką Dorothy Perkins
10.Sweterek
szpilki Zary w kolorze morskim takie śliczne były
te robole to mnie tak wku.wiają że masakra, no ale nie będę szła na około bo oni stoją w dupie ich mam, nie będę z nimi dyskutować
a zakupy mega wszystko boskie, ale masz szczęście do tych lumpków, u mnie nie ma takich perełek...szpilki super wyprofilowane i do tego skóra, wszystko mi się podoba i bym Tobie ukradła jesteś moim lumpkowym guru i tak zostanie
Stary 2010-08-06, 20:01   #2953
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
szpilki Zary w kolorze morskim takie śliczne były
te robole to mnie tak wku.wiają że masakra, no ale nie będę szła na około bo oni stoją w dupie ich mam, nie będę z nimi dyskutować
a zakupy mega wszystko boskie, ale masz szczęście do tych lumpków, u mnie nie ma takich perełek...szpilki super wyprofilowane i do tego skóra, wszystko mi się podoba i bym Tobie ukradła jesteś moim lumpkowym guru i tak zostanie
No to szkoda, że trafiłaś w zły rozmiar Ale mogłaś kupić i opchnąć na Allegro, rzeczy Zary mają bardzo wysokie ceny i pewnie trochę byś na nich zarobiła

Ja tam wolę iść na około i nie narażać się na chamskie docinki

Bardzo się cieszę, że Ci się podobają A co do szpilek to właśnie miałam wątpliwości, czy nie wystawić ich na allegro, ale po takich komplementach pewnie je sobie zostawię, na pewno kiedyś założę
Bardzo dziękuję za pochwały

Ja właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp Już dwie osoby pisały mi , żebym się ruszyła z domu, ale ni ch... , nigdzie nie idę

Na kolację będą płatki na mleku, tak mnie jakoś naszło
Stary 2010-08-06, 20:23   #2954
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset zakupy meeega zwłaszcza spódniczka sama takiej szukam co do szpilek,wzór,materiał super,ale nie mój kolor ale to po prostu jak nie lubię białych butów,nawet adidasów,więc się moim zdaniem nie przejmuj

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
no boli niestety, aż cała lewa strona mnie boli
super że pojechali trochę odetchniesz
a jakie lakiery kupiłaś?
i kiedy egzamin?
uważaj z tym ketonalem
no to ładnie tam cierpisz

a takie różne,cięzko opisac ale kupiłam ich 5

za 2 tygodnie
Stary 2010-08-06, 20:35   #2955
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Sunset zakupy meeega zwłaszcza spódniczka sama takiej szukam co do szpilek,wzór,materiał super,ale nie mój kolor ale to po prostu jak nie lubię białych butów,nawet adidasów,więc się moim zdaniem nie przejmuj

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

za 2 tygodnie
One nie są białe Są kremowe/beżowe Dziękuję

Ojjj to będziemy za dwa tygodnie trzymać kciukensy A w ogóle to jak się czujesz za kierownicą ? Czujesz się na siłach aby zdać za pierwszym razem ? Jak Ci idzie ?
Stary 2010-08-06, 21:00   #2956
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No to szkoda, że trafiłaś w zły rozmiar Ale mogłaś kupić i opchnąć na Allegro, rzeczy Zary mają bardzo wysokie ceny i pewnie trochę byś na nich zarobiła

Ja tam wolę iść na około i nie narażać się na chamskie docinki

Bardzo się cieszę, że Ci się podobają A co do szpilek to właśnie miałam wątpliwości, czy nie wystawić ich na allegro, ale po takich komplementach pewnie je sobie zostawię, na pewno kiedyś założę
Bardzo dziękuję za pochwały

Ja właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp Już dwie osoby pisały mi , żebym się ruszyła z domu, ale ni ch... , nigdzie nie idę

Na kolację będą płatki na mleku, tak mnie jakoś naszło
nie pomyślałam o tym, w sumie nigdy jeszcze nic nie wystawiałam na allegro, ja tylko kupuję
a mi się nie chce iść na około w dupie ich mam niech sobie pogadają
fajne buciki, jeszcze jak skóra to w ogóle będą sie dobrze nosić
ja też muszę pomalować a tak mi się nie chce a na jaki kolor pomalowalaś?
oo widzę moje śniadanie to Twoja kolacja, smacznego
Cytat:

za 2 tygodnie
ja też nie lubię białych butów, a adidasów to już w ogóle no i białych kozaczków
no to ładnie się obkupiłaś
to będziemy trzymać kciuki a jak Ci idzie jazda?

ja wyszłam właśnie z wanny, przeczytałam pół Shape'a wyszorowałam się syreną i się ogoliłam no i oczywiście nabalsamowałam po
Stary 2010-08-06, 21:15   #2957
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
One nie są białe Są kremowe/beżowe Dziękuję

Ojjj to będziemy za dwa tygodnie trzymać kciukensy A w ogóle to jak się czujesz za kierownicą ? Czujesz się na siłach aby zdać za pierwszym razem ? Jak Ci idzie ?
a no chyba ze,to w takim razie sliczne

podobno za dobrze mi idzie tzn po prostu juz sie tak pewnie czuję za kólkiem ze instruktorzy się boją,że na egzaminie właśnie mnie ta swoboda i pewnosc zatłuczeze znajdzie się taki egzaminator ,ze bedzie chciał mi koniecznie pokazac ze zle jezdze a tak to podobno bardzo dobrze jezdze płynnie,dynamicznie ,ciut za szybko ale i to da się dopracowac

a czy zdam za pierwszym razem to jakoś tak się boje ze nie nie wiem jak jest u Was ale u mnie w miescie mamy beznadziejnych egzaminatorów,juz nieraz były na nich skargi,bo oblewają na byle czym takze się boje,nie tyle ze coś zle zrobię,bo myślę,że jakoś sobie poradze tylko boje się,że trafię na jakiegoś głupiego egzaminatora,ktory jak bedzie mnie chciał oblac to i tak obleje
Cytat:
nie pomyślałam o tym, w sumie nigdy jeszcze nic nie wystawiałam na allegro, ja tylko kupuję
a mi się nie chce iść na około w dupie ich mam niech sobie pogadają
fajne buciki, jeszcze jak skóra to w ogóle będą sie dobrze nosić
ja też muszę pomalować a tak mi się nie chce a na jaki kolor pomalowalaś?
oo widzę moje śniadanie to Twoja kolacja, smacznego

ja też nie lubię białych butów, a adidasów to już w ogóle no i białych kozaczków
no to ładnie się obkupiłaś
to będziemy trzymać kciuki a jak Ci idzie jazda?

ja wyszłam właśnie z wanny, przeczytałam pół Shape'a wyszorowałam się syreną i się ogoliłam no i oczywiście nabalsamowałam po
no tak jak pisałam-za dobrze juz teraz nei bede ich miec i mi troche smutno bo fajnie mi się jezdziło szyby otwarte,radio na full i disco polo

ale spaaaaaaa
Stary 2010-08-06, 21:34   #2958
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

podobno za dobrze mi idzie tzn po prostu juz sie tak pewnie czuję za kólkiem ze instruktorzy się boją,że na egzaminie właśnie mnie ta swoboda i pewnosc zatłuczeze znajdzie się taki egzaminator ,ze bedzie chciał mi koniecznie pokazac ze zle jezdze a tak to podobno bardzo dobrze jezdze płynnie,dynamicznie ,ciut za szybko ale i to da się dopracowac

a czy zdam za pierwszym razem to jakoś tak się boje ze nie nie wiem jak jest u Was ale u mnie w miescie mamy beznadziejnych egzaminatorów,juz nieraz były na nich skargi,bo oblewają na byle czym takze się boje,nie tyle ze coś zle zrobię,bo myślę,że jakoś sobie poradze tylko boje się,że trafię na jakiegoś głupiego egzaminatora,ktory jak bedzie mnie chciał oblac to i tak obleje

no tak jak pisałam-za dobrze juz teraz nei bede ich miec i mi troche smutno bo fajnie mi się jezdziło szyby otwarte,radio na full i disco polo

ale spaaaaaaa
jak Ci dobrze idzie to na pewno zdasz
u nas też są tacy poje.ani egzaminatorzy co za dupki z nich, a ponoć baby są najgorsze..i masz rację jak będzie chciał Cię taki idiota uwalić to uwali
oj tam smutno jak zdasz to sama będziesz się wozić
e tam spa normalny wieczór w wannie ale muszę Wam powiedzieć że dostałam od kumpeli taki świetny płyn do kąpieli z Indii i pięknie teraz pachnę
Stary 2010-08-06, 21:45   #2959
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
nie pomyślałam o tym, w sumie nigdy jeszcze nic nie wystawiałam na allegro, ja tylko kupuję:
a mi się nie chce iść na około w dupie ich mam niech sobie pogadają:
fajne buciki, jeszcze jak skóra to w ogóle będą sie dobrze nosić:
ja też muszę pomalować a tak mi się nie chce a na jaki kolor pomalowalaś?:
oo widzę moje śniadanie to Twoja kolacja, smacznego:

no to ładnie się obkupiłaś:
to będziemy trzymać kciuki: a jak Ci idzie jazda?:

ja wyszłam właśnie z wanny, przeczytałam pół Shape'a: wyszorowałam się syreną i się ogoliłam no i oczywiście nabalsamowałam po
A widzisz Ja bym wzięła , zawsze parę groszy by wpadło No ale już przepadło

A zrobiłam sobie french bo uniwersalny i nie będę musiała zmieniać za 2 dni I na wierzchu pomalowałam lakierem ze srebrnymi drobinkami Jeszcze na dłoniach muszę coś wymodzić
Dziękuję, było bardzo smaczne

Haha to trochę Ci musiało zejść w tej wannie Co jak co , ale w wannie nie czytałam jeszcze nigdy
No pięknie się zrobiłaś na bóstwo Ale ja dzisiaj nie jestem gorsza

Cytat:

ale spaaaaaaa
Co Ty , białych bym nie kupiła Szczególnie szpilek, bo kojarzyłyby mi się z obuwiem ślubnym

Nie tylko u Ciebie tak jest, u nas tak samo upierdzielają za byle co . No ale takie mamy realia - każda poprawka egzaminu to dla nich ponad 100 zł więcej, więc uwalają na każdym kroku, bo to zysk po prostu.
A z tą zbyt pewną jazdą faktycznie musisz się pilnować. Mojego kolegę oblał i jako powód podał mu właśnie zbyt pewną jazdę , chociaż żadnego konkretnego błędu kolega nie popełnił Jak sobie przypomnę ten egzaminowy stres, to cieszę się, że mam to już za sobą Miejmy nadzieję, że i Tobie powiedzie się i zdasz najlepiej już przy pierwszym podejściu

Ja właśnie wyszłam z wanny Nałożyłam olej kokosowy na włoski i zmyję dopiero jutro rano Wyszorowałam się syreną, nałożyłam serum eveline i wybalsamowałam się pięknie Teraz biorę się za paznokcie u rąk
Stary 2010-08-06, 21:58   #2960
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
jak Ci dobrze idzie to na pewno zdasz
u nas też są tacy poje.ani egzaminatorzy: co za dupki z nich, a ponoć baby są najgorsze..i masz rację jak będzie chciał Cię taki idiota uwalić to uwali:
oj tam smutno jak zdasz to sama będziesz się wozić:
e tam spa normalny wieczór w wannie: ale muszę Wam powiedzieć że dostałam od kumpeli taki świetny płyn do kąpieli z Indii i pięknie teraz pachnę:
u nas jest tylko jedna baba i co smieszniejsze ani jedna dziewczyna u niej nie zdała jeszczeczaicie to?! bo ja nie

oj to musze sobie to wyobrazic kocham takie orientalne zapachy
Cytat:
A widzisz Ja bym wzięła , zawsze parę groszy by wpadło : No ale już przepadło

A zrobiłam sobie french bo uniwersalny i nie będę musiała zmieniać za 2 dni I na wierzchu pomalowałam lakierem ze srebrnymi drobinkami Jeszcze na dłoniach muszę coś wymodzi
Dziękuję, było bardzo smaczne :

Haha to trochę Ci musiało zejść w tej wannie : Co jak co , ale w wannie nie czytałam jeszcze nigdy :
No pięknie się zrobiłaś na bóstwo : Ale ja dzisiaj nie jestem gorsza :

Co Ty , białych bym nie kupiła Szczególnie szpilek, bo kojarzyłyby mi się z obuwiem ślubnym

Nie tylko u Ciebie tak jest, u nas tak samo upierdzielają za byle co . No ale takie mamy realia - każda poprawka egzaminu to dla nich ponad 100 zł więcej, więc uwalają na każdym kroku, bo to zysk po prostu.
A z tą zbyt pewną jazdą faktycznie musisz się pilnować. Mojego kolegę oblał i jako powód podał mu właśnie zbyt pewną jazdę , chociaż żadnego konkretnego błędu kolega nie popełnił Jak sobie przypomnę ten egzaminowy stres, to cieszę się, że mam to już za sobą Miejmy nadzieję, że i Tobie powiedzie się i zdasz najlepiej już przy pierwszym podejściu

Ja właśnie wyszłam z wanny Nałożyłam olej kokosowy na włoski i zmyję dopiero jutro rano Wyszorowałam się syreną, nałożyłam serum eveline i wybalsamowałam się pięknie Teraz biorę się za paznokcie u rąk
no mi troche tez,albo z komunijnymi

dokładnie 137zl

a odwoływał się? bo to spokojnie by wygrał u moich instruktorów było pare takich przypadków i kazdy został anulowany

a najlepiej,dzisiaj była laska w moim OSK ,siedze sobie z instrutorami i ona wchodzi z chłopakiem i mówi ze chce na doszkalanie,no to wszyscy się pytają ile godzin miała i ile egzaminów.A ona ze 40 godzin i 6 egzaminów z czego 5 razy nie wyjechała z placu padłam jak to usłyszałam podobno miała takiego instruktora,ze ona sobie jezdziła a on w tym czasie robił wszystko oprocz uczenia jej nie zazdroszczę jej

ja tez właśnie wymalowałam sobie paznokcie,juz 2 raz dzisiaj mam na***ane we łbie
Stary 2010-08-06, 22:11   #2961
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz Ja bym wzięła , zawsze parę groszy by wpadło No ale już przepadło

A zrobiłam sobie french bo uniwersalny i nie będę musiała zmieniać za 2 dni I na wierzchu pomalowałam lakierem ze srebrnymi drobinkami Jeszcze na dłoniach muszę coś wymodzić
Dziękuję, było bardzo smaczne

Haha to trochę Ci musiało zejść w tej wannie Co jak co , ale w wannie nie czytałam jeszcze nigdy
No pięknie się zrobiłaś na bóstwo Ale ja dzisiaj nie jestem gorsza

ja chyba sobie jutro frencha zrobię przy dziennym świetle bo teraz już nie wiele widać a nie chcę palić światła bo mnie komary zeżrą
zeszło mi jakieś 1,5 h czyli tak względnie
moi znajomi też oblewali egzaminy za głupoty nawet nie chce mi się tutaj wymieniać za co bo to jest poniżej krytyki jeśli chodzi o zachowanie egzaminatorów
a po co ten olej kokosowy? na pewno bosko pachnie
Stary 2010-08-06, 22:15   #2962
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
u nas jest tylko jedna baba i co smieszniejsze ani jedna dziewczyna u niej nie zdała jeszczeczaicie to?! bo ja nie

dokładnie 137zl

a odwoływał się? bo to spokojnie by wygrał u moich instruktorów było pare takich przypadków i kazdy został anulowany

a najlepiej,dzisiaj była laska w moim OSK ,siedze sobie z instrutorami i ona wchodzi z chłopakiem i mówi ze chce na doszkalanie,no to wszyscy się pytają ile godzin miała i ile egzaminów.A ona ze 40 godzin i 6 egzaminów z czego 5 razy nie wyjechała z placu padłam jak to usłyszałam podobno miała takiego instruktora,ze ona sobie jezdziła a on w tym czasie robił wszystko oprocz uczenia jej nie zazdroszczę jej

ja tez właśnie wymalowałam sobie paznokcie,juz 2 raz dzisiaj mam na***ane we łbie
no to u nas tak samo babki oblewają dziewczyny a facetów puszczają
ja też uwielbiam orientalne zapaszki ten płyn pachnie pięknie a przypomina piasek
no tak jest czasami, jak się trafi na instruktora kretyna to potem się człowiek męczy i zdać nie może
a czemu malowałaś paznokcie 2 razy? chyba Ci nie zdążył odprysnąć
Stary 2010-08-06, 22:27   #2963
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie 137zl

Nie odwoływał się, bo puściły mu nerwy i zwyzywał chłopa od ch*jów i tym podobnych Musiał się później przenieść do innego miasta, bo po takiej akcji w tamtym na pewno już by nie zdał u nikogo

To jest jeszcze nic... Znajoma mojej koleżanki zdawała 13 razy...

Ja też nie zazdroszczę takiego instruktora, ale przecież mogła go sobie zmienić ? Jeśli widziałabym, że facet mnie nie uczy to poprosiłabym o zmianę, w końcu za coś się płaci te pieniądze Instruktor do bani, ale laska też jakaś nienormalna...

HAha jak CI się chce po dwa razy malować Ja też niedawno skończyłam, teraz idę składać ubrania

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
ja chyba sobie jutro frencha zrobię przy dziennym świetle bo teraz już nie wiele widać a nie chcę palić światła bo mnie komary zeżrą
zeszło mi jakieś 1,5 h czyli tak względnie
moi znajomi też oblewali egzaminy za głupoty nawet nie chce mi się tutaj wymieniać za co bo to jest poniżej krytyki jeśli chodzi o zachowanie egzaminatorów
a po co ten olej kokosowy? na pewno bosko pachnie
Ja mam zapaloną lampkę właśnie Na razie nie widzę żadnych komarów, może ich już nie ma tak dużo

O matko, półtorej godziny w wannie To ładnie się zasiedziałaś

A olej kokosowy jest na suche włoski , żeby się nie łamały na przykład i były ładnie nawilżone Można nim smarować również suche skórki na dłoniach , piętach , łokciach itd, generalnie tam, gdzie skóra potrzebuje nawilżenia A pachnie obłędnie
Stary 2010-08-06, 22:34   #2964
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
no to u nas tak samo babki oblewają dziewczyny a facetów puszczają
ja też uwielbiam orientalne zapaszki ten płyn pachnie pięknie a przypomina piasek
no tak jest czasami, jak się trafi na instruktora kretyna to potem się człowiek męczy i zdać nie może
a czemu malowałaś paznokcie 2 razy? chyba Ci nie zdążył odprysnąć
jak pasek? eee to musi byc zarąbisty

a bo mi tak jakos sie chciało
Cytat:
Nie odwoływał się, bo puściły mu nerwy i zwyzywał chłopa od ch*jów i tym podobnych Musiał się później przenieść do innego miasta, bo po takiej akcji w tamtym na pewno już by nie zdał u nikogo

Ja też nie zazdroszczę takiego instruktora, ale przecież mogła go sobie zmienić ? Jeśli widziałabym, że facet mnie nie uczy to poprosiłabym o zmianę, w końcu za coś się płaci te pieniądze Instruktor do bani, ale laska też jakaś nienormalna...

HAha jak CI się chce po dwa razy malować Ja też niedawno skończyłam, teraz idę składać ubrania

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Ja mam zapaloną lampkę właśnie Na razie nie widzę żadnych komarów, może ich już nie ma tak dużo

A olej kokosowy jest na suche włoski , żeby się nie łamały na przykład i były ładnie nawilżone Można nim smarować również suche skórki na dłoniach , piętach , łokciach itd, generalnie tam, gdzie skóra potrzebuje nawilżenia A pachnie obłędnie
aha chyba ze mi instruktor opowiadał,że jedna z jego kursantek orzygała egzaminatora,jak ten jej powiedział"przesiadamy się"

moja bratowa zdawała 17 i zdała i teraz pomyla jak mało kto

no na rozwinietą to ona nie wyglądała więc wszystko pozostaje w normie
Stary 2010-08-06, 22:45   #2965
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:

aha chyba ze mi instruktor opowiadał,że jedna z jego kursantek orzygała egzaminatora,jak ten jej powiedział"przesiadamy się"

No to reakcja bezcenna Z takim czymś się jeszcze nie spotkałam

O matko, to chyba rekordzistka

No właśnie, wiedziałam, że coś jest nie tak

W ogóle to wczoraj byłam w Rossmanie i odkryłam balsamy do ciała Eveline Nie było ich wcześniej, to chyba jakaś nowość Mają pompkę , dostępne są w trzech wersjach i pachną obłędnie Do tego nie są drogie , opakowanie 400 ml kosztuje niecałe 15 zł Jak skończy mi się moje Dove, to chyba wypróbuję
Stary 2010-08-06, 22:46   #2966
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie zapalam i tak do komputera lecą a co dopiero do lampki..
lubię leżeć w wannie nie mogłabym mieć prysznica
a widzisz, muszę poczytać o tym oleju, a gdzie go można kupić? w aptece czy raczej w drogerii?? u mnie nigdzie nie widziałam, jak coś to może na allegro zobaczę
Cytat:

no jak piasek z plaży ale jest boski
o kur.a to się chyba zestresowała dziewczyna
haha to już sobie wyobrażam tą laskę
Stary 2010-08-06, 23:01   #2967
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie zapalam i tak do komputera lecą a co dopiero do lampki..
lubię leżeć w wannie nie mogłabym mieć prysznica
a widzisz, muszę poczytać o tym oleju, a gdzie go można kupić? w aptece czy raczej w drogerii?? u mnie nigdzie nie widziałam, jak coś to może na allegro zobaczę

no jak piasek z plaży ale jest boski
o kur.a to się chyba zestresowała dziewczyna
haha to już sobie wyobrażam tą laskę
Ja też lubię, ale prysznic też potrzebna rzecz, np w pośpiechu Ale półtorej godziny bym nie wyleżała dawniej tak lubiłam, teraz już mi przeszło

W drogerii się nie spotkałam, w aptece też raczej nie... najczęściej są w sklepach zielarskich , ja właśnie w takim sklepiku się zaopatruję Polecam szczególnie na włosy, mi bardzo pomógł na łamliwe i suche, tylko trzeba regularnie stosować

Ja powoli lecę spać, więc do jutra robaczki, dobrej nocy
Stary 2010-08-07, 07:00   #2968
Sunsett
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie na śniadanko kanapki z wędlinką i papryką Zerwałam się po szóstej, bo musiałam jeszcze zmyć olej z włosów
W nocy obudziła mnie ulewa, musiałam zamknąć okno bo straszliwie zacinało. Teraz coś się wypogadza, ale i tak jest sporo chmur i jest dość chłodno. Akurat na weekend, jak chciałabym się wybrać coś opalić, to pogoda się psuje Mam nadzieję, że chociaż niedziela się uda...

Właśnie skończyłam jeść i pewnie pójdę powoli się ogarniać i do pracy Do spisania później, miłego dnia
Stary 2010-08-07, 11:55   #2969
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U mnie na śniadanko kanapki z wędlinką i papryką Zerwałam się po szóstej, bo musiałam jeszcze zmyć olej z włosów
W nocy obudziła mnie ulewa, musiałam zamknąć okno bo straszliwie zacinało. Teraz coś się wypogadza, ale i tak jest sporo chmur i jest dość chłodno. Akurat na weekend, jak chciałabym się wybrać coś opalić, to pogoda się psuje Mam nadzieję, że chociaż niedziela się uda...

Właśnie skończyłam jeść i pewnie pójdę powoli się ogarniać i do pracy Do spisania później, miłego dnia
a u mnie miało padać w nocy i nie padało coś czuję że w tym roku już się nie poopalamy dla mnie taka pogoda jak teraz jest to taka wczesna jesień, u nas nawet prawdziwki w lesie ponoć już są..
a miałaś nie pracować w soboty

ja się obudziłam o 9 w końcu się wyspałam
na śniadanie oczywiście płatki
byłam z psem na spacerze bo wymiotwała rano, ale załatwiła się normalnie więc nie wiem co jest grane
zaraz ogarnę trochę chatę i biorę się za czaty Tż jest w pracy więc nikt nie będzie mi przeszkadzał

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

byłam z sunią przed chwilą u weterynarza bo biedna cały czas zwracała ma anginę i prawie 40 stopni gorączki dał jej zastrzyki przeciwwymiotne, przeciwzapalne, obniżające gorączkę, antybiotyk i odczulacz przy okazji bo biedna cały czas się drapie jak mi jej szkoda
Stary 2010-08-07, 14:04   #2970
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

moze jutro bedzie u Ciebie lepiej np.wczoraj u mnei tak lało ze wycieraczki nie zbierał a i garaz mi zalało,a dzisiaja jest słonko i cieplutko
Cytat:
a u mnie miało padać w nocy i nie padało coś czuję że w tym roku już się nie poopalamy dla mnie taka pogoda jak teraz jest to taka wczesna jesień, u nas nawet prawdziwki w lesie ponoć już są..
a miałaś nie pracować w soboty

ja się obudziłam o 9 w końcu się wyspałam
na śniadanie oczywiście płatki
byłam z psem na spacerze bo wymiotwała rano, ale załatwiła się normalnie więc nie wiem co jest grane
zaraz ogarnę trochę chatę i biorę się za czaty Tż jest w pracy więc nikt nie będzie mi przeszkadzał

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

byłam z sunią przed chwilą u weterynarza bo biedna cały czas zwracała ma anginę i prawie 40 stopni gorączki dał jej zastrzyki przeciwwymiotne, przeciwzapalne, obniżające gorączkę, antybiotyk i odczulacz przy okazji bo biedna cały czas się drapie jak mi jej szkoda
ojejku bidulka musi sie meczyc ale mam nadzieje ze szybciutko jej przejdzie

ja wstałam przed godziną,ale jestem taka jakaś zmęczona

teraz ide sobie troszkę na balkon wywalic ciało

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości