|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Mój były ostatnio trafił piątkę, zgarnął gdzieś koło 6 tysięcy zł :/ Głupi to ma zawsze szczęście...Ja też grałam w lotto przy dużej kumulacji, ale ostatnio wydałam ostatnie 3 zł na kupon z nadzieją, że szczęście się do mnie uśmiechnie i nie miałam ani 3 zł, ani wygranej , więc pie*dolę ich teraz z góry na dół ![]() Coś Ci to prasowanie nie jest pisane Ja też uwielbiam siedzieć sama w domu, w ogóle strasznie chciałabym sama zamieszkać, żeby nikt mi nie truł za uszami i żebym robiła to , na co będę miała ochotę . Mam nadzieję, że to nie jest już taka daleka przyszłość ![]() Ja zgodnie z planem byłam z koleżanką połazić po sklepach Byłyśmy w Rossmanie i nareszcie znalazłam takie żelowe opaski na opuchnięte oczy Nie kupiłam na razie, bo moje fundusze są na wykończeniu, ale na dniach kupię sobie. I jest promocja na mojego ukochanego Mexxa , a ja bez kasy Mam nadzieję, że już niedługo zażegnam kryzys Oby sierpień szybko minął i znów będzie wypłacinka Zgodnie z planem od obiadu nie jadłam już nic, ale i tak nie strawiłam wszystkiego, bo nadal czuję się taka ciężka :/ No ale jutro będzie lepiej... Teraz idę się wykąpać Na jutro zapowiadają upały, więc trzeba nóżki ogolić, bo pewnie założę jakieś krótkie spodenki
|
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
mój tata już 3 razy miał piątkę, ja miałam raz czwórkę w sumie ja też tego całego totalizatora pier.ole no ale wydając 3 zł raz na jakiś czas nie zbiednieję![]() tak, nie nawidzę prasować, nie ma chyba gorszej czynności domowej dla mnie ![]() ja też bym chyba wolała sama mieszkać, chociaż w sumie to chyba dlatego że mieszkamy w kawalerce, gdyby były chociaż dwa pokoje to by było chyba inaczej ![]() mam tą opaskę żelową i szczerze mówiąc to jest gówno już lepiej przyłożyć sobie zmrożoną łyżkę![]() ja tam nie mam takiego szału w drogeriach no chyba że chodzi o lakiery do paznokci, wtedy mi się oczka świecą![]() a u mnie jutro ma padać więc nie goliłam dzisiaj nóg ale nie ma tragedi, lekkie ogórki są tylko
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile miałaś za czwórkę ? Tata ładnego miał farta, pozazdrościć Ja miałam raz trójkę i mi się nawet za kupon nie wróciło, bo zagrałam wtedy za 30 zł chyba ![]() No ale w życiu we dwoje chyba nie do końca chodzi o to , aby siedzieć w dwóch osobnych pokojach i nie mieć ze sobą styczności ![]() A w ogóle to jak tam Wasze sprawy, był u lekarza, albo zamierza? Rozmawiałaś z nim na ten temat ? ![]() Ale tamta była taka na wypasie, była duża i zakrywała także czoło ! Muszę to mieć koniecznie ![]() Ja też nie szaleję tak strasznie,raczej kupuję tylko potrzebne rzeczy i unikam pierdół. Za to moja koleżanka przepie*dala pieniądze w okamgnieniu Kupuje takie pierdoły i to straszliwie drogie, dzisiaj w koszyku miała kilka rzeczy i zostawiła w kasie 90 zł przeszło A później się dziwi, że tydzień po wypłacie jest bez grosza... No ale co tam ,w końcu to nie moje pieniądze ![]() Ogórki Ja jestem już gładziuteńka Właśnie wyszłam z wanieny, wyszorowałam się syrenką , wybalsamowałam i jestem do schrupania Teraz pomaluję paznokcie
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
jestem jestem
![]() z dzieciakami wojowałam jutro chyba jadą![]() z jedzeniem cienko ale teraz poczekam do okresu bo takie "od jutra" głowno dają![]() zrobiłam sobie dzisiaj frencha ,ale sie nameczyłam bo robiłam usmiechy a to ciezko szło ale coś tam wykąbinowałam,nie jest zle![]() wysłałam CV ,jest praca w stoisku w galerii ,z... lakierami i perfumami ![]() ja ,osoba która codziennie 2 lakiery kupuje bede idealna na to stanowisko po za tym musze uzupełnic braki bo dzisiaj robiłam w lakierach porządki i wysżło mi tylko 56 lakierów ale jutro ide do Rossmana przebimbac kase na lakiery
|
|
#2945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze kupuję jeden kupon, więc nie wydaję za dużo![]() nie to nie chodzi o to żeby siedzieć w dwóch pokojach i się nie widzieć, ale czasami potrzebuję odpocząć od Tż a jak on ma wolne to siedzi non stop na chacie i mnie to wkurza nic wtedy zrobić nie mogę bo on co chwilę coś wymyśla i albo śpi albo gra więc i tak nie mam nawet z nim jak pogadać![]() ja na szczęście kosmetyki mam od cioci, tzn nie wszystkie ale większość..tylko że ja na co dzień się nie maluję tylko od święta więc jeden podkład np mam rok tusz tak samo![]() Cytat:
![]() no to trzymam kciuki żeby Cię przyjęli faktycznie fajna robota, ja kiedyś w liceum przez wakacje stałam na takim stoisku inglota i soraya i było cool normalnie codziennie w pracy malowałam paznokcie na inny kolor czasami miałam każdy paznokieć w innym kolorze 56 lakierów ja mam z 20 i dla mnie to za dużo kiedyś na allegro kupiłam pakiet 50 lakierów od jakiejś kosmetyczki co likwidowała stoisko no i prawie w ogóle ich nie używałam chociaż były dobrej jakości, ale niestety lakiery nie są wiecznie trwałe więc już ich nie mam![]() witam ![]() u mnie na śniadanie płatki oczywiście ![]() wczoraj nie zjadłam nic słodkiego ![]() pogoda u mnie piękna, jest ok 27 stopni i jest bardzo przyjemnie ![]() byłam dzisiaj u lekarza rano bo mnie ucho napieprzało od jakiś 3 dni i mam zapalenie ucha środkowego mam antybiotyki i dzisiaj mam zwolnienie w pracy miałam iść do pracy ale dopiero wróciłam od lekarza i na 4 h nie opłaca się iść, z resztą szef dzwonił że sobie poradzi![]() Tż śpi po nocce i jak ja jestem w domu to nawet posprzątać nie mam jak ![]() no nic, napiję się kawki
|
||
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko jak Ty pójdziesz do takiej pracy, to pewnie więcej wydasz na lakiery, niż zarobisz
Niezła kolekcja ![]() Anastazja bolało Cię ucho i dopiero po 3 dniach poszłaś do lekarza ? Pamiętam, jak ja miałam zapalenie ucha środkowego... myślałam, że umrę ! Przecież to jest taki ból , że ja wtedy zjadłam 6 ibupromów na raz, żeby tylko mnie przestało :/ Także podziwiam...A jutro już normalnie idziesz do pracy ? ![]() Ja właśnie wróciłam z pracy miałam na dzisiejszy wieczór zaplanowanych tyle rzeczy, a w końcu stwierdziłam , że pie*dolę i zostaję w domu... Jestem tak umordowana, że koniec... W pracy jak to w pracy, ale straszny upał dzisiaj był i to on mnie tak umęczył... Jutro gdzieś wyjdę ze znajomymi, a dzisiaj zostanę w domu i odpocznę ... Muszę sobie zrobić paznokcie u nóg , bo zaniedbałam i w ogóle dzisiaj zrobię sobie wieczór piękności hihi ![]() Byłam w lumpie ! Wygrzebałam śliczne cuda Czarną marynarkę, spódniczkę floral , bluzeczkę obszytą koronką i taki długi sweterek na jesień Za wszystko zapłaciłam 22 zł Jak trochę się ogarnę, to zrobię zdjęcia i wstawię te moje wszystkie łupy Razem wydałam w lumpie stówę, a nakupiłam tyle rzeczy , że głowa mała W sklepie miałabym za to jeden sweter ![]() A w ogóle to tata mi kupił rower Teraz tylko czekam , aż przywiezie mi go do Polski i na pewno zdążę jeszcze w tym roku pośmigać
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no jutro nie idę do pracy, przecież jest sobota ja pracuję pn-pt![]() nie dziwię się że Cię upał zmęczył, mnie tak samo, dzisiaj u mnie było 30 stopni, ale nie dawno padał deszcz więc jest trochę teraz chłodniej.. ale jesteś pokazuj te wszystkie cuda ooo to super rower zawsze się przyda![]() u mnie na obiad było znowu leczo a na kolację kanapki z serem ![]() byłam też w lumpie ale nic nie wygrzebałam były świetne szpilki nowe ale o rozmiar za duże![]() byłam u rodziców, posiedziałam chwilę, zagrałam u bukmachera, bo wczoraj jeden mecz mi tylko nie wszedł ale dzisiaj zagrałam tylko za 2 zł![]() zrobiłam dobry uczynek, nakarmiłam kotka parówką taki słodki siedział na murku i się patrzył prawie jak ten kot ze shreka![]() w ogóle dzisiaj ubrałam bluzkę z mega dekoldem i jakieś robole na mnie gwizdali oczywiście pokazałam im fakolce to jeszcze bardziej zaczęli coś pieprzyć...śmierdziele
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja-bidulo
![]() Sunset-dawaj zdjecia bo ja tutaj umieram z ciekaowci ![]() pojechały ![]() ale dzisiaj boby straciłam na lakierach ![]() i dzisiaj zapisałam sie na egzamin,jazd juz nie bede miała,dopiero zaraz przed egzaminem ![]() dostałam okres,wiec od jutra ostro z dietką wziełam ketonal ale powoli zaczynam zdychac;/
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super że pojechali trochę odetchniesz![]() a jakie lakiery kupiłaś? ![]() i kiedy egzamin? ![]() uważaj z tym ketonalem
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie te szpilki były ? No proszę, jakie masz dobre serduszko A co do tego gwizdania, to robole zawsze tak mają :/ Lepiej omijać szerokim łukiem, bo zawsze są gwizdy i głupie komentarze... No a teraz moje zdobycze ![]() 1.Sweterek Atmosphere 2.Sweterkowa bluzeczka Miss Selfridge 3.Sweterek H&M 4.Bolerko sweterkowe 5.Marynarka 6.Spódniczka floral z bluzką z koronki, tak zamierzam to nosić jak widać na zdjęciu ![]() 7.Długi sweterek Evie 8.Bluzka z koronką Dorothy Perkins 10.Sweterek |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
11.Rurki Topshop
12. Bluzeczka z żabotem New Look 13. Sweterek Evie 14. Skórzane szpilki New look Jak oceniacie ?
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie śliczne byłyte robole to mnie tak wku.wiają że masakra, no ale nie będę szła na około bo oni stoją w dupie ich mam, nie będę z nimi dyskutować![]() a zakupy mega jesteś moim lumpkowym guru i tak zostanie
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mogłaś kupić i opchnąć na Allegro, rzeczy Zary mają bardzo wysokie ceny i pewnie trochę byś na nich zarobiła Ja tam wolę iść na około i nie narażać się na chamskie docinki Bardzo się cieszę, że Ci się podobają Bardzo dziękuję za pochwały Ja właśnie skończyłam malować paznokcie u stóp Już dwie osoby pisały mi , żebym się ruszyła z domu, ale ni ch... , nigdzie nie idę Na kolację będą płatki na mleku, tak mnie jakoś naszło
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Sunset zakupy meeega
zwłaszcza spódniczka sama takiej szukam co do szpilek,wzór,materiał super,ale nie mój kolor ale to po prostu jak nie lubię białych butów,nawet adidasów,więc się moim zdaniem nie przejmuj![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
a takie różne,cięzko opisac ale kupiłam ich 5 ![]() za 2 tygodnie
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są kremowe/beżowe Dziękuję Ojjj to będziemy za dwa tygodnie trzymać kciukensy A w ogóle to jak się czujesz za kierownicą ? Czujesz się na siłach aby zdać za pierwszym razem ? Jak Ci idzie ?
|
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi się nie chce iść na około w dupie ich mam niech sobie pogadają![]() fajne buciki, jeszcze jak skóra to w ogóle będą sie dobrze nosić ![]() ja też muszę pomalować a tak mi się nie chce ![]() oo widzę moje śniadanie to Twoja kolacja, smacznego ![]() Cytat:
no to ładnie się obkupiłaś ![]() to będziemy trzymać kciuki a jak Ci idzie jazda?![]() ja wyszłam właśnie z wanny, przeczytałam pół Shape'a wyszorowałam się syreną i się ogoliłam no i oczywiście nabalsamowałam po
|
||
|
|
|
#2957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podobno za dobrze mi idzie tzn po prostu juz sie tak pewnie czuję za kólkiem ze instruktorzy się boją,że na egzaminie właśnie mnie ta swoboda i pewnosc zatłucze ze znajdzie się taki egzaminator ,ze bedzie chciał mi koniecznie pokazac ze zle jezdze a tak to podobno bardzo dobrze jezdze płynnie,dynamicznie ,ciut za szybko ale i to da się dopracowac![]() a czy zdam za pierwszym razem to jakoś tak się boje ze nie nie wiem jak jest u Was ale u mnie w miescie mamy beznadziejnych egzaminatorów,juz nieraz były na nich skargi,bo oblewają na byle czym takze się boje,nie tyle ze coś zle zrobię,bo myślę,że jakoś sobie poradze tylko boje się,że trafię na jakiegoś głupiego egzaminatora,ktory jak bedzie mnie chciał oblac to i tak obleje Cytat:
juz teraz nei bede ich miec i mi troche smutno bo fajnie mi się jezdziło szyby otwarte,radio na full i disco polo ale spaaaaaaa
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też są tacy poje.ani egzaminatorzy co za dupki z nich, a ponoć baby są najgorsze..i masz rację jak będzie chciał Cię taki idiota uwalić to uwali![]() oj tam smutno jak zdasz to sama będziesz się wozić ![]() e tam spa normalny wieczór w wannie ale muszę Wam powiedzieć że dostałam od kumpeli taki świetny płyn do kąpieli z Indii i pięknie teraz pachnę
|
|
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wzięła , zawsze parę groszy by wpadło No ale już przepadło ![]() A zrobiłam sobie french bo uniwersalny i nie będę musiała zmieniać za 2 dni I na wierzchu pomalowałam lakierem ze srebrnymi drobinkami Jeszcze na dłoniach muszę coś wymodzić ![]() Dziękuję, było bardzo smaczne Haha to trochę Ci musiało zejść w tej wannie Co jak co , ale w wannie nie czytałam jeszcze nigdy ![]() No pięknie się zrobiłaś na bóstwo Ale ja dzisiaj nie jestem gorsza Cytat:
Szczególnie szpilek, bo kojarzyłyby mi się z obuwiem ślubnym ![]() Nie tylko u Ciebie tak jest, u nas tak samo upierdzielają za byle co . No ale takie mamy realia - każda poprawka egzaminu to dla nich ponad 100 zł więcej, więc uwalają na każdym kroku, bo to zysk po prostu. A z tą zbyt pewną jazdą faktycznie musisz się pilnować. Mojego kolegę oblał i jako powód podał mu właśnie zbyt pewną jazdę , chociaż żadnego konkretnego błędu kolega nie popełnił Jak sobie przypomnę ten egzaminowy stres, to cieszę się, że mam to już za sobą Miejmy nadzieję, że i Tobie powiedzie się i zdasz najlepiej już przy pierwszym podejściu ![]() Ja właśnie wyszłam z wanny Nałożyłam olej kokosowy na włoski i zmyję dopiero jutro rano Wyszorowałam się syreną, nałożyłam serum eveline i wybalsamowałam się pięknie Teraz biorę się za paznokcie u rąk
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to musze sobie to wyobrazic ![]() Cytat:
![]() dokładnie 137zl a odwoływał się? bo to spokojnie by wygrała najlepiej,dzisiaj była laska w moim OSK ,siedze sobie z instrutorami i ona wchodzi z chłopakiem i mówi ze chce na doszkalanie,no to wszyscy się pytają ile godzin miała i ile egzaminów.A ona ze 40 godzin i 6 egzaminów z czego 5 razy nie wyjechała z placu padłam jak to usłyszałam podobno miała takiego instruktora,ze ona sobie jezdziła a on w tym czasie robił wszystko oprocz uczenia jej nie zazdroszczę jej![]() ja tez właśnie wymalowałam sobie paznokcie,juz 2 raz dzisiaj mam na***ane we łbie
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeszło mi jakieś 1,5 h czyli tak względniemoi znajomi też oblewali egzaminy za głupoty nawet nie chce mi się tutaj wymieniać za co bo to jest poniżej krytyki jeśli chodzi o zachowanie egzaminatorów![]() a po co ten olej kokosowy? na pewno bosko pachnie |
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też uwielbiam orientalne zapaszki ![]() no tak jest czasami, jak się trafi na instruktora kretyna to potem się człowiek męczy i zdać nie może ![]() a czemu malowałaś paznokcie 2 razy? |
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiał się później przenieść do innego miasta, bo po takiej akcji w tamtym na pewno już by nie zdał u nikogo ![]() To jest jeszcze nic... Znajoma mojej koleżanki zdawała 13 razy... Ja też nie zazdroszczę takiego instruktora, ale przecież mogła go sobie zmienić ? Jeśli widziałabym, że facet mnie nie uczy to poprosiłabym o zmianę, w końcu za coś się płaci te pieniądze Instruktor do bani, ale laska też jakaś nienormalna...HAha jak CI się chce po dwa razy malować Ja też niedawno skończyłam, teraz idę składać ubrania ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Na razie nie widzę żadnych komarów, może ich już nie ma tak dużo O matko, półtorej godziny w wannie To ładnie się zasiedziałaś A olej kokosowy jest na suche włoski , żeby się nie łamały na przykład i były ładnie nawilżone Można nim smarować również suche skórki na dłoniach , piętach , łokciach itd, generalnie tam, gdzie skóra potrzebuje nawilżenia A pachnie obłędnie |
||
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to musi byc zarąbistya bo mi tak jakos sie chciało ![]() Cytat:
moja bratowa zdawała 17 i zdała i teraz pomyla jak mało kto![]() no na rozwinietą to ona nie wyglądała więc wszystko pozostaje w normie
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, to chyba rekordzistka No właśnie, wiedziałam, że coś jest nie tak ![]() W ogóle to wczoraj byłam w Rossmanie i odkryłam balsamy do ciała Eveline Nie było ich wcześniej, to chyba jakaś nowość Mają pompkę , dostępne są w trzech wersjach i pachną obłędnie Jak skończy mi się moje Dove, to chyba wypróbuję
|
|
|
|
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak do komputera lecą a co dopiero do lampki..lubię leżeć w wannie nie mogłabym mieć prysznica![]() a widzisz, muszę poczytać o tym oleju, a gdzie go można kupić? w aptece czy raczej w drogerii?? u mnie nigdzie nie widziałam, jak coś to może na allegro zobaczę ![]() Cytat:
ale jest boski![]() o kur.a haha to już sobie wyobrażam tą laskę |
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale półtorej godziny bym nie wyleżała dawniej tak lubiłam, teraz już mi przeszło W drogerii się nie spotkałam, w aptece też raczej nie... najczęściej są w sklepach zielarskich , ja właśnie w takim sklepiku się zaopatruję Polecam szczególnie na włosy, mi bardzo pomógł na łamliwe i suche, tylko trzeba regularnie stosować ![]() Ja powoli lecę spać, więc do jutra robaczki, dobrej nocy |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie na śniadanko kanapki z wędlinką i papryką Zerwałam się po szóstej, bo musiałam jeszcze zmyć olej z włosów W nocy obudziła mnie ulewa, musiałam zamknąć okno bo straszliwie zacinało. Teraz coś się wypogadza, ale i tak jest sporo chmur i jest dość chłodno. Akurat na weekend, jak chciałabym się wybrać coś opalić, to pogoda się psuje Mam nadzieję, że chociaż niedziela się uda...Właśnie skończyłam jeść i pewnie pójdę powoli się ogarniać i do pracy Do spisania później, miłego dnia |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś czuję że w tym roku już się nie poopalamy dla mnie taka pogoda jak teraz jest to taka wczesna jesień, u nas nawet prawdziwki w lesie ponoć już są..a miałaś nie pracować w soboty ![]() ja się obudziłam o 9 w końcu się wyspałam![]() na śniadanie oczywiście płatki ![]() byłam z psem na spacerze bo wymiotwała rano, ale załatwiła się normalnie więc nie wiem co jest grane ![]() zaraz ogarnę trochę chatę i biorę się za czaty Tż jest w pracy więc nikt nie będzie mi przeszkadzał![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- byłam z sunią przed chwilą u weterynarza bo biedna cały czas zwracała ma anginę i prawie 40 stopni gorączki dał jej zastrzyki przeciwwymiotne, przeciwzapalne, obniżające gorączkę, antybiotyk i odczulacz przy okazji bo biedna cały czas się drapie jak mi jej szkoda
|
|
|
|
|
#2970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam nadzieje ze szybciutko jej przejdzieja wstałam przed godziną,ale jestem taka jakaś zmęczona ![]() teraz ide sobie troszkę na balkon wywalic ciało
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

nie jestem jakąś idiotką
a co do tego inwestowania to w totka gram tylko jak jest duża kumulacja
. Mam nadzieję, że to nie jest już taka daleka przyszłość
Byłyśmy w Rossmanie i nareszcie znalazłam takie żelowe opaski na opuchnięte oczy

ale teraz poczekam do okresu bo takie "od jutra" głowno dają
bo robiłam usmiechy a to ciezko szło
ja ,osoba która codziennie 2 lakiery kupuje bede idealna na to stanowisko
ale jutro ide do Rossmana przebimbac kase na lakiery
nic wtedy zrobić nie mogę bo on co chwilę coś wymyśla i albo śpi albo gra więc i tak nie mam nawet z nim jak pogadać

zwłaszcza spódniczka
padłam jak to usłyszałam
nie zazdroszczę jej