|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II
Talullah
wow paleta cudo ![]() ogólnie cieni nie używam, ale lubię u kogoś na powiekach. u mnie tusz + kredka, czyli standard
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezeli to faktycznie podrobka to nie zaplace za nia i w razie problemow zglosze sprawe gdzie trzeba Nie lubie byc oszukiwana ![]() Ja tez nigdy nie uzywalam, u mnie tylko tusz, ale chcialabym zaczac Mi za to sie straaaasznie kredka lub kreska eyelinerem podoba ale u kogos wlasnie Nie ma za co
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za radę chyba wypróbuję ten chłodzący Miłej zabawy na tej 18![]() A mi się wkręciło to: http://www.youtube.com/watch?v=ntOKo...eature=related świetnie poprawia humor "she tastes like cola..." la la la...
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego jeszcze nawet do tej pory nie przekonałam się do zakupów przez internet. zanim wydam kasę muszę wszystko dokładnie przymierzyć, zobaczyć na żywo... może się wydawać, że jestem staroświecka pod tym względem, ale tu bardziej chodzi o moją nabytą nieufność ja uwielbiam oczy podkreślone kredką. bardziej naturalny efekt niż eyelinerem
|
|
|
|
|
#4086 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spytaj się na wizażowym wątku MACowym, ja jestem pewna nieoryginalności na 99.9%. |
|
|
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze ze jestescie dziewczyny i jest wizaz Kurcze a tak chcialam miec taka palete duuuuza ![]() A orientujesz sie moze jak jest z pedzlami, na co zwrocic uwage? Chce pedzie maca i nie chce sie znow naciac ![]() W takim razie kolezanka z londynu tez ma podrobke, az jestem ciekawa gdzie ja kupila, czy w salonie maca
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poprostu jestem fanką wszystkiego co można nazwać 'kosmetykiem', oglądam strony, blogi, swatche |
|
|
|
|
#4089 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak Cytat:
Nie mam nic do dziewczyn noszących je na co dzień, mi porostu brak do tego odwagi![]() I jeszcze ja ![]() Dzisiaj oprócz pielęgnacji podstawowej to nic nie zrobiłam Ale w końcu paczka z avonu do mnie dotarła i jutro wypróbuję dwie nowe maseczki do twarzy ![]() A teraz u mnie burza się zaczyna
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2010-08-06 o 23:10 |
||
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam już bańki. Zaraz coś z nimi zrobię, ale najpierw przeczytam kilka artykułów, żeby się dowiedzieć, jak się tym posługiwać
już oczyma wyobraźni widzę moje jędrne pośladki
|
|
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak po za tym to dałam klape. Byliśmy wczoraj w pubie i jak przyjechaliśmy to zaczeło błyskać wiec mówie do tż żeby poczekał bo jak w burze bedzie jechał. i tak zasneliśmy w ciuchach ja w makijażu i dopiero wstaliśmy
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już miesiąc mam za sobą. Fajna sprawa ale potrzeba systematyczności, której mnie jak zwykle brakuje. Cytat:
|
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta
![]() Aleee u mnie była okropna burza w nocy Zaraz wstanę, umyję się i wypróbuje nowe maseczki do twarzy
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#4095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie kolejny słoneczny dzień, jednak jak na razie muszę sprzątać a potem sterta prasowania... zamówiłam sobie te leginsy wczoraj, mam nadzieję że przesyłka bez problemowo przyjdzie no i że będą takie jak na zdjęciu już się doczekać nie mogę Cytat:
oj tam jaka klapa ;p jednokrotne spanie w makijażu zmarszczek nie zrobi Cytat:
Cytat:
hej cudowna ta paletka i leżą na razie :P jakoś wole sam tusz aczkolwiek poeksperymentować czasem trzeba miłego dnia
|
|
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po maseczkowniu twarzy, BP i regulacji brwi
|
#4098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Przepraszam ze tak wczoraj nagle zniknelam ale byla taka burza u mnie wieczorem ze internet mi padl (jestem u rodzicow a oni maja radiowke). Cytat:
Wiec juz jej nie chce, szkoda mi tyle pieniedzy. Napisalam sprzedawcy co o nim mysle, jak mozna tak oszukiwac ludzi i sprzedawac podrobke jako orginal. Mam za to nowy plan Kupie sobie albo zwykla paletke 120 kolorow jakich pelno na allegro za 70 zl albo kupie pusta palete maca na 15 cieni, orginalne pigmenty i je sprasuje ![]() Uwielbiam takie zabawy Dziekuje oh A co do tych leginsow to tez mi sie podobaja W ogole chce u tego sprzedawcy zamowic sobie bokserki 2, biala i czarna, potrzebuje takich gladkich, uniwersalnych pod sukienke albo sweterek ![]() Ile masz wzrostu?? Bo sie boje ze na mnie beda za dlugie a jak je skroce to juz nie beda takie dopasowane ladnie jak orginal. Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2010-08-07 o 12:50 |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieje ze będą dobre... ja mam 163 cm wiec nie za wiele... no nic, pieniądze już wpłaciłam, teraz czekam na przesyłkę
jak mi przyjdzie to dam znać co i jak
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie rano taż byłą straszna burza...aż się bałam wstać z łóżka...
Dzisiaj humorek już dużo lepszy niż wczoraj jak wstałąm to pocwiczyłam 40 min na twisterze + 30 przysiadów, a w międzyczasie oglądałam 'Say YES to the dress' na dicovery travel&living świetny program, w którym przyszłe panny młode wybierają sukienki ślubne można jakieś inspiracje podpatrzeć Po ćwiczeniach poszłam zrobić maseczkę i peeling z garniera, naoliwkowałam pupę i umyłam włoski, które na koniec spłukałam herbatką rumiankową teraz siedzę z turbanem na głowie i maseczką zwężającą pory na ryjku Pozdrawiam piękne
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Mam głupie pytanie
Jak myślicie, skacząc na skakance lepiej żabką czy rowerkiem, żeby zrzucić tłuszcz z nóg? Czy może to bez różnicy? ![]() I lepiej kłaść maseczkę drożdżową na twarz, czy pić drożdże z mlekiem? Ja kiedyś stosowałam i tak i tak na raz, ale to było dawno.... :P |
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam okres wszystko mnie boli i jestem do dupy
jakoś tak dziwnie sie czuje duszno mi i gorąco. upiekszanie zaczne dopiero od poniedziałku
|
|
|
#4103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się że lepiej żabką, bo chyba szybciej się tak zmęczysz, ale ekspertem to ja nie jestem więc poprawcie mnie jeśli się mylę. A poza tym dodam jeszcze że skacząc na skakance tracisz tłuszczyk nie tylko z nóg, bo to raczej nie możliwe. Czytałam też gdzieś że skakanie na skakance źle wpływa na piersi, tzn. tracą jędrność , ale nie wiem czy to prawda, bo nie skakałam nigdy regularnie. Co do maseczki to niestety nie pomogę, bo nie stosowałam nigdy. Ale skoro kiedyś pomagały Ci oba sposoby na raz to może spróbuj znowu tak jak wtedy? |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę,że od wewnątrz większe efekty będą,ale dopiero po miesiącu,albo dwóch. Ja jak piłam drożdze to mnie wysypało(tak podejrzewam), bo jak odstawiłam problem zniknął. |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, bo ja mam trochę za krótką skakankę i o ile rowerkiem mogę spokojnie dużo poskakać, tak żabką nie bardzo |
|
|
|
|
#4106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj zabalowałam na imprezie o 24 zjadłam ze znajomymi dwie mega pizzzy jak wstałam rano to jesszcze najedzona byłam a teraz leże i wcinam wafelki ah ta moja dieta W ogóle to kupiłam sobie dziś torbe wiem że mam odwyk zakupowy ale jak ją zobaczyłam to się zakochałam
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj takiego mega doła mam...
|
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja byłam na zakupach żywieniowych, wstawiłam pranie i zaraz idę umyć włoski nałoże na nie szampon usuwający żółtawy odcien z blondu, i posiedze dłuzej z maseczką, a puzniej wezme sie za regulacje brwi i stopki wymocze w soli mleko z miodem
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- ekomonika czemu?? nie smuć się kochana
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
peeling ciała
balsamowanie krem nawilżający na buźkę + żel arnikowy pod oczy odżywka + kuracja + serum na włoski w planach mam jeszcze pomalowanie paznokci na malinowy kolor no i z BP siedze ![]() co się stało??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Mają też fajne lakiery do paznokci i serum do biustu

jakoś tak dziwnie sie czuje duszno mi i gorąco. upiekszanie zaczne dopiero od poniedziałku
, ale nie wiem czy to prawda, bo nie skakałam nigdy regularnie.
Kurcze, bo ja mam trochę za krótką skakankę i o ile rowerkiem mogę spokojnie dużo poskakać, tak żabką nie bardzo