|
|
#91 |
|
Rzabbocop
|
Re: Mandaryna :D: wlosy
Jeśli chodzi Ci o tą co zawsze była w stylu punk, to Małgorzata Ostrowska, śpiewała "szklaną pogodę"
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Re:Ostrowska - wlosy
Oczywiście, o tą Ostrowską na pewno chodzi. Pewnie wiele z was widziało eliminacje do eurowizji - w tym albo w zeszłym roku, kiedy właśnie startowała Małgorzata Ostrowska (sic!). Dopięte włosy już jej wtedy odrosły i z bliska były widoczne łączenia na czubku głowy - wyglądało to fatalnie. Takie bobki, coś okropnego.
Ale przedłużone włosy też mi się podobają i też bym sobie zrobiła, gdybym miała czas o nie dbać, bo niestety zaniedbane się filcują. |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Re: Mandaryna :D
przeczytałam cały wątek i zajrzałam na Mandaryna.com. wysłuchałam piosenki,obejrzałam teledysk i jedyne co mogę powiedzieć to że 26 letniej kobiecie nie wypada kręcić klipów w szkolnej ławce bo nikt nie da sie na to nabrac,zalatuje mi to dziecinnością i brakiem profesjonalizmu.
|
|
|
|
|
#94 |
|
🦄
|
Dokładnie podzielam zdanie Małej-Mi... Ta dyskusja nie zaczęła się od tematu wyglądu Manadryny, ale od jej teledysku. Wcześniej wiele jej wybaczano. Osobiście nie uważam, że ona wygląda tragicznie, ale jak dla mnie jest zbyt sztuczna. Nic nie poradzę, że nie podobają mi się jej włosy czy wielgaśne, ozdobione brokatem paznokcie...
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Mam pomysł, niech jakaś z Was wklei tu swoją fotkę i spojrzymy na nią krytycznym okiem
pozdrawiam ideały
|
|
#96 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
wyglądu oceniać nie zamierzam, nie wiem w jakiej częsci jest on jej zasługą, a w jakiej pracą stylistów
ale pozwolę sobie na uwagę dotyczącą jej śpiewu-gdyby nie to, że jest tam tekst "here I go again", to nie wiedziałabym, o czym ta niewiasta śpiewa, a angielski znam całkiem dobrze-zero dykcji, zero głosu, śpiewa jakby miała zadyszkę a jej wykonanie "L'ete indian"...biedny Joe Dassin przewraca się w trumnie...ja też umiem robić "hhhrrrr" co kilka literek, ale wciąż waham się nad wydaniem własnej płyty
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorixx napisał(a):
> dam sobie głowe uciąć, że większość z Was tutaj chciałaby wyglądać jak ta "starucha" ... nie lubie Mandaryny, ale jak czytam ten watek to chyba zazdrość przez większość z was przepowiada . No właśnie też coś mi się tak wydaje...
|
|
|
#100 |
|
🦄
|
Re: Mandaryna :D ( zezłościłam się!!! )
Ej, to już chyba przesada!!!! Jedyne, czego mogę jej zazdrościć to pieniędzy. Mandaryna jest osobą publiczną i dla mnie jest jasne to, że ludzie będą o niej mówili dobrze, a także będą po niej "jechać". Niebardzo rozumiem więc skąd takie oburzenie. A wogóle to może rzeczywiście umieszczę swoje zdjęcie- wszystkie te, które mówią o nadmiernej zazdrości sobie mnie pokrytykują i od razu wszystkim ulży
|
|
#101 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
tak Buniu jestem zmuszona dołączyć do Ciebie
Już od jakiegoś czasu mimowolnie, czytając Wizażowe rozmówki zastanawiam się nad swoją dolą ...starej d***... itp
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
hej!czemu od razu zazdrość?
nie istnieją chyba obiektywne kanony piękna(choć można by się kłócić...np Wenus z Milo...),bo jednym podoba się M.Manson,a drugim Brad Pitt,jednym Pamela Anderson,a innym Audrey Hepburn...co do tej pani-jest na pewno dobrze zrobiona, opalona i wymalowana, ale co ona ma innego do roboty poza tym,zeby dobrze się prezentować? ma świetną figurę-po 2 ciążach!-(no ale sama mam 2 sąsiadki, obie urodziły troje dzieci, mają między 30 a 40 lat a nie dałabnyś im więcej niż 20-kilka)i sporo kasy, żeby ją utrzymać na pewno nie jest brzydka, ale mnie się nie podoba, tak jak nie podoba mi się ta nowa piosenkarka, Dodo, czy jakoś tak(może nie jest nowa, nie wiem, jeśli chodzi o ten typ muzyki to nie jestem na bieżąco), Frytka, itp, itd Zachwyca mnie natomiast wspomniana wcześniej Hepburn, Pfeifer, Roberts, Kidman, Evangelista, Volodina, Warchulska, Mielcarz, itp, itd-zupełnie rózne kobiety o odmiennych typach urody, jak dla mnie-"obiektywnie piękne" ale rozumiem, że komuś może się podobać właśnie Mandaryna i nie zamierzxam z tym polemizować jak to się mówi-o gustach się nie dyskutuje natomiast co do jej stylu śpiewania...jej mąz musi ją naprawdę bardzo kochać; bezkrytycznie |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież Mandaryna to disko polo a nie dance. Jak brat zobaczył ją w Telexpresie i jej teledysk to zaczął tak z niej gnić, że szok. Reszta dnia i wieczoru to tylko gnicie z niej. Dziwię, że Telexpres pokazał ją.
Ale jak ją zobaczyłam ją tańczącą w supermarkecie na pomarańczowo i usmarzoną na frytkę to już w ogóle... Kicz, obciach , żenada |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciala obejrzec jej teledysk ale na tej stronie nic mi sie nie wyswielta....
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> a ja bym chciala obejrzec jej teledysk ale na tej stronie nic mi sie nie wyswielta.... Patrzę na ten wątek, i czytam wszystkie posty i aż mnie zaciekawiło kim tak naprawdę jest ta Mandaryna,(może przydałby mi się seans przed telewizorem albo lektura jakiejś poczytnej gazetki) weszłam na jej stronę i słyszę: bo z dziewczynami nigdy... hmmm... cóż... Klikam na zakładkę wideo, potem na teledyski i nic... czekam... nadal nic... i zrezygnowałam z dalszych prób...
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Teledysk był wcześniej dostępny.
Wczoraj strona nie chciała się otwierać, a kiedy zaczęła działać teledysku już nie było. |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
taki tam "hit" lata, łubu-dubu - za miesiąc nikt już nie będzie pamiętał
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
ta cała Mandarynka wygląda jak typowa przedstawicielka gatunku muzycznego, który uprawia. nie zszokowały mnie ani stroje ani makijaż. może zbyt dużo oczekiwałam po tych wszystkich komentarzach
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
sarenka napisał(a):
> ta cała Mandarynka wygląda jak typowa przedstawicielka gatunku muzycznego, który uprawia. nie zszokowały mnie ani stroje ani makijaż. może zbyt dużo oczekiwałam po tych wszystkich komentarzach No właśnie Sarenko, ja też tak sobie pomyślałam Jeszcze nie widziałam teledysku, tylko same zdjęcia i posłuchałam tych piosenek zamieszczonych na jej stronie, ale może zszokuje mnie ten klip
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
maja napisał(a):
> No właśnie Sarenko, ja też tak sobie pomyślałam > Jeszcze nie widziałam teledysku, tylko same zdjęcia i posłuchałam tych piosenek zamieszczonych na jej stronie, ale może zszokuje mnie ten klip raczej nie
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko jedno mnie zastanawia: dlaczego ona nazywa się MANDARYNA?
Rozumiem, że ma pomarańczową stronę www, że kolor jej skóry jest już prawie pomarańczowy, ale przecież chyba nie dlatego... Ale nie widzę już innego sensownego wytłumaczenia: pomyślałam nawet, że ona jest fanką mandarynek i namiętnie je wcina, ale to chyba też nie to A czy na tym klipie przynajmniej jest coś w kolorze mandarynki? A może ja źle sobie kojarzę ten pomarańcz z "Mandaryną", bo w końcu to ona nie nazywa się pomarańcza tylko Mandaryna
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
maja napisał(a):
> Jeszcze tylko jedno mnie zastanawia: dlaczego ona nazywa się MANDARYNA? > Rozumiem, że ma pomarańczową stronę www, że kolor jej skóry jest już prawie pomarańczowy, ale przecież chyba nie dlatego... może słownik się jej otworzył na tym wyrazie i tak już zostalo
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
O ile się orientuję to ksywka Mandaryna pochodzi od jej nazwiska, Mandrynkiewicz czy coś w tym guście.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
shantia napisał(a):
> O ile się orientuję to ksywka Mandaryna pochodzi od jej nazwiska, Mandrynkiewicz czy coś w tym guście. czyli już wszystko rozumiem, a ja tak długo się głowiłam i wymyślałam z czym jej "ksywka" może być związana...
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
maja napisał(a):
> shantia napisał(a): > > O ile się orientuję to ksywka Mandaryna pochodzi od jej nazwiska, Mandrynkiewicz czy coś w tym guście. > > czyli już wszystko rozumiem, a ja tak długo się głowiłam i wymyślałam z czym jej "ksywka" może być związana... O bosz, chciało Ci się? Szczerze mówiąc, mi (choć do piosenki i samej Mandaryny nic nie mam - niech sobie jest) nawet nie przyszło do głowy pytanie o jej ksywkę - nie obchodzi mnie to za bardzo
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Okłądka płyty naszej gwiazdy.
A poniżej utwory, praktycznie wszystkie są po angielsku, tylko zastanawia mnie numer 2 i 7, czyżby nasza gwiazda znała wiele języków 1. Here I Go Again 2. L`ete indien 3. Drifting 4. I Feel The Rythm 5. Lost In Your Eyes 6. Jeanny 7. Mueve tu cuerpo loco 8. Bo z dziewczynami 9. Sun 10. Just Kiss Me 11. Always 12. Love Is Just A Game 13. Jesteś ale cię nie ma |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Okłądka płyty naszej gwiazdy.
A poniżej utwory, praktycznie wszystkie są po angielsku, tylko zastanawia mnie numer 2 i 7, czyżby nasza gwiazda znała wiele języków 1. Here I Go Again 2. L`ete indien 3. Drifting 4. I Feel The Rythm 5. Lost In Your Eyes 6. Jeanny 7. Mueve tu cuerpo loco 8. Bo z dziewczynami 9. Sun 10. Just Kiss Me 11. Always 12. Love Is Just A Game 13. Jesteś ale cię nie ma |
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w takiej sytuacji z uśmieszkiem na twarzu zapytam: dlaczego?
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
przeczytalam cały watek i w chwilami chcialo mi sie smiac
Jak by ktoas z nas miala tyle kasy i byl;a osoba medialna to ja nei wiem jak my bysmy sie zachowywaly, ktos jkiedys powiedzial ze kiedy masz za duzo kasy inie wiesz co z nia zrobic to ci troszke odwala I ja tez tak uwazam .... Mnie sie podoba jej figura to ajk tanczy ale nei moge tolerowac tego ze nei zajmnuje sie dziecmi, ze sa caly zcas z niankami, to przeciez ona jest matka i to ona powinna sie nimi zajmowac a nie pani niania je ciagle trzyma na rekach i bawi sie z nimi, Oni oboje przesadzaja ale to ich zycie i ich sprawa Ja np. nie kupialabym sobie w zyciu butow za 3000 zl Pozdrawiam !!!takk jak ona to robi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.