|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
. dziękuję,jest świetny ;*Bo Wielki Kierujący Ruchem Niebieskim rozpieprzył nasze gwiazdy,zderzając je z kometą,którą była ONA! nadzieja moją przyjaciółką,Ty złodziejem nadziei.. chciałabym,żeby było tak jak dawniej. o,nie. tylko,żebym nie cierpiała tak jak wtedy. |
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
-Wyglądasz dzisiaj jakoś inaczej -Pewnie dlatego że już od dwóch dni przez Ciebie płaczę -Możliwe... no to cześć. Chce znaleźć w Tobie drugą połówkę mojego serca. Wszystkich swoich adoratorów mogłabym bez wahania zamienić na Ciebie, ale to i tak nic by dla Ciebie nie znaczyło.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#3573 | |
|
Rozeznanie
|
baw się dobrze! i thx
Cytat:
Kama do more than exist
zrób więcej niż tylko istniej i love you with all my butt i would say heart, but my butt is bigger kocham cię całym moim tyłkiem, powiedziałabym sercem, ale mój tyłek jest większy my eyes are still filled with you moje oczy są nadal wypełnione tobą
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, dlaczego jesteś tak daleko?
'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away.. 'Tęsknię za Tobą tak bardzo, cialem i duszą, ze zapiera mi dech w piersiach.. Nie wiem jak długo dam jeszcze radę wytrwać bez Ciebie. Nie zdajesz sobie jak puste są moje dni bez Ciebie. Nie wiesz jak płacze moje serce, gdy nie ma Cię obok. Nie tęsknisz tak bardzo jak ja każdą swą cząstką. Tak trudno, gdy nie ma Ciebie koło mnie .. Ku^wa tęsknie! Ku^wa nie daję sobie bez Ciebie rady! Naprawdę ku^wa nie rozumiesz? Ty jesteś gdzieś daleko tam.. A ja tutaj sama z moją nadzieją, patrzę w niebo i modlę się do Boga, byś choć wymówił szeptem moje imię..
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
wracam po krótkiej przerwie , a do nadrobienia 20 stron ;o
dam radę . Jadąc na rowerze w czasie deszczu pragnęłam byś Ty był przy mnie . Myślałam , że będzie bardziej bolało jak powiem , że już za późno . Już wiem , że nie mogłabym przeżyć jednego dnia bez Ciebie . Wytrzymałam aż tydzień , ale czułam , że umieram . I nadal czuję pewną pustkę w środku . i co mam Ci powiedzieć . ? że gdy jesteś obok jedynym słowem , które znam jest "aha" . ?
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3576 |
|
Zadomowienie
|
keeendyśśś, wchodzisz, patrzysz, dowartościowujesz w profilu
jednak mogłabyś coś napisać! to jest bunt, brakuje mi Twoich ironicznych i kokieteryjnych czasem opisów, pojaw się, tak specjalnie dla mnie ♥i upomnę się też o Pannę impresion ![]() *
nie masz pojęcia o ogromnym znaczeniu tego, pod jakim kątem na Ciebie spojrzę. co z tego, że się uśmiecha? nic nie znaczy ten błysk w oku. ona w myślach Cię wyzywa. da się dostrzec żal w Twoich oczach gdy tańczę na stole ponad wszystkimi milcz, nie chcesz przecież powiedzieć niczego mądrego. szkoda mi czasu na Twoje lamenty ja tańczę do 'waka waka', Ty myślisz o 'bara bara'. kiedyś byłam bardziej miła i towarzyska, teraz zwyczajnie mam to gdzieś. oglądałam Nasze zdjęcia i nawet za Tobą zatęskniłam wiesz? ale już mi przeszło ja Ty miłość reflektujesz? jednak brakuje mi czasu, kiedy byłeś tylko dla mnie, w swój szalony sposób okazywałeś, że niczego więcej nie chcesz, niczego oprócz droczenia się ze mną już do końca. kłócimy się, bo lubimy, a nie musimy ![]() herbatę dopijam wieczorami, On nie lubi na mnie czekać. coś jest ze mną nie tak, coś pod tytułem Kocham Go. kiedy mówię, że Cię nie znoszę, znaczy to - że bardzo bym chciała móc Cię nienawidzić - że myślę, że moja niechęć na Ciebie zadziała - że kocham. zawsze miałam problem z mówieniem wprost. widzę Cię przez okno, serce rytmicznie bijąc podskakuje mi do gardła, oczy nabierają blasku, kąciki ust powoli podążają ku górze, wyczuwam zapach miłości na kilometr. zaraz staniesz w moich drzwiach, za chwilę usłyszę Twoje radosne witam, dźwięk mojego szczęścia. + 14 rozdział gotowy ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-07 o 23:34 |
|
|
|
#3577 |
|
Rozeznanie
|
trefne karty rozdał los więc przegrałam partię z nim.
gdzie i czy w ogóle kończy się ten świat? dobiega mnie jakaś muzyka, nie to tylko w mej głowie szum. drift, grise, agatee, always be yourself, bananowa brazylijka, Cukrowa panna, DorotaComa, DiamondPrincess(???), Guziki xD, kamisha, keendy, kochanaaa, m4dziar4, madziam90(???), Missi_16, nydee(???), panna_miodowa, primadonna(???), siatkarka18, snide1(???), UpsentMinded, xxxLolkaxxx, mandarynka, TwojaKokaina, Kofeina w RedBulach, dreams_x33, poprostuAsiss, otoja, KaMa2704, caroline060, exstremalna- najlepsze ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Cholerycznaa Czas edycji: 2010-08-07 o 22:14 |
|
|
|
#3578 |
|
Raczkowanie
|
za późno chłopcze! już znalazłam to co szukałam od kilku miesięcy u innego.
![]() zawróciłeś mi w głowie. ![]() ' nie jednemu od wielu lat, najbliższych ziomów brak.. ' ciągle mówisz jaki jesteś zły.. błagam Cię, nie strasz mnie! ' chodźmy szukać nowych dni, w starym betonowym życiu. ' nienawidzę Cię za to, że Cię kocham.
|
#3579 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym okradzione 101-105 str . : poprostuAsiss , otojest , Paralogiczna , latin , z innej bajki - najlepszego i dużo weny (spóźnione , ale szczere ) i wiele innych ![]() __________________- dlaczego za każdym razem , gdy po kłótni się uśmiechniesz i powiesz swoje wymuszone "przepraszam" przestaje się złościć . ? patrzyła jak deszcz spływa po szybie i myślała o nim . 'Przemykam wśród chłopaków jak pieniądze przelatujące koło nosa .' 'Próbuję zadzwonić do Ciebie, kochanie, ale wyjechałeś z miasta. ' 'Nienawidzę Cię, za to, że wyszedłeś bez słów, które chciałam usłyszeć.' Mam nadzieję , że zrozumiesz .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|||
|
|
|
#3580 | |
|
Rozeznanie
|
poprostuAsiss - w zasadzie o sobie, ale ciii niech będzie, że o Tobie ; d
almostlover- miło Słońce One for all - ten pierwszy po prostu ahh, okradam Cytat:
cudne <3 Live is live. trzy słowa, milion znaczeń. Dama leży pijana pod stołem, bo przecież On nie mógł wstać i pójść mówiąc, że to nie ma sensu, nie mógł, a jednak zrobił. Możesz, ale nie powinieneś. Czuje się jak wyjęte z klatki piersiowej serce wiem, że nie mam szans na przeżycie bez tętnic, żył i wszelkiego typu minerałów rozpuszczonych we krwi, a jednak ciesze się z chwili wolności, że żyje bez niczyjej pomocy, że nie muszę być nikomu podporzadkowana. Gdy się zakochasz to On zawsze jest tym jedynym, gdy Cię zostawi automatycznie dostaje miano : pedała, gówniarza, chama, ch&6ja. Malinka nie zdążyła zejść mi z szyi, a Ty już się ze mną definitywnie pożegnałeś. Leżę jak kukła, marna marionetka życia. Nie jestem bezbronną dziewczynką w blond lokach na głowie, która nakrywa się kołdrą, a w dłoni trzyma szmacianą laleczkę, lub misia. Nie będę łykała łzy za łzą, zanosić się też nie zamierzam. Po prostu wrócę lekko się trzęsąc, że okazałam się jak reszta kobiet, że pozwoliłam sobie na chwilę naiwności i zaufałam tak prostemu samcowi, pójdę do pokoju, wyjmę z pod łóżka fajkę i będę ją paliła. Do czasu, aż moje ciało nie zatrzyma się i nie zacznę myśleć racjonalnie. Bo przecież to tylko idiotyczna miłość, a mężczyzn jest wielu czyż nie? Czy zliczył ktoś z dokładnością do każdego człowieka, że ośmiela się mówić iż każdy ma swoją drugą połówkę ? Może liczba ludności na całej kuli ziemskiej jest nieparzysta. Naiwniaczko oni tylko chcieli zyskać przydomek przyjaciół. Wpadłam w szał z logicznych powodów : a) z nienawiści do siebie b) z nienawiści do nich c) z nienawiści do niego. d) bo cholenie mi zależy na Nim i przyjaciołach To był sen : on ją kochał, ona go nie.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-08-07 o 22:25 |
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
PaniJana - ![]() Paralogiczna - okradam, słonko <3! __ zobaczyłam Ciebie później podszedłeś uśmiechnąłeś się słodko - i tak powstała miłość. nie wierzyłam oczom, bo są omylne. nie ufałam rozumowi, bo bywa aż za bardzo wyrozumiały. zaufałam sercu, i się nie pomyliło, wybierając ciebie. miłość ulatuje wraz z powietrzem, tak jak nasze perfumy na skórze. rozpływam się jak kakao w mleku, ty spoglądasz, bezczelnie śmiejąc się z mojego nieszczęścia. spraw, aby niebo znów miało niebieski kolor, a zielony symbolizował Twoje oczy. - co byś zrobiła, gdyby go teraz zabrakło? - zadzwoniłabym do niego, mówiąc, żeby natychmiast przyjechał. ![]() smakowała mi wódka choć nie czułam smaku, kończąc piąty kieliszek. był jedynym powodem moich uśmiechów - jedynym powodem życia. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-08-07 o 22:32 |
|
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
caroline060 Drift keeendy xx groszek07 xx otojest grise mandaynka_ Primadonna rozsypanegwiazdy dongivemenames ruda wiewióra Tis agrr Rob Co Chcesz latin bajkowa myCh Twoja Kokaina Together93 z innej bajki kamisha panna miodowa Cukrowa Panna One for all Cookie Crop chocapic chocolaaate uwielbiaj the best ♥ |
|
|
|
#3583 |
|
Przyczajenie
|
wydawało mi się że jesteś moim życiem, teraz wiem, że prawdopodobnie byłam chora psychicznie .
miłość- choroba psychiczna skłonna do nawrotów byłeś w stanie wybaczyć mi wszystko, a ja wykorzystywałam tę opcję w pełni ` Z kubkiem herbaty w dłoniach, Z papierosem w ustach Z twoim zdjęciem na biurku Ciągle powtarzam sobie jaka byłam głupia.` |
|
|
|
#3584 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
__________________ 'I don't want to call You but You're all I have to turn to..' Nie chcę do Ciebie dzwonić, ale Ty jesteś wszystkim do czego właśnie pragnę powrócić.. 'Tell me how You've been. Tell what You've seen. Tell me that You'd like to see me too..' Powiedz mi, jak żyłeś. Powiedz mi, co zobaczyłeś. Powiedz, że lubiłeś oglądać to samo, co ja.. 'My lungs are out of air. Yours are holding smoke.' Moim płucom brakuje powietrza. Twoje trzymają dym.
|
|
|
#3585 |
|
Zadomowienie
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
"Od gadania się zaczyna"
![]() "Najpierw gadają znajomi, potem nie daje ci to spokoju i ciągle o tym myślisz. Na końcu stwierdzasz, że on wcale nie jest taki zły i już na samym końcu stwierdzasz, że on ci się podoba a znajomi mieli rację" ![]() "Ktoś się chyba zakochał..Albo coś za dużo wypił" ![]() [teksty mojej best friend] Jak to chłopcy mówią "trzeba mieć wyje*bane" dzisiaj zrozumiałam, że jednak czasami mają rację ;D I nawet zaczynam sobie nas razem wyobrażać ___ Wiecie, że jesteście świetne? Każda bez wyjątku
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss - genialna!
Bo ja po prostu nie lubię tracić kontroli. ' I wiesz co jest najgorsze? Że on jest kurde naprawde ładny!'
|
|
#3588 |
|
Przyczajenie
|
`Siemasz Skarbie, co masz dla mnie?
Każdy myślał, że to będzie piękna miłość Mówiłeś, że zawsze będziemy razem ![]() -Pamiętasz nasze pierwsze spotkanie? -Tak -Wtedy po raz pierwszy mnie pocałowałeś -Pamiętam. A ty po raz pierwszy powiedziałaś, że mnie kochasz. Edytowane przez _NieKochana93_ Czas edycji: 2010-08-07 o 23:36 |
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
dla poprostuAsiss, bo jedyna pamięta, że kiedyś tu byłam i wierzy, że wrócę, mimo sprzeczności z mojej strony <3 uwielbiam Cię ;* z innej bajki - bardzo spóźnione, ale wcześniej nie zauważyłam, że masz urodziny, nie było mnie ;* spełnienia marzeń <3 świat jest okrutny ja jeszcze bardziej raniąca słowem, smarkula która pragnie miłości bardziej niż kocha pisałam pamiętnik, byleś ostatnią rzeczą, którą bym tam zapisała dzisiaj stałeś się jedną z pierwszych i gdyby nie ona i gdyby nie ona i gdyby jeszcze nie tamta i jeszcze ta, o tam to moglibyśmy być razem wstając z łóżka pierwszą rzeczą jaką zauważam jest Twoja morda na fotografii, pomazanej czerwonym pisakiem
|
#3590 |
|
Przyczajenie
|
Patrzyłam mu uważnie w jego piwne tęczówki delikatnie rozpinając guziki od jego białej koszuli . pachniała . on pachniał . było w tym zapachu coś czego doświadczyłam , bez wątpienia . i te rysy twarzy .. tak idealne .. tak znajome .. musnęłam delikatnie jego policzek i zeszłam mu z kolan . przepraszam - wyszeptałam . poprawiłam bluzkę i wyszłam . to nie był mężczyzna którego kochałam . Poza tym jedzenie lodów z sosem czekoladowym w łóżku hotelu Plaza i planowanie zemsty na swoim juz wkrótce byłym chłopaku, frajerze i dupku w jednej osobie, było lepsze od seksu. O niebo lepsze. zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą ... całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. widzieli ich wszyscy - oni tylko siebie kocham się topić w Twojej ulubionej czarno bialej bluzie . ;* . a kiedy Go obejmowała zamykała oczy ze szczęścia .. jeestem kolorem którego nie zobaczyysz , jestem dotyykiem którego nie poczujesz. A teraz k*rwa patrz i płacz! Bo już nigdy nie będziesz mnie miał! przepraszam jeśli cos się powtórzyło ale kilka z powyższych mam z sieci ale bardzo mi się podobają, może siękomus przydadzą * )
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
PaniJana - ja genialna ? jejku , dziękuje . <3
![]() __________________ po stokroć , codziennie , szeptałabym mu te czułe słowa , te niebanalne kocham cię , by w nie już nigdy nie zwątpił .. stapajac po cienkim lodzie zamknęłabym oczy i podając Ci swoją dłoń oddałabym ci się posłusznie , prowadź mnie .
|
|
#3592 |
|
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nowa
![]() od jakiegoś czasu tu zaglądam i podziwiam wasze opis , aż sama nabrałam chęci dodania swoich taki małych i skromnych ![]() * Nie ma kobiet brzydkich, są tylko kobiety zaniedbane. * Coco Chanel * I feel like I can touch the moon when you're with me. * * Czuję się jak mogę dotknąć księżyca, kiedy jesteś przy mnie. * * Because I'm falling in love with you. * * Ponieważ spadam w miłości z tobą. * * Pędząc autostradą do raju, nie licz na niskie ceny benzyny. * . ; )) . *Oni mówią, że życie jest dwutorową ulicą kiedy ty nie faktycznie musisz powierzać swoim stopom prowadzenie . ; DD ` . A ja tak bardzo pragnę stawiać przy Twoim imieniu dwukropek i gwiazdke .` ; ))
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chcąc..nie chciałam cię kochać. nienawidząc Cię, pragnęłam żebyś był przy mnie. kiedy było mi zimno nie chciałam swetra,Twój dotyk był milion razy lepszy. płakałam.. tak. płakałam,z nadzieją,że tak jak dawniej przyjdziesz. wytrzesz łzy. pocieszysz,zaczniesz rozśmieszać . głupia,naiwna idiotka. zapomniałam już,że gdybyś był nie płakałabym.. wróć . |
|
|
|
|
#3594 |
|
Wtajemniczenie
|
a na powiekach mam jeszcze resztki jego pocałunków. i staje przed Tobą z podkulonym ogonem, przeprosinami i myślą, że kolejny raz puścisz mu to płazem. Ty jednak naplułaś mu w twarz i odwróciwszy się na piecie, z głową podniesiona ku niebu i uśmiechem na ustach powędrowałaś szukać swojego PRAWDZIWEGO szczęścia. Jesteś przyzwyczajona do życia w szarych kolorach. Nagle pojawia się ktoś. Dzięki niemu nikną odcienie szarości. Ktoś, kto pomaga by Twoje życie znów nabrało wszelakich barw. +moja wena is back.
![]()
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziękuje Takie koty jak ja padną do stóp. Wiem, że śnisz o mnie. Lepiej powiem do widzenia Twoim anyżowym ustom Nie chcę żyć wiecznie. Chcę jedynie zostać jeszcze jeden dzień, i leżeć blisko, tuż obok Ciebie.. Wszystkie tamte nadzieje i plany, rosnące wzdłuż naszej drogi, Będą zawsze niekończącym się snem, Pamiętasz jak było kiedyś, gdy mieliśmy tylko słoneczną pogodę Najmniejsza rzecz, wydawała się być możliwą. Rozumiem, że zaczęłam przeszkadzać Błyszczyk nałożony, rajstopy naciągnięte, spódniczka krótka, szpilki wysokie. Zarezerwuj czas. Zapnij pasy Każdy inny czarujący książę tracił urok po dwunastej, ale ty.. Położyłeś moje własne smutki, by spały na półce Kocham temperaturę i zapach twojego ciała Kształt twoich ust i rozmiar twojego nosa Kocham to, że wszystko, co mówisz jest takie zabawne, Dodatkowo jesteś facetem, który całuje najlepiej, ze wszystkich, których znałam . Widzisz mnie, jaką jestem. Bez makijażu. Bez ubrań . I ty akceptujesz mnie jak nikt. I ja zawsze będę cię kochać Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-08 o 09:42 |
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Spotykała go zawsze z browarem, i wszyscy jej mówili; olej go ! pomysł sama, jak on skończy ? Pijacy, palący, nie zdał i ma sprawy po sądach za pobicie. Ale ją właśnie fascynowali tacy faceci... zakochała się on też. I nikt nie chciał jej uwierzyć kiedy opowiadała jak dzwonił do niej wieczorami pytając ile piw może wypić, i czy 2 papierosy to nie za dużo, jak przychodził do niej o pomoc w lekcjach i że bił się tylko i wyłącznie w jej obronie. A ona umierała ze szczęścia, śmiejąc się z tych wszystkich głupich panienek które widziały w nim tylko nieudacznika, podczas gdy ona dostrzegła nieopisaną potrzebę miłości, której sama równie bardzo pragnęła,
Weź mnie za rękę i już nie puszczaj, chce być z Tobą zawsze, nie tylko do jutra! Ejj Niunia... posłuchaj idź na róg, tam znajdziesz kolesi na Twoim poziomie, stworzonych jedynie do dymania. Od mojego faceta się odklej bo on dziwek nie rusza! ;] - Tylko po to ze mną jesteś ? Kup sobie lepiej dmuchaną lalę! - Ale dmuchana lalka nie jęczy tak jak Ty ;D (beka z ludzi, z kolegą xD. siedzielismy na lawce i jak ktos szedl to sie tak darlismy cud że w gazecie o nas nie napisali ;p)A Ty lala na budowie pracujesz? Nie czemu ? ;| Bo masz tyle tapety na mordzie ze jakbyś chciała to można fundamenty z tego zrobić i jakaś hacjendę postawić. Od lat pragnęła jego ust, a kiedy w końcu doszło do pocałunku, wszyscy stwierdzili że jest na jedną noc. Nie wiedząc że była oddana tylko jemu odkąd go poznała, nie wiedząc że codziennie ją odwiedzał choć tylko w snach. Nie zdawali sobie sprawy ze całowali się już tysiące razy choć tylko w marzeniach. Bo tylko ona wiedziała jak bardzo go kocha, I tylko oni wiedzieli jak bardzo on ma na nią wyj.ebane.
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
A kiedyś będę tak odważna, że na ulicy będę pytać dresów, czy chcą w*******.
Znikam: ). Może jutro będę, może nie: ). Idę na galę jeździecką: ). Do widzenia<3
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
Cześć..jestem nowa
![]() mam na imię Gabriela ![]() Kilka moich opisów Mój pies lata, kot szczeka, woda jest sucha. Nie kocham Cię już. Uwierzysz, jeśli powiem, że jestem umierająca i bardzo Cię potrzebuję ? Jeśli tak, to jestem umierająca. Dlaczego miłość? A dlaczego wojna w Iraku? Gorące kakao..Setki wspomnień.. Ty. Mój papieros przygasa, kończy mi się życie. |
|
|
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuj złapać mnie teraz,
Spróbuj, przecież wiesz, że nic już nie znaczysz. Wykrzyczeć Ci w twarz `spier.dalaj` i martwić się czy nie wziąłeś tego za bardzo do serca. I ostatnią rzeczą o jaką ośmielę się prosić Boga jest Twoja cholerna miłość. Byłeś ostatnią gwiazdą na niebie. Ostatnią, która i tak zaczynała powoli dogasać.
|
|
#3600 |
|
Przyczajenie
|
poszukuje pilnie opisów !
coś o miłości zranionej ... bo kocham chłopaka i on ma dziewczynę i to jest najgorsze i wgl. ten chłopak jest bardzo ładny i mi się cholernie podoba ! Proszę pomóżcie ![]() Z góry bardzo dziękuje ;* i love you <3
Edytowane przez niktt_ Czas edycji: 2010-08-08 o 10:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

. dziękuję,jest świetny ;*

;*