![]() |
#1172 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
ide sie nazrec jaj z majonezem
![]()
#1173 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałam kota, ale W. powiedział "nie", a raczej wytłumaczył. Już teraz nie jest najłatwiej gdzieś wyjechać z dwoma psami i dzieckiem, a na sąsiadów do opieki liczyć nie mogę. No i ten metraż- 28, 5m na 3 os i 2 psy... Zgodziłam się z nim. Dla kotka też nie byłyby fajne takie warunki. I Gucio wyjadający balaski ze żwirku...
![]()
#1174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ pytał ludzi którzy mają domy wolnostojące i nie chcą.... ![]() No nic będę coś myślała dalej...
![]() |
#1175 |
grozi wypollizowaniem
|
niech mi ktos cos przetłumaczy z tymi oknami-nie wiem co zrobic....
![]()
#1176 | ||
Zakorzenienie
|
TŻ mówi że wnieść się nie da ,ale da się wciągnąć...przy odrobinie chęci i dobrej woli...
wejdź specom na ambicję jak nie to pojedzie mój TŻ i pokaże że się da
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-07 o 23:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale i tak produkują tylko 3 metrowe....a jak wciągnąć? jakos nie widzę tego....dlaczego remont musi byc zawsze kompromisem? dlaczego trzeba wydac kase na cos co ledwo kestem w stanie zaakceptowac......wiem..k urna wybredna jestem jak nie wiem co.....
![]() |
#1178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowanie parapetów to strata kasy,a tak ludź płaci tylko za blachę a za gięcie nie ![]()
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie zadław się jajem! ![]()
![]() |
#1180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez miałam taki plan ale mi przeszło ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale trzymam kciuki żeby się udało tak, żeby było dobrze ![]() Zmęczona jestem jakbym nie wiem co robiła ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Może- czy jesteś? (w ciąży)???????
Jak zarażliwe, to muszę się spotkać z Red ![]()
#1182 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już lepiej weź kota żwirek tańszy od pampersów ![]()
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaa???
![]() To już wiem dlaczego się tym razem nie udało- prosiłam Polly, Ciebie i Sabb o zaklęcie, żeby był potomek, Ciebie i Polly nie było, a Sabb powiedziała, że nie jest prorodzinna, ale ok. Wyraźnie mówię- chcę! No żwirek tańszy, a szklana kula na bojownika jeszcze bardziej
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2010-08-07 o 23:29 Powód: uzu |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jeśli chcesz to ja trzymam kciuki i życzę z całego serca.... jakby u mnie wszystko było jak należy to też bym se wyprodukowała drugiego kindera...ale sie jakoś nie układa..... ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- ![]()
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
ja nie chce więc lepiej nie
![]() wczoraj mi się skończył @ więc mało prawdopodobne ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ju-podziwiam Cię-naprawde....ja mam obiekcje ze mamy tylko 3 pokoje no i gdzie bym to drugie dziecko zmieściła ![]() Cytat:
to moze ja byłam ![]() ![]() ja bym i chciała i nie...tzn chciałabym na pewno gdybym miala kogos do pomocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- (ale powiem wam w tajemnicy ze te plany remontowe to tak troche pod to ewentualne drugie ![]()
![]() |
#1187 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chciałabym być ciężarem dla Kamili
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
Polly, myślę, że podziw to słowo tutaj nie na miejscu- wg mnie gnieździć się z jeszcze jedną małą osóbką w tej, ukochanej, skądinąd, norce, to byłaby głupota i udręka. Jeżeli już by się udało, musielibyśmy przenieść się do większego metrażu. Są sposoby.
#1189 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ja bym chciała, ta kicia jest taka cudowna, ale nie mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
drogie dziewczęta poczynające
![]() za wyprodukowanie drugiego dziecka będzie wam wdzieczne pierwsze za jakies lat kilkanaście bodajże ale to i tak się kali - i mówię to jak zwykle ja bezdzietna i nie kandydująca do roli 'mother of the year" Ju - zapamiętałam twe powody sprowadzenia drugiego Neymana na świat - są absolutnie great - zaciskam zęby ( niejednokrotnie pasa) ale kiedyś ktoś nie zostanie sam jak palec - vide ja - tzn mam jeszcze palce inne ale koniec końców nie trudny dla mnie do przewidzenia, marzyąłm o rodzeństwie a jako potencjalna matka chyba bym musiała być na dragach zeby dwa razy taką historię powtórzyć ale chyba to zrobię bo co - no albo ja albo oni - chyba ze mój master plan ja i Oni wypali trzymam za siły, dobrą wole innych dla wszystkich - skarbiątko super support - zeby się skumulowały i zeby sie dało ( i chciało) notabene ta dobra wola przy parapetach działa też i poza obserwuję matki w rodzinie i wśród przyjaciół, zwłąszcza dwojga dzieci - no i znów nie odkryję ameryki ze da się - tylko że kurka skoro oni to i ja dam radę - potem się nieźle wspomina hardcory - no i wychodzi bilans że zawsze warto jedynak ma przesrane - bo jest jedynakiem i jest jeden -kasa, o ile jest, nie załatwia sprawy relacji i życia - kase se moze potem zarobić a brata i siostry se nie skołuje popieram skarbiątko - ale tez nie demonizuję sprawy bo czasem w życiu bywa lekko i nie trzeba się martwić - tylko tego z góry nie wiadomo Tru - - oj doczytałam ci ja o wszystkim - ale w tym wszystkim pracą można sie zająć, natomiast - mama tżta - ratuj mnie biologicznie - ale to chyba klon babci - a jesli babcia od ojca strony, to po prostu podły charakter - mam takich w rodzinie, ale wujków i spokojnie ich wszyscy traktujemy jak powietrze - serio nie istnieją - ale w funkcji mamy tżta, która robi wiele żeby cię skompromitować - nie wiem czy to taki wyrafinowany test czy co, bo tymi kategoriami myśleć nie umiem, - generalnie matki synów nie mają interesu kompromitować ich dziewczyn, bo to coś znaczy o ich synach i o ich samych - a nie wyglada na to zeby miała wianuszek księzniczek dla niego w w zastępstwie - tylko wtedy byłoby to uzasadnione - ze niby ale ty gópia, nie odróżniasz rasy od rasy a pani Ble ble ble odróżnia i umie nawet alfabet powiedzieć od tyłu skacząc na jednej nodze eccchhh baby Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-08 o 01:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ja byłam, ale jakoś kaca za mocnego nie mam ![]() Ale jakoś już mi chyba dyskoteki nie leżą... nudzi mi się albo za stara jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
strasznie mnie tacy ludzie wnerwiają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: nie ma to jak powroty z imprez: koleżanka ma moje piwo, a ja jej lusterko i perfumy (amory) ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-08 o 08:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi się dziś za to kaliło wstać rano. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Polly, co do białych okien. A nie możesz sobie kupić drewnianych i przemalować? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle to miałam Cię uściskać i powiedzieć ze "teściową" to chyba nie pozostaje nic innego jak ignorować, chociaż domyślam się że to niełatwe (jak ktoś podważa Twoje kompetencje ![]() ![]() Miałam to napisać wczoraj i zapomniałąm ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pochmurno dziś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Rozeznanie
|
Witam Kolezanki i Kolegów,
Dawno (od stycznia br) nic nie napisałam w wątku ale go na bieżaco śledziłam ![]() ![]() W miedzy czsie zdążyłam pozdawać egzaminy na studiach doktoranckich i się obronić mgr na biotechnologii. od miesiąca szukam pracy w zawodzie mimo że ze wzgledu na dr nie jestem bezrobotna i nic nie mogę znaleźć w swoich zawodach ![]() ![]() ![]() ![]() jestem na odwyku od zakupów perfumeryjnych od Wielkanocy i dobrze mi z tym chociaż jesieni obiecałam sobie odbic miesiące abstynencji ![]() A w ten weekend żadna wycieczka mi sie nie udała ze względu na pogodę - w sobotę do Doliny Kościeliskowej ( miały być burze ![]() siede sobie i sie zanudzam na smierć chociaż powinnam sie wziąć za pisanie publikacji do czasopism naukowych ale mnie od nauki odrzuca ![]() ty by było na tyle ![]() Pozdrawiam Ślicznego kociaka Skarbiątko znalazłaś - zawsze możesz kociaka wlożyc do transporterka i przekazać Kierownikowi Pociągu a osoba zainteresowana przygarnięcięm kociaka sobie go odbierze na wyznaczonej stacji ![]() Red Gratuluje zaciązenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
po pierwsze-drewniane są drogie po drugie- przy tak duzych kwaterach podobno lepsze są plastikowe po trzecie- drewniane mają fabryczny lakier i nie mozna z nim nic robic bo sie straci gwarancję po czwarte- drewniane jednak trzeba odnawiac co parę lat, a mnie sie nie chce tego robic... chociaz z drugiej strony....drewniane są jednak ciut ładniejsze i fakt kiedys w przyszłości mozna nadac im inny kolor... uwielbiam kolorowe okna-zielone, czerwone, u młodej mam zółte ![]() wg mnie super to wygląda... red-zamotałas mi w głowie... Cytat:
byłam w Inwałdzie-bardzo fajnie tam jest-a będąc tam warto podjechac 10 czy 15 km do Zatora do dinozaurów. Chociaz teraz chyba koło parku miniatur tez jest park dinozaurowy-2 lata temu go budowali więc pewnie juz skonczyli-ale ten a Zatorze jest większy i w lesie. a dinozaury ruchome...bardzo fajne miejsce ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- co do okien jesczez- za wybraniem tych okien przemówiło tez to ze to były jedyne okna z okuciami select- to jest takie cos ze w ogóle nie widac zawiasów-zawiasy są jakby w środku... nie wiem czy jakas firma robi drewniane z takimi zawiasami? moze ktos wie?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-08 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja już po małej awanturce- przy okazji - wykryłam swój sposób na uspokojenie się. Kiedy mam ochotę wyskoczyć przez okno ze złości i bezsilności (no taki temperament ![]() Wczoraj tak pierwszy raz zrobiłam i po paru minutach całkiem doszłam do siebie. Bo ja się szybko wkurzam, ale też i szybko uspokajam i nie chowam urazy (może przez słabą- wybiórczą pamięć ![]() Miałam też wczoraj spięcie z W., aż sam powiedział coś, od czego mi włosy się zjeżyły- "Musimy porozmawiać" ![]() W każdym razie coś, co mu we mnie najbardziej przeszkadza, to tzw., jak on mówi "Dzień Świstaka"- czyli, że np coś ustalamy, a potem ja robię coś zupełnie innego, bo po pierwsze- zapomniałam już, że były jakieś ustalenia, po drugie- ustalenia obowiązywały na tamtą chwilę, a na bieżąco ważne stało się coś innego. Teraz rozumiem, że to może wkurzać, więc porozumieliśmy się i padliśmy sobie w objęcia- zgoda ![]() ![]()
#1198 |
Zakorzenienie
|
Justyno - patent z wanną mnie rozłożył
![]() ![]() ![]() A co zrobić, jak nerw bierze w drodze z pracy? Wanny po drodze nie uświadczę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Też jestem po spięciu małżeńskim ![]() Piekę szarlotkę,smażę naleśniki i może nerwy mi przejdą ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
grozi wypollizowaniem
|
ja tez ![]() oczywiście poszło o okna ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
a ja mam wanne w pracy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.