![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
wydaje mi się też, że zanim taki marsz się odbędzie powinno to się skonsultować z mamą Iwony.
Nie wiemy tak naprawdę na jakim etapie jest sprawa i źle by się stało gdyby taki marsz miał odwrotny skutek do zamierzonego. Jak ktoś ma ochotę na konkrety, a nie takie pisanie bla bla.. to piszcie do mnie na priv. Ja mogę zająć się wydrukowaniem ulotek w liczbie 10 tys sztuk. (kosz to ok 300zł.) jakby ktoś chciał się dołożyć żeby wydrukować więcej to proszę... natomiast wydaje mi się, że jeśli rozdacie w ten dzień te 10 tys i to tak będzie sukces. Plakat sobie wisi a ulotka ma to do siebie że ludzie mogą ją zabrać ze sobą, mogą skojarzyć fakty po czasie i wrócić do zdjęcia i informacji z ulotki. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
zamknięto tamten więc bez porozumienia z muszy ktoś inny zalozył wątek nie ładnie ale coż.........chyba nie będziemy sie kłócić o taką pierdółke ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wątek służy szeroko rozumianej pomocy a nie jest istotne kto i co napisał ani kto rozpoczął watek.
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marsz jest skonsultowany z mamą Iwony - patrz posty Janusza w poprzednim wątku.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
upgirl - czeroko rozumianej pomocy, a byłaś w 1 części? tja
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
tak byłam, na bieżąco czytam
![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
to chyba wiesz ze wątek się składa z (średnio) 300 obserwatorów, 5 osób które faktycznie chcą pomóc i 45 osób które przyszły krzyczeć.
więc generalnie pomoc to kuleje |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wydaję mi się,że sporo osób zgłaszało,ponieważ pare nicków jest zbanowanych a moderator postanowił zamknąć wątek,też tego za bardzo nie rozumiem i mimo,że panował tam chaos uważam,że nie było to potrzebne,można było skasować żenujące posty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
zostało zbanowanych bo ja nagminnie molestowałam lexie i podsyłałam jej linki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mimo to cel wątku jest, to jak to wyglada w praktyce to już inna sprawa. Złośliwiec napisał że wprowadzony bedzie wiekszy rygor, mam nadzieje ze administracja dotrzyma słowa.
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jakbyście chciały ulotki o których pisałem to piszcie do mnie na priv. Druk zajmie 3-4 dni więc nie czekajcie do ostatniej chwili. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
No nie będą mogli wszystkie kontrolować, wątek miał +500 postów dziennie.
to dobrze tobiaszowa - ale ja się po prostu obawiam w sumie chyba słuszenie że będą mieli dosyć wiecznych burd i temat zostanie raz na zawsze zakończony. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Witajcie. Czytam ten wątek od jakiegoś czasu, sprawa Iwony bardzo mnie poruszyła, w zeszłym roku straciłam mojego jedynego Syna, też miał 19 lat. Całym sercem jestem z mamą Iwonki, i chcę Jej powiedzieć, że cokolwiek by się nie zdarzyło, to można to przetrwać, wiem z własnego doświadczenia. Mamo Iwonki, życzę Ci dużo siły, i przytulam mocno.
Chcę jednak też napisać, że choć uważam, że marsz jest dobrym pomysłem, to planowanie go na 21-22 sierpnia w moim poczuciu zakłada, że do tego czasu nadal o Iwonce nic nie będzie wiadomo...... to przecież jeszcze dwa tygodnie! Wydaje mi się, że w tej sytuacji im szybciej się on odbędzie, tym lepiej. Nawet nie bedzie przeszkadzać, że będzie on w ciągu tygodnia. Przecież młodzież jest na wakacjach teraz, a to przecież głównie oni będą w tym marszu uczestniczyć.. Osoby prowadzące marsz mogłyby nieść duże fotografie Iwonki, jestem pewna że każdy kto by to zobaczył, dołączałby się do marszu spontanicznie. Owszem trzeba zadbać o media i o policję, ale to wystarczy z dnia na dzień. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dostaniesz info na pw od osoby, ktora zrobiła stronę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ile mialysmy czekac na zalozenie nowego watku? Godzine, dwie, trzy? Az wejdziesz na wizaz? Bo masz "pierwszenstwo"??? Nie badz smieszna. Normalnie, czuje sie jak w przedszkolu, a myslalam ze jestes Muszynianko doroslą i powazna kobieta. I w zyciu do glowy mi nie przyszlo ze mozesz miec pretensje o takie bzdury. Napisz do moderatorki, ze przeciez Ty zakladalas 2 poprzednie watki, wiec powinnas byc zalozycielka trzeciego. Niech skasuja ten, załóz "swój". Identyczny. I nie jestem "nowa" uzytkowniczka, jestem na wizazu 3 x dluzej niz Ty. Chociaz w ogole nie wiem jakie to mialoby znaczenie gdybym miala tylko 10 postów na koncie... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
dziękuję, Tobiaszowa.. mój Syn studiował filozofię, zanim zginął powiedział mi że "bóg jest poza dobrem". i miał rację, bóg jest nie po to, by nas tu na ziemi głaskać po główkach, tylko żeby nas doświadczać. a my musimy wziąć to doświadczenie i przerobić je na coś dobrego.. tak przynajmniej sobie to tłumaczę..
myślę, że na taki marsz warto "zaprosić" wszystkich znajomych Iwonki, za pośrednictwem właśnie kont na nk, facebooku i gdzie jeszcze... ja tak zrobiłam, żeby poinformować znajomych mojego Syna o tym co się stało, i zadziałało.. Wystarczy krótka informacja - tego i tego dnia, o tej i o tej godzinie, start z. No i cel marszu.. co do policji, to należy im po prostu zgłosić imprezę masową, oni mają wtedy obowiązek przydzielić funkcjonariuszy do ochrony. Tak zrobiliśmy w przypadku naszych dzieci (mój Syn zginął razem ze swoim Przyjacielem i Dziewczyną Przyjaciela), mieli wspólny pogrzeb i kondukt, dla tego celu został zamknięty jeden pas ruchu jednej z najbardziej ruchliwych ulic w mieście.. Edytowane przez ruda_na_myszach Czas edycji: 2010-08-08 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Ja nie wiem o jakich Wy ulotkach piszecie, to zaczyna żyć własnym życiem.
Na razie nie ma ani terminu marszu, ani zgody na sam marsz, ani konkretnego planu na cokolwiek, ani projektu ulotek (jakich ulotek??) Ustalimy z Januszem szczegóły, co bedzie potrzebne i wtedy każdy bedzie mógł zająć się tym, czy może. Na razie proponuję nic nie drukować bo nie wiadomo, czy to będzie potrzebne. Dzialajmy z sensem. Jak kilka osób bęzie ustalać zasady, to wiecie cosię z tego zrobi? Jest takie słowo na "b". |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
kobieta za ladą
|
każdy ma prawo do założenia wątku
chodzi raczej o to ze skoro 2 wątki prowadziła jedna osoba to ludzie spodziewają sie raczej ze poprowadzi 3 i następne(o ile takie będą potrzebne) tyle ..wg mnie nieładnie i już ale skupmy sie raczej na temacie ![]()
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Tak, wiemy jak zorganizować impreze masową (przemarsz) i nie trzeba osoby do załatwienia tego.
Nie jest także potrzebna osoba do projektowania plakatów czy jakichś ulotek (jeśli takie będa potrzebne) Wiecie, kto jest potrzebny?? Osoby do przemarszu!!!! A takich niestety - nie ma. Janusz czeka od wczoraj i nikt sie nie zdeklarował. Na pewno będzie potrzebna pomoc w wydrukowaniu plakatów z panem Ręcznikiem i ewentualnych ulotek. Oraz osoba do zalaminowania plakatów, ale nie jest to konieczność, bo mamy pełno koszulek i w tym plakat też wytrzyma, a nie zakładamy, że będzie to potrzebne miesiącami. Edytowane przez Mia_bianca Czas edycji: 2010-08-08 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Co tutaj się dzieje?! Dla Was ważniejsze jest to kto założył wątek niż sama sprawa? Ja jak tutaj wchodzę, czy inne forum to mam w d... kto go założył, ważne co ludzie piszą i na ile jest merytoryczny.
Co do ulotek tak jak wspomniałem moge pokryć koszt druku, druk plakatów w formacie B1 czy B2 jest bardzo kosztowny więc się nie podejmę. Jak dla mnie to Iwony ulotki mogą się poniewierać po całym Pomorzu byle odnaleziono tą dziewczynę! |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Po prostu nieładnie że ktoś kopiuje moje posty i nie raczy powiedzieć mi o tym na PW
i tak dla mnie to jest istotne. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.