![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: zapachy, pielęgnacja, kolorówka - ZAPRASZAM
Chciałaś u mnie jakiś czas temu mgiełkę Lancome.
Może wymieniłabyś za odlewkę Dior Escale a Pondichery ? Ile byś mogła odlać? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=451886 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Witaj, interesuje mnie zel Polaar Men i balsam Avon migdalowy. Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#33 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
a powiedz kochana ile ta mgiełka jest warta? to jakoś przelicze to... bo nie wiem zupełnie.... Oui już wycofane dawno jest. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- sprawdzę sobie davidofa jak pachnie i dam znać. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- nie mam kartonika... interesują mnie te rzeczy: 1.Avon Planet Spa Nawilżający żel pod prysznic 'Himalajskie Jagody Goji' 150 ml, nowy, nieużywany. Jeszcze z zatyczką zabezpieczającą. 2.Avon Planet Spta Rewitalizujący balsam do ciała ''Himalajskie Jagody Goji' 150 ml, nowy, nieużywany. Jeszcze z zatyczką zabezpieczającą. 3.Avon Planet Spa Śródziemnomorski olejek do włosów. 50 ml, nowy, nieużywany. 4.Avon Planet Spa Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą. 75 ml, nowy, nieużywany. Tylko nie wiem czy chcę oddac zapach za pielęgnację- chyba wolę jakiś zapach.... czy ewentualnie widzisz u mnie coś innego za te rzeczy? dużo dzisiaj dołożyłam- zerknij ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- to zależy kochana co byś za nią chciała i jaka jest jej cena (nie zależy mi na mega drogiej- bo będę nią tylko marcheweczkę i jabłuszka wyciskała dla córci)
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Mgiełkę kupiłam w wiosną tego roku i muszę Ci powiedzieć szczerze że nie pamiętam ile za nią dałam. Obecnie na allegro nowe można kupić za 54 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ok, to czekam na wieści
![]() bo chciałabym już niebawem zamknąć swój kramik
![]() |
#37 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nie, ta sokowirówka nie była droga, kosztowała coś około 100 zł lub lekko ponad z tego co pamiętam, ja użyłam jej kilkakrotnie. Poniżej wklejam link z jej zdjęciem i opisem z jakiegoś sklepu, a później zrobię swojej zdjęcie. Chciałam zapytać czy masz może jeszcze do wymiany te malutkie lejki z Sephory i czy byłaby możliwość zrobienia odlewek z zapachów: Miracle Eau Legre i J.Lo After Dark lub czy masz jakieś zapachy poza wątkiem z których mogłabyś zrobić odlewki? Bo u ciebie w wątku to co mi się podoba to przekracza wartość sokowirówki.
Link: https://www.hipernet24.pl/nowy/prodi...o_id=&char_id=
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ja niestety zapachów na wymianę nie mam, a w zamian nic innego nie widzę za moją pielęgnację więc podziękuję
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
moglabym sie ew. wymienic ja jakis perfum (ale widze, ze chcesz tylko za inne) albo za kolorowke
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1281215817 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1281214186 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1281215736 to mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
Jak najbardziej... taka tańsza bardzo by mnie interesowała.... Szczerze powiem , że bardzo niechętnie zrobiłabym odlewki z tych zapachów... ale jeśli nic ci się nie spodoba z listy poniżej to oczywiście coś oddam ![]() Flakoniki: MONT BLANC femme individuelle 8/30ml YR YRIA 17/30ml Odlewki: Jadore Dior edt nie wiem ile ma ten atomizer - coś koło 5ml MOCHINO toujours glamour 13ml Lancome Magnifique 18 ml ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- nic ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- to mnie interesuje najbardziej: Flowerbomb EDP - ok. 9,5 ml. EAUDEMOISELLE Givenchy EDT - miniatura 4 ml. Nowiutka, w kartoniku, nieużywana. i LIGHT BLUE D&G EDT 25 ml. ubytek ok. 4 ml. Jest kartonik moze coś dobierzesz u mnie? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- aha... a mój dior ponad 400zł za 125ml... Prosze zaproponuj pojemność którą chciałabyś dostać za mgiełkę.
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
osoba od której go mam stwierdziła, że jest 40ml, ja patrzyłam i mnie wychodzi około 50ml jak obracam buteleczką, zakładam, że prawda leży pomiędzy i jest około 45ml
![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-08-08 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
kosztowala 50 -55 zl, nie pamietam dokladnie
jest w stanie cel, bo bylam w niej tylko na studniowce; ma mozliwosc regulacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie wkleiłam poniżej.
To czy wymianka za sokowirówkę: MONT BLANC femme individuelle 8/30ml Jadore Dior edt nie wiem ile ma ten atomizer - coś koło 5ml MOCHINO toujours glamour 13ml Lancome Magnifique 8 ml lub więcej byłaby dla ciebie odpowiednia? Ja wysyłałabym ją paczką ekonomiczną, a ty poleconym ekonomicznym. Oryginalne pudełko po niej wyrzuciłam, więc wyślę ją w jakimś zastępczym. I jeszcze jedno pytanko - czy mam wysyłać atomki?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-08-08 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wybierz sobie cosik z tego co chciałaś... Tusz kosztował tyle co Twoja torebka każdy cień z artdeco kosztuje 25ł sztuka (są nowiutkie) a kremik mogę dorzucić gratis.
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
i co tam? ile ml diorka proponujesz?
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy mogłybyśmy się umówic na priorytety? To 1 czy 2 zł więcej a w zamian dołoże ci Magnifique tak do 15 ml byś miała zamiast 8? pasowało by ci tak? ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- trudno mi samej zdecydować bo dior jest jednak droższy, a z drugiej strony ty mi wyślesz flakonik a ja w atomizerze.... a chciałabym żebyś również była zadowolona z wymiany i się na nią zgodziła. Czy w związku z tym mogłabyś zaproponować pojemność?
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, nie ma sprawy i serdecznie dziękuję za Magnifique
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ale nie oddam za niego Light Blue, a sama miniaturka Eaudemoiselle koszotowała mnie tyle co dezodorant Halle, więc na razie jednak podziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
co powiesz na 30ml?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
dorzucę ci ten kremik, bo tusz też użyłam- będzie sprawiedliwiej
![]() podaj adres na pw ![]()
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
Skoro za Dior dałaś ponad 400 zł (no powiedzmy że będzie to kwota 430 zł za 125 ml czyli 1ml - 3.44 zł) a ja Lancome wyceniam na 45 zł to chciałabym 13 ml zapachu (13x 3.44 = 44.72 zł) Pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
notesu już niestety nie mam, zapomniałam odhaczyć
![]() ale chętnie wymienię stanik i lakier za na przykład Avon Urban Flowers Tokyo (i jakiś drobny cień może?) ![]() mogę Ci także zaproponować żel pod prysznic/do kąpieli, ubytek "ledwo co" z 750 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.