|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Wszyscy zglaszajcie uwagi co do nowej strony o Iwonie.
najlepiej do Muszynianki bo ona teraz wspolpracuje z głownym moderatorem tej strony, ja niestety pracuje tak jak janusz, wiec prosze was bardzo o uwagi i wspolprace przy ulepszeniu nowej strony bo jeszcze nam szwankuje http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Skoro ty wiesz lepiej ile osob zglosila sie do janusza to nie mam wiecej uwag. |
|
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie niestety nie działa galeria. Edit: linki do artykułów? za pół godziny będę mieć więcej czasu więc mogę poszukać jeśli wczesniej nikt sie nie zgłosi. Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-08 o 13:47 |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
88_kasia_88 czy zamiast pisać o pierdołach i mnie obrażać mogłabyś zrobić coś pożytecznego? chociażby sprawdzić co u ciebie działa a co nie?
Dziękuję czarna, też mam problem bo na 3 dodane zdjęcia widoczne jest jedno... |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
sadzilam ze zamkniecie starego watku da wam do myslenia - wchodze na nowy a tu na wstepie to samo - kłótnie
![]() mnie tez galeria nie dziala jesli chodzi o strone iwony.
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...php?photo_id=4 kurna wyświetla się miniaturka nie wyświetla się zdjęcie...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny
Próbowalam dodac linka z nagrania monitoringu w Sopocie ale nie poszło ... albo ja coś nakręciłam
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
daj ten link
a co poszło nie tak - co kliknęłaś i co gdzie wklejałaś?
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Przy próbie dodania artykułu mam brak kategorii
|
|
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest z nagrania monitoringu w Sopocie ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Musza weszłam w "dodaj link"
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałaś wyraźnie: Cytat:
A co do galerii to u mnie na mozilli działa.
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Lavaza zaraz to sprawdzę
I tak, nadal czekamy na linki do artykułów |
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wypowiedz dziewczyny z poprzedniego watku o sponsoringu tez moze byc przydatna, zwlaszcza jak sie popatrzy jakie towarzystwo miala Iwona w swoich znajomych na NK... A propos strony, to wyglad nie jest taki wazny, ważne by strona działała;-) Trzymam kciuki;-)
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
informacja o tym żeby w sprawie marszu zgłaszać się do Janusza nie była jakoś szczególnie wyróżniona i nie każdy się tego doczytał. Poza tym nie ma ustalonego konkretnego dnia, niewiadomo nawet czy będzie jakaś zgoda na marsz więc... ![]() A jak stronka będzie lepiej działać to ja mogę znajomym Iwony porozsyłać linki na nk. Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-08 o 14:08 |
||
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiadomo czy to był on. Gdyby faktycznie tylu ludzi go widziało to zapewne by się już znalazł. A mija już kilka miesięcy i nic.
Na stronie działają zdjęcia. Tzn ja widzę 2. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm u mnie w tej chwili jest kategoria filmy z monitoringów
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA LINKI, IDĘ JE DODAĆ NA STRONIE !
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Linki do artykułów dotyczących Iwony:
http://www.google.pl/search?q=iwona+...ed=0CCcQsQQwAA
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Mia_bianca ma rację mówiąc,że na razie nie ma stu procentowych chętnych na przemarsz ,ponieważ Janusz w tej sprawie kazał pisać wiadomości prywatne nie na forum,także dla niego tak jakby na razie nie ma żadnych chętnych.
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moim zdaniem to zależy od wychowania. Niestety mało już jest wśród mężczyzn gentlemanów, którzy ustąpią kobiecie miejsca, czy tez odprowadzą pod sam dom. Nic dziwnego się że nikt się nie zgłosił do Janusza bo ciezko jest się w ciemno zadeklarować.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-08 o 14:20 |
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nie widac miniaturek ale zdjęcia się wyświetlają, oprócz plakatu w języku niemieckim.
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU Edytowane przez 88_kasia_88 Czas edycji: 2010-08-08 o 14:20 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brakowało jeszcze, żeby mu dziewczyna krzesło odsunęła po skończonym posiłku i pomogła założyć płaszcz. no ale skoro im taki układ odpowiada.. to oczywiście przekłada się też na inne sytuacje - choćby to, że faceci nie czują się w obowiązku odprowadzić dziewczyny po imprezie do domu..
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobity oczywiscie rano przekopałam neta i nic nowego ? czy cos ominełam?
wczoraj wracalam z imprezy jedna kolezanka chiała wracac sama, miala blisko 10 min drogi, nie ma bata odstawiłysmy ją pod sam dom moze ta historia czegos nauczy, mnie juz nauczyła. |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
zachecam do rejestrowania sie na stronie. artykuly dodane
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, przyznam, że ta strona o Iwonie jest mocno tragiczna.
![]() Jeszcze w miarę ok dla osoby siedzącej w temacie, bo będzie zdeterminowana, żeby tam coś wyszukać, ale jakbym przesłała linka komuś, to by wyszedł z niej szybciej niż wszedł. Po wejściu na stronę, w ogóle nie wiadomo o co chodzi - żadnego dużego napisu, że Iwona zaginęła, że jest poszukiwana, takiego rzucającego się w oczy. Brzydka szata graficzna + mnóstwo tekstu... Powinno być jasne proste przesłanie, wyszczególnione najważniejsze rzeczy, zdjęcia, plakaty, czyli wszystko, co wpada w oko i co może zainteresować obojętnego człowieka. Może jednak skorzystać z pomocy Blancity, oferowała swoją pomoc? Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-08-08 o 14:27 |
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

i mi tu śmierdzi jej podejrzanymi znajomosciami i jej podejrzanym towazystwem, albo ryzykownym zachowaniem
+ korekcja powiek górnych 

a co poszło nie tak - co kliknęłaś i co gdzie wklejałaś?

brakowało jeszcze, żeby mu dziewczyna krzesło odsunęła po skończonym posiłku i pomogła założyć płaszcz. no ale skoro im taki układ odpowiada.. to oczywiście przekłada się też na inne sytuacje - choćby to, że faceci nie czują się w obowiązku odprowadzić dziewczyny po imprezie do domu..